Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Schæfer

33
Ægte Hvide schweiziske hyrdehunde

Ægte Hvide schweiziske hyrdehunde

7.000 kr.

Langhåret hvid schæfer 2hanner 2 tæver tilbage. De er 8 uger nu og har været ved dyrlægen og blevet chippet vac. Sundhedsbog og reg i dhr. De er utrolig kærlige og har et mild sind. Som far og mor. De søger nye forældre der har pladsen og tiden til dem. Skriv gerne en sms lidt om hvad i kan tilbyde hunden fremover. Kun sms besvares.

7451 Sunds
i dag
Ægte schæfer hvalpe

Ægte schæfer hvalpe

7.000 kr.

“ 5 RESEVERET” - 1 han tilbage 6 skønne schæfer hvalpe er klar til at flytte fra d. 1 juni Der er 4 drenge og 2 tæver i farverne sort og brune. Inden afrejse ville de være vant til dagligdags lyde sådan støvsuger, vaskemaskine mm. De ville såvel også være vant til andre hunde, katte og børn. Begge forældre har et sindsygt godt sind og er med fine linjer, dog uden stamtavle, men ægte schæfer på papir. Hvalpene ville være chippet, vaccineret og fået ormekur inden afrejse. Depositum af reservation af hvalp er 1500,- Beløbet betales ikke tilbage ved fortrydelse. Send venligst en besked for Interresse. 22740017

8381 Tilst
i går
Schæfertæve på 12 uger søger sin nye familie

Schæfertæve på 12 uger søger sin nye fam...

10.000 kr.

Team Rapi Annabell søger sin nye familie. Hun er ud af et kuld på 7 hvalpe. Født d. 02.03.2023 Far: Team Rapi Quoran VA-DK, IGP2, AK, HD: A, AD: 0 Mor: Wectors First Asta VA-DK+NO, IGP1, AK, HD: A, AD: 0 Annabell er en frisk og kærlig hvalp som er glad for alle mennesker samt andre hunde. Hendes forældre er begge avlskåret i Schæferhundeklubben og har sunde hofter og albuer. Annabell er vaccineret, chippet og sundhedschecket hos vores dyrlæge. Der medfølger DKK stamtavle og købsaftale. Kontakt os gerne for mere information.

4700 Næstved
i går
Schæfer hvalpe

Schæfer hvalpe

7.000 kr.

Kærlige schæfer hvalpe søger nyt hjem. De er opvokset på landet og vant til katte, heste, geder og andre hunde. Moren er ægte uden stamtavle, med lige ryg. Faren er ægte med stamtavle og lige ryg. Hvalpene bliver chippet, vaccineret og får ormekur inden de flytter hjemmefra. De er klar til at flytte hjemmefra d. 23 Maj. Der er to hanner tilbage. SMS besvares ikke altid, ring ved interesse

8800 Viborg
i går
Schæferhvalpe
 • Schæferhvalpe - 2
 • Schæferhvalpe - 3

Schæferhvalpe

12.000 kr.

Schæfer, flere hvalpe, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 07.07.2023 Kennel Simfan har 6 hvalpe efter Xanthia di casa massarelli og Xander Von Tronje , 6 hanner Begge forældre er avlskårede og både hvalpene og forældre er velpigmenterede, vi forventer at de har de gode familieegenskaber og gode drifter, som forældrene viser. Xander en lækker hanhund der har vist gode nedarvnings evner, med et dejlig rolig og tilgængeligt sind. Xanthia er efter groovy di casa massarelli og christal di casa massarelli , 2 meget lækre hunde fra Italien, Hun er meget arbejdsvillig og en fantastisk mor. Hvalpene er født inde i vores hus og vil hele tiden kunne komme ind og ud i haven, de er derfor i menneskelig kontakt hele tiden, de kommer med på træningspladsen og på mindre gåture hvor vi bor. Hvalpene vil blive vaccineret 1 gang og får ormekur inden de flytter hjemmefra, sundhedsbog medfølger, EU pas kan tilkøbes. Hvalpefoder kan bestilles, så er vi alle sikre på at gøre det bedste for hvalpen Disse hvalpe er opdrættet efter Schæferhundeklubben for Danmark`s etiske regler Hvis denne kombination har din og familiens interesse, så ring til Jette 30139817 Brian 30137000

