Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hunde

91
Hvalp til salg

Hvalp til salg

5.000 kr.

Hej Jeg er i en kæmpe sorg kommet frem til at jeg bliver nød til at komme af med min lille baby. Jeg kan simpelhen ikke have hende i min kommende lejlighed og kommer ikke til at kunne give hende den tid hun fortjener. Baby er en lille pige på 5 mdr og er verdens sødeste lille hund, hun er født d. 22/02/22. Hun er en blanding af en labrador f1 og en husky. Hun har brug for en familie med en stor have, og en masse kærlighed! Baby er rigtig god med andre hunde, katte og mennesker. Jeg har bog på hende. Ring eller skriv gerne til 22 44 96 40 - Frida

8260 Viby J
31. jul.
Husky hvalpe til salg

Husky hvalpe til salg

6.500 kr.

Husky hvalpe klar til den 26/6. Mor er en Sibirisk husky med stam tavle, hun er 6år gammel og meget kærlig. Far er en hvid husky på 3 år, med et dejligt sind. Vores hvalpe deltager aktivt i vores hverdag, de vant til at blive håndteret af både børn og voksne. Inden salg vil hvalpene være sundhedstjekket, ormebehandlet, vaccineret og chippet.

8983 Gjerlev J
8. aug.
Rottweiler hvalpe til salg

Rottweiler hvalpe til salg

8.000 kr.

Flotte Rottweiler hvalpe , kun 1han tilbage, fra sunde og raske forældre med dejlig sind, far med tavle efter tyske avlslinjer mor uden tavle men ægte og fået tjekket hofter og albuer. De er klar til at flytte hjemmefra den 16.8.2022. Hvalpe har fået ormekur, er blevet chippet, vaccineret og har fået sundhedstjek inden de flytter hjemmefra. Hvalpene er socialiseret og vant til andre hunde. Ved reservation lægger du 2500 kr, og rest på 5500 kr ved afhentning, reservation tilbagebetale ikke ved fortrydelse. Ved interesse må du gerne ringe til Lasse 20255254 eller Beate 20301991.

5672 Broby
i går
Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg
  • Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg - 2
  • Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg - 3

Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg

11.000 kr.

Storpuddel(Kongepudel) hvalpe til salg Skønne storpuddel hvalpe født den 18. juli 2022 til salg. Salgsklar den 12. september 2022. Mor er sort storpuddel. Hun er AD/HD fotograferet og godkendt til avl af dyrlæge. Far er sort storpuddel, som har lavet rigtig mange fine og gode kuld(har stamtavle). Alle hvalpe er sorte, hvoraf der er 4 hanner og 2 tæver. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, får ormebehandlinger og skrevet op i DK hunderegister. De bliver løbende fulgt og sundhedstjekket af vores lokale dyrehospital. Hvalpene er stueopdræt, og vi sætter en stor ære i at give hvalpene de bedste vilkår. Hvalpene er vant til andre hunde, kat og børn i hjemmet. Ved reservation skal der betales et gebyr på 3.000kr, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

6300 Gråsten
fre.
  • Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg - 2
  • Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg - 3
  • Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg - 4
  • Storpuddel(Kongepuddel) hvalpe til salg - 5
Yorkshire Terrier hvalpe til salg

Yorkshire Terrier hvalpe til salg

14.000 kr.

Hej, Jeg har fem rene/ægte Yorkshire Terrier hvalpe til reservation. De kommer fra en familie udelukkende af Yorkshire Terrier fra Danmark, der regelmæssigt har fået sine vaccinationer, og de har aldrig været syge før. De fem hvalpe er nu fyldt lidt over en uge (født d. 05/08-2022), og jeg åbner nu for reservation af hvalpene, til når de kan blive leveret efter de regelmæssige 8 uger, hvor de naturligvis har fået en vaccination og er blevet chippet. En reservation af hundene koster 1000 kroner i depositum, der naturligvis tæller med i den endelig pris. Skulle køber fortryde køb, vil depositum IKKE returneres. Efter lidt under 7 uger, total 8 uger, bliver hvalpen altså solgt for i alt 14000 kroner (15000 for tæverne). (Dato for afhentningen af hvalpene fra: 30/09-2022) Forældrene: Tæven er en meget frisk, sød og klog Yorkshire terrier, der som forældre også har haft Yorkshire terrier. Den er blevet vaccineret og chippet fuldkommen regelmæssigt, ligeledes vil hvalpene blive det indenfor 8 uger. Tævens vægt er 3 kilo Hanhunden er også en ekstremt sød, frisk og klog Yorkshire Terrier, der også er blevet vaccineret fuldkommen regelmæssigt som tæven. Den har også haft Yorkshire Terrier som forældre. Hanhundens vægt er 4 kilo Følgende hvalpe er til salg (reservation): 2x tæve, 15000 ,- (En reserveret, en tilbage) 3x hanhund, 14000 ,- Det vil være muligt at besøge hvalpene efter reservationen dog højest op til 1 gang inden selve købet grundet corona samt for hundenes egen sikkerhed. Af samme årsag bedes I derfor komme max 2 personer ved besøg og aftale omkring hundene. Dette besvær gøres både for hinandens sikkerhed, men især hundenes sikkerhed, da vi passer meget godt på dem. De kan besøges fra den 11/09-2022. I bedes henvende jer på telefon (42414329), da jeg ikke ofte kan svare herpå.

5240 Odense NØ
tir.

Ruhåret hønsehund hvalpe til salg

7.000 kr.

Hvalpe født den 3/5-22 salgsklare den 29/6-22 - 5 hanner tilbage - uden stamtavle. Mor og far er begge gode jagt- og familiehunde.

4220 Korsør
2. aug.

Langhåret dværg gravhunde hvalpe til sal...

9.500 kr.

