Hunde

111
Labradoodle

Labradoodle

15.500 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi er begyndt renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
i dag
Hvalpe fra kærligt hjem til salg

Hvalpe fra kærligt hjem til salg

BYD!

Hvalpe fra kærligt hjem til salg, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hvalpe fra kærligt hjem til salg Unikke hvalpe fra stort kuld på 9 født d. 11/04/22. Der er fem piger og fire drenge. Med flotte varierende farver, og pels. Nogen med lange bløde krøller, nogen med kort, men fluffy frakke, og nogle med elegant tæt beklædning. Faren (Schæfer/Collie/Labrador) er en helt igennem god dreng, der er glad, tålmodig, velopdraget, og elsker at være aktiv. Moren (Labrador/Boxer) er en meget energisk livsnyder, der gerne vil være med til det hele. Og hvis menneskekærlighed er uden grænser. Disse er grundlaget for de mest sunde og raske hvalpe til salg i dag. Kom og mød vores, skønne, energiske og nysgerrige hvalpe. Du kan følge vores hvalpe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/1336826226728404/?ref=share_group_link De bliver chippet, vaccineret og har fået ormekur. Vores hvalpe er fra stueopdræt med adgang til haven, og de kender derfor hverdagslyde fra støvsuger, klirrende tallerkener og græsslåmaskine, samt kørsel i bil. Hvalpene er klar til deres nye hjem i starten af juni (fra d. 06/06/22). Ved interesse kontakt os på +4523879808 eller +4550165556.

6200 Aabenraa
i går
Blandings hvalp

Blandings hvalp

4.000 kr.

Blandings hvalp, Vaccineret, Chippet, Blanding mellem labrador og dansk svensk gårdhund på 5 mdr sælges. Walter er en sød, dejlig og omgængelig hund, som er renlig 100% og sover hele natten. Han sælges fordi vi simpelthen ikke har den tid som han behøver. Walter er bange for nye mennesker, men efter små 5 min så er han helt klar på at tale. Han er god til børn, dog er han hvalp og vil gerne lege, men forstår et nej Vi har haft Walter siden han var 8 uger

9640 Farsø
i går
Mops hvalpe
 • Mops hvalpe - 2
 • Mops hvalpe - 3

Mops hvalpe

10.000 kr.

Mops hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mops og franskbulldog blanding Frida har fået 5 super fine hvalpe Fredag den 14-5 4 hunner og 1 han De vil opvokse i vores familie de næste 8 uger og hygge med deres mor Hunde kan overtages i uge 28 Og de vil kunne følges løbende via billeder eller hvis man ønsker det er man velkommen til at kikke forbi om nogle uger efter aftale De vil få dyrelægetjek og blive chippet

8300 Odder
i går
 • Mops hvalpe - 2
 • Mops hvalpe - 3
 • Mops hvalpe - 4
 • Mops hvalpe - 5
Dansk svensk gårdhund/mops
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 2
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 3

Dansk svensk gårdhund/mops

10.500 kr.

Dansk svensk gårdhund/mops, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne og meget familevenlige Dansk Svensk gårdhund/mops hvalpe er helt klar til at erobre verden. De er opvokset på landet som en del af familien og er derfor vant til både inde- og udeliv, og til at have snuden i alt muligt. Hvalpene er blevet vaccineret, chippet og dyrelægetjekket, derfor følgere der selvfølgelig også en sundhedsbog med. De har også fået ormekur og er blevet behandlet forebyggende mod lopper og flåter. Vi sender dem hjemmefra med en hvalpepakke bestående af: foder til den første tid, foderskål, sovedyr (med duften af morhunden) samt sele og line. Derudover skriver vi købekontrakt, så vores hvalpekøbere altid har en skriftlig garanti - og vi og hvalpene er altid åbne for et uforpligtende besøg.

7400 Herning
i går
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 2
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 3
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 4
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 5

springerpoo

18.000 kr.

springerpoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige FT springer spaniel tæve Falke af Lynggård har fået 7 stærke hvalpe. Hun er blevet parret med en skøn puddel han : Baloo , han er en mellem puddel, med en højde på ca. 40 cm. Baloo er sundhedstestet, fri for racerelaterede sygdomme så som HD, AD, PRA. Han er en frisk og kærlig familie hund. Falke er 4 generation på gården , hun er 43 cm høj. den er en rolig, dejlig og afbalanceret jagt og familie hund. Den er hele familiens kæledække. Begge forældre er stambogsførte, i hver deres race. Der er to sorte hanner, to sorte tæver, med hvide aftagninger og to brun/hvid/sorte (tre farvet) tæver til salg. Springerpoo er en af Doodle typerne også kaldet designer hunde. Springerpoo er dejlige glade og sociale hunde. De er kærlige, kloge og meget nemme og træne. De har et blødt sind og bør derfor trænes med kærlighed. En hvalp som de her, vil være mere eller mindre krøllede, pelsen er nem at holde og den skal klippes . Springerpoo er i lagt de fleste tilfælde allergivenlige, og fælder absolut minimalt. Der medfølger 2 års garanti, sundhedsbog, hvalpe foder til de første dag, tæppe der lugter af moderen og et stykke legetøj.

6920 Videbæk
i går

Samojede/Golden

8.000 kr.

Samojede/Golden, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 fantastisk lille han tilbage. Søger en ny fantastisk familie. Moren en samojede/golden, faren er ren samojede. Begge skønne og meget børneglade, kærlige familiehunde med et fantastisk sind. Hvalpene bor inde ved os, hvor de vænnes til alle hverdagslyde fra støvsuger, opvasker, tv madlavning mm. De trænes i at køre bil, socialisering og renlighed. Inden hvalpene flytter hjemmefra vil de være chippet, ormekur x 3, sundhedstjekket og vaccineret. Der følger en lille pakke med når hvalpen flytter hjemmefra. I er velkomne til at se hvalpene, reserverer i en koster det 2500kr som ikke tilbagebetales hvis i fortryder. Reserverer i en hvalp, er i selvfølgelig også velkomne til at besøge den indtil den er flytteklar tidligst 20.juni?

