Maine Coon

12
Maine coon killinger

Maine coon killinger

2.500 kr.

3 HAN KILLING RESEVERET 1 HUN KILLING RESEVERET Vi har fået 7 dejlige Maine coon killinger som er født for 4 dage siden, de er klar til og komme væk når de er 12 uger gamle, dvs de må komme væk den 27 august. Killingerne vil blive vaccineret med den første vaccine, samt fået sundheds tjek ormekur og loppekur. Sundhedsbog medfølger self. Forældrene er uden stamtavle men det er blevet bekræftet hos flere dyrlægen moren er Maine coon, faren er også Maine coon men ikke vores det er en kat der løber rundt så billede af ham har vi ikke da vi ik kan komme tæt på ham, men begge forældre er orange og nogle smukke langhåret. Moren er self vores og man skal være velkommen til og ringe eller spørge for det mindste man vil høre om 😀Skriv til mig via sms for interesse, eller ring. Kønnet er ikke alt for tydeligt men vi skyder på der er 3 piger og 4 drenge.

5600 Faaborg
i dag
Maine coon killinger

Maine coon killinger

4.500 kr.

De skønneste Maine Coon killinger opvokset på min søns værelse, så er utrolig kælene, og meget opsøgende. Elsker at blive kælet og putte. De vil få første vaccination. 3×ormekur. Chippet. Loppekur hvis det er nødvendigt. Der medfølger sundhedsbog fra dyrlægen. De er opvokset på kvalitets foder. De er 100% renlige. Klar til at flytte hjemmefra d 14 juni. Dreng med grønt halsbånd. Pige lilla halsbånd.

5882 Vejstrup
tor.
Maine Coon killinger

Maine Coon killinger

4.000 kr.

Killingerne vil vokse op i hjemmet sammen med os, som består af andre katte og hund, og vil derfor være vant til både andre katte og hund, når de skal videre til deres kommende hjem. Derudover vil de også være vant til mennesker og børn. Killingerne en del af hverdagen, og vil derfor være godt socialiseret. De vil naturligvis have lært at bruge kattebakke. Før de kommer ud i deres nye hjem, vil de få ormekur og loppekur. Derudover følger der mad med til den første tid, samt lidt legetøj som de er vant til. Killingerne er født d. 29 april 2023 og er derfor klar til deres nye hjem fra d. 22 juli 2023. Ved reservation betales 1500 kr. som ikke betales tilbage ved fortrydelse, og de resterende 2500 kr. betales ved afhentning. Mor er en Maine Coon N26 tabby med rødt skær, ses på sidste billede. Far er en Maine Coon i farven sølv/sort smoke Billede 1 - hun Billede 2 - hun Billede 3 - hun (RESERVERET) Billede 4 - han Billede 5 - han (RESERVERET) Kontaktes ved SMS på 22262134!

8260 Viby J
ons.
Maine coon killinger

Maine coon killinger

Sælges

Maine coon killinger til salg om 8 uger Pris 2800kr

8723 Løsning
man.
Maine coon killinger uden tavle
  • Maine coon killinger uden tavle - 2
  • Maine coon killinger uden tavle - 3

Maine coon killinger uden tavle

3.500 kr.

Skønne familievante, fluffy maine coon killinger uden tavle søger nye hjemme. Der er 3 killinger i kuldet, der er født d. 13/4, og derfor klar til at komme hjemmefra i d. 6/7. De er alle sammen hanner. Killingerne har ved flytning fået ormekur og loppekur et par dage før, og der medfølger lidt tørfoder, vådfoder og snacks. Forældrene er 6 årige Charlie, rød hankat på knap 8 kg, samt 4 årige Lulu, rød/hvid hunkat på 4,5 kg. Billede 1 og 2: Rød han Billede 3 og 4: Rød/hvid han nummer 1 Billede 5 og 6: Rød/hvid han nummer 2 Billede 7: Mor Lulu Billede 8: Far Charlie

7570 Vemb
man.
  • Maine coon killinger uden tavle - 2
  • Maine coon killinger uden tavle - 3
  • Maine coon killinger uden tavle - 4
  • Maine coon killinger uden tavle - 5
Main coon uden tavle

Main coon uden tavle

3.500 kr.

