Samojede

3
Samojede/Alaskan malamut hvalpe

Samojede/Alaskan malamut hvalpe

11.500 kr.

Samojede/Alaskan malamut hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor er blanding Samojede/ Alaskan malamut. Mor er meget knyttet til ejer. Tager med på udflugter til både by, skov og strand. Elsker børn, leg med andre hunde og lange gåture. Kan sagtens være alene hjemme. Far er ren Samojede. Far er en rigtig familie hund. Elsker at komme med på ferie. Han er ungernes bedste ven og nyder når der er venner med hjem og de gider spille bold med ham. ( sidste billede er af mor og far. Vi har 4 tæver, 3 helt hvide og 1 hvid med sorte pletter 12500 kr pr hvalp. 2 hvide hanner og en sort med hvide poter og hvidt slips, 11500 kr pr hvalp. Alle hvalpe får naturligvis 3 x ormekur, vaccination, chip, sundhedstjek og registrering til ejer, startpakke og et tæppe med duft af mor. Hvalpene er vant til almindelige hus lyde ( vaskemaskine, støvsuger, tv, mennesker osv) De er vant til andre hunde. De er vant til at blive børstet, leget med og komme ud i haven. Du får afgang til FB gruppe for efterkommere af Tesla og Simba. ( dette er kuld nr 2) der er god sparring og inspiration til leg og træning. Du vil også kunne følge med i udviklingen af din hvalp frem til den flytter ind hos dig. Depositum ved reservation 5000 kr. Du er velkommen til at besøge din hvalp alt det du ønsker frem til overtagelsen.

8840 Rødkærsbro
ons.
Hundehvalp
 • Hundehvalp - 2
 • Hundehvalp - 3

Hundehvalp

13.000 kr.

Hundehvalp, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vores søde og trofaste keeshond tæve, har d. 18 april født 4 sunde og raske hvalpe - 3 hanner og 1 tæve (1 han er solgt) Mila er en meget kærlig og social hund som elsker alle. Faren en en flot, mild og loyal samojede på 2 år. Hvalpene trives og vokser hver dag - bliver nogle rigtig lækre bamser med en rigtig flot og fyldig pels. De vokser op indenfor og vil være vant til andre hunde og katte. Ved afrejse vil hvalpene have fået første vaccine, chippet og ormekur. Depositum på 3000kr. Klar til at komme hjemmefra i uge 25.

7680 Thyborøn
ons.
 • Hundehvalp - 2
 • Hundehvalp - 3
 • Hundehvalp - 4
 • Hundehvalp - 5
Ægte samojede til salg 3 mdr gammel 2 pige og 2 dr

Ægte samojede til salg 3 mdr gammel 2 pi...

13.000 kr.

Ægte samojede til salg 3 mdr gammel 2 pige og 2 dr, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej jeg har 2 drenge og 2 pige sunde og rask med stamme taler chippet vaccineret 3 gang og med kennel deeras far og mor er register i kennel klud og til show osv de har mange pokel de er lille bamse men fordi vi har ikke mage tid at passer den. Defor jeg bil salge den tak

6372 Bylderup-Bov
19. apr.
Samojede VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er meget vagtsom, men ikke højrøstet. Den har et ungdomligt udtryk og er fuld af liv. Den kan godt lide at være alene, men har alligevel et stærkt behov for at være sammen med sin familie. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en aktiv hund, der elsker at færdes ude i naturen. Den kræver mange nye indtryk for at trives, og det er vigtigt, at dens ejer er villig til at give den denne stimulation. TEMPERAMENT Racen har et mildere temperament end mange andre hunde og er nem at have med at gøre. Den er intelligent og lærenem og kan derfor hurtigt lære nye tricks. HISTORIE Labradoren er en oprindelig canadisk hundeart, der er opstået ved blandinger af newfounlanderen og retrieverne. Den blev opdaget af kolonisterne i det nordlige Canada, hvor den blev anvendt til at jage vilde får og geder. I slutningen af 1800-tallet blev arten bragt til England, hvor den hurtigt blev populær. I dag er labradoren en af verdens mest populære hunde racer. HØJDE Hanner 54-60 cm. Tæver 50-56 cm. VÆGT 23-30 kg. FARVER Hvid eller lys creme.