Langhåret dværggravhunde uden stamtavle til salg De er klar til at flytte hjemmefra den 1/9 Hvalpene er stueopdræt, de vil være chippet, vaccineret og have fået ormekur inden de flytter. Det hører en pose hvalpefoder, legetøj mm. når de bliver hentet Der er 3 hvalpe, 2 hanner og en tæve Jytte(Moren): Rød/brun/sort Jørgen(Faren): Cremefarvet Jeg kan kontaktes på tlf: 27126488 Reservation sker efter møde

9760 Vrå
tir.

Labrador Retriver hvalpe til salg med st...

8.000 kr.

Født 25. juli og er salgsklare den 21. september 2022 Stamtavle i Dansk Kennel Klub Moren er en familie hund, stille og rolig og har nem ved at omgås andre hunde, bliver også brugt til jagt. Faren er ligeledes en familie hund og anvendes til jagt Hundene vil have fået ormekur, samt vaccineret og øremærket. Bobbie og hvalpene har deres egen hjemmeside, find dem her: www.labrador-retriever-hvalpe.dk Mere info på telefon eller SMS til 40800391, Dorte. I er altid velkommen forbi også mere end en gang, før I tager den endelige beslutning Kan reserveres mod et depositum på 2.000 kr.

6870 Ølgod
søn.

Hvalpene

11.500 kr.

Min skønne hund, har faet 2 skønne hvalpe begge hvalpe er hanner. søger et karligt hjem, det er salg klar . hvalpene er vokset op l min stuen de vant til daglige lyde. hvalpene har Chippet,vaccine, sundhedsbog,Og har får 3 gang ormekur. De er registreret i dansk hunderegister Det er 10 uger gammel

8830 Tjele
søn.

hvalpe

10.000 kr.

Absolut danmarks smukkeste hvalpe er blevet født ;-) Mor er gravhund blanding Faren er Fransk bulldog x Mops vi søger gode og kærlige hjem der ved hvad det vil sige og have hund. Alle hvalpe vil være sundhedstjekket inden salg og vil have fået vaccine ormkur chip og reg i dansk hunde register. Hvalpene har daglig kontakt med børn og voksene og andre hunde, og komme med ud på tur De er salgsklar nu Se mere på vores hjemmeside www.dkbulldogworld.dk ring eller sms på 42630953

4573 Højby
tir.

Hvalpe

7.000 kr.

Kennel smøgen's har 14 tæve hvalpe på to gode kuld til salg når de er 8 uger de har stamtavle chippet vaccineret og fået ormekur gode linjer arbejdslyst gode drifter stærke sunde hunde med ro i hovedet. Flere er solgt til politiet IGP og pH samt familiehunde pris 7000 kr PR hvalp mere info Ring til (ejer Henning) på telefon 50 40 86 47 (IKKE MIG)

8740 Brædstrup
man.

Hvalpe

9.000 kr.

Har Disse 5 helt unikke hvalpe til salg. Mor er Stabyhoun far er F1 Labrador. Dem er der IKKE mange af. Så ønsker du og din familie en ny medlem så kontakt vores mad far. Dette er hvalpe som vil være aktive, nysgerrige og lærenemme. i vil få em familie medlem som vil følge jer i tykt og tyndt. I vil kunne brugen hunden til alle former for jagt, træning og aktivering som i nu ønsker jer. Den vil være aktiv når der er brug for det og slappe af i hjemmet. Jeg har en gang lavet denne parring før og har kun positive tilbage meldinger. Jeg her en Facebook gruppe med ejerne af disse smukke hunde som i ved interesse kan få lov at se. Spørg endelig løs, men ring eller skriv helst på mit nr. Jeg vil gerne have en god snak med fremtidige hvalpe køber. Der er 3 hanner og to tæver. En tæve tilbage.

8831 Løgstrup
4. aug.

Hvalpe

8.000 kr.

Schæfer. Super skønne og sociale hvalpe. De er meget rolige og vant til børn og kat. Vi bor på landet hvor de har masser af plads til boltre sig på. Vi har 3 tæver og 4 hanhunde som er klar til at flytte hjemmefra d 22/8. De er ægte men uden stamtavle. De er ved salg selvfølgelig dyrlægetjekket, chippet, vaccineret og fået en ormekur. :-) skriv venligst til Tlf: 21 76 74 73 el. 30 50 51 27 for nærmere information. Depositum 1500 kr

9620 Aalestrup
lør.

akita hvalpe

16.000 kr.

Kennel Akitagaarden søger købere til vores næste kuld så er du interesseret kan du kontakte os :) Hvalpene vil være trænet i renlighed samt trænet i at lystre deres navne, de vil være vant til børn, katte og andre hunde når de kommer ud til deres nye familier. Hvalpene er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vac. når de bliver solgt. Hvalpene vil være socialiseret i følgene inden de rejer fra os: :støvsuger :bil :andre hunde :gåtur i snor :fremmede mennesker :musik :Vaskemaskine :lyden fra tog Hvalpene vokset op i huset med os, og har dagligt adgang til have areal. Hvalpene er avlet efter DKKs avlsanbefalinger og sælges med DKK plus stambog, dvs. følgene er tjekket hos forældrene. Mor Noa: HD/A-AD/0. Far rød/hvid : HD/A-AD/0 Proceduren i Kennel Akitagaarden: Vi har en hvalpeliste hvor dem der er interesseret i en hvalp bliver skrevet op, derefter hvis der er en hvalp til rådighed ,ringer vi og aftaler et møde, så vi kan se om der en hvalp til disse personer. hvis kemien er rigtig, og folk vælger at "sætte" sig på en hvalp, indbetales der et reservations gebyr på 4000,-. Når hvalpen bliver hentet følger der en hvalpepakke med som består af lidt startfoder, legetøj og godbider samt halsbånd og snor. Prisen bliver fast sat når hvalpene er født omkring (16.000kr) Billederne er af vores to sidste kuld

5260 Odense S
18. jul.

Schæferblanding hvalpe

5.000 kr.