8830 Tjele
i går

Lækreste labrador blandings vapser

8.000 kr.

Lækreste labrador blandings vapser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den 13 maj fødte vores smukke tæve 7 vidunderlige hvalpe .. de alle vokser og ser så godt ud -1 hel gul han -1 gul han med hvid plet i panden og hvid næse -1 sort han med hvid hage -1 sort han med hvidt bryst og hvide tær på højre bag pote - 1 helt sort tæve - 1 sort tæve med hvidt bryst og 4 hvide poter -1 sort tæve med hvidt bryst far : labrador mor : labrador , golden retriever , lidt kleiner munstlænder ... Far , mor , mormor , bedste mor og bedstefar er Allesammen gode familie hunde , der er gode som dagen er lang .. vi har også mormor til hvalpene . Så hun kan opleves også og vis man vil se faren så kan ikke også lade sig gøre ... hvalpene vil blive vand til at være med ude . Og omkring alle mulige dyr ,Da vi bor på landet .. og de vil være vand til og køre bil og komme til vandet . Og alle de huslige ting ... da de bor inde sammen med os .. kom endelig og mød jeres fremtidig familie hund .. Hvalpe bliver passet med ormekur , vacc, sundhedstjek og bog og registring .. Og der følger en hvalpepakke med hver hvalpe . Og et tæppe der lugter af mor og søskende .. og man vil få til sendt alle billederne af sin hvalp igennem dens opvækst Hvalpene befinder sig i 7700 thisted Ved reservation betales der 2000. resten betales først nå man afhenter sin hvalp . Ring el skrive endelig . Vis der er noget i vil vide .

7700 Thisted
i går

Hvalpe

9.000 kr.

Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har 3 små hvape til salg. De er blandinger, Moren er Griffon/Old english bulldog og Faren er en Mops. De må flytte hjemmefra den 18/6. Der er 1 han og 2 tæver.

8981 Spentrup
i går

Laberdor Golden retiver blanding

BYD!

Laberdor Golden retiver blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador Golden retiver blanding , hvalpe, salgklar 9-7-22 Tilbage; Han : 1 Tæve/piger : 3 Vores hund har fået hvalpe 14-5-2022 ialt 8 der er 2 hanner og 6 tæver, alle sorte, men få hvide aftegn, de er afkom af to dejlige rolige forældre, tæven (mor ) er ren gammeldags labrador brun, hannen (far) er blanding formel 1 labrador og Golden retiver, begge forældre er udmærket jagt hunde, og indgår i vores almenlig dagligdag, som består af almenlig rengøring katte børn osv Ønsker du at reserver en af deres hvalpe, er du velkommen dog er vi lidt trælse og be om et depition, som vil indgå i betaling, dog hvis der sker noget med hvalpen under vores varetægt vil pengen blive betalt tilbage, Krav du/i ved hvad i går ind til osv, Depitum 3000kr Ved afhentning 5000kr Ialt 8000kr Hvalpene vil ved afhentning have gennemgået dyrlæge ormekur, div vacianioner chippet og hvad loven nu kræver Billeder vil blive lagt op løbene, Den gule er faderen Begge forældre haves Svare kun på telefoniske henvendelser Reservet: Handhund (Bamse) Tæve/pige (Salli) Tæve/pige (Nuller) Tæve/pige (Gånsager)

6520 Toftlund
i går

Labrador / springer hvalpe

8.000 kr.

Labrador / springer hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har fået 9 lækre hvalpe og nu kan du få chancen for at få en helt fantastisk dejlig hund. De er den perfekte blanding, hvis du både ønsker en dejlig familiehund, en jagtmakker, en som gider gå lange ture, træne, lege i haven mm samt ligge på sofaen og putte. Mor er en blanding af en labrador/springer spaniel og er helt sort. Hun er ikke højere end en spaniel. Hun er så dejlig, sød, kærlig og rolig. Hun har en rigtig god næse. Hun er 3 år gammel og har ikke fejlet noget. Far er en broget brun og hvid springer spaniel med stamtavle. Han er sund og rask. Han har et rigtigt godt og glad sind, er rolig og er en rigtig god jagt hund.. Hun har fået 5 Tæver: 3 brune med hvide bliser på bryst ( 1 brun er afsat) 1 sort med brune aftegninger 1 sort med hvid blis Hanner 1 sort med brune aftegninger og hvid blis (afsat) 1 sort med bruge aftegninger (afsat) 1 helt sort 1 sort med hvid blis (reserveret) De udvikler sig alle rigtig fint og er aktive som de skal være. Hvalpene vokser op i stuen og kommer til at være med i alle dagens gøremål. De vil også komme rigtig meget med ud i vores store have og hygge og lege. De vil blive vant til børn, andre hunde, havetraktor, bil og alle mulige inde og ude lyde. De kommer med ud og køre i bil. De vil blive nusset og elsket, som var det alle nogen vi selv skulle beholde. Alle hvalpe vil være sundhedstjekket, chippet og vaccineret og fået ormekur ved fraflytning. De får en lille hvalpepakke med med det mad de har fået og en bamse eller tæppe der dufter af dens søskende og mor. Skriv gerne en sms eller ring til mig eller find mig på Facebook, hvor jeg løbende lægger billeder op, og skriv via Messenger (Line Raben Jørgensen) .

8660 Skanderborg
i går

Labrador Golden retiver blanding

8.000 kr.

