Hunde

4
Hund søges.

Hund søges.

12.345 kr.

Hund søges., Hej. Er du vores nye familie medlem ? Vi er en familie på 3 ,mig Tina 53 år og min mand Torben 54 år og vores hund Buller på 8 år, vi har noget tid gået og drømt om en lillesøster eller lillebror til buller gerne en bomulds hund. Vi bor i hus i Møldrup med stor lukket have, tæt på skov og hunde skov. Her hos os er der selvfølge regler, men er man hund her, er det kun naturlig at være sammen alle 3 (håber 4) vi sover sammen og ligger på sofa sammen, går ture sammen, lege sammen alt i alt bare en kærlig familie. Mhs til pels pleje, er kun en god ting for mig, jeg vil nyde at rede/vaske og gå til frisør med hende (det er ikke fremmede for os, da vi ved plejen er vigtigt, da min bror og vores nabo også har en hund der kræver pelspleje). Håber at høre fra jer , Venlig hilsen Tina

9632 Møldrup
søn.
Shih tzu / bomulds hvalpe
  • Shih tzu / bomulds hvalpe - 2
  • Shih tzu / bomulds hvalpe - 3

Shih tzu / bomulds hvalpe

12.000 kr.

Shih tzu / bomulds hvalpe, Skønne hvalpe efter venlige , sociale og racetypiske forældre i god trivsel . Far er Coton de tulear og mor er shih tzu . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . Både Coton og shih tzu kendetegnes ved deres venlige og fordragelige sind og tåles af allergikere . Hvalpene forventes rejseklare pr 11/2-22 og vil være vaccineret , chippet og have fået sundhedscheck med bog . Der følge hvalpepakke med og købskontrakt efter købelovens bestemmelser om 2 års garanti . Sælges kun til seriøse , ansvarsbevidste og kærlige familier . Kan reseveres med depositum . Mere info på 28150897 .

7870 Roslev
lør.
Tina Andersen
  • Shih tzu / bomulds hvalpe - 2
  • Shih tzu / bomulds hvalpe - 3
  • Shih tzu / bomulds hvalpe - 4
  • Shih tzu / bomulds hvalpe - 5
Hunde sele og rem

Hunde sele og rem

100 kr.

Hunde sele og rem, HUNTER dressur line og sele, sprit ny. Passer 50-70 cm i bryst omfang (gravhund ,puddel , bomulds blandinger og lignende størrelser )

8900 Randers C
9. jan.
bomuldshund asælges

bomuldshund asælges

7.000 kr.

bomuldshund asælges, Vaccineret, Chippet, salg af 5 år gammel bomuldshund han er stor af sin race, han er hvid og dejlig. han er oprindeligt fra Nordsjælland. han har dejlige brune øjne og en pragtfuld sort snude. han er lang og høj og bestemt ikke noget for børn eller ryger familier. han har masser af udstyr som kommer med ved køb af ham. han er lige blevet kemisk kastration som holder til juni måned derefter skal den nye ejer tage stilling til om videre forløb. han har tit ørebetændelse, han er en hund som ofte har brug for en tur til dyrlæge og derfor skal den nye ejer også have godt med penge. han er en super dejlig hund som jeg er rigtig ked af at skal af med men min økonomiske situation kræver dette.

8800 Viborg
22. dec. 2021