Leder du efter din nye bedsteven? Så har vi et godt bud. Vi har 5 hvalpe til salg, hvor 3 af dem er hanner og 2 af dem er hunner. Begge forældre til hundene er meget familie-venlige og trives super godt med børn. Hvalpene er 50% schæfer, 25% labrador og 25% rottweiler. Hvalpene er 5 uger gamle nu og vil være salgsklar d. 1 september. Hvalpene er vokset op som en del af familien og har boet i vores køkken, bryggers og have, hvor de er en del af vores daglige liv helt fra begyndelsen. De er vant til andre hunde, katte og mange børn. Inden de flytter vil de være chippet, vaccineret første gang, have fået ormekur og sundhedstjek. Vi ønsker vores hvalpe får en god familie og et godt hjem derfor forbeholder vi os retten til at vælge mellem ansøgere. Ved reservation betales 1000 kr i depositum. Resten betales ved afhentning af hunden.

9381 Sulsted
i går

Labradoodle hvalpe

10.000 kr.

Smukke og sunde labradoodle hvalpe er nu til salg. De blev født d.20 juni og vokser op i hjem med børn. Der er 6 drenge og 4 piger. Hvalpene bor inden for og er vandt til børn. De er salgsklar d. 8 august. Hvalpene bliver chippet og vaccineret og for ormekur inden de flytter hjemme fra. Moren er vores dejlige ren labrador i gul, der bor i huset hvor hun elsker at hygge med familien især børn. Hun er 2 år gammel, vejer 20 kg og er 53 cm høj. Begge hendes forældre er sorte labrador. Faren er en abrikos farvet, med lidt hvide aftegn mellem puddel på 2 år. Målt til at være 43cm og veje 9,2 kg. Depositum for en hvalp ligger på 2000kr. Der kommer selvfølgelig nye billeder løbende. Ved interesse skriv gerne en sms :)

7900 Nykøbing M
10. aug.

Mops hvalpe

17.000 kr.

3 tæver og 1 han fawn mops til salg.. Sælges med stamtavler fra NKK.. Kontakt sælger på: gitte.kennelespetveit @ g mail . com

2625 Vallensbæk
20. jul.

Weimaraner hvalpe

15.000 kr.

7 Korthårede Weimaraner hvalpe født d 11-08-2022 i kennel Northsouth 5 tæver 2 hanner Salgs klar 01.10.2022 Hvalpene er efter australske og amerikanske linien. Begge forædler er højt præmieret på udstilling -de er Champions fra forskelige lande. Faren vandt titlen som verdensmester i 2021. Begge forældre bruges meget på praktisk jagt både på små og større jagter og har altid god kontakt, selv ved drev i stører såter og vilje til at arbejde i alt slags terræn. Er super gode familie hunde og har det helt rigtige sind. Fri fra dysplasia , begge er testet fri for genetiske sygdomme. Hvalpene er fra stueopdræt, bor i hjemmet hvor de lærer alle lyde og har kontakt med børn og alt fra hverdagen. De bliver påbegyndt trænet på fløjte, og bliver præsenteret for vildt og skudtrænet. Når de er klar til at flytte hjemmefra har de fået 3x ormekur, 1xvaccination + sundhedstjek. Der følger med hvalpen når den flytter hjemmefra: Sundhedsbog udfyldt af dyrelægen, registrering i dansk hunderegister, Stamtavle fra DKK, fin hvalpepakke. Ved reservation ligges et depositum på 3000 kr. Du/i er velkommen til at komme og besøge os og tage et kig på Highway,samt se hvalpene. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller lyst til at vide mere 52652264

5220 Odense SØ
tir.

Labrador hvalpe

4.000 kr.

5 dejlig hvalp søger nyt hjem. 2 brune hunner 2 brune hanner 1 sorte hun. De er født den 18 maj. De er salgs klar fra uge 29 Super glad og aktive hvalpe som har brug for plads og en aktiv familie med masser af kærlighed. Moren er labrador/formel1 og faren er muligvis en irsk setter. De bor på en gård på møn med masser af plads og kommer ud mange gange på en dag. Renlighed bliver der trænet allerede nu, da de er så meget ude. De er vant til børn i forskellige alder. Vi håber de er noget for jer

4792 Askeby
tir.

Collie hvalpe

8.000 kr.

4 UD AF 8 HVALPE SOLGT. 2 HANNER OG 2 TÆVER TILBAGE. Vi har et par colliehvalpe til salg. (IKKE MINICOLLIE, men den store race. 100% ren collie) 5 tæver og 3 hanner. Klar til nye hjem d. 18/7. Uden stamtavle. Vant til kat og små børn. Vant til hverdags lyde og er udenfor de fleste timer i døgnet, så længe vejret er til det, for at øve renlighed. Alle hvalpe vil have ormekur, chip, vaccine, registrering i Dansk Hunderegister og sundhedsbog. Depositum på 2000 kr, som ikke bliver tilbagebetalt, hvis køber springer fra. Ring eller skriv for mere info.

5690 Tommerup
29. jul.

DDB Hvalpe

11.000 kr.

Dogue de Bordeaux hvalpe til salg 1 pige. Hun har et øre gang som der er groet sammen men det har ingen betydning for hende ifø dyrlægen Forældrene kommer fra rigtige gode Europæiske blodlinier. De søde små DDB'er er født d. 07.06.2022, og vil være klar til at flytte hjemmefra d. 02.08.2022 Hvalpene vil være: 1. Dyrlægekontrolleret 2. Chippet 3. Registreret i DHR 4. Vaccineret 5. Ormekur x 3 6. Sunhedsbog 7. Stamtavle (DDA) 8. PAS; efter aftale Der følger en lille hvalpepakke med. Pris: Kr. 11.000,- Bor i Herlufmagle ?