Labrador Golden retiver blanding, Vaccineret, Chippet, Vores hund har fået hvalpe 14-5-2022 ialt 8 der er 2 hanner og 6 tæver, alle sorte, men få hvide aftegn, de er afkom af to dejlige rolige forældre, tæven (mor ) er ren gammeldags labrador brun, hannen (far) er blanding formel 1 labrador og Golden retiver, begge forældre er udmærket jagt hunde, og indgår i vores almenlig dagligdag, som består af almenlig rengøring katte børn osv Ønsker du at reserver en af deres hvalpe, er du velkommen dog er vi lidt trælse og be om et depition, som vil indgå i betaling, dog hvis der sker noget med hvalpen under vores varetægt vil pengen blive betalt tilbage, Krav du/i ved hvad i går ind til osv, Depitum 3000kr Ved afhentning 5000kr Ialt 8000kr Hvalpene vil ved afhentning have gennemgået dyrlæge ormekur, div vacianioner chippet og hvad loven nu kræver Billeder vil blive lagt op løbene, Den gule er faderen Begge forældre haves 1 han/dreng tilbage 3 tæver/piger tilbage Svare kun på telefoniske henvendelser Reserveret : Hanhund (Bamse) Tæve/pige (Salli) Tæve/pige (Nuller) Tæve/pige (Gånsager)

6520 Toftlund
i går

Hvalper til salg

5.500 kr.

Hvalper til salg, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde hvalpe til Salg, Papillion og Fox Terrie blanding, 2 hanner. vi er vant til børn og katte, og lydende fra dagligdagen. ring og sms gerne på 50192809. mvh....

9460 Brovst
i går

Pomeranian

16.500 kr.

Pomeranian, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Der kom 2 smukke tæver til verden her d.5/3-22 1 lys creme 1 lidt mørkere creme Den helt lyse er reserveret Mor er chokolade, dvs brun snude i stedet for sort og grønne øjne i stedet for brune, pelsfarve rød (pomeranian) Og det er ikke fordi hun er blanding at hun har de grønne øjne og den brune snude, hun er bare en speciel Pomeranian. Far er rød (pomeranian) De vokser op i køkken sammen med mor De har ikke stamtavle. De vil være vant til andre hunde og børn. De vil være chippet, vaccineret og fået ormebehandlig inden afrejse. De kan rejse hjemmefra d.30/4-22 Der betales et dep. På 3000 kr ved reservation af hvalp, dep. Betales ikke tilbage ved fortrydelse. Ønskes mere info. Ring på 60167580

5330 Munkebo
i går

Søde Fransk-Bulldog / Dansk-Svensk gårdh...

12.500 kr.

Søde Fransk-Bulldog / Dansk-Svensk gårdhund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde Fransk Bulldog / dansk-svensk gårdhund, 6 flotte hvalpe som søger en ny god og kærlig familie. En fantastisk blanding der giver en klog og meget sund hund med charmen fra Fransk Bulldog og klogskaben fra DS. Født søndag d. 17 April - Salgs klare søndag d. 12 Juni I er meget velkommen til at følge hvalpens opvækst. Hvalpene er med sundhedsbog fra dyrlægen, Chippet, Vaccineret og ormebehandlet 3 gang Henvendelse på mobil eller sms foretrækkes.

7200 Grindsted
i går

puggle

10.000 kr.

puggle, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skøn og aktiv pige, der er utrolig glad for mennesker og andre hunde. Hun har en god energi, men elsker også og ligge i skødet på alle mennesker for at blive nusset, især på maven, er et hit. Født den. 21-02-22 og klar til nye oplevelser. mops/ beagle pris 10.000 kr. Som alle vores hvalpe, er hun vaccineret, chippet og har gennemgået ormekur. Der er samtidig lavet sundhedsundersøgelse, hos Anicura Varde, hvor eneste bemærkning,er hendes lille underbid, der altid ses hos Mops blandingerne.

6823 Ansager
i går
Kennel Semine

Pekingeser blandings hvalpe

7.000 kr.

Pekingeser blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, vores tæve har fået 6 skønne hvalpe som sælges når de er 8 uger gammel hvor de vil blive til set af en dyrlæge og blive chippet vaccineret og sundhedtjek ved afrejse får man lidt start foder med af det de er vant til at få man kan reservere en hvalp og følge den fra nu af der vil blive lavet en kontrakt og man skal betale et dep.2000kr som ikke tilbage betales ved fortrydelse de er klar til at rejse hjemmefra d.23/6-22 billeder og videoer vil løbende blive sendt samt billeder Moren er ren pekingeser Faren er en blanding af pekingeser/chihuahua.

5471 Søndersø
i går

Søges t. NOV-DEC

8.000 kr.

Søges t. NOV-DEC, Hej. Vi er en lille familie som snart flytter I hus og så ville være klar til en lille hvalpe fra omkring november. Vi leder efter en Berner sennen eller en blanding med racen da vi har kendskab til denne race. Prisen skal ikke være mere end 8000kr. Det er jo meget dyrt at flytte ?. Vi ville være klar til at køre et stykke efter hunden (+-2timer). Det skal gerne være en hanhund. Så kontakt mig gerne hvis du skal habe nogle hvalpe som er klar fra mindst oktober da vi først flytter til september. Tak på forhånd.

6200 Aabenraa
i går

Hundehvalpe

7.500 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 5 stærke og livlige hvalpe ( 3 hanner og 2 tæver). Hvalpene vokser op i stuehuset med børn og voksne omkring sig. De kommer med ud i haven flere gange om dagen og er vant til dagligdagslyde som støvsuger, musik, motorstøj mm. Ved afhentning er hvalpene blevet chippet, fået sundhedstjek, 1. vaccine, og 3 x ormekur. Medfølger: Sundhedsbog, en sæk hvalpefoder, et tæppe og en bamse. Mor: Golden retriever m/ stamtavle og godkendt til avl ved DKK. Far: Blandingshund Begge forældre er meget glade og skønne familie hunde

9700 Brønderslev
tir.

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges

9.500 kr.

