Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Hunde

19
Galleri annoncer
Doodles

Doodles

25.000 kr.

Registrerede opdrætter med alke lovpligtige godkendelser. Vi søger kærlig familie til vores Cockapoo hvalpe. De opvokser i stuen blandt alle daglige lyd. Hvalpene vil være vant til gæster i hjemmet, andre hunde, støvsugning, nytårskrudt (via. Youtube), negleklip, vask af poter, køre i bil, og meget meget mere. Det er vigtigt for os, at introducerer vores hvalpe, for de fleste basale ting inden afrejse, så de får den bedste start på livet. Hvalpene er efter sunde, og raske familie hunde. Hvalpene vil inden afrejse få, -3x ormekur -Loppekur -Vaccineret -Sundhedstjek -Chippet -Registrering i Dk hunderegister. -Sundhedsbog Ydeligere får hver hvalp en hvalpepakke med, med bla, - Tæppe med duft af Mor - Bamse - Lidt snacks/ tygge ben - Pølleposer - Pose godbidder - Legetøj - Foder til den første tid Pris.25.000kr Reservationsgebyr. 5000kr, betales ikke tilbage ved fortrydelse. Trækkes naturligvis fra de 25.000kr Bilede er cockapoo fra tidligere kuld, samme mor

7400 Herning
4. aug.
Skønne doodle doodle hvalpe

Skønne doodle doodle hvalpe

25.000 kr.

Vi har fået et dejligt kuld doodle doodle hvalpe. Der er 7 meget flotte hvalpe og 3 er allerede reserveret. Hos os får de alle den bedste start med træning og prægning. Se mere på deres blog. https://doodledoodlehvalpe.blogspot.com Og om os på vores hjemmeside. www.unique-dogs.com Hvalpe er født den 2 september og er rejseklar fra den 28 oktober. De bliver ca 8-12 kg og 34-38 cm, en skøn lille - mellem størrelse :0) Mor er den skønneste lille labradoodle 1b og far er den dejligste cavapoo. De ligner cockerpoo og mini goldendoodle hvalpe. Alle får en rigtig god opvækst hvor de bliver præget på hjemmets lyde, børn, andre hunde, kat, den store natur og får øvet deres impulskontrol så de kan kom, sit, ligge stille på armen og blive snakket med mm. Skriv en sms om hvem i er og hvad i kan tilbyde.

7540 Haderup
ons.
Puddel Doodle

Puddel Doodle

8.000 kr.

Små søde doodler. Moderen er en blanding af mops og DS gårdhund. Faderen er en mini puddel. De er sorte, nogle med hvidt. De forventes at blive ca 30 cm og veje ca 5 kg. Født 10.8. og rejseklar 5.10. De bliver sundheds checket, vaccineret, chippet og behandlet for orm.

6650 Brørup
i går
Doodle hvalpe

Doodle hvalpe

18.000 kr.

Dobbelt-Doodle hvalpe Født 18/9. Pt er det billeder af tidligere kuld I annoncen, da den er lavet inden de er født. (Men har selvfølgelig billeder af hvalpene nu) Der er ihvertfald 1 ledig tæve I dette kuld. Vores dejlige gyldne tollerdoodle, er parret med lækker rød amr. cockapoo. Hvalpene bliver F2 doodles. De to har tidligere haft et lækkert kuld sammen, det er dem der er på billederne i annoncen her (og vores tollerdoodle er på et par af dem) Vi forventer gyldne /røde nuancer igen, nogle med hvide aftegn og en vægt på ca. 8-10 kg De fødes og opvokser i stue/ køkken og vil være en stor del af familien. Vi gør meget ud af at få dem godt socialiseret, og generelt give dem den bedste start på livet. Dette kommer de kommende hvalpeejere selvfølgelig til at høre meget mere om. Forældrene er undersøgt for arvelige racerelaterede sygdomme og godkendt til avl. De vil vokse op på kvalitetsfoder fra essential og vil selvfølgelig få en fin hvalpepakke med herfra ved afrejse, hvori der bl.a. er foder til den første tid, snack, tæppe med broderet navn, legetøj, halsbånd osv. Derudover vil de selvfølgelig være undersøgt hos dyrlægen inden afrejse, være registreret i DHR, blive chippet, vaccineret og få 3 x ormekur. Vi har lavet en Facebook gruppe til kuldet, hbor de hvalpekøbere der har lyst kan komme ind. Herinde vil vi dele en masse billeder, videoer og info, så man rigtigt kan følge med i deres udvikling mens de er her hos os. (Jeg kan sende et link til gruppen) Vi ønsker selvfølgelig det bedste for vores hvalpe, og derfor vil vi rigtig gerne høre lidt om jer og hvad i kan tilbyde en hvalp. Har i spørgsmål, besvarer vi selvfølgelig gerne dem. Pris: 18.000 kr P.s. vi har ikke en masse krav til hvad hunden ikke må / eller skal i fremtiden. Når man har købt en hund hos os, så er hunden jeres og det er jer der bestemmer over den. Og så står vi selvfølgelig til rådighed, hvis man har brug for råd og vejledning, også i fremtiden.

