Hunde

9
Lhasa Apso hvalpe

Lhasa Apso hvalpe

8.500 kr.

Vi er 3 søde hvalpe der søger nye familier at bo hos. 2 tæver og 1 han. Vi er glade og livlige, og lidt svære at tage billeder af. Skal være hjem med have. ring eller SMS for flere oplysninger. racerene.

9870 Sindal
søn.
Lhasa apso hvalpe

Lhasa apso hvalpe

15.000 kr.

To fantastiske Lhasa apso hvalpe, Hugo og Lillebror, er hver på udkig efter deres nye familie. Begge hvalpe har allerede hver deres dejlige personlighed, og bor sammen med deres søster Alma og mor Lilly. Hvalpene er en del af familien, og vokser op i vores stue. Hugo er brun med hvid aftegning på brystet og på poterne. Lillebror er brun med en lille hvis plet på brystet, og små hvide aftegninger på poterne. Hugo og Lillebror har ved afhentning fået ormekur, er vaccineret, chippet, og har fået lavet sundhedsbog. Mor Lilly er lysebrun og vejer 6 kg. Far Louie er gråsort, af samme størrelse, og har stamtavle. Hugo og Lillebror er klar til afhentning i Ørestad efter den 14. Juli.

2300 København S
17. jun.
Lhasa apso hvalpe

Lhasa apso hvalpe

10.500 kr.

1 hanhund reserveret - Fighter (grøn) D. 24.06.22 - hvalpetjek og chip. Alle skønne hvalpe klarede besøget til UG ????? Ingen ganespalte Ingen navle- eller lyskenbrok Ingen haleknæk Ingen underbid Begge sten på plads ved både Fighter ? og Fabian ? De skønneste hvalpe født d. 03.05.2022 De er blevet kærligt opdrættet i vores stue og hjem og når de er klar til deres nye hjem vil de være godt hjulpet på vej til renlighed, socialiseret ved både børn, voksne, hunde og ?larmende? ting som vaskemaskine, støvsuger og blender. Der er ved overdragelsen givet ormekur, chippet og der følger hvalpepakke/tillykke med din hvalp (billeder, data og lækkert legetøj etc.) Det er hvalpe med et godt sind, nysgerrig og meget rolige hvalpe, som også kan give den gas når der skal leges og læres. Kommer fra forældre med stamtavle i blandt andet DKK Der opkræves et depositum på 4.000,00 kroner, som ikke tilbagebetales.

7400 Herning
i går
Lhasa apso hvalpe
  • Lhasa apso hvalpe - 2
  • Lhasa apso hvalpe - 3

Lhasa apso hvalpe

13.000 kr.

Lhasa apso hvalpe, født den 13/6-22 4 prinser. Ibo, Iko, Isak, Ivan og en prinsesse, der hedder Ida. Hvalpene er salgsklar den 8/8-22 Hvalpene er med stamtavle i DDH og bliver tilmeldt Dansk hunderegister. De bliver chippet, vaccineret, får ormekur og bliver dyrelæge undersøgt inden afrejse. Der medfølger 3 hvalpe pakker, en fra arion, en fra royal canin og en fra Kennel Vang. Dette kan du forvente af Kennel Vang. Kennel Vang, er godkendt af fødevare styrelsen og har kun fået glade hunde smilyer. Og har hundeholder uddannelsen. Vi øver renligheds træning, vi går meget op i socialisering og omgang med små og store børn og andre hunde. Hvalpene er stue opdræt og vil blive vænnet til hverdagens lyde. Og Kennel Vang tilbyder frit besøg til jeres hvalp, er salgsklar. Ved interesse kan du følge, Kennel Vang på Facebook, under navnet Kennel.vang hvor der løbene bliver lagt billeder ud, samt Vægtskemaer.

6933 Kibæk
18. jun.
  • Lhasa apso hvalpe - 2
  • Lhasa apso hvalpe - 3
  • Lhasa apso hvalpe - 4
Lhasa Apso  hvalpe

Lhasa Apso hvalpe

10.000 kr.