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges, Vi har været så heldige at få hele 10 stk dejlige glade hvalpe som nu er 3 uger gamle og det er derfor tid til at begynde at finde deres fremtidige hjem. Mor er Boxer/OEB og far er Staffordshire Bull Terrier. Begge forældre er meget sociale, glade hunde som bor inde. De bor begge med små børn og det er de fantastiske til! Hvalpene er allerede meget glade for os og de er vant til andre dyr som katte og vores anden hund, børn og de mange lyde på landet. De er født 22/4 og vil være klar til at flytte hjemme fra den 17/6. Der er 3 piger og 7 drenge. Inden fraflytning herfra vil de være chippet, vacc. og have deres egen bog. Hvalpene kan reserveres mod depositum på 4500kr. Du er først sikret din hvalp når depositum er betalt. Ved fortrydelse betales depositum ikke retur. Mor og far kan se på de to sidste billeder. Tænker du en af vores hvalpe kunne være lige den du går og drømmer om så kontakt os her inde eller gerne på 22494960.

9240 Nibe
tir.

3/4 Golden Retriever 1/4 Border Collie

13.000 kr.

3/4 Golden Retriever 1/4 Border Collie, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Stadig to drenge ledige. Skønne familiehunde - kan også bruges til jagt eller agility. Vores dejlige tæve, som er ½ border collie og ½ golden retriever fik hvalpe den 30 marts. Far til hvalpen er ren golden retriever. ( foto af voksen hund). Han er ren på røntgen, albuer mm. Hvalpene er født i stuen - og har været omkring os i alle ugerne. De kommer meget ud, derfor er de også næsten renlige. Se mere i fb gruppen Shiwas hvalpe 2022 eller kontakt os på telefon.

5700 Svendborg
tir.

Labradoodle/Austrailian shepard mix

8.000 kr.

Labradoodle/Austrailian shepard mix, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor er Labradoodle (Mor retriever og far hvid puddel) Far mini Australsk hyrdehund ca 20 kg med stambog. Begge forældre middelstørrelse, sunde og rolige. Hvalpene vil blive socialiseret efter ?the rules of seven? Hvalpe født d. 25/4-22 klar til nye hjem d. 25/6 Kig med på gruppen Ellies hvalpe https://www.facebook.com/groups/790631231842671/

9900 Frederikshavn
tir.

Labaddorblanding

8.000 kr.

Labaddorblanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador Golden retiver blanding , hvalpe, salgklar 9-7-22 Tilbage; Han : 1 Tæve/pige : 3 Vores hund har fået hvalpe 14-5-2022 ialt 8 der er 2 hanner og 6 tæver, alle sorte, men få hvide aftegn, de er afkom af to dejlige rolige forældre, tæven (mor ) er ren gammeldags labrador brun, hannen (far) er blanding formel 1 labrador og Golden retiver, begge forældre er udmærket jagt hunde, og indgår i vores almenlig dagligdag, som består af almenlig rengøring katte børn osv Ønsker du at reserver en af deres hvalpe, er du velkommen dog er vi lidt trælse og be om et depition, som vil indgå i betaling, dog hvis der sker noget med hvalpen under vores varetægt vil pengen blive betalt tilbage, Krav du/i ved hvad i går ind til osv, Depitum 3000kr Ved afhentning 5000kr Ialt 8000kr Hvalpene vil ved afhentning have gennemgået dyrlæge ormekur, div vacianioner chippet og hvad loven nu kræver Billeder vil blive lagt op løbene, Den gule er faderen Begge forældre haves Svare kun på telefoniske henvendelser Reservet: Handhund (Bamse) Tæve/pige (Salli) Tæve/pige (Nuller) Tæve/pige (Gånsager)

6520 Toftlund
tir.

Franske Bulldog blanding

9.500 kr.

Franske Bulldog blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Far er fransk bulldog og mor er engelsk bulldog/griffon . Begge forældre er sunde og raske og ingen allergier og har begge er fantatiske roligt sind 1 pige og 3 drenge venter på skønne hjem. Alle hvalpene har blå øjne. De vokser op i vores stue med hverdagens lyde og børn i alle aldre De er klar til at komme hjemmefra i starten af uge 26 d 28 juni Hvalpe vil få øre , størrelse efter den fransk bulldog og hale fra mor Ved valg af hvalp lægges dep på 4000 kr som ikke tilbagebetales hvis i fortryder

8850 Bjerringbro
tir.

Blandingshvalpe

7.500 kr.

Blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Blandingshvalpe Sælges mor er en blanding, men ligner en rottweiler. Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info.. De er født d.14/04-22 tæver hanner Kom med et bud

7200 Grindsted
tir.

Mastiff-blanding

8.000 kr.

