Katte

597
Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer
  • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 2
  • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 3

Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer

1.000 kr.

Flere forskellige kradsetræer / kattemiljøer. Fra helt små modeller til til kæmpe modeller. Priserne starter ved 1000 kr... For flere modeller og prisen se min webshop www.sb-trade.dk

6700 Esbjerg
i dag
Www.sbhandel.dk .
  • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 2
  • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 3
  • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 4
  • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 5
Kat bortgives

Kat bortgives

Sælges

Flot sort han kat bortgives med kattebakke og kradsetræ,

7000 Fredericia
i dag
Katte. Gårdkatte. Ude Katte

Katte. Gårdkatte. Ude Katte

350 kr.

Hej. Jeg har nu efter hånden en del ude katte. Så hvis du kender nogle der mangler en god musse fælde. Eller en god musse fanger så har jeg nogle dejlige og raske katte. Gi et frisk bud. Farver Røde Røde - m hvide poter Sort m hvid poter I kan se farver osv på billedet (Obs) Det er ik alle katte. Kun få det drejer sige om.

8740 Brædstrup
i dag
British shorthair

British shorthair

7.500 kr.

Min skønne Luna har fået 6 smukke killinger og de søger et trygt og kærligt hjem, dog først i slutningen af juni måned. Der medfølger INGEN stamtavle til killingerne. Begge forældre er British Shorthair, mor er black /silver tabby med grønne øjne og far er silver shades også med grønne øjne. Når killingerne skal flytte hjemmefra vil de have fået 1 vaccine samt orme og loppekur. De vil også få en lille "flytte hjemmefra" pakke med lidt mad samt tæppe og legetøj. I er mere end velkommen til at besøge killingerne, hvis i er interesseret. Jeg forbeholder mig retten til at vælge det nye hjem. Der skal betales et depositum på 1000- .

2860 Søborg
i dag
Kradsebræt

Kradsebræt

50 kr.

Kradsebræt til kat - brugt få gange og fremstår som nyt. Kan hænges på væg eller ligge på gulv,

9000 Aalborg
i dag

Katte

Sælges

2 katte mor og datter

5560 Aarup
i dag

Kattebakke 53 X 39 X 41 cm + filter

90 kr.

Elegant kattetoilet. - robust, - let at rense, - med praktisk håndtag, så kattetoilettet er nem at transportere, - inklusive filter.

6200 Aabenraa
i dag

Pasning af kat

50 kr.

Står du og mangler pasning af din kat, så kan jeg måske hjælpe. Jeg har altid haft kat, både opvokset med og selv haft. Jeg vil gå ture, hvis katten er vant til der. Jeg kan også lave lidt træning. Så meget som det er muligt med en kat. Også medicinering. Jeg tilbyder pasning i eget hjem eller hos mig i midtbyen Esbjerg. Blive kælet og fuld opmærksomhed. Jeg bor i et dejligt område med skov og sø. Egen foder, katteseng, eget legetøj, transport kasse, toilet bakke etc. skal ejer selv arrangere. Jeg tager kr. 50,- pr. døgn, hvis det er hos mig. Og kr. 80,- hvis katten skal passes i deres eget hjem. Så står du og mangler pasning, så kontakt mig på tlf. 25326141, kun sms.

6700 Esbjerg
i dag

Kattekilling søges

Købes

Vores søde han killing på 4 måneder har mistet sin legekammerat. Vi søger derfor en killing, der kan være legekammerat til den. Vi bor på landet og stille ingen krav til race mm. Blot en sød legesyg killing, der vil kunne trives med andre dyr og børn. Det skal være en han killing og indenfor en radius på max. 30 km. fra Rold.

9510 Arden
i dag

Kattekilling (han) købes

Købes

Vi har nu boet i vores nye hus i godt et år, og nu er vi klar til at få en huskat, som får egen indgang med chip. Min datter på 6 år er fantastisk til dyr, og vi glæder os alle meget. Vi søger en kælen, rød/orange-stribet hankilling med gode gener. Vi vil meget gerne se hele kuldet og udvælge. Vi bor i Viby J (forstad til Aarhus)

8260 Viby J
i dag

kattetårn

200 kr.

Pæn og velholdt kattetårn sælges ca, 115 cm høj

7000 Fredericia
i dag

KØBES Han Kattekilling

200 kr.