Disse tykke basser leder efter deres kommende hjem til 11 August De tre første billeder er af pigen, hun er blå tabby med creme tortie Billede 4, 5 og 6 er af en dreng, han er blå tabby Billede 7, 8 og 9 er af den sidste dreng, han er sort tabby Mor er på billede 10 og far på billede 11 Far er rød tabby med sølv Killingerne vil ved afrejse som 12 uger have fået ormekur og vaccine Der følger lidt foder med til den første tid og et tæppe der dufter af mor Reservation pris er 1000kr som ikke tilbage betales ved fortrydelse men som fratrækkes købssummen på afhentningsdagen

9700 Brønderslev
3. jun.
Maine Coon Killing

Maine Coon Killing

6.000 kr.

Killingerne fylder 12 uger den 16/6. Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med hund. De vil have lært at bruge kattebakke. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de være vaccineret. De vil blive sundhedsundersøgt ved dyrelægen, og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet og få ormekur. Der vil medfølge sundhedsbog, og foder til den første tid. De er uden stamtavle. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt, med en lille opdatering. Jeg tager 6000,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6230 Rødekro
24. maj.
Maine coon killinger forventes

Maine coon killinger forventes

5.300 kr.

Vores skønne hun Maine coon (Ariel) har været på date med han Maine coonen (Simba) Kattene er uden stamtavle, men Maine coon. Derfor sælges de også som dette. Vi har registreret parringer og forventer de kommende killinger kommer til verden omkring 3 juli. Intet er sikkert, men vi reklamere allerede med vi forventer dem så kommende købere/interesserede kan være med helt fra start. Det synes vi selv også er meget rart. I er selvfølgelig velkommen til og sende en sms eller give et kald, helt uforpligtende, hvis der skulle være nogen spørgsmål :-) Kontakt os endelig hvis vores kommende killinger kunne have din interesse :-) Mvh Maria Tlf: 28912289

5853 Ørbæk
18. maj.
Maine coon / Ragdoll

Maine coon / Ragdoll

4.500 kr.

Hej har 3 smukke Maine coon/Ragdoll killinger?? De er født d.17.3.23 og er salgsklar d.9.6.23. De er i hænder hver dag, og får masser af kærlighed. Inde de flytter kommer de til dyrelægen og får sundhedstjek og sundhedsbog, vaccineret og chipning og registeret i katteregisteret. Det betales et depositum på 2000 kr som trækkes fra beløbet når i henter killingen. Hvis man fortryder købet betales depositum ikke tilbage. Følger med: 400 g foder. Godbidder+tæpper der dufter af mor og søskende. De sidste 2 billeder er af moren og faren.

4291 Ruds Vedby
28. apr.
Maine Coon killinger (ægte)

Maine Coon killinger (ægte)

7.800 kr.

ÆGTE Maine Coon killinger. 1 super flot Tortie hun med hvidt og en Smoke han. Reserver din killing nu, så den kan få en god, planlagt start hos dig lige op til sommerferien. Husk en Maine Coon er IKKE en Maine Coon, hvis ikke der er en stamtavle på den. Vi sælger KUN ÆGTE Maine Coon killinger med FiFe stamtavler. Killingen vil være 1. gangs vaccineret, dyrlægekontrolleret og fået ormekur før levering. Skal du bruge killingen til avl, er dette også muligt, dog mod en en snak - vi skal garanteres at det er til ægte avl med stamtavler.

4873 Væggerløse
28. apr.
2 Hun katte på 2 år

2 Hun katte på 2 år

7.500 kr.

Lækre Maine coon piger. Særdeles velegnet til avl. De har aldrig haft killinger men er regelmæssigt i brunst. De er søskende. Pris er pr stk

6920 Videbæk
27. apr.
Bedste katte ven

Bedste katte ven

Købes

Jeg søger en bedste ven til min maine coon dreng .. Han sørger over at hans bedste ven gik bort i august mdr. Jeg søger en kat med selvtillid som kan være hans nye ven... jeg har ikke udendørs katte men der er en lille gård have med hegn som bliver brugt flittigt . Jeg foretrækker en hankat men det vigtigste er at katten/ killingen er omgængelig og har selvtillid.( SKAL VÆRE SUND OG RASK)

7500 Holstebro
24. jan.