Hunde

8
Galleri annoncer
Maltipoo

Maltipoo

13.000 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Maltipoo, Sund og rask , Vaccineret , chippet og har fået ormekur. 4 måneder gammel, For mere info skrive ..

4230 Skælskør
i dag
Maltipoo helt rejseklar nu
  • Maltipoo helt rejseklar nu - 2
  • Maltipoo helt rejseklar nu - 3

Maltipoo helt rejseklar nu

15.000 kr.

Maltipoo helt rejseklar nu, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De dejligste små maltipoo babyer må rejse nu . De er blevet vaccineret , idchippet 3 x ormebehandlet , sundhedsundersøgt af dyrlægen som har lavet den fineste sundhedsbog på dem . Mor er Malteser og far er lille dværgpuddel . De 4 skønne hvalpe , 2 piger og 2 drenge . ( pris for piger er 17000 kr) Denne fantastiske lille mix er allergivenlig da de ikke fælder . Er også den skønneste familiehund der er meget nem at træne og lære forskellige tricks. Forventet voksen vægt er ca 3-4 kg. Der medfølger hvalpepakker fra Royal Canin samt Dyrefondet , og tæppe der dufter af mor og søskende . Pelsplejen giver jeg en grundig vejledning omkring . Se videoer af dem på min hjemmeside . Ring gerne ved spørgsmål , eller hvis i ønsker at møde dem.

7620 Lemvig
i dag
Kennel Madam Blå
  • Maltipoo helt rejseklar nu - 2
  • Maltipoo helt rejseklar nu - 3
  • Maltipoo helt rejseklar nu - 4
  • Maltipoo helt rejseklar nu - 5
Maltipoo

Maltipoo

12.500 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bølle Jeg er en lille dreng der er klar til at flytte hjemmefra den 3/6, mine 4 andre søskende har fundet deres familier, skal du være min. Min mor er malteser og måler 30 cm og vejer Ca 6 kg, min far er dværg puddel 3,8 kg og 30 cm. Jeg er allergi venlig og fælder ikke. Er 100 % stue opdræt og er vant til alle lyde. Menneske mor potte træner os så vi er ude Ca 7 gange om dagen. Når jeg flytter hjem til dig er jeg vaccineret og fået ormekur og sundhedstjek og chippet. Jeg får også en pakke med. Der er et depositum på 3000 kr. Vi har en fb gruppe Dior og Charlies engle, der kan du se mig sammen med mine søskende. Ring eller skriv til mad mor hun ved alt muligt om mig 22520576 Potedask fra Bølle

7100 Vejle
i går
Maltipoo

Maltipoo

12.000 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hej har fået en kærlig og glad han hvalp tilbage pga af en skilsmisse hvor moren er alene med 2 børn og kan ikke overskue at have en hvalp på 5 mdr

7700 Thisted
søn.
Skønneste Maltipoo hvalpe søger nyt hjem

Skønneste Maltipoo hvalpe søger nyt hjem

20.000 kr.

Skønneste Maltipoo hvalpe søger nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Allergivenlig Maltipoo F2 sælges. Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder. 2 hanhunde og 1 tæve tilbage. Vi opdrætter smukke Maltipoo i meget specielle farve. Fantastisk smukke hvalpe, Søger dejlige familier. Når i vælge jeres hvalp, vil vi hvalpe spamme med foto og små film til i er klar til at hente dem. Ca voksen vægt vil blive 3-5 kg højde 17-26 cm. Så små taskehunde, der kan tages med alle steder. Passer perfekt til cykelkurven til dig der ønsker en lille selskabshund. De er opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdagens lyde ? Maltipoo er et godt valg for første gangs hundeejere, da de er nemme at træne og lære hurtigt. Alt i alt, en rigtig god familiehund. De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i ikke ryger hjem, kom og mød de små skønheder fra de er 5 uger gamle :-) STOR hvalpe pakke medfølger hvalpen ved afrejse. Halsbånd , trøste bamse, tæppe, foder mm. Prisen afhænger af hvalpens farve.

7870 Roslev
søn.

Maltipoo dreng

12.000 kr.

Maltipoo dreng, Vaccineret, Ormekur, Chippet, *****************************OPDATE*************************** Han er i dag den 19 maj blevet vaccineret, chippet , fået 3 gange ormekur og nu klar til en ny familie. Han er en lækker dreng på 2.2 kg, sund og rask på alle måder. Henvendelse på sms på 29826776

8800 Viborg
søn.

cavapoo hvalp søges

100 kr.

cavapoo hvalp søges, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej vi er en familie på tre, som kunne tænke os et extra familiemedlem. vi søger en Cavapoo/ Maltipoo i mini. gerne en brun farve og en pige, egentlig sådan som ses på bilederne. Vi har lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. kontakt os gerne hvis i sælger sådan en hvalp.

2300 København S
18. maj.

Maltipoo

12.500 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bølle dejlig maltipoo dreng søger kærlig familie. Han er allergi venlige og fælder ikke. Han kommer til at veje 3-6kg og bliver Ca 30 cm høje. Når jeg den 3/6 er klar til at flytte hjemmefra er han vaccineret chippet og har fået ormekur og sundhedstjek. Jeg er 100 % stueopdræt og derfor vant til lyde osv. Jeg er lige begyndt potte træning Da jeg er blanding af mocca farvet dværg puddel og hvid malteser bliver vi nok mocca farvet med lidt hvide aftegninger. Depositum 3000 kr Men ring eller skriv til min menneske mor 22520576 hun ved alt om mig Vi kan følges på fb gruppen Dior og Charlies engle ?

7100 Vejle
16. maj.