7000 Fredericia
tir.
Golden doodles

Golden doodles

14.000 kr.

Super skønne Goldendoodles. Nogle med mange krøller og nogle med lette krøller. Sorte og nogle med brune spidser. Faren er en mørk brun puddel med stamtavle på 21 kg Moren er ren Golden med stamtavle på 22 kg. Begge hunde er fra familier med små børn, katte og andre dyr. Bedste og klogeste familiehund. Hos os er de stueopdræt og er ved afrejse næsten renlige. De vil blive korrekt fodret og passet med dyrlæge. De må flytte hjemmefra den 11/11-22 Ved reservation lægges depositum på 2000kr Kom gerne og mød dem?

9620 Aalestrup
tor.

Goldendoodle og andre doodler

18.000 kr.

Vi får forskellige Doodles i løbet af 2022 Labradoodle, Goldendoodle, Cavapoo og Doodledoodle mv mv Forældrene er testet fri for dårlige hofter og albuer mv Ønsker i en glad, træningsvillig, legesyg, imødekommende, kælen og stabil familiehund, så er disse doodler et godt valg. Pelsen bliver fra let bølget til mere krøllet og ret så lang og fyldig. De kræver en del pelspleje hvis man ønsker at de skal gå i lang pels. De fælder IKKE, men skal have skiftet pels via redning og evt klippes. Det er ret så allergivenlige. Mini størrelse bliver: Ca 35-40 cm i skulder højde og 5-10 kg Mini/mellem størrelsen bliver : ca 38- 50 cm i skulder højde og 10-20 kg Mellem størrelsen bliver : ca 45-60 cm i skulder højde og 18-30 kg Stor størrelse bliver : Ca 55-75 cm i skulder højde og ca 25-45 kg Vi underviser i div vedr opdragelse, fodring og pelspleje inden hvalpene udleveres. Undervisningen tager ca 7 timer og er obligatorisk. Ønsker i en hvalp, så start venligst med at læse rigtig meget om vores doodler på hjemmesiden Specialdogs.dk og se hvordan man kommer i betragtning til en lille hvalp. Så læs læs læs på hjemmesiden. Se meget mere på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk Billederne er hunde fra vores tidligere kuld....

6870 Ølgod
ons.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Doodler Goldendooler Dooodledoodle

18.000 kr.

Goldendoodle er en blanding af Golden Retriever og Puddel. Labradoodles som er en blanding af Labrador og Puddel. Doodledoodler er en blanding af 2 doodler. Alle vores avlshunde har stambøger og er undersøgt for arvelige lidelser, HD/AA-fri. Vi laver mini størrelsen 6-10 kg /35-40 cm og mini/mellem størrelsen 10-20 kg / 38-50 cm og mellem størrelsen 18-35 kg / 44-62 cm og stor størrelsen 25-38 kg ( 60-70 cm) Se hvad vi har til salg på hjemmesiden www.specialdogs.dk under menu punkt "Hvalpe lige nu". Goldendoodles og Doodledoodlers er allergivenlige og fælder ikke, men hårene skal redes af og så klipper man evt noget af længden. Labradoodle F1 skal trimmes. Perfekte familiehunde, væsensstabile og legesyge puttehunde :-) Vi går som professionelle opdrættere og hundetræner gennem 27 år, meget op i at præge hvalpene optimalt de første 8 uger. De opvokser i familiære omgivelser med de lyde og aktiviteter der høre til et liv i en familie, ikke stald opdræt. Vi går også meget op i at "opdrage" hvalpene optimalt fra starten, så de ikke får upraktiske vaner, bla hilse 100% roligt, ikke hoppe op, ikke bide, ikke besørge indendørs, gerne dele kødben, acceptere negleklip og pelspleje, mv Se meget mere om på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk.

