Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Katte

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Katteseng m.m.
  I dag 100,-
  To små hunkillinger klar til at flytte.
  I dag 100,-
  Søde huskattekillinger
  I dag 50,-
  Kosttilskud, FELIWAY + Chrisco Gærtablet
  I dag 100,-
  28 uger hun killing
  I dag 100,-
  28 uger hun killing
  I dag 100,-
  30 uger hun killing
  I dag 100,-
  Main Coon mix
  I dag 400,-
  killinger
  I dag 25,-
  Maine coon/huskat sælges
  I dag 500,-
  Katteseng/hule
  I dag 100,-
  killinger Søger nye hjem
  I dag 250,-
  Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer
  I dag 425,-
  Kradsetræ, Kradsetønde 70 cm
  I dag 180,-
  STERILISERET HUNKAT SØGER NYT HJEM
  image_search_result
  STERILISERET HUNKAT SØGER NYT HJEM, Det er med blødende hjerte, at jeg desværre må erkende at jeg er nødsaget til at skille mig af med min dejlige Bella. Grunden er bl.a. at jeg har oplevet ændrede forhold i min økonomi og desværre ikke er i stand til at betale en høj dyrlægeregning, hvis der skulle ske noget, hvilket jeg ikke finder ansvarligt. Her kommer lidt info om Bella: Bella er en huskat, født 1. maj 2015, og er altså ca 2½ år. Jeg købte hende i september 2015 ved Inges Kattehjem. Bella er legesyg, klog og lidt af en bandit. Hun er meget kontaktsøgende, og kommer gerne op og putter - dog er hun også en "rigtig kat" der helst vil kæle og nusses når det passer damen. Jeg har lagt mærke til at hun har det bedst med mænd, og lytter bedst til irettesættelser når det er en dyb stemme. Hun kan godt være en smule voldsom og kommer indimellem til at nappe - dog ikke i nogen som helst ond mening. Men derfor ville Bella have bedst af at komme til et hjem uden børn. Bella har altid været indekat og ikke oplevet andet, men jeg tror hun ville elske at kunne komme lidt ud. Jeg tror også at hun ville være en exelent musejæger. Bella er øremærket, chippet og neutraliseret. Hun er 100% renlig og hun har ikke haft uheld i den tid jeg har haft hende. Hun har boet med en anden hunkat, så jeg ved at hun kan fungere med andre katte, dog tror jeg hun lige skal have tid til at vænne sig til en eller flere andre katte. Jeg ved ikke om hun kan fungere med hunde. Bella koster 500 kr. - i den pris medfølger 10 kg af hendes foder som er Porta 21 Finest Sensible (se evt. billede), sundhedsbog, madskåle, kattebakke, transportkasse og diverse legetøj og snacks. Jeg har også et stort kradsetræ der kan følge med for 150 kr oveni. (Se billede) Befinder sig i Menstrup, lidt uden for Næstved.
  I dag 500,-
  Kradsetræ
  I dag 50,-
  Langhåret/semilanghåret killinger
  I dag 250,-
  Kradsetræ
  I dag 899,-
  Maincoon blanding
  I dag 300,-
  Kun 1 kattekilling tilbage
  I dag 50,-
  Søde killinger tilslag
  I går 50,-
  Kattekillng bortgives
  I dag Sælges
  Dejlig mild pige
  image_search_result
  Dejlig mild pige, jeg prøver en sidste fortvivlet gang at finde det bedste hjem til min soulmate, min hjertenskær og min sødeste lille missepige. Elsa er lige blevet 3 år gammel, og vi har haft hende, fra hun var ca. 3 uger. Hun kom hertil fra Ålborg af, fordi jeg havde en hunkat, der kun havde 1 killing, og hun blev fundet alene og forladt sammen med en søster/bror, der desværre døde samme nat. Elsa er vokset op hos en Norsk Skovkat mor og mit opdræt af Maine Coon katte. Desværre trives hun ikke længere sammen med de andre katte, og hun skal derfor ud som enekat, hun kan måske gå sammen med en enkelt kat, hvis sindet matcher. Der må gerne være en rolig hund i husstanden og børn på over 8 år, der ved, hvordan de skal omgås dyr. Hun har altid været indekat, og det foretrækker jeg, at hun bliver ved med at være, med mindre der er adgang til en 100% kattesikret løbegård. Elsa er kreativ og opfindsom, så en indhegnet have er desværre ikke nok. Hun er super sød overfor mennesker, når hun får den ro, der skal til. Elsa elsker at mysse, headbonke, og dutte næser. <3 Derudover elsker hun vådfoder (især sovsen) og dreamies. Hun er vant til at have adgang til minimum 4 slags tør- og vådfoder, så hun må meget gerne fortsat fodres lidt varieret. Vi har haft hende til salg et par gange før men uden succes, da man ikke har forstået, at hun skal til et absolut roligt og afbalanceret hjem, da hun ellers stresser og bliver syg. Hun sælges KUN ud til det helt rigtige hjem, og jeg forbeholder mig ret til at sige nej tak til køber. Modne dyrevante mennesker foretrækkes. Elsa er neutraliseret, vaccineret, chippet og har et C tattoveret i hvert øre. Der medfølger EU-pas. Vi bor i 6310 Broager, der ligger i det sydligste Sønderjylland.