4160 Herlufmagle
3. aug.

Pomchi Hvalpe

12.000 kr.

1 hvalp tilbage - sød mørk pige :) Pomchi hvalpe til salg - utrolig skøn blanding af pomeranian & chihuahua. Moren er pomchi (beige), og faren er ren pomeranian (sort - på de sidste billeder) 1 han og 2 tæver Klar til at flytte hjemmefra sidst i juli eller i aug ved match :) Vant til katte, store børn og andre hunde. Opvokset i privat kærligt hjem på landet. Kr. 12.000,- incl. udgifter til dyrlæge (ormekur, chip, vaccination, reg. i Dansk hunderegister og tjek mv.) Venligst kun seriøse henvendelser fra voksne købere :) Depositum kr. 2000 betales ved indgåelse af købsaftale og fratrækkes betaling ved afhentning. Kontakt gerne via FB siden: https://www.facebook.com/pomchihunde Læs om racen her: https://www.dailypaws.com/dogs-puppies/dog-breeds/pomchi

5672 Broby
tir.

Boxer Hvalpe sælges

10.000 kr.

5 Boxer hvalpe til salg. Der er 2 Hanner og 3 Tæver Hvalpene sælges med sundhedstjek ved dyrelægen, vaccination, bliver chippet og har fået ormekur inden de rejser hjemmefra. Stueopdræt så de vil være vand til mennesker og andre dyr. Der kan reserveres hvalp nu mod depositum på 2000kr.

6580 Vamdrup
27. jul.

Golden retriever hvalpe

14.000 kr.

Golden retriever hvalpe med DKK (Dansk Kennel Klub) stambog til salg. Det ældste kuld fyldte 8 uger d. 14/8 og her er to dejlige, aktive hvalpe til salg. Vi har far og mor til dette kuld. Det yngste kuld fylder 8 uger d. 2/9. Her er også 2 hanhvalpe til salg. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Kontakt skal helst forgå enten via SMS eller opringning. Venlig hilsen Karen W. Holmberg Kennel Noble Edition

9800 Hjørring
tir.

Siberian Husky Hvalpe

8.500 kr.

Det her fine kuld hvalpe kom til verden d.27/6-22. Der er 3 hanner til salg ud af et kuld på 6, som er salgsklare d. 22/8.22. 3 hvalpe er reserveret. Der er 2 lyse og 1 sort tilbage. Så har der i dag d. 16.8.22 været dyrlæge og hans ord var, at det er nogle rigtig fine hvalpe, velsocialiseret, imødekommende, pæne, fulde af energi og sunde og raske.. Begge forældre er velsocialiseret familiehunde og man kan møde dem begge i vores hjem. Hvalpene bor sammen med os i vores stue, så de er vant til støvsuger, hverdagens lyde, børn og komme i haven. Hvalpene er meget nysgerrige og legesyge. Inden afrejse vil hvalpene have fået 1 vaccine, ormekur samt chip, sundhedstjek af dyrlægen, samt registeret i dansk hunderegister. Der medfølger 4kg foder, så man har lidt at starte op på eller bruges til at overgå til et andet mærke. Det er meget vigtig for os, at hvalpene kommer ud til de helt rigtige familier og at man kendskab til racen, så vi forbeholder os retten til ikke at sælge, hvis ikke kemien mm. er der. Hvalpene sælges ikke til folk, der bor i lejlighed. Hvalpene sælges uden stamtavle. Ved reservation af hvalp, betales et depositum på 3000kr. Som ikke betales tilbage ved fortrydelse, men modregnes ved afhentning. Skriv eller ring endelig, hvis du har yderligere spørgsmål omkring hvalpene eller gerne vil komme og se dem. Ønsker man flere billeder eller video af hvalpene, så kan dette også laves.

9681 Ranum
tir.

Skønne HavaApso hvalpe

13.000 kr.

Ud af kuldet på 3 er der 2 super dejlige HavaApso piger til salg. De er født 13.07.2022. De er vant til almindelig hverdags lyde, en del besøg, børn og andre hunde. De er super søde kontakt søgende og legesyge. De er delvis renlig. De er vokset op i trykke omgivelser med en masse leg, motorisk sanse stimulering, en tur i haven, køre i bil og alt hvad man kan forstille sig en lille hvalp kan nå at opleve. De har fået ormekur, bliver vacc og chip inden salg. Der følger en lille hvalpe pakke med. Det er den cremefarvede (SOLGT) og den brune der er til salg. Den sorte bliver her. Kom nu og vælg og følg den lille til den er klar til at flytte hjemmefra, tidligst i uge 36. Depositum 3000 kr gives ikke retur hvis man springer fra.

8670 Låsby
i går

Havapoo hvalpe sælges

13.000 kr.

Mor er Maltipoo far er Havaneser. Racen kaldes Havapoo. Hvalpene er hvide, Født 16/6. De er socialiserede, med andre dyr, køre bil, andre mennesker mm. Der er en han og en hun til salg.

9632 Møldrup
tir.

Siberian husky hvalpe

10.000 kr.

Smukke ægte husky hvalpe til salg. De er klar til at rejse hjemmefra d 14.10 De vil være chippet, vaccineret og have sundhedsbog. Stueopdræt fra smukke forældre, som begge haves. Far er agouti rød med hvide aftegn, mor er sort med hvide aftegn. De er vant til dagligdags lyde, små børn og andre hunde. Det er 3 drenge, livlige og nysgerrige. Renlighedstræning er påbegyndt. Pris 10.000 Ved reservation er der depositum på 3000kr. Ring eller sms på Tlf 40439499

9850 Hirtshals
26. jun.

AUSTRALIAN SHEPPERT hvalpe

10.000 kr.

