Yorkshire Terrier

7
Yorkshire terrier tæve sælges

Yorkshire terrier tæve sælges

13.000 kr.

Yorkshire terrier tæve sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Tæve fra d. 17/02-2022 så hun er 14 uger gammel. Hun vejer 0,8 kg. Hun er chippet, vaccineret, har fået ormekur. Derudover har hun et pas. Hun er sød, kærlig og nysgerrig. Hun er vant til børn og katte. Skriv for evt. møde med hende.

6715 Esbjerg N
i dag
Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier

10.000 kr.

Yorkshire Terrier, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har stadig den sidste tæve tilbage. Hun er meget legesyg og kærlig. Føles godt i nærvær af andre hunde og børn. Er vaccineret, ormekur og chippet. Hun er rask og vi har brug for et kærligt og omsorgsfuldt hjem til hende. Skriv en besked til nummeret 71431096 for en aftale. Hun er 11 uger gammel.

2720 Vanløse
i går
Mini yorkshire terrier tæve

Mini yorkshire terrier tæve

12.000 kr.

Mini yorkshire terrier tæve, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød, rolig og dejlig lille tæve. Født d. 12.12.21. Elsker at nusse, lege og trives blandt børn og andre hunde.

6000 Kolding
ons.
MINI Yorki Pige

MINI Yorki Pige

15.000 kr.

MINI Yorki Pige, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Meget lille mini mørk pige. Født 9 feb mdr 2022 salgsklar d 26 maj mdr. Sælges til ikke hvem som helst ikke børnefamilier med små børn under 6 år. De er skrøbelige og for små til tumle børn. Men ring gerne og få en snak om det hele husk at læse alt der står her før kontakt. Følger madpakke og div ting med til den lille når de flytter hjemmefra. Har man reserveret hende skal den hentes inden for 7 dage efter ankomst til DK. Efterfølgende er det 500kr pr uge for passe og plejning af den lille. Mor vejer 2,5 kg og far 1,6 så hun forventes at bliver under 2 kg. . Depositum på 5000kr skal betales for at sikre sig hvalpen. Gives ikke retur ved fortrydelse. Vent ikke det går hurtigt med piger. Hun chippet, FÆRDIG vaccineret, har fået ormekur. Har et EU pas, Stambogs papir, vaccinations. Bliver registeret i Dansk hunde register og ønsker man at mødes hos en dyrlæge til tjek inden køb , kan der aftales dette. Der har du allerede spare de første 2000 på vacciner og pas osv Hun er fra Polen. Vi tilbyder også fragt af hvalpen max 100km fra Odense den ene vej mod betaling. Ca 3kr pr km vil det koste. + evt bro omkostninger. Alt efter aftale. Alle bliver importeret til Dk efter den danske lovgivning. LÆS mere om vores virksomhed på www.minimilla.dk Samt se alle vores godkendelser og tilladelser. Ring evt til fødevarestyrlsen og se vores kontrol rapport på findhundesmiley.dk Søg på Mini mIlla. Ring og skriv EFTER i har læst alt! Billeder af mor og far har vi også. Samt videoer.

5250 Odense SV
man.
Yorkshire terrie han

Yorkshire terrie han

9.000 kr.

Yorkshire terrie han, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Barry søger nyt hjem, da hans ejer er blevet for syg til at have ham. Han er født d. 3.9.2021 og er altså snart 8 mdr gammel. Barry bor hos os til rette hjem findes. Her bor han sammen med vores Bretonhund, 3 katte og 5 heste. Barry trives rigtig godt med at være "gårdhund" og at der i det hele taget er rig mulighed for at være hund. Han er en kærlig lille hund, som er rigtig godt socialiseret til andre hunde og mennesker. Han fik stor ros da han første gang var hos hundefrisør. Han er ikke helt renlig endnu (der kan ske uheld om natten og nogen gange glemmer han at man ikke letter ben inden for). Et hjem uden gulvtæpper vil nok være det bedste ;-) Ejer har valgt at Barry skal have langt hår, men hvis Barry skal med i stalden, som han gør her hos os, ville jeg nok give ham en korthårs frisure. Der kræves en del daglig pelspleje, når Barry har været rundt i have og stald, har vi erfaret. Barry havde ikke set katte før han kom hos os, så han har skullet lære at de har lige så stor ret til at være her, som han har ;-) Et sprøjt med vandpistol, hver gang han skældte ud på en kat, har reduceret hans gøen, og fået ham til at forstå han skal lade kat være kat! Barry er i det hele taget en rigtig lærenem hund. Han trives med at der bliver sat rammer for ham, både af os mennesker og de andre dyr på matriklen. Så er han tryg og glad. Barry er sund og rask (ingen patella luxation; ingen problemer med maven), han har sundhedsbog, EU pas, stamtavle (Polske forældredyr). Barry er ikke gratis, men det rette hjem kommer før pris. Giv mig endelig et ring, hvis du vil vide mere om ham eller komme på besøg! Sammen med ejer håber jeg at kunne finde et rigtigt godt og hundekyndigt hjem til denne lille skønne fyr (3,6 kg). Med venlig hilsen Ellen

4700 Næstved
1. maj.

3 skønne drenge

11.500 kr.

3 skønne drenge, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 dejlige drenge er født ? De søger et kærlighedshjem fra d 14.01.2022 De vil være kendt med børn , katte og andre hunde. Hvalpenes far er Theo og vejer 2,2 kg. Hvalpenes mor er Cookie og vejer 2,6 kg. Depositum 1500 kr. Pris 11500. Skriv eller ring for yderligere oplysninger. Lad os hører fra jer og se om vi kan finde et match ?? Mvh Alexandra

8766 Nørre Snede
8. apr.

Yorkshire terrier

15.000 kr.

Yorkshire terrier, Yorkshire terrier hun og han på 7 uger. Fødte den 17 januar.

8840 Rødkærsbro
4. apr.
Yorkshire Terrier Bieweryorkshire Terrier VÆREMÅDE Yorkies er selskabshunde, og det er vigtigt at holde dem aktive, så de ikke bliver utålmodige og bider. De elsker at lege og har ofte et jagtinstinkt, som skal tages i betragtning, når de opdrages. AKTIVITET OG STIMULERING De skal have daglig motion, gerne to gange 20-30 minutter. Gå tur i naturen, lege i haven eller svømme i poolen. TEMPERAMENT Yorkies er livlige, sjove og kontaktsøgende hunde. De er nemme at opdrage med konsekvens og belønning. BEHANDLING De skal børstes dagligt, ligesom ørerne skal holdes rene. Når pelsen er lang, skal den klippes to gange om året. HISTORIE Yorkies stammer fra England, hvor de blev brugt som jagthunde. I dag er de populære selskabshunde over hele verden. HØJDE 22-24 cm for begge køn. VÆGT Højst 3, 1 kg. FARVER Varm, lys tan og mørk stålblå fra nakkeknude til halerod.