7000 Fredericia
i går
 • Schæferhvalpe - 2
 • Schæferhvalpe - 3
 • Schæferhvalpe - 4
 • Schæferhvalpe - 5
Schæferhan

Schæferhan

14.000 kr.

Team Marlboro Gambler på 13 uger er nu klar til at flytte hjemmefra. Han er en dejlig frisk hanhund med masser af charme og drifter. Han er efter absolut top forældredyr - mor er VA Xuse von Tronje og far er verdensvinder Reno von Angelius Team. Begge forældre er selvfølgelig avlskårede. Der medfølger stambog, sundhedsbog, EU pas og DKK købskontrakt. Gambler har fået ormekur og er fuld vaccineret. Kontakt Per på tlf. 20909513, hvis du er interesseret i denne skønne fyr.

7620 Lemvig
i går
Schæfer hvalpe

Schæfer hvalpe

7.000 kr.

6 uger gamle Salgsklare 18 juni. De skal til dyrlægen den 16 juni og bliver chippet, vaccineret og undersøgt. Kom og mød Charlie, Anton, Kenzo og Felix. De er fra et kuld på 7 hvalpe, og det er dem 4 som stadigvæk mangler sit nye hjem om 2 uger. Hvalpe bruger jeg meget tid på, så de bliver aktiveret og socialiseret. Ved reservation betales 2.000 kr i depositium og resten ved afhenting af hvalpen. Kontakt mig på 91729206 ved interresse. Vi har mor og far :)

6823 Ansager
i går
Schæferhund.

Schæferhund.

4.500 kr.

Jeg er glad og livlig schæfer tæve på kun 2 år. Der gerne vil have et nyt hjem da min herre ikke kan give mig alt træning som jeg gerne vil have. Jeg har gået til træning siden jeg var en lille hvalp. Jeg kan godt være lidt vild når der kommer gæster men jeg falder til ro når de har fået min opmærksomhed. Jeg skal bare have noget mere træning, så lover jeg nok skal være sød. Jeg har fået alle de prik som jeg skal have og jeg er også chippes.

9700 Brønderslev
i går
Schæferhund.

Schæferhund.

4.500 kr.

Jeg har denne dejlige tæve på 2 år som er meget nem lære. Der er ingen stamtavle. Hun har gået til træningen fra hun har været hvalp. Hun går fint i snor uden væselig at trække. Hun aktiv og stadig meget nysgerrig efter at lære mere. Jeg må desværre afsætte hende pga mit helbred.

9700 Brønderslev
i går
Schæferhvalpe
 • Schæferhvalpe - 2
 • Schæferhvalpe - 3

Schæferhvalpe

10.000 kr.

Kennel Snested præsenterer Schæferhvalpe klar til nye hjem Onsdag den 7-6-2023. der er 5 Hanner og 2 Tæver i kuldet. der er nu en han tilbage, billede 20. vandt til hverdagen lyde, og bliver socialiseret efter kunstens regler kommer ud at køre bil, og meget andet. De Kommer til dyrlæge inden afhentning. og får sundhedsbog, uden anmærkning, chippet, vaccineret, Dkk stambog og får 3 gange ormekur. ved interesse henvendelse på Tlf. Bjarne 20294436 - Helle 50596622.