Det skal være en hankilling omkring de 12 uger. Vi søger en katte ven til vores kat Freddie, som før har haft en katte ven. Vi har over 30 års erfaring med at have kat og killingen for mulighed for at komme ud. Vi har desværre ikke mulighed for at hente en killing i Jylland eller på fyn, da vi ingen bil har. Vi betaler gerne 200 kr. for en kat og hvis du kan levere den til Birkerød, kan vi snakke om noget ekstra for transport.

3460 Birkerød
i dag

Kradsetræ med  2huler

500 kr.

Kradsetræ med 2huler sælges Højde 75 cm Diameter ø 35 cm Bud modtages gerne.

5250 Odense SV
i dag

Katte Transporter

150 kr.

Flot transporter til kat ell. mindre hund. L.50 cm Br. 35 cm H. 32 cm. Kun lidt brugt. Både dørens og tagets trådlåge kan åbnes, og øverste halvdel af kassen kobles af.

5400 Bogense
i dag

Lille hunde- og kattehus

85 kr.

My Sweet Home" Polstrede vægge og en blød hynde at ligge på. Aftageligt tag. Højde: 35 cm. Bredde; 36 cm. Dybde: 32 cm.

6100 Haderslev
i dag

Kattekilling

10 kr.

Søde hvide huskatte bortvises, kommer fra hjem med hund og kattebakke , opvokset indenfor i bryggers, rimelige snaksaglige , der formodes at være 2 hunner og 1 han .

5592 Ejby
i dag

Kattekillinger langhåret

1.000 kr.

Dejlig kælne søde killinger , søger nyt og kærligt hjem , de er født og opvokset på en gård , de er vant til frie natur , sælges til et godt hjem der god ved dem, vant til børn og dyr, moren er på billedet. Der er en gråhvid langhåret og en orange langpelset killing tilsalg

9700 Brønderslev
i går

Killinger

2.000 kr.

Flotte langhåret maine coon killinger sælges, bl.a. specielt en rød langhåret hunkat, da røde hunkatte ikke kommer så tid. Er inde opdræt, men kommer ud, når vejret er til det . Bruger kattebakke, er vant til hunde. Men glæder sig til, at få nye mad familier. 1 rød han killinge 2500 kr 1 rød hun killing med hvide aftegninger 3000 kr 1 flerfarvet hun killing 2000 kr 1 næsten sort med hvide streg aftegninger 2200

9541 Suldrup
i går

Små uldtotter

1.200 kr.

De sødeste små killinger De opvokser i stuen sammen med deres mor De er vant til anden kat og hund De er legesyge og kærlige De elsker og putte De vil være renlige inden deres nye hjem Og de vil alle sammen få ormekur 2 piger Billede 1.Sort halsbånd Billede 2.Grå halsbånd. Solgt . Mor : Norsk skovkat Far : ukendt De er klar til og komme hjemme fra d. 31/7 Depositum 600. Pige med gul halsbånd solgt . Pige med lyserød halsbånd solgt . Pige med grå Halsbånd. Solgt .

8380 Trige
i går

Main coon killinger

3.000 kr.

Main coon killinger. 1 hun killinger (1 sort) 2 han killinger hvid. Skønne legesyge killinger søger nye madslaver. Mor er maine coon, far er Neva masquerade. Killingerne er vokset op i vores stue, så er meget snaksalige og kontaktsøgende. Er vokset op med kvalitets killingefoder, både våd og tør(Royal canin). Killingerne vil få 1. Vaccine, ormekur, dyrelægetjek samt modtage en sundhedsbog før aflytning. De får killinger pakke: små kradsetræ, start toilet pakke, plastik skål, lidt legetøj og foder til de første dag. Salgs klar fra 02.07 For mere info og billeder skriv eller ring på 50359949

9700 Brønderslev
i går

Han killing

200 kr.

vi har denne skønne hankilling som søger nyt hjem fra d. 25 juli - 2022 :-) Han er gråstribet og en rigtig lille putterøv! Han har været til sit første dyrlæge kontrol med sine søskende og der var kun ros at hente :D Han spiser killingefoder og han bruger kattebakke. Han vokser op i stuen med hans 5 søskende. Så Han vil være vant til de forskellige lyde m.m der nu er i en børnefamilie. Vi har to piger på 5 og 6 år, så han er ligeledes vant til mindre børn. :) De sidste 2 billeder er af mor Jytte (gråstribet huskat) og far Pjevs (norsk skovkat/mainecoon blanding - Langhåret!)

