Tibetansk Spaniel

2
Tibetanske spaniel hvalpe

Tibetanske spaniel hvalpe

12.000 kr.

Tibetanske spaniel hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 lækker tibbe pige søger nye hjem at styre? Hun blev 8 uger den 20/5. Hun er selvfølgelig grundig socialiseret, opvokset med katte. Begge forælder haves..

5792 Årslev
lør.
Tibetansk spaniel

Tibetansk spaniel

12.000 kr.

Tibetansk spaniel, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Denne dejlige dreng søger sit helt eget hjem. Han er 12!uger og er rejseklar. Han har DKK stambog og er registreret i Dansk Hunderegister. Han har fået vaccine, ormekur og har sundheds bog med fra dyrlægen. Han er opdrættet efter DKK’s etiske anbefalinger for avl. Den Tibetanske Spaniel er en lille elegant, intelligent, munter, vågen og moderat aktiv, hengiven hund, men alligevel selvstændig. Derfor har den sjældent problemer med at være alene hjemme. Med sin store tilpasningsevne trives den både i en stor aktiv familie og hos den enlige ældre. Den kan sagtens klare lange gåture i skov og ved strand, men kan også nøjes med en have som legeplads. De nyder at lege, elsker at lære tricks. En Tibbe er en ret pelsrig hund, som er forbavsende let at holde.Også opdragelsesmæssigt er den forbavsende let. Hvalpen er vokset op i centrum af vores familie.

8831 Løgstrup
fre.
Tibetansk Spaniel VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den livlige, kærlige, kontaktsøgende tibetanske spaniel trives godt blandt mennesker. Den er ikke bange for fremmede omgås robust og tåler at være alene hjemme. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en aktiv hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racener kærlig og loyal over for sin familie. Den er letlært og har en god portion humor og livsglæde. HISTORIE Tibetanske spaniels er en gammel race, som sandsynligvis oprindeligt kommer fra Tibet. I dag findes racen især i Storbritannien og USA. HØJDE Ca. 25 cm for begge køn. VÆGT 4-7 kg. FARVER Alle farver og farvekombinationer er tilladt.