6870 Ølgod
ons.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Golden doodle hvalpe goldendoodler

17.000 kr.

EN UGER TILBAGE! De lækre golden doodle hvalpe er nu 6 uger og vi har 7 hvalpe der mangler kærlige hjem. De er alle tætte på at være helt renlige nu. Vores smukke Aika har fået 10 lækre F1B hvalpe. De er salgsklare d 1.okt. Aika er en lækker gylden FB doodle (goldendoodle / puddel) og fare en en skøn lys mellempuddel, som vi har i familien. Hvalpene vil blive ca. 10-13 kg med en højde mellem 35-44 cm som er en skøn mellemstørrelse, der stort set ikke fælder eller slet ikke fælder. Hos os bliver hvalpene prægede til at blive kærlige og kælne familiehunde hvor de vil blive; vante med børn, hjemmets lyde samt begyndende træning i kom og sit. Det vil følge en hvalpepakke med hvalpene så vi sikre at hvalpene får den bedste start hos jer. Indholdet er: tæppe med duft af mor og søskende, foderpakke til den første tid, et stykke legetøj, snor og halsbånd. Hvalpene bliver fulgt af dyreadfærdsterapeut og dyrelæge. Hvalpene får ormekur, sundhedsundersøgende af dyrelæge hvor sundhedsbog medfølger, hvalpen bliver vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Det er Aikas 4. Kuld og vi har helsøskende vi kan vise billeder af og fortælle om, samt forældrene og to af bedsteforældrene til hvalpene. I er velkomne til at ringe, komme på besøg og vi kan også facetime m.m. Vi og vores børn elsker at vise hvalpene frem. På billederne har vi: Billede 1: William Billede 2: Alfred Billede 3: Malte Billede 4: Oscar Billede 5: Karl Billede 6: Ida Billede 7: Valdemar De sidste billeder er af deres voksne helsøskende :-) Vi glæder os til at høre fra jer mvh Lea og Brian 27629535, 28181535

7500 Holstebro
i går

Skønne Aussie Doodle hvalpe

18.000 kr.

Vi har fået 7 skønne Aussiedoodle hvalpe. F1b1, hvilket betyder 75 % puddel og 25 % Aussie. Det giver en fantastisk blød, lækker, fluffy pels, dom et allergi venlig og ikke fælder. Vi har 3 smukke tæver tilbage ?? Vores hvalpe er et hyggeligt stueopdræt , hvor både børn og voksne hygger og nusser om både hvalpe og hundemor. Hundemor Jackie er den dejligste familiehund med et mildt sind. Hun er intelligent, lærenem, rolig og kærlig. Hun elsker at lege og gå og være i naturen. Hvalpene er salgsklar 26. Oktober . Der vil de være sundhedstjekket, fået ormekur, vaxineret samt chippet. Der følger med hver hvalp en lille pakke med foder, legetøj samt noget som dufter af mor. Vi forventer hvalpene kommer til at veje ca 14-20 kg Ring eller skriv ved interesse, vi har også en fb side du er velkommen til at følge. De sidste 2 billedet et af mor og far ??

7171 Uldum
i dag

Mini doodler - garanteret allergi venlig...

20.000 kr.