8723 Løsning
i går
 • Schæferhvalpe - 2
 • Schæferhvalpe - 3
 • Schæferhvalpe - 4
 • Schæferhvalpe - 5
Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle
 • Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle - 2
 • Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle - 3

Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle

Sælges

Yderst charmerende og lækker TÆVE hvalpe tilsalg 2 skønne tæver med et dejligt frimodigt væsen og et stort gå-på-mod De kan bruges til lige præcis det ny ejer ønsker, såvel som træning, udstilling og naturligvis som en fremragende familiehund :-) De er udaf et lækkert kuld, som er særdeles godt socialiseret på børn & andre hunde. De kommer ud at køre i bil og på byture flere gange, de kommer blandt andet også med på besøg på børnenes skole. Hvalpene er vant til at være indendørs, og kender til alle dagligdagens lyde og rutiner. M: Team Dika's Xia, IGP1, AK F: Dexter vom Hammelsbacher Hof, IGP3, AK Begge forældredyr er særdeles velafbalanceret og begge er HD & AD frie ( A hofter og 0 i albuer ), samt DNA testet BEMÆRK: Dette kuld ER avlet efter DKK og Schæferhundeklubbens avlsanbefalinger Sælges med DKK stamtavle, 2 års garanti, vaccineret & dyrlæge sundhedsattest, samt mappe med fodervejledning & gode råd medfølger Salgsklar fra d. 24/6, eller når det bedst derefter passer ny ejer at få hende hjem Henvendelse til Kennel Team Dika tlf. 40 26 45 29 (KUN TELEFONISK henvendelse - ikke beskeder) Vi har været DKK opdrætter igennem 24 år og har den udvidet opdrætteruddannelse Se mere om os på vores facebook gruppe: Kennel Team Dika

8870 Langå
fre.
 • Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle - 2
 • Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle - 3
 • Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle - 4
 • Lækker TÆVE hvalp med DKK stamtavle - 5
Langhåret Schæfertæve

Langhåret Schæfertæve

12.000 kr.

Langhåret Schæfertæve født 18/3-23 (10 uger). Kunne du tænke dig hende som din nye makker, så tøv ikke med at give et kald.

9510 Arden
tor.
Schæfer Hund søger nyt hjem

Schæfer Hund søger nyt hjem

10.000 kr.

Lucca søger nyt hjem og kommer ikke ud til hvilken som helst familie Lucca kan tilbyde: - En tæve der ikke kommer i løbetid, da hun er neutraliseret - Lige blevet 2 år - Afbalanceret sind og familiehund - Miljøtrænet til alverdens hverdagssituationer - Trænet siden hvalp og er virkelig dygtig til nosework - Vant til mange mennesker og børn (dog ikke små børn under 5 år) - Typisk Schæferadfærd – hun er en vagthund og gør når der kommer gæster på matriklen! Men stopper dog hurtigt igen. o Meget loyal og vil altid helst være tæt på sin herre - Stamtavle - Lækkert gåpå mod og vant til at løbetræne Lucca skal bruge: - En person/familie der har kendskab til schæferracen. - En aktiv hver dag - Et sted, hvor hun er højt prioriteret - Hun har brug for ugentlig træning - Masser af kærlighed og gode gåture - Hus/have uden trapper Luccas eneste udfordringer, der kræver træning: - Trækker (lidt) når vi går - Vil bide i haveredskaber Lucca sælges af personlige årsager og kommer ikke ud til hvem som helst.

9520 Skørping
tor.
Schæferhvalp

Schæferhvalp

14.000 kr.

Fantastisk og charmerende hanhvalp på 6 mdr. sælges grundet særlige omstændigheder. Team Marlboro Casanova (Casa) fungerer p.t som familiehund og er trænet i lydighed og så småt i spor og forsvarsarbejde. Han er en meget lærenem og energisk hvalp, som elsker at arbejde med bold. Casa har stamtavle og er efter nogle fantastiske forældre, der begge har et godt sind, og som er utrolig omgængelige. Moderen, Team Marlboro Wega kan ses. Hun er en lækker, kærlig og driftsstærk tæve med stor arbejdsglæde. Faderen, Zet vom Napte-Emmer-Eck er en charmerende og smuk han, også med utrolig stor arbejdsglæde og omgængelighed. Han blev nr. 2 i brugsklassen på verdensudstillingen (Siegerschau) i Tyskland i 2022 og bor nu i Kina. Vi betragter Casa som den “hele” schæferhund på baggrund af sine utrolig gode egenskaber og bygningsforhold. Han skal ses og opleves. Casa har fået vaccinationer inkl. rabies, ormekur og fået lavet sundhedsbog og pas ved dyrlæge. Der medfølger en DKK købsaftale i forbindelse med overdragelse. Se mere på Team-Marlboro.dk