Mastiff-blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Flotte og robuste hvalpe fra atletiske forældre. 6 hanner og 1 tæve, som er salgsklar i uge 23. 3 hanner reserveret Alle hvalpe er brindle, dog i forskellige nuancer Mor er 50 % Dogue de Bordeaux, 25% Bullmastiff og 25 % Rhoedesian Ridgeback Vægt omkring 40 kg. Far er ren Cane Corso Vægt omkring 48 kg. Hvalpene vil have fået 3x ormekur, sundhedstjek, vaccine og være chippet , når de forlader os. Deres nye hjem ser vi helst er på landet, da de formentligt bliver vagtsomme overfor fremmede mennesker. Dette er heller ikke som udgangspunkt en førstegangshund, og positiv træning er vejen frem. De bliver udsat for fyrværkeri-lyde, og til dels udsat for Military Super Dog Program. Derudover er planen at de bliver præsenteret for heste, og en masse fremmede mennesker, hvis i selv står med nogle ønsker, så tager vi den derfra. Vi vil gerne have jeres hvalp klædt så godt på, som muligt ved overtagelse. Ved reservering af hvalp forudbetales 3000 kr. i depositum, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Ved kontakt ring eller skriv på 29 86 51 50. Opkald besvares i tidsrum tirsdag - fredag mellem 16.30 og 20.30 Lørdag - mandag mellem 11.00 og 21.00

6771 Gredstedbro
tir.

Hvalpe

Sælges

Hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Mor er blanding Samojede/ Alaskan malamut. Mor er meget knyttet til ejer. Tager med på udflugter til både by, skov og strand. Elsker børn, leg med andre hunde og lange gåture. Kan sagtens være alene hjemme. Far er ren Samojede. Far er en rigtig familie hund. Elsker at komme med på ferie. Han er ungernes bedste ven og nyder når der er venner med hjem og de gider spille bold med ham. ( sidste billede er af mor og far. Vi har 4 tæver, 3 helt hvide og 1 hvid med sorte pletter 12500 kr pr hvalp. 2 hvide hanner og en sort med hvide poter og hvidt slips, 11500 kr pr hvalp. Alle hvalpe får naturligvis 3 x ormekur, vaccination, chip, sundhedstjek og registrering til ejer, startpakke og et tæppe med duft af mor. Hvalpene er vant til almindelige hus lyde ( vaskemaskine, støvsuger, tv, mennesker osv) De er vant til andre hunde. De er vant til at blive børstet, leget med og komme ud i haven. Du får afgang til FB gruppe for efterkommere af Tesla og Simba. ( dette er kuld nr 2) der er god sparring og inspiration til leg og træning. Du vil også kunne følge med i udviklingen af din hvalp frem til den flytter ind hos dig. Depositum ved reservation 5000 kr. Du er velkommen til at besøge din hvalp alt det du ønsker frem til overtagelsen.

8800 Viborg
tir.

mops blanding

8.500 kr.

mops blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, vores broder er solgt men er der ikke nogen som vil har os Den 16.03 Kom disse 4 dejlige hvalpe til verden, og de er nu klar til at finde deres nye hjem fra d. 13.05 Vi har 4 super dejlige mops blandinger, som alle er hanner, de er kærlige og legesyge af sind. Hvalpene er blevet stueopdrættet, og er vant til hverdagens larm og støj. De nyder at bruge tiden udenfor uanset vejret. Moren er 50% mops og 50% Griffon foto 7 Faren er 50% mops og 50% Carin Terrier foto 6 Hvalpene vil inden afrejse have fået ormekur, vaccine, chip og sundhedstjek. Ved reservation, ligges er depositum på 3000 kr. som ikke tilbagebetales hvis man springer fra. Kan kontaktes på 42213201 (sms eller opkald) eller skriv via dba foto 2 er slogt og foto 4 er solgt

8400 Ebeltoft
tir.

Lækre Små gadekryds hvalpe

4.000 kr.

Lækre Små gadekryds hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små skønne gadekryds er nu rejseklare ! De sælges ikke til hjem med småbørn da de str mæssigt er for små dertil ! Ej heller til hjem hvor de skal være meget alene ! Gerne med selvskab af anden hund ! Og med kendskab til de små hunderacer! Deres forældre er mix af chihuahua / tjekkisk rottehund- mor gravhund/ cavalier ,/ chihuahua far -begge forældre haves , er opvokset her i stuen med deres forældre og husets mennesker, og de har sundhedsbog , 1 vaccine , chippet, reg i dhr. Foder mm til. Start medfølger! Og ja prisen er kr 4000 Fast og kontant ! Ring og hør mere ! Hverken sms/ mail el andre kontakt muligheder end godt gammeldags opkald besvares/ ønskes! Så ring mellem 09 og 21 Tlf 20375570 sålænge de er på annoncen er de t salg - hvis vi ikk er ved tlf så prøv igen . Blacktan han Gullig han m blis korthår Langhårs Choko tan tæve voksen vægt 3,5 -5 kg - sælges kun til modent hjem og retten at vælge forbeholdes !

6690 Gørding
tir.

Jack Russel og Westfalen Terrier hvalpe

7.000 kr.

Jack Russel og Westfalen Terrier hvalpe, Vores kærlige Jack Russel Sif har fået 4 hvalpe, 3 tæver og 1 han. De er klar til at flytte hjemme fra i uge 24. Hvalpene bliver cippet, vaccineret, tjekket ved dyrelæge og behandlet med 2 x ormekur inden afrejse. Hvalpene vokser op i vores baggang/køkken sammen med vores labrador og kat, så de bliver socialiseret af både mennesker og dyr. Sif har fået hvalpe før og hun er en rigtig god mor, som har lavet nogle søde og kærlige hunde.

9700 Brønderslev
tir.

Søges: Boxer, evt. blanding

5.000 kr.

Søges: Boxer, evt. blanding, Boxerhvalp, meget gerne blanding ønskes ? Vi er en familie på 4: Mig og mine 3 børn, i alderen 9-17, som leder med lys og lygte efter vores nye familiemedlem. Vi bor i lille hus med have, i gåafstand til skøn natur med både søer og skove. Vi er vant til at have feriehunde ( familie og venners hunde), men savner meget at ha? vores helt egen. Vi kan tilbyde hvalpe/hundetræning, (lydighed) skønne ture i naturen og masser af kærlighed. Vi bor og søger i Jylland ( vi bor i Viborg) så vi har mulighed for at følge hvalpen og dermed få den bedste start. Vi ønsker en tæve og meget gerne en blanding med en mindre ?model?.. alternativt mix med golden retriever eller labrador. ?