AUSTRALIEN SHEPPERT hvalpe (SIDSTE HVALP) moren er en rolig, afbalanceret ægte australien sheppert (rød/hvid) med et lyseblå og et grønt/brunt øje; faren er en rolig og afbalanceret australien sheppert/border (blå-merl-farve) med lyseblå øjne har følgende til salg:1 sort/hvid tæve De opvokser i vores hjem, så de bliver socialiseret både med mennesker, kat og andre hunde. de er klar til at flytte FRA den 1.8.2022 hvis der lige er en ferie der skal afvikles, så finder vi også ud af det :) de afleveres vaccineret, chippet og med ormekur

6200 Aabenraa
11. aug.

Chihuahua hvalpe sælges

8.700 kr.

Chihuahua , hvalpe,4uge , salgklar 11/09-2022, Vi har 2 lækker han chihuahua til salg de er fra den 17/7-22 og de er salgs klar den 11/9-22 de vejer Ca 530g lige nu og de søger et forbliven hjem pris 8700dep er 2500hvis man fortryder så for man ikke dep tilbage de er vand til andre hunde billede 3 er moren også med på billede af faren kan sendes ved interrasse de er chippet osv når de flytter herfra

5620 Glamsbjerg
søn.

Border Terrier hvalpe

12.000 kr.

Et kuld Border Terrier hvalpe på 4 hvor 2 hanner er til salg. Farven er blue and tan . De er født 8 maj og er lige blevet salgsklare. Er opdrættet efter anvisninger fra terriklubben. De er med DKK stamtavle har fået første vaccination samt sundhedsbog medfølger. Køkkenopdræt med masser af omsorg fra både børn og voksne.

6818 Årre
24. jul.

Malteser til salg

12.500 kr.

To små skønne malteser hvalpe er klar til at finde en ny familie, Luna og Sofus kommer fra et fint og rent hjem som ovenikøbet er røgfrit, de er begge nyklippet og fået klippet negle. Begge hvalpe er fint opdraget. Ønskes flere billeder/videoer af moren eller Luna og Sofus eller andet info, kontakt mig. På tlf: 50330021 Begge hvalpe vil blive vasket og klargjort. Luna (Blå hundesnor) Sofus (Rød Hundesnor) Begge hvalpe er: Registret i Dansk Hunderegister 19 uger gamle Chippet Vaccineret EU Pas 100% malteser Sundheds undersøgt af dyrlægen 3x ormekur Køberen får: 2x hunde snor

6360 Tinglev
7. jul.

Biewer hvalpe med Dkk stamtavle

Sælges

Fantastiske hvalpe til salg. Søde hvalpe, vaccineret, stamtavle og sundhedsbog medfølger, ormekur, chippet. Vi har en hanhund og en tæve tilbage.Babyer opvokser i børnefamilie med søskende og mor og vænes til alle hverdagens lyde. Der medfølger pasningsvejledning, kvalitetsfoder til den første tid , tæppe med duft af mor og søskende. Vi leder efter venlige og kærlige for evigt hjem til vores smukke hvalpe. Min Tel er 22 42 58 99

6715 Esbjerg N
10. aug.

Border Collie hvalpe

10.000 kr.

2 tæver er klar til nyt hjem d. 11/9-22. De er født d. 3/7-22 Mor er ren Border Collie (sort/hvid) uden tavle og frisk og sund. Far (tricolour) er med ISDS tavle og fri for arvelige sygdomme via tavle. Pigerne har ved salg fået 3 x ormekur, er sundhedstjekket ved dyrlæge og chippet, samt haft to besøg ved Hundefysioterapi. De får et wetbed-tæppe, sele, snor og lidt foder med sig ved salg. De er begge sort/hvide, men om der kommer lidt tricolour er svært at sige endnu. De er begge dejlig legesyge og har været med ude flere steder, bl.a. til hundetræning, camping og på stranden. Opvokset i stuen og kommer i haven dagligt. De er vant til katte og små børn. Mor ses på billede 6 og 7, far ses på billede 8. Begge forældre har et dejligt sind, og vil gerne træne og lære nyt - og vi forventer at hvalpene også vil blive brugt til Rally, agility, lydighed eller lignende.

6682 Hovborg
man.

Lækker Bernen sennen hvalp

12.000 kr.

Vi har til salg lækker hvalpe BERNER SENNEN ? Han er så rolig hund ?? Passer til stor også lille have SOM ER STOR I DET OG GODT LAVET VI LEDER TIL HAM ET GODT HJEM Han er 4 mdr gammel HAN HAR VACTINATION 3x Ormekur Han er Chippet Han er su sundhed Han er så sød hvalp Vi salg fordi vi har self 3 hund og er for meget for os. Depositum 3000 kr

4490 Jerslev Sjælland
søn.

Dansk svensk gårdhunde hvalpe

6.000 kr.

Søde Dansk svensk gårdhunde hvalpe, de er chippet og vaccineret og sundhedsbog, der er kun haner tilbage. Svare kun på telefon 97535336.

7850 Stoholm Jyll
tir.

Tysk Ruhåret Hønsehunde hvalpe

5.000 kr.

Tysk Ruhåret hvalpe til salg. De er født den 4 September 2021. Mor og Far er jagthunde, og hvalpene er blevet jagtpræget fra 4 ugers alderen. For yderligere info ring eller skriv. Forældrene til hvalpene kan også ses da jeg har begge to. 100% ren race, dokumentation på dette haves. Tlf: 60794130

9400 Nørresundby
man.

Australian Shepherd - Aussie hvalpe

10.000 kr.