8620 Kjellerup
tor.
Sorte Schæferhvalpe
 • Sorte Schæferhvalpe - 2
 • Sorte Schæferhvalpe - 3

Sorte Schæferhvalpe

8.500 kr.

Grå / Sports Schæfer, hvalpe, 5 uger gamle 8 Super skønne sorte schæfer hvalpe. Godt sind og legesyge. De er sunde og raske. De er blevet dyrlæge kontrolleret og bliver det igen før salg samt chip, vacinnert og ormekur. 3 tæver og 4 hanner. Tilbage Moren er 100% ren Schæfer. har et super godt sind og er en fantastisk familie hund. Ikke stamtavle Faren er 100% ren Schæfer har også et godt sind samt en fantastisk familie hund. Prisen er 8500kr Depositum 1500kr fratrækkes ved slut afregning. Besvare kun på sms og Tlf +45 40162324

8660 Skanderborg
tir.
 • Sorte Schæferhvalpe - 2
 • Sorte Schæferhvalpe - 3
 • Sorte Schæferhvalpe - 4
 • Sorte Schæferhvalpe - 5
Hvid shæfer/Gul labrador hvalpe

Hvid shæfer/Gul labrador hvalpe

9.000 kr.

Vi har 8 super nuttet hvalpe, som vi sælger fra i dag. De er en blanding mellem Hvid shæfer og gul labrador, der er 3 tæver og 5 hanner. De er alle blevet chippen, vaccineret og fået ormekur Vi sælger dem til: Tæver 9.000,- Hanner 8.500,- Hvis I er interesseret, kan I ringe på 60143573.

9981 Jerup
tir.
Schæferhvalpe
 • Schæferhvalpe - 2
 • Schæferhvalpe - 3

Schæferhvalpe

8.000 kr.

7 skønne hvalpe uden stamtavle, er salgsklar fra d. 03.06.23 De søger deres kommende hjem ved en ny og skøn familie, som vil give dem en masse kærlighed. Vi vil dog inden de flytter herfra gerne høre lidt om jer som familie, så vi ved hvor de skal bo henne. Til dagligt bor hvalpene sammen med deres mor og far, 2 voksne og 3 børn i alderen 1,5 år, 10 år og 18 år, så de omgås fint børn. De bor i hus så de er både vant til at være inde og ude. Faren er sort korthåret med stamtavle fra Holland. Mor er langhåret 3 farvet uden stamtavle. Billede 1: Tæve (Gul) Billede 2: Tæve (Orange) Billede 3: Han (Rød) Billede 4: Han (Grå) Billede 5: Tæve (Grøn) Billede 6: Han (Blå) Billede 7: Han (Sort) Billeder af hvalpe vil blive opdateret. Der vil være et depositum på 2.000 kr., hvis man vil reservere en hvalp (depositum gives ikke tilbage ved fortrydelse af køb) Pris pr hvalp: 8.000 kr. inkl. depositum. De vil blive vaccineret, chippet,få sundhedsbog og indregistreret i Dansk hunderegister, samt få deres ormekur. Hvis i ønsker mere info, er i velkommen til at skrive på 5239 5942

6705 Esbjerg Ø
30. maj.
 • Schæferhvalpe - 2
 • Schæferhvalpe - 3
 • Schæferhvalpe - 4
 • Schæferhvalpe - 5
Schæfer

Schæfer

3.500 kr.