8800 Viborg
tir.

D/S gårdhund-Fransk hvalpe.

12.500 kr.

D/S gårdhund-Fransk hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne små blandings hvalpe, til dem der elsker begge racer. Her får man en skøn lille familie hund, der vil elske og nyde livet med sin familie. Mor. D/S Gårdhund. Far. Fransk Bulldog. Født den. 30.04 Salgsklar den. 25.06 Pris. 12.500 kr. Reserverings gebyr er på 2000 kr. der modregnes prisen ved køb. Der er allerede mulighed for at se hvalpene og reservering. Hvalpene vil på salgstidspunktet, være chippet, vaccineret, gennemgået ormekur og de har fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde.

6823 Ansager
tir.
Kennel Semine

Dansk Svensk Gårdhund, hvalp

8.000 kr.

Dansk Svensk Gårdhund, hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Laika her, er en tævehvalp af et kuld på 6. Hun er vokset op hos os på et økologisk familielandbrug, hvor hun i hele sin opvækst har været med i hverdagen. Det betyder at hun både er vant til det trygge liv i stuehuset, og det frie liv på gården. Hun er samtidig vant til at møde både køer, katte, andre hunde, fremmede mennesker, børn, alle mulige typer lugte, lyde og omgivelser. Hendes mor fungerer for os, både som en kærlig familiehund, og en trofast arbejdshund som deltager i det daglige arbejde på gården, hvor hun bl.a. er med til at drive dyr, holde matriklen fri for rotter og holde ræven væk. Vi har stor fokus på at vores hvalpe i de første uger har fået lov, at prøve mange forskellige omgivelser samt møde nye og fremmede mennesker og dyr, da det særligt er i denne alder, at grundlaget for en hund med et sund sind skabes. Laika er en middelaktiv hvalp. Hun er tæt knyttet til os, og elsker at blive taget op få lov at sove i vores arme. Samtidig er hun en legesyg lille hvalp med massere gåpåmod og nysgerrighed. Hun er blandt de kvikkeste i kuldet, og var meget hurtig til at lærer kun at tisse på aviser, halm og græsplæne. Laika er en klog lille hvalp, og ivrige efter at lærer. Hun søger derfor en familie som i det daglige, har lyst til både at aktivere hendes hoved og hendes krop. Samtidig har hun grundet sit milde og menneskesøgende sind, brug for en familie, hun har mulighed for at knytte sig tæt til. Faderen er også en race ren Dansk/Svensk Gårdhund, med et meget behageligt og imødekommende. Hendes far er af den rødbroget farvevariant, og kan ses på det sidste billede. Hun er vaccineret, fået ormekur, chippet, registret i hunderegistret, samt fået sundhedstjek af dyrlægen. Hendes navn Laika er blot et juridisk navn, og kan skiftes efter ønske. Vi står derfor også til rådig med vejledning om hold af hvalpe, både før, under og i månederne efter købet, til dig som ny hvalpeejer. Hun er 9 uger, og klar til afrejse, når et godt familiematch henvender sig.

9500 Hobro
tir.

Fransk bulldog blandings hvalpe

12.500 kr.

Fransk bulldog blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne Fransk bulldog blandings hvalpe. Mor. Fransk Bulldog - Beagle. Far. Fransk Bulldog - Beagle. Pris. 12.500 kr. Dejlig robust og muskuløs hvalp/hund, der kan tåle leg og motion, men der samtidigt har et kærligt og roligt sind. Derfor kan de også varmt anbefales til familie hund. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
tir.
Kennel Semine

Blandingshvalpe

7.500 kr.

Blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Blandingshvalpe Sælges mor er en blanding, men ligner en rottweiler. Så hvalpe bliver ca. mellem stor hunde. De er nogle små bamser, kærlige og glade hvalper, meget kontakt søgende og aktive. De er vandt til andre hunde og børn. Søger et hjem snart...kom og se dem...Ring for mere info... De er født d.14/04-22 tæver hanner Kom med et bud..

7200 Grindsted
tir.

Bomuld/Shih tzu/Amerikans cocker

9.500 kr.

Bomuld/Shih tzu/Amerikans cocker, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores Skønne Bomulds pige Holly fik den 11 april, 7 skønne Hvalpe. Vi har 2 piger og 1 dreng tilbage så dem skal vi jo, havde fundet en nye familie til ? Hvem er farmand. Eddie (Shih Tzu) havde vi på en 3 dagen overnatning med stor succes. ?Desværre? fik vi besøg af Putte igennem hækken som er amerikansk cocker. Der er blevet de mest smukke og forskellig hvalpe ud af det. Det er helt tydeligt, at se hvem der er far til hvem. Den ene pige er Shih Tzu De anden pige og den sidste dreng er Cocker. De er opvokset i vores køkken og det god vejr har betydet, at vi har været sindsygt meget ude med dem. Så de har set høns, katte, andre hund. Ikke at forglemme vi har 3 børn der har brugt rigtig meget nusse tid med dem. Når de flytter: Når de flytter har de fået 2*ormekur, vaccineret, chippet fået sundhedstjek og det følger selvfølgelig sundhedsbog med. Vi sender dem afsted med hvalpefoder til den første tid, et lille tæppe der ?dufter? er mor og vores hjem. Det er ikke lækkert men den først nat el. 2 er det guldværd. Skriv endelig for spørgsmål Mvh Ann

9490 Pandrup
tir.

Smuk tæve hvalp

5.500 kr.

Smuk tæve hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Rigtig sød og smuk ulve grå tæve fra sidste år søger nyt hjem. Er renlig. Sælges ikke til folk i lejlighed. Moren er staffordshire Bull doque bodoux bla.