Lækre hvalpe af dejlige familiehunde udbydes nu til salg. 9 uger og må flytte hjemmefra. Dejlige bløde uldtotter. Hvalpene vokser op i landlige omgivelser, i huset og i haven. Sælges som familiehunde. Begge forældre er sunde og raske. Skønne rolige og kærlige familiehunde med et godt sind, som de har givet videre til sine hvalpe. Forældre og hvalpe er renracede. Mød mor og hendes hvalpe. Hvalpene er vaccineret, sundhedstjekket, sunde og raske, chippet og har fået 3 x ormekur. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder. Følgende farver og køn, alle er født med fuld halelængde: Rød tricolore han Sort tricolore han

6300 Gråsten
11. aug.

Australian Shepherd - Aussie hvalpe

10.000 kr.

Lækre hvalpe af dejlige familiehunde udbydes nu til salg. 8 uger og må flytte hjemmefra nu. Dejlige bløde uldtotter. Hvalpene vokser op i landlige omgivelser, i huset og i haven. Kontaktsøgende, legesyge og elsker at være i hænder. Sælges som familiehunde. Begge forældre er sunde og raske. Skønne rolige og kærlige familiehunde med et godt sind, som videregivet til sine hvalpe. Forældre og hvalpe er renracede. Mød mor og hendes hvalpe. Hvalpene er vaccineret, sundhedstjekket, sunde og raske, chippet og har fået 3 x ormekur. Der medfølger sundhedsbog og hvalpefoder. Følgende farver og køn, alle er født med fuld halelængde: Rød tricolore han Sort tricolore han

6300 Gråsten
11. aug.

Shih Tzu hunde hvalp

6.500 kr.

En sød drenge Shih Tzu hvalp til salg. Det er en dværg type og vokser til perfekt størrelse. Har du et godt miljø og et godt hjem hvor den kan trives godt, så er det lige noget for en hvalp som denne. 4 måneder gammel. Hvalpen har alle vacciner, ormekur og er blevet chippet. Hvis i er interesseret så er i velkomne til at kontakte os Helst ring på tlf nummer

3060 Espergærde
6. aug.

Malteser hvalp ægte malteser

15.000 kr.

Hej jeg har rigtig sød og sund maltser hvalp til salg de klar til ny hjem den 15/2-22 Moren er på sister billede. Skal ha 2000kr forud penge som ikke retur s ha 3 dreng og 3 piger .sms om mere info.

3000 Helsingør
27. jun.

Dansk svensk gårdhund hvalpe

7.000 kr.

Dansk svensk gårdhund hvalpe født 12/4 er salgs klare og klar til at flytte hjemmefra er vant til andre husdyr.

8830 Tjele
1. aug.

Flatcoated retrievere hvalpe

12.500 kr.

3 hanner til salg . 2 sorte og 1 brun Født d 16 juli og klar til at flytte hjemmefra d 10 sep. Alle bliver chippet og stambogsført, ormekur og sundhedstjekket. Der medfølger 2 kg hvalpefoder og godbidder.

7950 Erslev
tir.

Kongepuddel / Storpuddel hvalpe sælges

8.000 kr.

5 skønne kongepudler/storpudler til salg De er født den 22. juni 2022, det vil sige de er klar til at flytte hjemmefra den 17. august 2022. Til denne tid vil de være chippet, fået ormekur, sundhedstjek og den første vaccine. Derudover vil der følge en hvalpepakke med, hvor I blandt andet kan finde halsbånd, bamse der lugter af mor og legetøj. Mor Molly er social, rolig, omsorgsfuld flot hvid tæve med lys snude og et godt sind! Far Pepsi er også rolig, social og af godt sind, han er ligeledes hvid, dog med sort snude. Parringen foregik stille og roligt lige efter planen. Mor og far har fulgt sundhedstjek og vaccinationer løbende. De 5 hvalpe - 4 drenge og 1 pige - er stueopdrættet og da vi har 3 små børn, er de vant til at blive socialiseret af både børn og voksne, dermed også lyde fra både børn, tv, støvsuger og andre dagligdags aktiviteter. Der er selvfølgelig mulighed for at besøge hvalpene og følge deres udvikling op til afhentningsdatoen.

9700 Brønderslev
tir.

Kleiner Münsterländer hvalpe med DKK sta...

Sælges

Kleiner Münsterländer hvalpe med stamtavle. Min fantastiske tæve Selma har fået 9 stk. Hvalpe, 4 tæver og 5 hanner. PT 3 hanner til salg Kuldet er af DK02503/2019 BESS og DK02719/2013 CHICO. Begge forældre er ivrige jagthunde. Og er HD fri. Fødselsdato 7 juni 2022 og klar til nyt hjem 2 august 2022 uge 31. Senere afhentning kan sagtens aftales hvis det ønskes. Hvalpene bliver afleveret med DKK stambog, sundhed, vaccination, chip og ormekur efter dyrlægens forskrifter. Mor, Selma i daglig tale er en utrolig rolig familie hund, der er enorm god til at veksle mellem jagt og fritid. Hun er en god driver og tager fin stand. Der er også Schweissprøve på hende 400m 3 timer 1PR, indtil videre og hun viser super interesse for spor træning så det fortsætter vi med. Hvalpene er fra fødsel blevet håndteret af børn og voksne og de bliver leget med og luftet ofte. De vil blive præsenteret for forskelligt vildt når de bliver ældre, så indlæring af dufte kommer via leg. De er med i hverdagen hvor det er muligt, og vi bor på et landsted hvor de vil vokse op i rummelige omgivelser med masser af fri udendørs hvor der er god plads. Hvis det har interesse at købe en hvalp af mig vil jeg bede om 2000 i depositum før hvalpen er reserveret. Dette betales selvfølgelig tilbage i tilfælde af handlen ikke kan gennemføres på grund af sælger. Depositummet modregnes selvfølgelig når restbeløbet betales ved afhentning af hvalp. Følg gerne med i facebook gruppen hvor jeg løbende vil opdatere med billeder af deres udvikling. https://www.facebook.com/groups/1132545634257702 Ring eller skriv endelig for yderligere info. Henrik Mouritsen. Granbovej 2 9881 Bindslev. 29223896.