  I dag 500,-
  killing racen?? ½ britisk short hair
  I dag 400,-
  Gratis udekat kat søger nyt hjem :)
  I dag Sælges
  En lille søde hun killing. Meget legesyg
  I dag 200,-
  Skønne uldtotter
  I dag 500,-
  Katte kradsetræ Hansi beige/hvid
  I dag 645,-
  Katte Kradsetræ Mogli grå
  I dag 475,-
  Katte Kradsetræ Mike sort
  I dag 525,-
  Katte Kradsetræ Misser 90cm grå
  I dag 325,-
  Katte kradsetræ Karl sort
  image_search_result, thumbnails_search_result, bold_search_result, business_basic, business_large_image
  I dag 645,-
  Katte Kradsetræ Mogli sort
  I dag 475,-
  Katte Kradsetræ Mike beige
  I dag 525,-
  Transportboks til lille kat
  I går 30,-
  Kælene killinger, Renlige!
  I går 200,-
  Hunkat
  I går 1,-
  Gives væk
  Tre killinger to hunner og en han.
  I går 50,-
  Hengiven og modig indekilling
  image_search_result
  Hengiven og modig indekilling, Desdemona er født 17/5 2017 og er klar til et nyt hjem med en sød familie og masser af udfordringer. Hun er født (som den første ud af et kuld på fire, kl. 17.03 med en kampvægt på 83g) og opvokset udelukkende inde, og har været i hænder mange timer dagligt allerede fra hendes første dag (med mormis’ tilladelse og hjælp, selvfølgelig). Hun har haft adgang til hele huset fra hun lærte at gå, og er derfor vant til hverdagen med alle dens udfordringer - støvsugning, madlavning, tøjvask osv. - som hun MEGET glædeligt deltager i og hjælper med. Hun er behandlet for både orm og lopper og kommer med en stor killingepakke, der indeholder madpakke, lidt godbidder, en masse legetøj og en katteseng der dufter af mormis og hendes søskende. Dessie deltager i absolut alting, og er altid kun få skridt bag hendes mennesker. Hun har fra starten af været den første af hendes søskende til alt, og er fuld fra top til tå med uendeligt mod - en tændt støvsuger er blot en højlydt legekammerat, en kravlende baby er bare en lidt mærkelig hund og et brusebad er en helt fin aktivitet, blot man kan holde poterne fra det våde gulv. Hun er mere end én gang faldet i toilettet, fordi hun bare liiige skulle kigge på vandet, når der blev skyllet ud, så man får her en meget nysgerrig kat med masser af gåpåmod og en lyst til at blive udfordret. Hun elsker sine mennesker, sover i sengen om natten og spinder blot man kigger på hende. Hun er umådeligt smuk - opbrudte makrel striber som resulterer i ’pletter’ der ligner rosetter (aftegninger hos bengalere). Hun er bakketrænet og fuldstændig renlig. Tilmed er hun vant til at blive børstet og få klippet negle. Hun er vant til hunde - vi har en schæfer-labrador og en labrador. Hun vil være neutraliseret, øremærket, registreret og vaccineret ved flytning. Hun sælges ikke til friløb. Ved interesse kan man kontakte os her eller på 26819773. Opkald frabedes. Vi forbeholder os retten til at afvise og vælge mellem købere. Så skriv hvad I kan tilbyde prinsessen :)
  I går 1.300,-
  Hengivne og lækre indekillinger
  image_search_result
  Hengivne og lækre indekillinger, Én killing tilbage. Fire super lækre indekillinger søger nye oplevelser og madslaver. De er født 17/5 2017 til en fantastisk mormis, som har passet dem til UG. De er født og opvokset udelukkende inde, og har været i hænder mange timer dagligt allerede fra deres første dag (med mormis’ tilladelse og hjælp, selvfølgelig). De har haft adgang til hele huset fra de lærte at gå, og er derfor vant til hverdagen med alle dens udfordringer - støvsugning, madlavning, tøjvask osv. - som de glædeligt deltager i og hjælper med. De er behandlet for både orm og lopper og kommer med en stor killingepakke, der indeholder madpakke, lidt godbidder, en masse legetøj og en katteseng der dufter af mormis og søskende. De vil være neutralisret, øremærket, indregistreret og vaccineret, når de flytter, Sundhedsbog medfølger selvfølgelig. Billede 1: Reserveret. Billede 2: Her har vi Desdemona, som er den førstefødte og den første til alt. Hun har altid været den mindste i kuldet, men hun er fuld fra top til tå med uendeligt mod og viger ikke tilbage for noget. Hun har krudt i bagenden og har behov for nogle udfordringer eller plads at boltre sig på. Billede 3: Solgt. Billede 4: Reserveret. De er selvfølgelig alle bakketrænet og fuldstændig renlige. Tilmed er de vant til at blive børstet og få klippet negle. De er vant til hunde - vi har en schæfer-labrador blanding og en labrador. De sælges IKKE til friløb eller til at være alenekatte. Ved interesse kan man kontakte os her eller på 26819773. Opkald frabedes. Vi forbeholder os retten til at afvise og vælge mellem købere. Så skriv hvad I kan tilbyde misserne :) Flere billeder og info kan ses under deres individuelle annoncer.