6630 Rødding
i går

Semilanghåret hankilling

200 kr.

vi har denne skønne hankilling Buller som søger nyt hjem fra d. 25 juli - 2022 :-) Han er gråstribet og har semi langt hår. Han har været til sit første dyrlæge kontrol med sine søskende og der var kun ros at hente :D Han spiser killingefoder og er bruger kattebakke. Han er lille kælepot og han vokser op i stuen med hans 5 søskende. Han er vant til de forskellige lyde m.m der er i en børnefamilie. Vores piger er 5 og 6 år, så han er ligeledes vant til børn. :) De sidste 2 billeder er af mor Jytte (gråstribet huskat) og far Pjevs (norsk skovkat/mainecoon blanding - Langhåret!)

6630 Rødding
i går

Halv  perser

1.000 kr.

Vores søde perserkat Fanny har fået killinger Der er to hun killinger tilbage Man kan reservere dem for 500 kr.

8920 Randers NV
i går

Ragdoll han killing

3.000 kr.

Ragdoll killing, virkelig en smuk dreng som er født d. 4-4-22. Er nu 12 uger og rejseklar til en ny sød familie, hvor han bliver inde kat og for lov til at have en stor plads i familiens hjerter og hjem. Han har forælder der er race rene Ragdoll men mor uden papir. Smuk sakken er en rolig, nysgerrig, kælen, virkelig - virkelig skøn familie ven, der ud over sit rolige og skønne væsen , også elsker at lege og give den Max gas.. Han er vant til foder fra Royal Canin - killing. Han bruger kattebakke. Han har fået ormekur + har en med i hans sundhedsbog - ( har ikke lopper) Han har idag d. 1-7-22. Været hos dyrelæge :) Fik en masse ros***** Er blevet sundhedstjekket - uden bemærkninger. Har fået 1x vaccination og har sundhedsbog med fra dyrelægen. Der medfølger en madpakke til de første dage, plys mus og et tæppe som duftet af mor og søskende. For at komme i betragtning ønsker vi kun henvendelse pr. Telefon - 29365660 så vi kan høre lidt om, hvad i evt. kan tilbyde

4171 Glumsø
i går

Mainecoon/Angora

2.700 kr.

2 tortie piger og 1 cremefarvet dreng. 3 langhårede killinger født d. 21/05, 12 uger d. 13/08. Er nu klar til at blive reserveret. Killingerne er vokset op med både mor og far, 3 andre katte samt en flok små hunde, så de er vant til lidt af hvert. De er renlige og meget kælne og sociale. Mor er en mini mainecoon af farven tortie. Far er blå angora Pris: 2.700 Reservationsgebyr: 700 som ikke refunderes ved fortrydelse. Der følger en killingepakke med som indeholder tørkost, vådfoder samt lidt legetøj. Chip og vaccine står køber selv for. Billede 1-3 cremefarvet dreng Møvsen Billede 4-6 tortie pige Mirja Billede 7-9 tortie pige Messy Billede 10 mor Billede 11 far Kun henvendelser på tlf 40 36 15 16 besvares

8600 Silkeborg
i går

Kattekillinger

200 kr.

Vi har 3 menneskeglade katte, 2 hanner og 1 hun, som vi rigtig gerne vil sælge. De bliver 12 uger 4/7 og han købes der. Byd på prisen! Kat 1: Hun, grå/hvid, lang pels Kat 2: Han, grå/hvid, kort pels Kat 3: Han, sort/hvid, lang pels

9000 Aalborg
i går

Langhåret kattekilling

500 kr.

Så har vores langhårede popcat fået killinger. Mowgli er klar til at flytte hjemmefra d 6 Juli. Mowgli har en dejlig blød pels Han er vant til hund, er renlig og yderst vel socialiseret Han er meget kælen og kommer gerne og ligger tæt op af os i sofaen Han har fået ormekur og loppekur, men er ikke vaccineret. Mowgli dreng - Chaplin dreng - Solgt Garfield dreng - Solgt Jasmin pige - Solgt Pixeline pige - Solgt

5491 Blommenslyst
i går

FURminator dual 2 i 1 børste

35 kr.

Pelspleje til hund og kat..

8450 Hammel
i går

Kattekillinger

175 kr.