9881 Bindslev
11. aug.

Labrador F1 hvalpe 4 uger

8.000 kr.

Labrador formel 1, hvalpe, 5 uger , salgklar 19/8 Danmarks bedste Formel 1, kan du være heldig at købe her, hvis du er rigtig flittig med træningen;-), det er Murphys 2. kuld(og sidste), vi har denne gang et kuld på 5 tæver og 2 hanner klar til salg den 19/8. der er 1 sort og 1 lys han. Både forældre og hvalpe er rolige omgængelige hunde, der alle tumles af børn dagligt, og begge bruges forældre bruges begge til jagt/apportering. Hvalpene er selvfølgelig vaccineret/chippet og fået 2 gange ormekur når i henter dem, samt vi været ude og køre ture med dem og været ved/i vandet. Der er 1 tæve og 2 hanner tilbage.. De befinder sig i 7673 Harboøre Skriv endelig hvis du har spørgsmål eller vil have flere billeder;-)

7673 Harboøre
31. jul.

Labrador blanding til salg

8.000 kr.

Labrador retriever blanding 1 år gammel , til salg. Far er formel1 og mor formel1 og kvart Sharpei. Er lydig, kan gå med snor og meget empatisk nem og træne. Har man et godt forhold til ham, kan man nemt slippe ham fri hvor som helst og han kommer altid når man kalder på ham, pifter eller klikker. Vi er et par som af økonomiske, og bolig omstændigheder desværre ikke kan have ham mere. Vi har ellers trænet meget med ham siden han var hvalp, og der har været meget fokus på lydighed og snor træning, vi vil ikke anbefale flex snor da han er trænet til at gå tæt ved siden en. Det kræver altid tilvænning med en ny ejer men han kan med ingen problemer gå med snor, han er dog en lidt forsigtig hund og skal stadig vænne sig til de mangle lyde om sommeren. Er vaccineret, chippet og fået ormekur.

8381 Tilst
31. jul.

Søde malteser til salg

6.700 kr.

Søde malteser søger hjem. 3 tæver og 2 hanner leder efter et godt hjem. Hvalpene bor sammen med moren. De er vant til hverdagslyde, da de meget tit er i haven. De er vaccineret og chippet, hvilket betyder at de godt kan hentes allerede nu. For mere info er I mere end velkommen til at kontakte mig på telefonen.

9541 Suldrup
7. jul.

Staff blandinger til salg

6.000 kr.

Mor: gadekryds Far: Staffordshire bullterrier 2 tæver (1 sort og 1 grå) 1 han (grå) Hvalpene er klar til afhentning d. 8/9/22 De vil inden afrejse have fået ormekur, være chippet og vaccineret Depositum ligges på 2000kr For billeder eller interesse send sms på: 91525270

5260 Odense S
tir.

1 Golden Retriever Hvalpe tilbage. Salgs...

8.750 kr.

1 Hanhund tilbage Vores frække Georg søger et nyt hjem. Følg hvalpene i en ny video hver dag på vores YouTube channel: Our Golden Retriever Puppy Diary Hvalpene bliver opdraget i stuen og er dermed vant til alle slags dagligdagslyde. De er uden tavle men ægte Golden Retriever. Da vi bor på landet er bliver hvalpene vant til andre hunde, katte og køer. Vi har svært ved at skille os af med alle hvalpe og har 2 store søstrene fra tilligere kuld boene hos os. Fødselsdato den 15.6.22 Salgsklar nu! De vil blive vacineret, chippet, og får sundhedsbog samt ormekur inden salg. Begge forældre er rolige og meget venlige familiehunde u tavle men er ægte. Far Aiko er en pragtfuld hanhund og kommer fra Fyn. Mor Dina er en dejlig familiehund og elsker at blive nusset. Der ligges et depositum på 3.000 kr ved valg af hvalp. Der vil være besøgsmulighed, så i kan følge jeres hvalp. Venligst ring efter kl. 18.00 til mobil 71 43 39 16 eller send en SMS

7770 Vestervig
man.

3 Dejlige mopsehvalpe til salg

9.500 kr.

Hejsa. Jeg har 4 små (næsten renlige) dejlige mopse hvalpe der er klar til salg d. 14/7-22. De er blevet ormebehandlet, vaccineret og chippet. De er meget familie venlige, har leget meget med børn og de er vant til en plads i sofaen. Hvis man er interesseret, kan man få flere billeder tilsendt. Mvh. Jane Sørensen 52767461 ??

3480 Fredensborg
13. jul.

Skønneboxerhvalpe til salg nu kun 3 tilb...

10.000 kr.

Obs nye billeder af de 3 ledige hvalpe.......5 søde boxerhvalpe kom til verden 25/7-2022, og søger derfor deres nye hjem fra uge 38. Der er én han og 4 tæver. Deres forældre er begge to skønne, glade og selvfølgelig energiske boxere med stamtavler. Både forældre og hvalpe er vant til børn og til andre dyr. Vi har begge forældre, så man kan se og møde dem ved besøg. Hvis man ønsker billeder heraf, er man velkommen til at kontakte undertegnede på tlf. eller sms, så sender jeg gerne billeder. Depositum på 3.000 kr. Betales ved reservation af hvalp Der medfølger: Købsaftale Kopi af forældrenes stambøger til racedokumentation Dyrlægebog - vaccineret, ormekur, chippet Halsbånd 1 pose hvalpemad Nr. 2 - rød hun med stor hvid bliss Nr. 3 - tigerstribet hun Nr. 4 - tigerstribet hun med hvidt i nakken Nr. 1 - rød han - er reserveret Nr. 5 - rød hun lille hvid bliss - er reserveret

5580 Nørre Aaby
i går

Grå / Sports Schæfer, hvalpe, 5 uger , s...