Rigtig sød og rar grå schæfer tæve på 6 år. Søger sit otiums, fyldt med kærlighed og gode gå turer. Hun kan både være ind og stå i hundegård. Kunne du tænke dig at træne med hende, vil hun også elske det. Hun er passet med alt. Og kan med stort set alt og alle. Dog ikke med en lille dominant hund, dét gider hun ikke. Går pænt i snor, og ved ikke noget bedre end at lege eller blive nusses. For seriøse henvendelse eller spørgsmål skriv eller ring. Og kom endelig og besøg hende

5881 Skårup Fyn
29. maj.

Få beskedNår der er nye resultater i Schæfer

Lup med søgeord i
Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage
 • Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage - 2
 • Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage - 3

Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage

11.000 kr.

Schæferhvalpe hvor sundhed og det gode væsen er i højsæde, hvalpene er født den 10 april 2023 og må flytte hjemmefra den 5. juni(grundlovsdag) De bor inden for og bliver præget af livet med larm fra radio, støvsuger osv. De er ude og opleve så meget som muligt. De vil være chippet og vaccineret 1 gang samt fået ormekur der medfølger DKK stambog samt sundhedsbog efter sundhedstjek ved dyrlægen. Hvalpepakke og halsbånd og line. Hvalpenes mor er kåret i Schæferhundeklubben DK. Faderen er avlskåret i Tyskland. Se mere på min FB gruppe “kennel Lyshøj schæferhundeopdræt” eller min hjemmeside: www.kennellyshoej.dk Ring eller skriv 25116755 og lav en aftale for besøg.

6040 Egtved
29. maj.
 • Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage - 2
 • Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage - 3
 • Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage - 4
 • Schæferhunde hvalpe 2 hanner tilbage - 5
Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry
 • Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry - 2
 • Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry - 3

Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry

12.000 kr.

Grå han og grå tæveer med DKK stamtavle. Efter avlsgodkendte og hd frie forældre, Angry er Verdensmester 2022 og udtaget igen i år til at forsvar, Det er hvalpe med god sundhed og arbejdsivrige.

4293 Dianalund
27. maj.
 • Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry - 2
 • Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry - 3
 • Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry - 4
 • Schæferhvalpe efter Verdensmester Angry - 5
Schäferhund tæve på 10.mnd

Schäferhund tæve på 10.mnd

12.000 kr.

En super familie hund som har alt en familie kan ønske seg av en schæfertæve . Hun var egentlig tenkt til å bli avlstæve hos oss. Men det har vi nå bestemt at hun ikke skal være allikevel. Hun er forrønket med helt perfekte hofter og albuer. Hun er fullvaksinert å har pass. Å hun er selvfølgelig registrert i Dansk Kennel klubb. Ring gjerne hvis dette høres ut som din neste hund.

9870 Sindal
24. maj.
Pas på !! (klik på foto)

Pas på !! (klik på foto)

50 kr.

Flot massivt metal skilt.til at skru op

9870 Sindal
24. maj.
Schæfer hvalpe
 • Schæfer hvalpe - 2
 • Schæfer hvalpe - 3

Schæfer hvalpe

10.000 kr.

Team Lynn Aijo, Arok, Aros er tre friske drenge der søger fremtidige Hundefører og familie. De er født den 27-3-23 og er klar til at komme hjemme fra. Hvalpen er blevet vaccineret, fået sundhedsbog. De har dkk stamtavle De får en lille startpakke med, der indeholder foder og et lille tæpper. For mere information kan man kontakte mig på 22427276.

6360 Tinglev
23. maj.
 • Schæfer hvalpe - 2
 • Schæfer hvalpe - 3
Schæfer

Schæfer

500 kr.