De sødeste kattekillinger søger nye hjem fra d. 17/8. Det er blandet drenge/piger, som er enormt kælne og møghamrende søde! For mere info skriv på 53294555, eller i kommentaren nedenfor. OBS. Ingen af killingerne har eller får behandlinger inden salg. Flere billeder følger løbende i takt med at de vokser. !! Jeg forbeholder mig retten til ikke at sælge, med henblik på at katten/kattene kommer i et ordenligt hjem !!

9530 Støvring
i går

Ragdoll killinger

4.500 kr.

Ægte Ragdoll killinger uden stamtavle sælges. 5 killinger født d. 16 maj og er salgs klare som 12 uger fra d. 8 august. Der er 4 hanner, 2 brun colorpoint, 1 blå colorpoint og bicolor og 1 hun med brun colorpoint. Ægte langhåret små totter uden stamtavle. Hun killingen er reserveret. Der er 4 han killinger tilbage De er født og opvokset i en børne familie, så de er vant, til at være i hænder og der bliver lagt stor vægt på at socialisere dem mest muligt. Ud og det, har vi 2 hunde og en anden kat som de går med. Ved afrejse får killingerne ormkur,sundhedstjek, vaccination og bliver chippet. Der medfølger også lidt start foder. Killingerne er rolige, meget legesyge og nysgerrige, fanstaskisk race og sind. Ved reservation betales der 1500 kr, som modregnes købsprisen. Reservations gebyret tilbagebetales ikke ved fortrydelse.

7870 Roslev
i går

Ragdoll -  ægte killinger - uden papir.

3.000 kr.

Ragdoll killinger efter ægte forælder, mor uden papir. Er i en familie som søger den skønneste putte,kæle , familie bamse. Så har vi 2 smukke rød masket drenge, som er født d. 17-4- 22. Og er 12 uger og rejseklar d. 10.-7-22. De koster 3.000 kr. pr. Silke uldtot. Og ham den smukke lyse bicolour dreng, der er født d. 4-4-22. Koster 3.500 kr. De er de meste kontaktsøgende skønne familie venner. De sælges kun til dyr venlig familier, hvor den altid vil være en stor del af familien. Racen egner sig ikke som udekat - de bruger kattebakke. Vores elskede uldtotter besøger dyrelægen før afrejse. De får ialt - 4 x ormekur ( har ikke lopper) vil blive sundhedstjekket , 1 x vaccination , vil have en sundhedsbog med, fra dyrelægen. De opvokser på Royal Canin.* Der medfølger, foder til de første dage fra Royal Canin, plys mus, et tæppe som dufter af mor og søskende. Ved reservation betales der et depositum på 1500 kr. som ikke returneres hvis evt. køber fortryder. Vi besvare ikke beskeder på siden eller sms. Ved telefonisk henvendelse ønsker vi at høre hvad den evt. nye familie kan tilbyde en af vores familievenner . Tlf. 29365660 -

4171 Glumsø
i går

Kattekilling

500 kr.

Søde killinger på 14 uger, begge hanner , har fået orme og loppekur. Deres mor er en ægte perserkat, så derfor er den ene lidt langhåret.

9440 Aabybro
i går

Røde og stribede kattekillinger.

200 kr.

Vore dejlige kattekillinger søger nyt hjem ultimo juli. Vant til kattebakke og dåsemad, er ude og inde Reserver nu og afhent senere. Der er en langhåret rød kat. Kr. 500,-

6760 Ribe
i går

Killinger

1.500 kr.

Super søde og socialiseret killinger søger nye hjem fra uge 29. Mor er perser og far er korthåret maincoon blanding. De er opvokset i vores køkken med hund og mange mennesker, så de er vant til dagligdagen i en famile og elsker den. Stribet grå han, bliver korthåret (1500kr) 3 farvet hun med poly toes (arvet fra sin far) bliver langhåret med tiden (2500kr)

5871 Frørup
i går

killinger ,halv maine coone.

200 kr.

1 sort langhåret dreng kr 1000 , 1 rød dreng og 2 trefarvet piger.

8800 Viborg
i går

De sødeste katte killinger søger nyt hje...

10 kr.

Virkelig søde killinger unger søger et nyt hjem ? Killingerne er vant til små børn, de er ude og inde, de har lært at spise og bruge sandkassen.

8930 Randers NØ
i går

British Shorthair mix killinger

4.500 kr.