8740 Brædstrup
tir.

Skønne LABRADOODLES 15.500kr

15.500 kr.

Skønne LABRADOODLES 15.500kr , LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi påbegynder renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
man.

Golden/Lab hvalpe

6.500 kr.

Golden/Lab hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den 1 Maj fik Maggie og Buddy et kuld hvalpe, 4 tæver og 5 hanner.. Begge hunde, er rolige familie hunde med et godt sind.. Buddy er Golden/Labrador Maggie er Golden/labrador/schæfer.. Guld klumperne er klar til deres nye hjem i slutningen af juni. Hvalpene bliver vaccineret, ormekur hvis nødvendigt og tjekket inden salg.. For mere info kontakt på tlf 30700719 De 2 første billeder er Maggie og Buddy.. Depositum 2000 kr Tæver 7500 Hanner 6500

6920 Videbæk
man.

Sporty Mini Berner Blanding

10.000 kr.

Sporty Mini Berner Blanding, 2. juni flytteklar. Sporty Berner Sennen bl. i mindre og mere let og atletisk type i god mellem størrelse 45 - 55 cm og i flotte farver med blød, glat halvlang pels, fælder minimalt Legesyge med evner for agility Se forskelle på foto med 2 hvalpe, begge tæver, Sporty Berner type til højre og se fors. I poter Far ren Berner Sennen Mor 3/4 Cocker Spaniel 1/4 Dansk Svensk Gårdhund 5 tæver: 3 Berner Sennen farver 1 RESERVERET 2 i brune chancerende nuancer med hvid blis, halespids osv. 3 Hanner : 2 i Berner Sennen farver (se foto med 3 hvalpe) 1 i brune nuancer m. Hvid blis, halespids osv 2. Juni kan de flytte hjemmefra Født d. 7. April God hengiven legesyg famiiehund. Får masser af oplevelser ude og inde samt god menneske kontakt Dyrlægeundersøgt, chippet, vacc og beh. Forebyggende mod orm inden afrejse. Berner Sennen på billede er far til 3 kuld der varierer lidt i str/bygning/ pels pga af mødrenes individuelle racekrydsning. Forhør gerne nærmere om de små forskelles betydning på tlf. Dep. 2000 Yderligere info kun på tlf.

7800 Skive
man.

Yorkshire/ Jack russel hvalpe

9.800 kr.

Yorkshire/ Jack russel hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, D.16. april blev vi beriget med 6 skønne hvalpe. 4 drenge og 2 pige. Vi har nu 3 drenge tilbage. Vores Sally er en blandning af yorkshire terrier og border terrier. Faren er en ran Jack russel på stamtavle. Både mor og far er meget rolige af sind og gode som dagen er lang. Sally kan med alle hunde, store som små. Vi har også selv børn og hvalpene vokser op i vores stue med alle de lyder der til høre. Alle hvalpe har fået ormekur, vaccine og er chippet når de er klar til deres nye hjem, som vil være d.16.juni. Har det fanget din interesse, så skriv en besked med lidt om dig selv. Vi tager kun i mod seriøse henvendelser.

3660 Stenløse
man.

OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix

6.000 kr.

OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små dejlige pelsklumper til salg. Glade, livlige og af godt temperament. Mor er Shih tzu/ Pekingeser Far er Havanese /Lhasa Apso. Hvalpene er 8 uger pr. 13/4-2022, så ring og aftal en tid til at komme og mød dem. De kommer hjemmefra med chip + registrering samt 1. vaccination og ormekur. Ring til: 53 82 90 75

4700 Næstved
man.

Jagt/familiehund

8.000 kr.

Jagt/familiehund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 hanner tilbage. Far: Labrador F1, Mor: Labrador F1/springerspaniel. Begge forældre er særdeles gode jagthunde. Moren er grundet det halve springerspaniel en stødende jagthund ud over det sædvanlige. Som familiehund er hun rolig, velopdraget og kærlig både overfor børn og voksne. Faren er rolig, lydig og har gode aner. Hvalpene er med overtagelse ca. 27. maj eller efter aftale. Hvalpene er opdrættet i køkkenet, ligesom de er ude i haven hver dag i flere timer og sammen med børn og voksne. Hvalpene leveres med ormekur, chipning og første vaccine. Der er 2 hanner tilbage.

5883 Oure
man.

Cavapoo

123 kr.

Cavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Cavapoo, hvalpe, 2 uger , salgklar 24/6-22 CAVAPOO Stueopdræt af skønne og dejlige hvalpe i unikke farver, efter fantastiske og sunde forældre, søger deres for evigt hjem. 1 pige og 2 drenge, den ene dreng er sort med hvide aftegninger og de 2 andre er sort/brune. Hvalpene er alle super kærlige og nysgerrige. Moderen er en cavalier på 5,5 kg og faderen er hvid dværgpuddel på 7 kg, de er begge familiehunde med et super godt temperament. Hvalpene bor i køkkenet og når de er klar får de lov at være i hele huset og komme ud i haven, bliver socialiseret, vænnet til hverdagens lyde, renlighedstrænet, samt fyldt med masser af kærlighed. De vil være tjekket af dyrlæge, ormebehandlet, chippet og fået første vaccine. De er klar til at flytte hjemmefra omkring den 24/6-22 Der medfølger tæppe & sovebamse, mad som de er vant til at få og sundhedsbog. De er klar til besøg når de er 4 uger og kan følges frem til de er klar til at flytte hjemmefra. Ved reservation betales depositum på 4000kr.

4040 Jyllinge
søn.

Cavalier/beagle hvalpe

12.000 kr.