Jeg er nødt til at gå af med min elskede Kato, da jeg har fået et arbejde der kræver for mange timer. Kato er en glad og lydig hund som elsker grønne områder. Han kan dog ikke med andre hunde men gør dem ikke noget. Han elsker børn! Kato er sund og rask og der følger sundhedsbog og forsikring med. Kræver dog 500kr og forbeholder mig retten hvis ikke jeg føler kemien er der. Kato er kastereret også.

2700 Brønshøj
19. maj.
Lækre schæferhvalpe

Lækre schæferhvalpe

12.000 kr.

Lækre schæferhvalpe m/ stamtavle efter sunde og utroligt omgængelige forældre. Hvalpene er klar til at rejse hjemmefra den 08.04.2023. Team Marlboro Bina har den 10. februar 2023 født 6 hanner og 2 tæver med verdens vinder SG1 BSZS 2022 Bazooka de Case Celta som far. Vi forventer et super spændende kuld med denne kombination. Bina er en rigtig dejlig familiehund, der har en stor arbejdsglæde og samtidig er hun meget driftsstærk. Egenskaber som vi forventer, at hun videre giver til hendes afkom. Bazooka er en rigtig lækker og charmerende han med en dejlig tilgængelighed og stor arbejdsglæde. Han har været topplaceret på mange skuer i Tyskland og blev på verdensudstillingen (Siegerschau) i Tyskland 2022 nr. 1 i unghunde hanner. Vi håber at få nogle hvalpe, der får Binas og Bazookas fantastiske omgængelighed, temperament mm., kombineret med nogle super bygningsforhold - altså den "hele" schæferhund. Er du interesseret i at høre nærmere, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Der medfølger DKK stamtavle og hvalpene sælges med 1. vaccination, ormekure og sundhedsbog. Der laves også DKK købsaftale. Se mere på www.team-marlboro.dk Kontakt Gordon på tlf. 51 92 44 26 eller Per på tlf. 20 90 95 13

7620 Lemvig
17. maj.
Schæferhvalpe til salg

Schæferhvalpe til salg

10.000 kr.

1 tævehvalp 3 mdr. til salg. Hun er efter avlskårede forældre, som har sunde hofter og albuer. Hun er livlig og frisk og med stor legelyst.

9850 Hirtshals
10. maj.
Sort schæfer.

Sort schæfer.

3.000 kr.

Ring/sms på 30 57 53 57.

8722 Hedensted
8. maj.
Scæferhvalp Betty

Scæferhvalp Betty

8.000 kr.

Betty ønsker sig så meget sin helt egen familie. Hun er født 18 januar og er en rigtig dejlig kælepot som er vant med andre hunde, kommer på indkaldning, vil gerne være både inde og ude, stort set renlig . Dejligt gemyt og hviler godt i sig selv. Vil du høre mere om Betty, så kontakt mig gerne 😉

9750 Østervrå
2. maj.
Langhårede schæferhundehvalpe
 • Langhårede schæferhundehvalpe - 2
 • Langhårede schæferhundehvalpe - 3

Langhårede schæferhundehvalpe

12.000 kr.

Langhårede hanner søger nye udfordringer i dejlige familier fra 11 maj 2023. De vokser op inde og bliver en naturlig del af vores hverdag. De er avlet efter DKK og Schæferhundeklubbens avlsanbefalinger. Det vil sige at forældre dyrene har en sund fysik og psyke. Hvalpene er nysgerrige og kontaktsøgende med et dejligt socialt og tillidsfuldt væsen. Hvalpene flytter hjemmefra med: DKK Stambog Sundhedsbog Chip Vaccine Ormebehandlet Hvalpepakke med foder Kom og mød os og hvalpene, og se om det kunne være noget for jer. Mvh Thomas

3310 Ølsted
27. apr.
 • Langhårede schæferhundehvalpe - 2
 • Langhårede schæferhundehvalpe - 3
 • Langhårede schæferhundehvalpe - 4
 • Langhårede schæferhundehvalpe - 5
Hund til salg

Hund til salg

3.000 kr.