8.500 kr.

Grå / Sports Schæfer, hvalpe, 5 uger , salgklar 19/8/2022 5 Super skønne sorte schæfer hvalpe. Godt sind og legesyge. De er sunde og raske. De er blevet dyrlæge kontrolleret og bliver det igen før salg samt chip, vacinnert og ormekur. 2 tæver og 3 hanner. Moren er 100% ren Schæfer. har et super godt sind og er en fantastisk familie hund. Ikke stamtavle Faren er 100% ren Schæfer har også et godt sind samt en fantastisk familie hund. Prisen er 8500kr Depositum 1500kr fratrækkes ved slut afregning. Besvare kun på sms og Tlf +45 40162324

8660 Skanderborg
28. jul.

Biewer yorkshire terrier

Sælges

Fantastiske hvalpe til salg. Søde hvalpe, vaccineret, stamtavle og sundhedsbog medfølger, ormekur, chippet. Vi har kun en tæve tilbage.Babyer opvokser i børnefamilie med søskende og mor og vænes til alle hverdagens lyde. Der medfølger pasningsvejledning, kvalitetsfoder til den første tid , tæppe med duft af mor og søskende. Vi leder efter venlige og kærlige for evigt hjem til vores smukke hvalpe. Min Tel er 22 42 58 99

6715 Esbjerg N
9. jul.

Hundehvalpe

5.500 kr.

7 skønne hvalpe til salg 2 hunner & 5 hanner Moren er en engelsk springer spaniel & faren er en labrador/vizla. 3 korthåret og 4 mellemlanghåret. Hvalpene er stueopdrættet, vant til børn og de daglige lyde, der nu er i et familie hus. Hvalpene er flere gange dagligt i kærlige hænder, og bliver nusset og pudset om. Racerne er rigtig dygtige jagthunde Både mor og far bliver brugt til jagt Salgsklar fra 7/8. Hvalpene er vaccineret, chippet og har fået ormekur ved salg.

8830 Tjele
10. jul.

Hundehvalp

7.500 kr.

En dejlig hvalp til salg. Den er rolig og dejlig af sind. Ligesom sin forældre. Den mangler et godt hjem.

5466 Asperup
tir.

Bichon havanais

10.000 kr.

Bichon havanais hvalpe til salg. * 2 hanner, og 1 tæver. * Født 05/06-2022. * Mor er uden stamtavle. * Far er med stamtavle. * Hvalpene søger en god og kærlig familie, der har tid og ved hvad de går ind til. * Kun seriøse henvendelser. * Hvalpene kan ses og reserveres. * Hvalpene vil være vaccineret og chippet, samt have fået ormekur inden de flytter hjemmefra. * Salgs klar 31/07-2022. Grund til denne pris mine hvalper har fået, er fordi jeg ikke vil tjene på dem men det eneste jeg ønsker er at de for et kærlig hjem hvor de for en masse kærlighed og bliver passet ordentligt

6100 Haderslev
i går

Rejseklar Maltipoo

15.000 kr.

Maltipoo4love Priser fra 15000,- Danmarks mest kendte opdrætter Sanne Danmarks ældste maltipoo opdrætter. Her kommer maltipoo Baloo fra . sælger hvalpe i hele Europ , 40 Års erfaring og livslang support . vi har nogle rejseklar maltipoo hvalpe til salg , eller små hvalpe der kan rejse sep , alle vores hvalpe er fra fuld DNA testet forældre eller efter fuld DNA testet bedsteforældre , patellatestet Alle vores hvalpe er født og opvokset inde i vores private hjem og har mødt børn,voksne , handicappede og hunde i alle str Vi er en godkendt kennel med alt hvad det indebære Hvalpene har været ved skov og strand Kørt bil mm. Stor hvalpepakke medfølger Samt en gruppe på Facebook hvor man kan mødes med søskende Se mere på vores hjemmeside Www.Maltipoo4love.dk

7870 Roslev
tir.

F1 Labrador 8 uger den 13/8

6.000 kr.

Da en hvalpe køber skal udenlands i 2 md er der 1 tæve hvalp til salg for 6000kr de andre stadig 10000 Karla har fået 9 hvalpe 6 sorte Tæver og 3 Hanner den ene gul d.18.06.2022 .....Begge forældre er jagt og familie hunde og stambogsførte i både DKK og DJR hvalpene bliver vaccineret ,chippet samt for ormekur ligeledes Stambogsført i DJR. Alt henvendelse til 30208769 for yderliger info. Der er 3 tæver og 2 sorte hanner tilbage.

5400 Bogense
i dag

Brune Flatdoodler

18.000 kr.

Vi har nogle store lækre Flatdoodle F1 til salg. Mor er en brun Flatcoated Retriever og far er en brun Konge Puddel. En Flatcoated Retriever er i familie med Golden Retriever og Labrador Retriever, de har samme skønne familiehunde væsen, de er måske den mest legesyge fætter i retriever familien. Flatdoodle hvalpene er nogle glæde, kærlige, imødekommende hvalpe, som elsker deres familier og alle andre. Hvalpen er glade for at samarbejde med deres mennesker, både i leg og træning. Pelsen er en "Klippepels" dvs de kan ikke selv fælde, men kræver en del pelspleje. Se mere på hjemmesiden om pelspleje. Se en masse skønne videoer med hvalpene på vores hjemmeside. Billde 1+ 2 + Billedkollagen er af hvalpenes søskende fra tidligere kuld. Vi avler Goldendoodle og Labradoodle og Flatdoodle og Cavapoo og Cockerpoo

6870 Ølgod
fre.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Side:af 2