Rottweiler

7
Rottweiler hvalpe
 • Rottweiler hvalpe - 2
 • Rottweiler hvalpe - 3

Rottweiler hvalpe

13.000 kr.

Rottweiler hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Disse 4 basser søger nyt hjem fra 6 juni hvor de er 9 uger. Mor: Centa , HD A, AD 0, JLPP FRI. UHM Morfar: Xedor vom Hause Desteny Far: Ben Von Hause Zizakov , HD A, AD1, JLPP FRI. UHM Farfar: Michael Corleone von Hause Leroy Hvalpene er vant til hverdagens lyde/bevægelser fra bl.a legende børn, støvsuger, vaskemaskine, radio, TV , høje lyde etc. Der medfølger: DKK stamtavle Sundhedsbog Pasningsvejledning Lovpligtig købskontrakt 3kg Royal Canin Rottweiler Puppy inkl foderspand Tæppe som dufter af mor og søskende Betalt Unghunde mentaltest i 2023

6100 Haderslev
i dag
 • Rottweiler hvalpe - 2
 • Rottweiler hvalpe - 3
 • Rottweiler hvalpe - 4
Rottweiler hvalpe

Rottweiler hvalpe

10.000 kr.

Rottweiler hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De smukkeste 2 tæve søger deres forever hjem . Forældrene til hvalpene er store og robuste og begge med stamtavle. Så det forventes det samme med hvalpene. Hvalpene har begge det bedste sind, er legesyge og elsker at blive nusset .. Hvalpene er vant til børn og hverdagens lyde.. Kan du give dem deres forever hjem så tøv ikke med at sende en sms eller ringe ..

8240 Risskov
i går
DKK Rottweiler hvalpe

DKK Rottweiler hvalpe

13.000 kr.

DKK Rottweiler hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Lækker Rottweiler tæve hvalp fra gode linier Opdrættet inde i huset sammen med hele familien. Er klar til at flytte hjemmefra 2. Pinse dag Chippet 3 x ormekur Sundhedsbog DKK Stambog Fodder og lidt lækkert En vetbed med mors duft Hvalpen vil være godt scocialiseret Miljøtrænet med div hverdagslyde. Kørt bil Mødt heste Været med i skole Fået en masse kærlighed hver dag. Omgåes børn hver dag.

6623 Vorbasse
i går
Søger nyt blivende hjem

Søger nyt blivende hjem

9.000 kr.

Søger nyt blivende hjem, Dejlig kærlig Rottweiler han søger nyt hjem Jeg er desværre kommet i situationen, at jeg skal skilles med min kærlig Rottweiler, der min datter på 6 år har fået hundeallergi. Ayaz er en Rottweiler som er 2 år gammel. Han har ikke stamtavle men begge forældre har stamtavle kan fremvises. Han er ikke kastreret, men kan alligevel med alle hunde uanset køn. Han er en rigtig kærlig og aktiv hund, som elsker at bruge tid med sin ejer. Han kan godt med katte, andre hunde og mennesker, men dog ikke med børn. Han lejer dagligt med en Siberian Husky, så der er derfor en del krudt i ham. Han er en meget lærenem hund, som kan trænes rigtig nemt og hurtigt. Han kan godt gå uden snor, men han skal selvfølig først vende sig til personen. Han er os en rigtig vogterhund, som vogter både sin ejer, og sit hus. Han er en hund der er vant til at blive udendørs så han har os en hundegård og hundehus som vil følge med i købet. Man skal have kendskab til racen, og have erfaring med hvordan det er at have en Rottweiler. Jeg forventer at den næste ejer vil bruge masser af tid med ham, give ham lov til at være sammen med hunde. Han skal kom i hundeskov, strandtur osv tit. Han skal gå flere gange dagligt. Jeg foretrækker dog han kommer ud til en bondegård hvor han kan have meget plads. Jeg vil være 100% sikker på han kommer det rigtig sted hen, så jeg vil selv vurdere om hvem der den rigtig ejer. Jeg vil da følge med i hans kommende liv med hans ny ejer, og høre fra ham . Du er selfølig velkommen til at spørger, hvis du har nogen spørgsmål, eller vil have jeg skal uddybe noget endu mere. Hvis du føler at du kan give ham det liv han fortjener så ring eller skrive gerne til mig.