Hey jeg har denne deglige hanhund der søger nyt og blivende hjem da jeg skal flytte og ikk kan have ham med så det er vi meget ked af og skal af med ham, han er det mest omsorgsfulde og gøre ikke nogen fortræd han elsker at lege og gå ture han har aldrig bidt nogen, han elsker at putte i sengen og sofaen, han kan sagtens være aflene hjemme han gør dog lidt til at starte med men stopper så snart han ikke kan se en mere, han gør dig når i kommer hjem igen, han kan med børn men vi ved ikke lige med katte han kan godt lide at jagte dem udenfor men når han er inde med dem plejer der ikke være noget udover hvis de er hoppet op hvor han ikke kan komme op så gør han af dem. Han er lige blevet 4 i febuar han er en blanding i melem en rotwailer og scheffer

7760 Hurup Thy
27. mar.
Schæfer hvalpe

Schæfer hvalpe

9.000 kr.

Der er 6 skønne og tillidsfulde schæferhvalpe 3 tæver og 3 hanner født d. 26/7-22. Vi har begge forældre. Hundene er vant til kat, papegøje og børn. Hvalpene vil være vaccineret, chippet og fået ormekur. Vi har lagt vægt på at hundene og hvalpene omgås børn.

8830 Tjele
7. jan.
Schæferhvalpe

Schæferhvalpe

13.000 kr.

Kennel Mongrif har hvalpe. Tatoo von Ducati har født 10 hvalpe efter VA Team Rapì Quoran. Både Tatoo og Quoran er brugsprøvede og avlskårede efter DKK og Schæferhundeklubbens avlsanbefalinger. Hvalpene har et super smukt pigment, med dejlige mørke hoveder. Vi forventer os meget af dette kuld, både ift eksteriør og arbejdsegenskaber. Et kuld der har potentiale til det hele. Hvalpene er født inde og vil blive socialiseret efter alle kunstens regler, og vil blive hvalpetestet som 7 uger gamle, så vi kan tilgodese både hvalpe og kommende ejere, ift temperament og aktivitetsniveau. Kun seriøse henvendelser.

8600 Silkeborg
2. jan.
Schæferhvalpe med stamtavle

Schæferhvalpe med stamtavle

12.500 kr.

Schæferhvalpe fra Kennel Haus Xarona med DKK Stamtavle Kuldet består af 9 hvalpe. 5 hanner og 4 tæver. Hvalpene er efter rigtig gode linjer/forældre. Hvor vi har lagt vægt på at hunden skal fungere godt fysisk og psykisk. Så hunden fungere godt både i familien og på træningspladsen. Far: Greve Pesto / Mor: Haus Heldals Jazz Hos os bestræber os på i at give hvalpene så mange indtryk så muligt. Derfor er hvalpene stue opdrættet. Vores børn er en del af kennelen og deltager aktivt i både fødsel og i at præge hvalpene. Alle hvalpe er friske og frejdige, vant til dagligdags lyde, høje lyde og børn. Så de er klædt på til at få en ny familie og fungere optimalt den. Alle hvalpene har ved salg fået dyrlæge tjek, ormekur og vaccination samt er stambogsførte i DKK register. Hvalpene er efter gode stabile, forældre og gode linjer. Ved køb får du ud over din dejlige hvalp. DKK stamtavle. Sundhedsbog EU Pas. 1 Pose Hike hvalpe foder. En guide med info data og passe vejledning. Et tæppe der lugter af MOR og søskende. Samt en kontrakt og opdrætter garanti. Samt massere hjælp råd og vejledning. Du er også altid velkommen til at besøge os eller læse mere på Facebook ?Kennel Haus Xarona?. Håber at høre fra jer. Mange hilsner Lea og Brian. Kennel Haus Xarona. DKK uddannet og registreret opdrætter. Tlf.nr 31680500 eller 31670414

4100 Ringsted
29. dec. 2022