Mini doodler - garanteret allergi venlige, hvalpe, 5 uger , salgklar 05.10.22 Vores skønne hund, har fået 6 dejlige mini doodles - 3 tæver og 3 hanner. Far er en lille rød puddel, godkendt til avl (A hofter på begge sider og patella 0/0). Begge racer er allergivenlige og garanteret fældfri. Mor er ægte biewer på 4,5 kg. Far ca 7 kg. Mor har babydoll face og hvalpene forventes at udvikle sig ala cavapoo Tæverne er i farverne: rødbrun, Sort m hvidt og black and tan Hannerne er 2 sorte og en rødbrun. Vores skønne hvalpe er et hyggeligt køkken opdræt, hvor vi er en familie med to børn og en kat. Hvalpene får selvfølgelig chipning med registrering i dansk hunderegister, sundhedsbog, Ormekur mm. Salgsprisen er 20.000 kr med et depositum på 4000 kr som fratrækkes købesummen ved afhentning. Hvalpene er født d 10. august 2022 og er 8 uger d 05.oktober 2022. Vi tager meget gerne imod besøg, sender flere billeder og video Spørgsmål osv gerne til Mette på 2725 0036, send SMS, så sender jeg flere billeder og video - også af forældrene.

9800 Hjørring
tir.

Hvape Goldendoodle Golden Doodle F1b1

18.000 kr.

Vi har fået 9 dejlige goldendoodle F1b1 hvalpe. 5 tæver og 4 hanner. F1b1 betyder 75 % pudel og 25% golden retriver. Vi har nu 4 hvalpe tilbage, 2 hanner ( lys-beige) og 2 sorte tæver. De sidste to billeder er fra forrige kuld, og ca farven vi forventer. Vores søde hvalpe er et hyggeligt køkken opdræt, hvor vi er en familie som passer godt på de små. Hvalpene får chip, sundhedsbog, EU pas mm. Vores goldendoodle 1b hvalpe får klippepels og bliver ca 38-44cm og 9-16kg. Vores hvalpe har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder og halsbånd. Der kommer portrætbilleder hver uge, på en lukket gruppe. Købesummen er 18.000 kr, med et depositum på 5000 kr. Vores kære Rafiki fik 9 hvalpe d.10/8-22 så hvalpene er klar til afhentning fra den 5/10-22. alt efter jeres ønske. Rafiki er meget god til at passe på dem, og vi nyder at hjælpe til. Rafiki fik 7 skønne hvalpe for 1½ år siden. Vi har fået meget flotte tilbagemeldinger fra ejerne: intelligent, lærenem, meget social, kælen og utrolig kærlig. En af dem er optaget som servicehund. Vi har mange fine billeder og beskrivelser af deres sind fra ejerne, som vi gerne må dele. Send en besked eller ring til Mai-Britt: 30722324 KH Fam. Pihl, Skjern

6900 Skjern
man.

Pomeranian mix/ lagotto

7.000 kr.

Super lækre Doodle hvalpe. Begge forældre haves. 2 broget hanner, resten tæver. Bliver chippet, vaccineret og får sundhedsbog, og selvfølgelig reg i Dansk hunderegister. Slutvægt ca 3-4 kg.Opvokset med hunde, katte. For info ring

4800 Nykøbing F
16. sep.

Goldendoodle Doodledoodle Cavapoo

18.000 kr.

Vi har nogle skønne doodle hvalpe til salg. De er alle 8-16 uger gamle og derfor allerede renlige og velpræget. Vi lægger stor vægt på at vores hvalpe lære almen god opførsel fra livets start, så som at hilse pænt på mennesker og ikke oppe op eller bide for sjov mv. Hvalpene bliver ca 10-18 kg og 40-48 cm som voksne. Deres pels er det vi kalder for en "Klippepels" hvilket betyder at de ikke fælder, men de skal have redt hårene af når det er tid til pelsskift og så kan man naturligvis klippe dem efter behov. De er også allergivenlige. Se mere om de forskellige hvalpe på vores hjemmeside www.specialdogs.dk under menu "Hvalpe lige nu"

6870 Ølgod
ons.
Specialdogs v Jeanette Larsen

3 dejlige drenge tilbage

10.000 kr.