5700 Svendborg
ons.
Rottweiler hvalpe med Stamtavle
 • Rottweiler hvalpe med Stamtavle - 2
 • Rottweiler hvalpe med Stamtavle - 3

Rottweiler hvalpe med Stamtavle

10.000 kr.

Rottweiler hvalpe med Stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Rottweiler hvalpe Med stamtavle Født 23-4-2022 Salgsklare ultimo 23-6-2022 Der er både Hanner og Tæver i kuldet, og vi forventer at beholde en hanhund selv, med håbet om en rigtig god træningshund på sigt. Efter super fine forældredyr, med rigtig fine sundhedsresultater, og lækkert temperament. Både moren og faren er yderst omgængelige, og af sundhedsmæssig høj kvalitet. Du /i vil blive vejledt fremadrettet ved evt. spørgsmål, som kunne være om fodring , opdragelse, miljøtræning, lydighedstræning osv.osv Der er vedhæftet billede af Mor og Far. Der forventes hvalpe af den brede og robuste type, med god harmoni og det store hoved, ikke efter Moren, men efter Faren, da hans gener træder kraftigt igennem på hans afkom. Om jer. I må gerne ha haft racen før, hvilket kan være en fordel, men ingen krav, de vil uden problemer egne sig som omdrejningspunktet i en familie med børn, og måske en hund i forevejen. De vil selvfølgelig også være med potientiale for træning, hvis det er det man gerne vil. Der ønskes engagerede nye ejere, med hjertet på rette sted, og vi vil forbeholde os retten til at købe hunden tilbage, hvis der skulle komme udefrakommende årsager til, at man ikke kan have dem mere. Dette skyldes ene og alene, at vi på INGEN måder ønsker at de skal blive kastebold, og at vi så selv har muligheden for at finne rette nye ejere, hvis situationen skulle opstå. Hvalpene får 3 x ormekur, bliver vaccineret , chippet, får sundhedstjek og sundhedsbog, og der medfølger ligeledes stambog Skulle disse smukke hvalpe have skabt interesse, så kontakt mig på 22209101, eller, 53270926 Der kan sendes masser af billeder og videoer over messenger, hvis det ønskes. Race Rottweiler, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle

8860 Ulstrup
man.
 • Rottweiler hvalpe med Stamtavle - 2
 • Rottweiler hvalpe med Stamtavle - 3
 • Rottweiler hvalpe med Stamtavle - 4
 • Rottweiler hvalpe med Stamtavle - 5

Rottweiler hvalpe

9.000 kr.

Rottweiler hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dejlige og skønne hvalpe på 4 uger, søger deres nye hjem, de er 4 uger gamle og klar til at flytte hjemmefra sidst i maj. Der er 2 hunner og 1 han tilbage. Begge forældre haves og der kan sendes billeder efter ønske. Vælger man at reservere en hvalp, koster det 2000kr som modregnes i den fulde pris, man får ikke pengene tilbage hvis man ombestemme sig.

9700 Brønderslev
17. maj.

Rottweiler gratis

12.345 kr.

Rottweiler gratis, Tæve gives ud gratis til den rette person helst til ud på landet eller stor gård, hun må meget gerne gå med en anden hund da de kan fyrre krudt af. Meget kærlig og sød elsker blive nusset og lege , hun er legesyg og elsker gå lange tur :) håber den rette person dukker om 4 år , hun er god til høre efter og forstår nærmest det hele

5000 Odense C
9. apr.
Rottweiler VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er kontaktsøgende og glade for mennesker. Den er ikke højrøstet, men er vagtsom. Den store, robuste hund er stærk og uforfærdet. Den er aktiv og kræver daglig motion. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racen er trofast og kærlig over for sin familie. Den er godmodig og venlig over for fremmede, men kan også være vagtsom. HISTORIE Den oprindelige jagthund, der danner grundlag for racen, er den tyske hyrdehund, der blev brugt til at jage vildt fra kvægflokkene. Den moderne Drentsche Patrijshond er en opfølger på denne race, der blev oprettet i 1920'erne. HØJDE Hanner 61-69 cm. Tæver 56-63 cm. VÆGT 41-50 kg. FARVER Sort med rustrøde aftegninger.