Vi har 2 dejlige frække og livlige British Shorthair mix der søger blivende hjem, født d 29/3.22:de er 13 uger og klar til at flytte hjemmefra nu .. de er bakkevant og spiser selv .. Far er uden tavle men ægte , er efter en hollandsk morfar med tavle mor er 3/4 British Shorthair ... Dreng Black silver tabby Dreng spotted tabby, Pige Silver tabby ... Mor : Black silver tabby Far : Bluepoint .. ved reservation betales 2000 kr ( som ikke tilbagebetales ved fortrydelse) Spotted tabby Dreng (solgt) har desuden et kuld mere på 3 der er 8 uger ring for nærmere oplysninger på 42268526 Ferie ingen hindring vi passer den til i er klar til at afhente ?

7620 Lemvig
i går

Katteseng 50x50x45 cm grå og cremefarvet

304 kr.

Giv dine katte en smag af luksus med denne katteseng. Det er et glimrende sted, hvor dine katte kan hvile og slappe af. Det tykt polstrede kattehus er lavet af blød fleece, hvilket giver dine små katte et komfortabelt og varmt opholdssted. Kattesengen har en skridsikker bund, hvilket holder den på plads, og derfor kan ulykker undgås. Denne katteseng er let at rengøre og tørre af. Der medfølger en hængende bold for endnu mere underholdning. Vigtig bemærkning: Sørg for, at størrelsen passer til dine kæledyr, inden du køber produktet.Farve: Grå og cremefarvetMateriale: FleeceMateriale, fyld: PP-bomuldMål: 50 x 50 x 45 cm (B x D x H)Indvendige mål: 20 x 37 cm (B x D)Bemærk: Størrelsestolerance +/- 2 cm

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Katteseng 50x50x45 cm brun og cremefarve...

304 kr.

Giv dine katte en smag af luksus med denne katteseng. Det er et glimrende sted, hvor dine katte kan hvile og slappe af. Det tykt polstrede kattehus er lavet af blød fleece, hvilket giver dine små katte et komfortabelt og varmt opholdssted. Kattesengen har en skridsikker bund, hvilket holder den på plads, og derfor kan ulykker undgås. Denne katteseng er let at rengøre og tørre af. Der medfølger en hængende bold for endnu mere underholdning. Vigtig bemærkning: Sørg for, at størrelsen passer til dine kæledyr, inden du køber produktet.Farve: Brun og cremefarvetMateriale: FleeceMateriale, fyld: PP-bomuldMål: 50 x 50 x 45 cm (B x D x H)Indvendige mål: 20 x 37 cm (B x D)Bemærk: Størrelsestolerance +/- 2 cm

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Katteseng 40x40x35 cm grå og cremefarvet

226 kr.

Giv dine katte en smag af luksus med denne katteseng. Det er et glimrende sted, hvor dine katte kan hvile og slappe af. Det tykt polstrede kattehus er lavet af blød fleece, hvilket giver dine små katte et komfortabelt og varmt opholdssted. Kattesengen har en skridsikker bund, hvilket holder den på plads, og derfor kan ulykker undgås. Denne katteseng er let at rengøre og tørre af. Der medfølger en hængende bold for endnu mere underholdning. Vigtig bemærkning: Sørg for, at størrelsen passer til dine kæledyr, inden du køber produktet.Farve: Grå og cremefarvetMateriale: FleeceMateriale, fyld: PP-bomuldMål: 40 x 40 x 35 cm (B x D x H)Indvendige mål: 15 x 17 cm (B x D)Bemærk: Størrelsestolerance +/- 2 cm

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Katteseng 40x40x35 cm brun og cremefarve...

226 kr.

Giv dine katte en smag af luksus med denne katteseng. Det er et glimrende sted, hvor dine katte kan hvile og slappe af. Det tykt polstrede kattehus er lavet af blød fleece, hvilket giver dine små katte et komfortabelt og varmt opholdssted. Kattesengen har en skridsikker bund, hvilket holder den på plads, og derfor kan ulykker undgås. Denne katteseng er let at rengøre og tørre af. Der medfølger en hængende bold for endnu mere underholdning. Vigtig bemærkning: Sørg for, at størrelsen passer til dine kæledyr, inden du køber produktet.Farve: Brun og cremefarvetMateriale: FleeceMateriale, fyld: PP-bomuldMål: 40 x 40 x 35 cm (B x D x H)Indvendige mål: 15 x 17 cm (B x D)Bemærk: Størrelsestolerance +/- 2 cm

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Kattehule

50 kr.

