Shih Tzu

9
De skønneste Shih Tzu hvalpe :)
 • De skønneste Shih Tzu hvalpe :) - 2
 • De skønneste Shih Tzu hvalpe :) - 3

De skønneste Shih Tzu hvalpe :)

11.000 kr.

De skønneste Shih Tzu hvalpe :), Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores små pelstotter mangler nye hjem fra d.3.juni.. Der er 2 piger og 2 drenge :) Hvalpene har hver sin fantastiske personlighed, som vi også agter at forholde os til, når deres nye familier skal findes! Men de er alle såå kærlige og nysgerrige, legesyge og rolige på samme tid = skal opleves! <3 De lever blandt os i køkkenet, dagligstuen og haven :) Hvalpenes forældre er begge ægte Shih Tzu! Faren har stamtavle og vejer 6,5kg. og moren vejer 4,5kg. Dog har hun ikke selv stamtavle, men det har hendes far.. Vi har iøvrigt lært vores forskellige sjove tricks, så kloge små væsner er de også ;) Faren er i farven: Red and White, mens både moren (billedet) og hvalpene er Tricolore - hvilket betegnes som en sjælden farve.. Ved AFHENTNING er de vaccineret, chippet, sundhedstjekket (med bog) og fået ormekur.. I får en HVALPE-STARTPAKKE, som indeholder: lidt tørfoder, godbidder og et tæppe, der dufter af sit gamle hjem ;) Ønskes yderligere info, så kontakt HELST PÅ SMS eller ring på 22333400.. - skriv gerne lidt om jer/dig selv og hverdagsliv.. Dep. 2500 kr. som ikke tilbagebetalings ved evt fortrydelse.. Kendetegnene ved Shih Tzu racen er, at de er tillidsfulde og hengiven - samt et kærligt og roligt sind! De har også nemme ved at tilpasse sig nye omgivelser <3 Racen hører under kategorien ALLERGIVENLIG og derfor IKKE FÆLDER, som mange andre hunderacer! Hvilket også medføre megen pelspleje! Så dét faktor, er vigtig at huske, når man vælger en Shih Tzu, som nyt familiemedlem..

7620 Lemvig
i går
 • De skønneste Shih Tzu hvalpe :) - 2
 • De skønneste Shih Tzu hvalpe :) - 3
 • De skønneste Shih Tzu hvalpe :) - 4
 • De skønneste Shih Tzu hvalpe :) - 5
Shih tzu hvalpe
 • Shih tzu hvalpe - 2
 • Shih tzu hvalpe - 3

Shih tzu hvalpe

10.000 kr.

Shih tzu hvalpe, 5 ægte danske Shih tzu hvalpe sælges 2 sorte hunner, 1 hvid/brun, hun, 1 hvid/sort hun,1sort/hvid,han, kan flytte hjemmefra den 0606 2022 hvalpen er stueopdrættet og har været en del af vores hverdag liv.de er chippet, ormekur vaccineret og sundhedstjekket, du/I er velkommen til at ringe for at komme og se dem depositum,2000kr

5466 Asperup
søn.
 • Shih tzu hvalpe - 2
 • Shih tzu hvalpe - 3
 • Shih tzu hvalpe - 4
Shihpoo mix er rejseklar nu !
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 2
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 3

Shihpoo mix er rejseklar nu !

10.000 kr.

Shihpoo mix er rejseklar nu !, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 skøn dreng tilbage nu , og han er helt rejseklar ( se video af dem på hjemmesiden ) Mor er shihpoo og far er ægte Malteser . Denne lille skønne mix er allergivenlig da den ikke fælder . De er simpelhen så dejlige og frække og nogle små hyggetrolde . Vi vægter socialiseringen meget højt , så i er sikre på at få den skønneste hvalp herfra . Der medfølger hvalpepakker fra Royal Canin og Dyrefondet , samt tæppe der dufter af mor og søskende . Pelsplejen giver jeg en grundig vejledning omkring . Ønsker i at møde møde dem , så ring gerne .

