Siberian Husky

2
Siberian husky hvalpe

Siberian husky hvalpe

10.000 kr.

Siberian husky hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Smukke ægte husky hvalpe til salg. De er klar til at rejse hjemmefra d 14.10 De vil være chippet, vaccineret og have sundhedsbog. Stueopdræt fra smukke forældre, som begge haves. Far er agouti rød med hvide aftegn, mor er sort med hvide aftegn. De er vant til dagligdags lyde, små børn og andre hunde. Det er 3 drenge, livlige og nysgerrige. Renlighedstræning er påbegyndt. Pris 10.000 Ved reservation er der depositum på 3000kr. Ring eller sms på Tlf 40439499

9850 Hirtshals
1. maj.
Husky hvalp

Husky hvalp

10.000 kr.

Husky hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Med sår i hjertet sælger vi vores søde husky hvalp født d 11-01-22, da vi flytter til en lille lejlighed hvor husdyr ikke er tilladt. Hvalpen er vokset op med børn og er glad for lege. Han er chippet og vaccineret, dyrelægetjekket og fået ormekur. Hvalpen koster 10.000 og der betales et depositum på 3000 ved reservation (som ikke bliver refunderet ved fortrydelse) og resten når hvalpen hentes. Der medfølger både mad og vandskål, sele, bur og seng. Ved interesse send gerne en besked. Vi bor i Kbh Søborg 2860.

2860 Søborg
5. apr.
Siberian Husky VÆREMÅDE Siberian huskies er en race, der egner sig godt til både jagt og sledehundetræning. Den er årvågen, venlig og nem at reservere. Den fungerer sjældent jagtivrig og kan udendørs klare sig fint selv under barske forhold. Den er stor og har stort arbejdsevne. Den er ofte god mod fremmede, men kan også være aggressiv over for andre hunde. Den er glat pelset og dækket med lang pels, som kræver megen pasning. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at huskyen får masser af motion og stimulation. Den er aktiv og vil gerne have lov til at løbe frit. Det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sinejer. Den er intelligent og kan godt lære nye tricks. HISTORIE Siberian huskies er en race, der stammer fra det nordlige Rusland. Den er oprindeligt udviklet som en jagthund og sledehund. HØJDE Hanner 53, 5-60 cm. Tæver 50, 5-56 cm. VÆGT 15, 5-28 kg. FARVER Alle farver er tilladt fra sort til hvid med varierede aftegninger i hovedet.