Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hunde

3
labradorhvalpe

labradorhvalpe

7.500 kr.

2 sorte labradortæver tilbage af et kuld på 6 moderen og faderen er gode jagthunde og samtidig rolige familiehunde med et fantastisk sind. de er meget tillidsfulde. de er klar til af flytte hjemmefra d. 6 aug. og vil der være chippet, fået ormekur, dyrlægetjek og desuden medfølger sundhedsbog. der følger en hvalpepakke med bestående af foder,foderskål mm.

9340 Asaa
25. jul.
Labradorhvalpe

Labradorhvalpe

8.000 kr.

Smilla har fået de dejligste sorte banditter. Hvalpene er stueopdræt med daglig udeliv og socialisering med børn og mange andre forskellige dyr. De er født 13/7 og er således klar til ny familie 7/9. Mor er gammeldags labrador og far er formel 1 - begge med papirer.

9320 Hjallerup
tir.
F1 labradorhvalpe

F1 labradorhvalpe

9.500 kr.

F1 labradorhvalpe ?? Vega har fået hvalpe og kuldet består af 2 tæver og 4 hanhunde og alle er sorte. Hvalpene er klar til nye familier den 3.9.22 Hvalpene er uden stamtavle, men begge forældre er ud af ægte race. Hvalpene er født den 9.7.22 og vokser op i et hjem på landet og til daglig omgåes de både børn og voksne. Begge forældre er dygtige jagthunde og meget familievenlige. Det er on/off hunde, som er rolige, når de ikke er på jagt, men under jagt opleves de som meget hurtige og dedikerede jagthunde. Hvalpene bliver vaccineret, chippet og får 2 x ormekur og inden de flytter vil de alle få sundhedstjek hos dyrlæge. Henvendelse til Nico 40510823 Jette 53642307

9690 Fjerritslev
man.