7620 Lemvig
lør.
Kennel Madam Blå
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 2
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 3
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 4
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 5
Shih tzu hvalpe

Shih tzu hvalpe

10.000 kr.

Shih tzu hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 4 søde shih tzu tæver, søger nyt hjem fra den 28 maj. De er vokset op med hverdags støj og er van til at være i hænder. De vil være sundhedstjekket inden de skal flytte til et nyt hjem, fået ormekur og registreret i hunderegister Begge forældre haves. 2000 betales ved reseveringen, betales ikke tilbage, hvis køber springer fra.

7323 Give
17. maj.
hvalpe

hvalpe

12.000 kr.

hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har 4 skønne shih tzu hvalp der er klar til at flytte hjemmefra den 1. juni. Der er tre drenge og en pige. De er opvokset i vores stue, og vant til alle dagligdagens lyde. De er meget i hænder og nyder at putte i sofaen. De er legesyge og aktive om dagen men sover også en del, Om natten sover de igennem. Vores tæve er en god mor, der passer sine hvalpe omhyggeligt så de meget harmoniske og stille og rolige. De koster 12000 kr. stykket. Der skal lægges 2000 kr i depositum, der ikke betales tilbage hvis køber fortryder

4534 Hørve
10. maj.

Hvalpe Shih Tzu

BYD!

Hvalpe Shih Tzu, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Shih tzu hvalpe. De skønneste hvalpe søger kærlig hjem. Hvalpene er klar til at blive hentet af sin nye familie den 1 juni 2022. Hvalpene vil til den tid have : sundhedsbog, chip, vaccination og pas. Forældre og hvelpene har et stamtavle. Kuldet besfår af 4 hvalpe: 2 piger og 2 drenge. Hvalpene er vant til børn, gæster, støj (f. eks TV, støvsuger m.m) og løber frit rundt i huset, når vi er hjemme. Vi beder om et depositum på 2000 kr. ved reservation af en hvalp. Depositum refunderes ikke hvis aftalen efterfølgende annulleres af køber.

9000 Aalborg
29. apr.

Shih tzu hvalpe

14.000 kr.

Shih tzu hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 smukke tæver ???født den 7 september, søger nyt hjem hos den helt rigtige familie?

5500 Middelfart
27. apr.

shih tzu 6 mdr

9.500 kr.

shih tzu 6 mdr, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Shih tzu ,1 pige 6 mdr, chip, ormekur 4 gang, hunde register,

7130 Juelsminde
26. apr.

Shih tzu hvalp, han. Sidste tilbage

10.000 kr.

Shih tzu hvalp, han. Sidste tilbage, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor er Shih tzu/Dsv og Far er Shih tzu/ Coton de tulaer Vi har 1hvalp tilbage, som er klar til at flytte hjemmefra 6 april-22 Hvalpen er han han, og er sort/hvid Hvalpene er stueopdrættet, har været en del af vores hverdagsliv på ligefod som moderen til hvalpene. Du kommer hjemmefra med en hvalp der er chippet, sundhedstjekket, vaccineret og fået ormekur. Du/I er velkommen til at ringe eller skrive, og komme og se dem ? Kontakt tlf: 21676232 eller 91969222

9800 Hjørring
23. apr.
Shih Tzu VÆREMÅDE Shih tzu'en er en livlig hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er kælen og imødekommende over for fremmede og er parat til at fungere som et fuldt medlem af familien fra dag ét. Den er hel udadvendt og god til at begå sig i alle miljøer. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde shih tzu'en aktiv, da den ellers kan blive lidt for glad i sofaen. Gå lange ture, træn den korte afstand og skift kosten af og til for at holde dens nysgerrighed ved lige. TEMPERAMENT Shih tzu'en er en glad og intelligent hund, der hurtigt lærer nye tricks. Den er nem at opdrage, men kan også være retbestemt, hvis det er nødvendigt. HISTORIE Shih tzu'en er en relativt ny hundrace, som først blev opdrættet i det 20. århundrede. Den er opkaldt efter det kinesiske ord for "lille hund". HØJDE Højst 27 cm. VÆGT 4, 5-8 kg. FARVER Alle farver er tilladt.