Unik race der ikke Fælder, men har masser lækker fluffy pels Chow chow Poodle Mix hvalpe også kaldet chow Doodle, Chow Poodle, Chowpoo, PooChow Chow Poodle hvalpe søger deres evigt hjem. De vil blive sundhedstjekket, vaccineret og registreret I danske hunde registre. Hvalpene er vokset op med små børn på 2 og 3 år 5 og 6 år og 9 år . Og er vant til diverse lyde . De vil blive socialiseret iblandt andre hunde, da vi også selv har endnu et firbenet familiemedlem. Vi går meget op i hvalpe der trives i blandt mennesker og andre dyr. Derfor har vi stort fokus på tilvænning af høje lyde og socialisering. Det utrolig vigtigt at hundene får en god og sund start på livet, Derfor ønsker vi at udvælge de kommende familier til hvalpene. Det vil sige vi er interesseret I at vide hvem I er og hvad I kan tilbyde hvalpen i Evt. Vil have interesse i. Chow chow Poodle Mix racen er genialt meget renlig af natur, de vil være 99 procent renlig ved 8-9 ugers alder Det bare vigtigt at man som chow chow poodle ejer har fokus på socialisering og til vending! Også en masse kærlighed <3 Mor og faren er begge familiehunde med stort F ! Og har det dejligste sind . Begge sunde og raske! Der er mulighed for at møde mor men faren bor hos en anden skøn og dejlig familie . Måske man kunne lave en aftale om møde ellers så har vi en masse billeder . Skriv og få mere at vide hvis det vækker interesse og du tænker I kan tilbyde en af vores 4 benet små pelstotter et trygt og dejligt hjem . for en hvalp 10.000kr Der lægges et dep. På 3000kr . Som selvfølgelig vil blive modregnet ved afhentning af hvalp . Kontakt. 21210242 Chow Chow puddel blandingen er præcis, som den lyder: en krydsning hund mellem en Chow Chow og en puddel. Denne hunderace er ekstra fluffy, indsigtsfuld, entusiastisk, trænings venlig, allergivenlig, ikke fældende og sød ? hvad mere vil nogen ønske i en hund! Chow Chow Poodle-blandingen går også under kaldenavnene Chow Doodle, Chow Poodle, Chowpoo og Poochow. Chow Chow

7755 Bedsted Thy
lør.

Doodelhvalpe german shepadoodle

13.500 kr.

Doodle shepadoodle Vi lavede sidste år denne super skønne blanding og har nu fem smukke drenge i farverne schæfer brun og sort med hvide poter og bryst super skønne billederne er hvordan faverne kommer til at se ud De er super populære i usa som terapihunde de fælder næsten ikke og det sidste kuld fælder ikke de super intelligente hunde og egner sig godt både til familie med børn men vil anbefale at man ikke Bor i lejlighed ellers skal der ikke være trapper Begge forældre er med stambog og er sunde og raske, hvalpene bor i stuen med os som vi mener er det bedste for præge dem optimalt, to er allerede reserveret men endelig skriv og hør mere om disse skønne hunde Faren er mindre 23 kg moren 30 så de bliver en mellemting og ikke så store som sidste kuld De er vaccineret fået ormekur og der følger udstyr med med snor Line osv legetøj og dejlige ting til den første tid Depositum er 3000 og gives ikke retur ved fortrydelse Ingen afbetaling og vi forbeholder os retten til sige nej hvis kemien ikke er der vi ønsker er godt liv for vores kære små

4800 Nykøbing F
6. sep.

Labradoodle

15.500 kr.

LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi er begyndt renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
5. sep.

Rejseklar Labradoodle Hvalpe

10.000 kr.

Labradoodle rejseklar 1 tæver søger hjem som sine søskende 12 uger kom og mød mig og mor tæve færdig vaccineret Vi er så heldige, at vi har fået smukke Labradoodle ,hvalpe med klippepels. hanner og tæver De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Labradoodle fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 16 kg 45 cm bor her ved os. Far: Mørk brun Mahogni fra Tyskeland 8,5 kg 40 cm fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 8/16 kgkg 40/45 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. mulighed for levering. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
fre.

Kommende mellem cockerpoo

13.000 kr.