Bella og Nimka, begge avlskåret, har fået 3 hvalpe. 2 piger og 1 dreng. Da den ene pige allerede er solgt, er der nu 1.dreng og 1. pige tilbage. De vil være klar til at komme til et nyt hjem omkring 1. juli 2022. Den mørke er drengen og den lyse pigen. Drengen koster 10.000 kr. og pigen 12.000 kr. Vi bor i Kolding 2976 2666 Pigen er solgt så der er drengen tilbage.

6000 Kolding
12. jun.

Lhasa apso hvalpe med stambog

10.000 kr.

Lhasa apso hvalpe med stambog født og opvokset i vores stue i hænder hver dag og bliver socialiseret og renligheds trænet fra tre uger af de bliver chippet vaccineret ved dyrlægen og får ormekur begge forældre haves og er udstillet og avlsgodkendt ved dommmer Jeg har hundesmiley ved fødevarestyrelsen Og relevante kursuser Der medfølger stor start pakke med følgende i Hundekurv og Halsbånd og line foder og kam og karter mappe med billeder og div papirer Hvalpene må få besøg fra nu af Depositum på 2000 ved bestilling af hvalp og tilbage betales ikke ved fortrydelse Salgsklar fra den 25-5-2022 og frem Hvalpene er helt renlig i dagtimerne da er de vant til at komme med ud i haven

6070 Christiansfeld
9. jun.

Lhasa Apso hvalpe m DKK

13.000 kr.

Smukke sunde hvalpe i lækre gyldent farver m/ hvide aftegn vil vokse op sammen med os i huset, besøg af børnebørn, samt deres lille flok. Den bedste start på livet, socialisering , ormebehandling ,vaccineret, , stor hvalpepakke, sundhedstest samt DKK stamtavle ,2 års reklamationsret i følge købeloven. Altid til hjælp med råd og vejledning omkring pasning se mere på www.memenis-lhasa-apso.dk

7300 Jelling
i går

Hundhvalpe Lhasa Apso

9.000 kr.

Lhasa apso hvalpe mor med stambog far ren Lhasa apso uden stambog sælges som stueopdræt. De første 2 billeder er vores to drenge og de næste 2 billeder er vores 2 piger Hvalpene vil være vaccineret, fået ormekur og chippet. være socialiseret, renlighedstrænet, være vant til katte og børn. Hvalpene er nu 4 uger og er klar til afhentning torsdag d. 21/7 hvalpene må gerne få besøg. Depositum 2000kr ved bestilling som ikke betales tilbage ved fortrydelse.

5700 Svendborg
i går

Hvalpe

12.000 kr.

4 Super lækre tykke PIGE hvalpe efter skønne og kærlige forældre! Lhasa Apso og Cotton de Tulear (bomuldshund) NB: EN TYK TRUNTE TILBAGE Hvalpene er allergivenlige! De er vokset op i stuen og vil være vant til en families dagligdag. Der støvsuges, skramles, laves mad, de hører alle mulige tv lyde samt nytårs lyde i tv, får besøg af familie og børn. Hvalpene kommer i haven på græsplænen og derved renlighedstrænet. De møder Dikael vores plænerobot :-D .. og fuglene i haven. De kommer på køretur i bil, øves i gåtur og møder andre hunde. De løftes og nusses og børstes og bades. Alt sammen for at de skal blive skønne sociale og tillidsfulde piger? De dyrlæge tjekkes og får sundhedsattest, lovpligtig chip, vacciner og ormekur. Hvalpene medbringer: * Doughnut seng (fantastisk til at give hvalpen tryghed) * Bamse med mor og søskende duft. * Hvalpepakke med legetøj, smagsprøver og godbidder mm. * Lille børste og kam Vi forventer at du har masser af viden om racen og hvad der værd at vide om pelspleje mm. I kan møde jeres nye hvalp ved at sende en sms, så ringer vi tilbage og aftaler tidspunkt. Der er selvfølgelig ingen købetvang (spørges der ofte om) Når I har valgt en hvalp så lægges der 3000 i depositum som IKKE refunderes ved fortrydelse. Vi bor i Hedensted (mellem Vejle og Horsens

8722 Hedensted
17. jun.