Kattehule formet som tøffel

8200 Aarhus N
i går

Kat

Sælges

Sødeste Bella søger et hjem fuld af kærlighed og varme, hvor hun kan nyde sit otium. Bella er en utrolig rar kat, der både lader sig løfte og klø på maven, dog med det i tankerne at hun jo altså er en kat og ikke en Golden Retriever. Hun er 12 år gammel og har således flere gode år i sig endnu. Hun har boet hos os de sidste 5 år, hvor hun har været vores dygtige musefanger. Bella bruger stadig meget tid og energi på musejagt, men hun er nået dertil i livet, hvor det at fange mus ikke altid giver gevinst, så hun bruger også meget af sin tid på at sove. Bella bor i stalden hvor hun selvfølgelig får lækkert mad, frisk vand og et blødt sted at sove. Hun bor i stalden, fordi en i vores husstand har allergi for katte, og det at bo i stalden har altid passet hendes aktive livsstil rigtig godt, men i takt med at hun har tillagt sig en lidt mere afslappet hverdag, søger hun et hjem hvor hun kan komme indenfor og nyde varmen fra en brændeovn og ligge og hygge i et blødt, nyvasket tæppe og ikke mindst uanede mængder af kærlighed og omsorg. Som forkælet huskat tvivler jeg ikke på at Bella vil kunne give kærlighed og musegaver mange år endnu ?? Bella søger: * Kærlige mennesker (gerne ældre eller par uden børn, Bella er dog vant til og glad for børn, men hun vil absolut hellere bare være og nyde livet uden små pilfingre) * Et hjem med masser af varme og en kattelem (eller mennesker der flittigt åbner og lukker døren for hende) * Et hus på landet, uden andre dyr. Bella har, derfra hvor vi fik hende, haft sin daglige gang inde i huset og er vant til kattebakke. Bella er neutraliseret og øremærket. Giv mig et kald hvis du mener at kunne tilbyde Bella alt det hun fortjener.

7800 Skive
i går

Kattesele, Ny. Regnbuefarvet

70 kr.

Kattesele m. line. Indstillig til små og store katte. Line længde 100 cm.

6100 Haderslev
i går

Kradsetræ til katte med sisal 125 cm grå

496 kr.

Giv dine kattevenner en smag af luksus med vores kattetræ med mange sjove funktioner! Dette legeplads med mange etager med et solidt stel, der er dækket af blød og behagelig plys, er det perfekte sted for dine katte at kradse, klatre, slappe af, skjule sig og hvile. Dine kattevenner kan hvæsse deres kløer på kradsepælene, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har haft nok sjov legetid, vil dine små venner elske at hvile sig på de øverste platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i de hyggelige huse for at tage sig en lur. Med alle disse sjove funktioner bliver dette kradsetræ dine pelsede venners foretrukne hangout-spot!Farve: GråMateriale: Træstel + sisalreb + blødt plysSamlede mål: 67 x 67 x 125 cm (L x B x H)Mål for det store hus: 50 x 25 x 21 cm (L x B x H)Mål for det mindste hus: 25 x 25 x 21 cm (L x B x H)Mål, fod: 50 x 50 cm (L x B)Med stige, huse, kradsepæle og platformeStof: Polyester: 100%

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Kradsetræ med sisalkradsestolper 183 cm ...

442 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! Farve: MørkegråMateriale: Spånplade, sisal, fløjl Produktmål: 74 x 74 x 183 cm (L x B x H)Mål, hus: 22 x 22 x 22 cm (L x B x H)Med et hus, kradsestolper og platforme Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Kattekillinger

Sælges

2 hun katte og en hankat gives væk, er klar til at flytte hjemme fra d. 10/7 - Vant til kattebakke - vant til hund - har både været inde og ude katte her Kontakt mig på sms eller ring vedrørende spørgsmål

9340 Asaa
fre.

Kat og killing

200 kr.

Jeg har 6 killinger i forskelig favn det er kar til at henter . Er tam og kan selv går i katte bakke . Koste 200kr for en. Kontak tlf . 22575069

9460 Brovst
fre.

Røde kattekillinger sælges

500 kr.

2 dejlige røde tigerstribede kattekilinger sælges. De er renlige og spiser alt. Begge killinger hanner. Renlige - benytter kattebakke. Har fået loppekur.

7800 Skive
fre.

Killing

350 kr.

flot hankat er klar til at komme hjemmefra, er renlig + loppe og ormekur. det nok svært at se på billedet men han er gråblå og hvid.