Vi er så heldige, at vi vores skønne Mathilde (mellem Cockerpoo) er blevet scannet drægtig, så derfor forventer vi hvalpe med klippepels, midt Oktober. De vil alle komme til og søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske, og fuld DNA testet. Mor : Brun cockerpoo med et fantastisk sind efter fuld DNA testet forældre hun vejer ca 16 kg og bor her ved os. Far: Creme mellem puddel, ham og hans forældre er også fuld DNA testet for arvelig sygdomme, han vejer ca 11 kg, og bor også her hos os. De elsker begge børn og andre hunde. Hvalpene vil komme til og ligne små forhåbentlig brune chokolade bamser. Deres forventet vægt er på omkring ca 10-15 kg og ca 40-50 cm. Hvalpene vil blive socialiseret med andre hunde store som små, børn, voksne og vil komme ud og køre i bil, og til strand. Hvalpene vil blive født og opvokse i vores private hjem, og vil ligeledes være en del af vores hverdag, med alle hverdagens lyde. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse samt har fået 3 ormekur. Når de rejser hjemmefra vil de have en stor hvalpepakke med sig til den nye start, bl.a. * En guide til doodler * 1 kg hvalpe foder fra Royal Canin * Tæppe med lugt fra både mor og søskende og med broderet navn på * Legetøj der dufter af nuværende hjem * Lidt hundeguffere og * Sundhedsbogen Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af vores kommende skønne, dejlige hvalpe så tøv ikke med og kontakte os. ??? Depositum vil være 3000 kr. Vi har en privat facebook gruppe for de kommende hvalpeejere hvor hvalpene kan følges de første 8 uger hos os, samt op til fødslen. Priser vil svinge imellem 13-15.000,-

7870 Roslev
i dag

Labradoodle hvalpe fra dyrlægehjem

12.000 kr.

Doodle hvalpe, 8 uger gamle og salgsklare den 24.09.2022. De opvokser i et dyrlægehjem, og gode råd og vejledning gives med ved køb :-) Lækre, søde labradoodle hvalpe fra stueopdræt. Vores smukke, brune, lille labrador tæve Merle Krystal (50 cm høj og 25 kg) har fået de mest fantastiske hvalpe med en lys, abrikosfarvet mellempuddel (43 cm høj og vejer 9 kg). Både mor og far er undersøgt for arvelige sygdomme og fundet i bedste kategori. Hvalpene er fra start vænnet til familielivet og lydene i en børnefamilie. De er i hænder flere gange dagligt. Vi kan slet ikke lade være, -de er helt fantastiske :-) De bliver stimuleret på alle sanser og renlighedstrænet. Da vi bor i byen, men lige op ad naturen, kommer de også ud at snuse til livet udenfor i naturen. De bliver vaccineret og ormebehandlet inden de rejser hjemmefra. De får udfærdiget et hundepas, så det er nemt at få dem gjort klar til rejse. De får en hel pose højkvalitets hvalpefoder med. Der bliver lavet sundhedsundersøgelse og sundhedsbog til dem og de bliver chippet og indregistreret i Dansk Hunderegister inden de flytter hjemmefra. De får et lækkert, blødt tæppe med, som dufter af mor. Mor og far er begge nogle søde, kloge og kærlige familiehunde. Mor har stamtavle, hun er meget rolig, og er vant til at komme med alle steder. Hun elsker at lege og springe. Hun er vild med at komme i naturen og kan sammen med alle hunde. Der er 5 han hvalpe til salg, og der er ingen krav til, at de skal neutraliseres, så de må gerne avles på. Hvalpene er således de mest fantastiske familie- og avlshunde. De bliver ca 15-20 kg og farverne er brune med lidt hvidt og sort/brune med lidt hvidt. Vi ønsker de bedste hjem for hvalpene, så ring gerne og fortæl lidt om jer selv. Pris: 17.000. Depositum ved reservation 4000. Der er også et billede fra parringen, hvor man kan se, at far står på en lille madras for at kunne nå ;-D Følg hvalpene på Instagram: merle_krystals_hvalpe

7500 Holstebro
14. sep.