Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


    Lam

    Filtrér

    Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
    jacobs får 2018
    I dag Sælges
    Blandings
    I dag 750,-
    vædder lam
    I går 850,-
    økologiske Dorset
    I går 1.250,-
    Justerbar fodertrug
    d. 22.09 300,-
    4 Lam d. 22.09 800,-
    Spælsau vædderlam
    d. 22.09 1.500,-
    vædderlam
    d. 21.09 800,-
    Slagtelam - øko-romantiske
    d. 20.09 45,-
    Frisk slagtet lamkød d. 20.09 Sælges
    Gimmer og vædderlam sælges
    d. 18.09 800,-
    Zwartbles vædderlam
    d. 17.09 1.000,-
    TEXEL LAM
    d. 15.09 1.111,-
    Gothlænder gimmerlam d. 14.09 1.000,-
    slagtelam
    d. 12.09 35,-
    texel lam
    d. 11.09 500,-
    Købes
    3 lam sælges oxfordown d. 10.09 1.000,-
    Texel til avl d. 10.09 700,-
    Købes
    Vædderlam d. 06.09 Købes
    Gute lam sælges
    d. 06.09 800,-
    Lammekød fra vikingefår
    Lammekød fra vikingefår, VIKINGEKØD! Lækker dansk lammekød kan nu bestilles. Lammene har gået på naturarealer hele livet. Velfærd i top. Racen er Spælsau. En gammel nordisk korthale race med rødder helt tilbage til stenalderen. Vikingerne lavede sejl af spælsuens slidstærke uld. Spælsauen smager ikke som almindeligt lammekød. De sætter ikke fedt i kødet, men omkring organerne. De har dermed ikke den samme kraftige smage af lanolin, som mange ikke bryder sig om. Det er blandt andet kun Spælsau kød de bruger på Restaurant Noma. Der kan bestille et 1/2 eller 1/1 lam. Enten fin parteret eller grovparteret.Grov partering: ryggen i 2 stege. Fin partering: ryggen i 1 steg og korteletter. 1/1 Lam koster 85,00 kr/kg. 1/2 Lam koster 90,00 kr/kg. Lammet vejer mellem 18-22kg slagtet. 1/1 lam udskæres normalt i; 2 køller, 2 bov, nakkekoteletter, ryg, koteletter, slag, ribben, hjerte og lever. Der kan også bestilles et hel eller halvt lam til f.eks. helstegt lam på grillen. Lammene slagtes ved godkendt slagter og skal afhentes samme dag det forlader slagteren. Kødet modtages i kraftig fødevaregodkendt plastiksæk med opskrifter på tilberedning af de forskellige udskæringer. Der er stort set intet svind ved tilberedning pga. den lave fedtprocent i kødet. Vi sælger IKKE lam til hjemmeslagtninger og slagtere uden CHR NR. Lam kan bestilles på 30139909. Der opkræves et depos på 500kr ved bestilling overført på mobilpay eller via bankoverførsel. Depos fratrækkes prisen ved afhentning.
    d. 06.09 85,-
    Suffolk d. 05.09 1.100,-
    Slagtelam opvokset på naturarealer
    d. 05.09 70,-
    Gimmerlam sælges
    d. 03.09 1.000,-
    3 gimmerlam
    d. 02.09 1.000,-
    Texel vædder og gimmerlam M3 d. 02.09 1.300,-
    Gotlandske Pelsfår. Vædderlam til Avl
    d. 29.08 1.500,-
    Dansk lammekød sælges
    d. 28.08 72,-
    gotlænder/spesau
    d. 17.08 1.000,-
    Schropshire Vædderlam d. 13.08 990,-
    Gotlandske avlsdyr
    d. 09.08 1.150,-
    Gimmerlam
    d. 06.08 1.000,-
    Spælsau'er gimmer lam
    d. 31.07 1.700,-