6780 Skærbæk
fre.

4 fantastisk katte sælges

1.000 kr.

Den grå en hun og hedder Lucky.. Hun er 6 år og skal have lov til at komme selv. 1000 kr Den lys lang håret er en hankat.. Han hedder Muzza og er 6 år.. 1500 kr Den kort håret er en hankat.. Han hedder Simba og er 7 år gammel.. Og den sidst er en hun kat.. Hun hedder Nala og alderen vides ikke.1000 kr Kontant betaling

9400 Nørresundby
i går

Hun killing på 11 uger

25 kr.

Den sødeste hus- gårdkilling, født d. 15/4-22 og tilbragte de første knap 5 uger inde, herefter blev der indrettet en staldboks til hende og de 4 andre (afsatte) killinger. Hun er nysgerrig og legesyg, er dagligt sammen med både killinger, voksne katte, hund og kaniner, er vant til børn. Der er 1 hun tilbage. Spiser almindelig killingefoder og drikker vand. Ind imellem får de en tår mælk fra deres mor, men det er på et minimum. Renlig (bruger kattebakke). Klar til afhentning d. 8/7-22 (12 uger). Afhentes i Vellingshøj i Hjørring

9800 Hjørring
fre.

Langhåret killing

1.500 kr.

Cremi, cremfarvet han, halvt maincoon, kvart perser samt skovkat m.m. i mormors gener. Flere billeder samt afstamning kan ses på facebookgruppen Heksekatte. Han er klar til at flytte om to uger. Bor på Sydfyn. Meget kælen og legesyg samt renlig. Sidste billede mor, næst sidste far.

5600 Faaborg
i går

Semi langhåret hunkilling

500 kr.

vi har denne skønne Hunkilling Daisy som søger nyt hjem fra d. 25 juli - 2022 :-) Hun er en helt speciel farve! Hun er utrolig vamset, blød og har semi langt hår. Hun har været til sit første dyrlæge kontrol med sine søskende og der var kun ros at hente :D Hun er lille kælepot, legesyg og hun elsker at putte tæt på en. Hun vokser op i stuen sammen hendes5 søskende. Hun vil være vant til de forskellige lyde m.m der nu er i en børnefamilie. Vi har to piger på 5 og 6 år, så hun er ligeledes vant til mindre børn. :) De sidste 2 billeder er af mor Jytte (gråstribet huskat) og far Pjevs (norsk skovkat/mainecoon blanding - Langhåret!)

6630 Rødding
fre.

Kattekilling 1/2 mainecoon, perser og sk...

1.500 kr.

Cremi, cremfarvet han, halvt maincoon, kvart perser samt skovkat m.m. i mormors gener. Flere billeder samt afstamning kan ses på facebookgruppen Heksekatte. Han er klar til at flytte om to uger. Bor på Sydfyn. Meget kælen og legesyg samt renlig. Sidste billede mor, næst sidste far.

5600 Faaborg
fre.

Ragdoll hankat

2.500 kr.

Sødeste Alvin søger nyt hjem. Han er en indekat med det mest rolige syn. Jeg skal rejse til udlandet med jobbet, derfor er jeg nødt til at finde et nyt hjem til ham Med Alvin kommer der -masser af mad ,kattebakke, rejsetaske, rejsekasse, legetøj, klatretræ

2650 Hvidovre
fre.

Katte-produkter

400 kr.

Alt dette: mange ( måske alle) dele af klatretårn, mange, mange stykker legetøj "eldrikkespringvand" til din kat. Vores kat er blevet en "udekat" og bruger ikke disse ting mere.

6100 Haderslev
fre.

Hun killinger sorte og en broget

200 kr.

Søde hunkillinger søger nye hjem. Renlige og søde. Vant til børn.

9230 Svenstrup J
fre.

Kat

Sælges

Kat der elsker at putte søger nyt hjem Skal hjem til en uden helt små børn og gerne have mulighed for at komme ud

4660 Store Heddinge
fre.

British shorthair mix

2.500 kr.

3 Små dejlige britte killinger piger ?mor er sølv tabby British shorthair og far 1/2 britte og bruntabby m hvid ? killingerne vokser op inde og bliver vant til hunde og dagligdagens lyde .. kan reservers mod dep og flytte hjemmefra først i august.. tlf 60199390 Bruntabby pige m hvid Sølvtabby pige ( solgt ) Blåsølvtabby pige

9800 Hjørring
fre.
Side:af 10