Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Shih Tzu

3
Fire fine Shih Tzu blandingshvalpe

Fire fine Shih Tzu blandingshvalpe

7.000 kr.

En dejlig lille hanhund tilbage. (billede 4) Fire meget fine, 3 farvede blandingshvalpe, overvejende Shih Tzu født den 16.6. 2022. Der er 2 tæver (billede 1 og 2) og 2 hanhunde(billede 3 og 4 ). De er klar til at flytte hjemmefra fredag. d. 12.8. 2022. MOR: ½ Shih Tzu, ½ Dansk Svensk gårdhund. (billede 4). FAR: Shih Tzu. (billede 5). Det er kærligt stueopdræt. Ring til Sophie, hvis du er interesseret.

5762 Vester Skerninge
1. aug.
SHIH TZU hvalpe sælges!

SHIH TZU hvalpe sælges!

8.500 kr.

3 super søde og energiske hvalpe sælges. På første billede er hun hunden og det næste viser de to hanner. Moren er en shih tzu og faren er havanese. Hundene har hvalpebøger og er stuerene, de er kærlige selvskabshunde der går godt alene og/eller med andre hunde. De er allergi venlige og derfor fælder de ikke. Hvalpene er fra den 18 maj 2021. Er du interesseret i en af de skønne hvalpe så kontakt mig privat og/eller på min telefon 21181854.

2880 Bagsværd
22. jun.
Hunde

Hunde

12.000 kr.

Shih tzu hvalpe 1 pige og 4 drenge født d. 26/6-22 uden stamtavle. Mor er Shih tzu og far Shih tzu/Havanese. Klar til salg tidligst 26/8-22. Hvalpe vil blive tjekket, chippet, vaccineret og ormekur inden afgang, hvilket inkluderer noget mad til den første uge samt en klud, der lugter som hundemor. De kommer fra husopdræt og er opdraget med andre hunde og katte, hvalpene vil blive socialiseret og vant til alle hverdagens lyde. De er meget modige, afbalancerede, frække og klar til at gå ud i verden. Hundens mor er ekstremt omsorgsfuld, kærlig og opmærksom på deres behov. Der betales et depositum på 2.000 kr. ved booking, som ikke refunderes ved afbestilling, men modregnes ved udtjekning.

8840 Rødkærsbro
ons.
Shih Tzu VÆREMÅDE Shih tzu'en er en livlig hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er kælen og imødekommende over for fremmede og er parat til at fungere som et fuldt medlem af familien fra dag ét. Den er hel udadvendt og god til at begå sig i alle miljøer. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde shih tzu'en aktiv, da den ellers kan blive lidt for glad i sofaen. Gå lange ture, træn den korte afstand og skift kosten af og til for at holde dens nysgerrighed ved lige. TEMPERAMENT Shih tzu'en er en glad og intelligent hund, der hurtigt lærer nye tricks. Den er nem at opdrage, men kan også være retbestemt, hvis det er nødvendigt. HISTORIE Shih tzu'en er en relativt ny hundrace, som først blev opdrættet i det 20. århundrede. Den er opkaldt efter det kinesiske ord for "lille hund". HØJDE Højst 27 cm. VÆGT 4, 5-8 kg. FARVER Alle farver er tilladt.