Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Springer Spaniel

6
Engelsk springer spaniel
  • Engelsk springer spaniel  - 2
  • Engelsk springer spaniel  - 3

Engelsk springer spaniel

8.000 kr.

Engelsk springer hvaip. 1 Hun hund tilbage 12 uger. Klar til nyt hjem Vil meget gerne have i ringer for info 22145100 Dette er en engelsk springer spaniel Original. Lange ører, faner og genkendelig bred hoved. Og de genkendelige prikker.. Har de ikke det så er det en anden race, som hedder ft springer spaniel og som også er en sød hund, men er fremavlet specielt til jagt.

7323 Give
26. jul.
  • Engelsk springer spaniel  - 2
  • Engelsk springer spaniel  - 3
  • Engelsk springer spaniel  - 4
Engelsk springer spaniel hvalpe

Engelsk springer spaniel hvalpe

10.000 kr.

Engelsk springer spaniel hvalpe. Vi har 2 lækre hanhunde tilbahe Er efter jagt glade forældre som begge bruges på jagt,og driver på fuld hals efter klovbærende vildt. Hvalpene er med sundhedsbog, chipmærkning, Ormekur, 8 ugers vaccination. Hvalpene er stueopdrættet, grundig socialiseret, vant til andre hunde og børn. Kom og vælg netop din ven for livet, som alle i familien kan have glæde af.Var 8 uger den 22 Juli

6933 Kibæk
1. aug.
Engelsk springer spanier hvalpe

Engelsk springer spanier hvalpe

7.500 kr.

Engelsk springer spanier hvalpe sælges. Hvalpene er født d. 1 august og er salgsklar d. 26/9. Er 3 hanner og 2 tæve. Begge forældre er rolige familiehunde og bruges som jagthunde. Er stamtavle på hanhunden. Hvalpene vokser op i en børnefamilie. Hvalpene bliver dyrlægetjekket, chippet og fået ormekur inden afrejse. Flere billeder kan sendes, så frem det ønskes.

6261 Bredebro
10. aug.
Hvalpe, Engelsk Springer Spaniel

Hvalpe, Engelsk Springer Spaniel

5.000 kr.

Søde og charmerende sort/hvide hvalpe - uden stambogspapirer - sælges. Født 26/6. Klar til at flytte hjemmefra den 21/8. Sælges chippet og med ormekur. Hvalpene er livlige og meget legesyge. Begge forældre er gode jagthunde og dejlige familiehunde. Bruges til flere slags jagt og er med fuld hals på hårvildt. Mor "Plet" 4 årig (brun) tæve er den bedste jagthund, jeg nogensinde har haft. Far "Simba" 6 årig (sort), bor også hos os. Vi bor på en gård, hvor vi har masser af plads, og vores hunde har altid gået frit omkring både i driftsbygningerne og på vores udendørs arealer. Er derfor vant til katte og andre dyr. De kender matriklen og bliver altid hjemme. Pris på hanner: kr. 5.000,- Pris på tæver: kr. 6.000,- Kontakt tlf. 40 29 45 90.

7620 Lemvig
i går
FT Engelsk Springer Spaniels hvalp sælges

FT Engelsk Springer Spaniels hvalp sælge...

10.000 kr.

FT Engelsk Springer Spaniels hvalpe sælges. Der er fire hvalpe, en sort/hvid og tre brun/hvide, en han (brun/hvid) og tre tæver. Hvalpene er klare til nye udfordringer den 6. aug. Feriepasning kan arrangeres. Hvalpene er efter stærke jagt- og markprøvelinjer. Ring for nærmere 2477 1848 eller se www.kennelflora.dk

8400 Ebeltoft
søn.

Hundehvalpe

5.500 kr.

7 skønne hvalpe til salg 2 hunner & 5 hanner Moren er en engelsk springer spaniel & faren er en labrador/vizla. 3 korthåret og 4 mellemlanghåret. Hvalpene er stueopdrættet, vant til børn og de daglige lyde, der nu er i et familie hus. Hvalpene er flere gange dagligt i kærlige hænder, og bliver nusset og pudset om. Racerne er rigtig dygtige jagthunde Både mor og far bliver brugt til jagt Salgsklar fra 7/8. Hvalpene er vaccineret, chippet og har fået ormekur ved salg.

8830 Tjele
10. jul.
Springer Spaniel VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er energisk, rolig, trofast, venlig og vagtsom. Den tager godt imod rejser og holder af at holde fulde. Den behøver ikke meget motion, men bør ugentlig få godbidder i moderate mængder. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racen er glad, venlig og intelligent. HISTORIE Dansk gårdhund er en opdrættet form for landsbyhund, som eksisterer på alle europæiske kontinenter. Hunden blev opdrættet til at hjælpe med at fange og jage skadedyr, men også til at være selskabshund. Den har en lang historie og er et resultat af mange års avl af blandt andet FCI gruppens racer: hyrdehunde, blandings racer og lille hvid hund. HØJDE Ca. 51 cm for begge køn VÆGT 22-24 kg. FARVER Leverbrun/hvid eller sort/hvid, begge evt. med tan aftegninger.