  I går 1.300,-
  Nem kælen indekat
  image_search_result
  Nem kælen indekat, Denne skønne pige hedder Rhea og er født 30/5 2015. Hun er født og opvokset hos os som killing, hvorefter hun kom ud til sit eget hjem. Hendes ejer er dog blevet så syg, at han ikke kan overskue at have hende, så Rhea er flyttet midlertidigt hjem til os igen. Hun var gravid da hun ankom, så hun har været travlt optaget af at passe sine killinger de sidste måneder, men er nu klar på et nyt kærligt hjem. Rhea voksede op som indekat, da hun var killing, men fik adgang til udelivet i hendes voksne hjem. Hun har dog levet udelukkende som indekat siden hun kom hertil sidst i april, og det har passet hende fint. Vi bor på 160kvm med en masse aktiveringsmuligheder og legekammerater. Hun er selvfølgelig renlig og vant til kattebakke, kradsetræer osv. Hun er vant til og enes godt med hunde og andre katte. Rhea er en nem kat med et fantastisk sind og temperament. Hun er ikke sådan lige at kue og hun tager det hele som det kommer. Det tog hende ikke engang 30 sekunder at acceptere og se an de nye omgivelser og fremmede katte da hun ankom her, men vandrede blot ind og ’var hjemme’. Hun er lidt af en ’voksen killing’ da hun stadig er ligeså legesyg som hun var, da hun var killing, og hun er også mindst ligeså nysgerrig og dumdristig. Hun er udpræget skødekat og er ekstremt kælen og hengiven overfor sine mennesker. Hun er generelt også ret glad for gæster. Hun koster ikke noget, vi ønsker blot et godt hjem, som hun kan kaste sin kærlighed over. Hun er pt på p-piller, men hun er ren indekat her og bor kun med kastrater, så de er ikke strengt nødvendige. Resten af hendes p-piller kan følge med, når hun flytter. Vi ser dog gerne, at hun bliver steriliseret, hvilket vi nok godt kan være behjælpelige med. Hun sælges som udgangspunkt ikke til friløb eller til at være alenekat. Flere billeder og information kan sendes ved henvendelse. Ved interesse kan man kontakte os her eller på 26819773. Opkald frabedes. Vi forbeholder os retten til at afvise og vælge mellem købere.
  I går 150,-
  Ragdoll 2 han killinger
  I går 2.500,-
  2 smukke stald killinger (reserveret)
  I går 50,-
  Maine coon killinger
  I går 2.500,-
  3 Killinger bortgives til godt hjem
  I går 1,-
  Maine coon killinger
  I går 2.500,-
  Racekatte Colourpoint killinger
  I går 5.000,-
  5 langhårede katte
  I går 1,-
  Gratis kattekillinger
  I går Sælges
  Akut Gratis katte
  I går 50,-
  Dejlig og smuk Maine coon
  I går 3.000,-
  specifik foder og loppedråber sælges
  I går 200,-
  Søde Ragdoll killinger
  I går 3.000,-
  killinger
  I går 25,-
  Huskat killing
  I går 50,-
  Kattekillinger
  I går 25,-
  2 stk norsk skovkatte blandninger
  I går 500,-
  Transportkasse
  I går 200,-
  Sphynx killinger
  I går 7.000,-
  Maine Coon blandingskillinger
  I går 1.000,-