Cavalier/beagle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De sødeste beagle/cavalier blandingshvalpe søger kommende familier. Født d. 13. April og klar til deres nye hjem fra d. 8. Juni. 5 skønne drenge haves. Farver: Black tan m. hvid og tricolor. Køkkenopdræt. Efter sunde og raske forældre. Begge forældre har stamtavle. Ingen hjertemislyde. Hvalpene vokser op i vores hjem og lærer hjemmets lyde mv at kende. De vil have prøvet at køre i bil og have været med på udflugter til skov, vand og by og de vil have mødt både børn og voksne, andre dyr og hunde. Hvalpene vil være sundhedsundersøgt, chippet, registreret i dansk hunderegister, vaccineret og have fået ormekur inden salg. Der medfølger kvalitetsfoder til den første tid, sundhedsbog fra dyrlægen, købekontrakt, hvalpens første halsbånd, tæppe med mors duft, lidt tyggeben og en bamse samt gavekort til hvalpemotivationshold på 500 kr, der kan indløses indenfor hvalpens første 1/2 leveår. Mor: Beagle Far: Cavalier King Charles spaniel Det forventes at hvalpene kommer til at måle 40-45 cm over ryggen og veje mellem 12-15 kg. Forventet levetid er 12-14 år. Pelsen vil være kort til let bølget. Blandingen af beagle/cavalier giver en kærlig, glad og aktiv familiehund, der sædvanligvis kommer godt ud af det med børn, voksne og andre hunde. De er mere trænbare end rene beagler og kræver minimal pelspleje. SEND SMS V. Interesse:)

8620 Kjellerup
søn.

Beagle/cavalier hvalpe

12.000 kr.

Beagle/cavalier hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De sødeste beagle/cavalier blandingshvalpe søger kommende familier. Født d. 13. April og klar til deres nye hjem fra d. 8. Juni. 5 skønne drenge haves. Farver: Black tan m. hvid og tricolor. Køkkenopdræt. Efter sunde og raske forældre. Begge forældre har stamtavle. Ingen hjertemislyde. Hvalpene vokser op i vores hjem og lærer hjemmets lyde mv at kende. De vil have prøvet at køre i bil og have været med på udflugter til skov, vand og by og de vil have mødt både børn og voksne, andre dyr og hunde. Hvalpene vil være sundhedsundersøgt, chippet, registreret i dansk hunderegister, vaccineret og have fået ormekur inden salg. Der medfølger kvalitetsfoder til den første tid, sundhedsbog fra dyrlægen, købekontrakt, hvalpens første halsbånd, tæppe med mors duft, lidt tyggeben og en bamse samt gavekort til hvalpemotivationshold på 500 kr, der kan indløses indenfor hvalpens første 1/2 leveår. Mor: Beagle Far: Cavalier King Charles spaniel Det forventes at hvalpene kommer til at måle 40-45 cm over ryggen og veje mellem 12-15 kg. Forventet levetid er 12-14 år. Pelsen vil være kort til let bølget. Blandingen af beagle/cavalier giver en kærlig, glad og aktiv familiehund, der sædvanligvis kommer godt ud af det med børn, voksne og andre hunde. De er mere trænbare end rene beagler og kræver minimal pelspleje. SEND SMS V. Interesse:)

8620 Kjellerup
søn.

Blanding hvalpe

5.000 kr.

Blanding hvalpe, Vaccineret, Chippet, Hej jeg er en lille dreng på udkig efter et nyt hjem) blev født den 28/03/22 .mor yorkshire terrier, far jack russell terrier, vaccinationer og pas vil være klar til at flytte 28/06/22

6520 Toftlund
søn.

Blanding hvalpe

5.000 kr.

Blanding hvalpe, Vaccineret, Chippet, Hej jeg er en lille dreng på udkig efter et nyt hjem) blev født den 28/03/22 .mor yorkshire terrier, far jack russell terrier, vaccinationer og pas vil være klar til at flytte 28/06/22

6520 Toftlund
søn.

Blanding hvalpe

5.000 kr.

Blanding hvalpe, Vaccineret, Chippet, Hej jeg er en lille dreng på udkig efter et nyt hjem) blev født den 28/03/22 .mor yorkshire terrier, far jack russell terrier, vaccinationer og pas vil være klar til at flytte 28/06/22

6520 Toftlund
søn.

Hundehvalpe

8.000 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dejlige familie hunde begge forældre bruges til jagt hvalpene er vokset op i stuen og været en del af familien sundhedsbog med følger racen er ft.springer. ft.cocker. formel 1 lab. bayskersvildt spor hund og svensk elg hund. Ps der er en han og en tæve tilbage

3310 Ølsted
søn.

Søde Uindy

5.000 kr.

Søde Uindy, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Det her er Uindy. Denne søde hvalp blev fundet på gaden med 5 søskende men uden mor. Forladt sådan af nogen mennesker. Alle hvalpe er sociale og blide, uden tvivl født i et hjem og vant til mennesker. Uindy er super venlig, meget legesyg, vant til mennesker og andre hunde, og han lærer at gå i snor. Han er en klog hvalp og lærer hurtigt. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe

12.000 kr.

Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skønne Shiba-Fransk bulldog-Beagle hvalpe. Så kan vi endelig tilbyde denne skønne blanding igen. Hvalpene er født den. 30-03 og salgsklar den. 25-05 Mor. Fransk Bulldog- Beagle. Far Shiba. Pris. 12.000 kr. Der er allerede mulighed for at se hvalpene, samt mulighed for at reservere. Hvalpene vil på salgstidspunktet, som altid være chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse hos Anicura Varde. Åben Hus vi holder åben hus i uge 21 torsdag-fredag-Lørdag-Søndag. fra Kl. 10-? alle hvalpe der er født efter 20/5-22 passes gratis i sommerferien.

6823 Ansager
søn.
Kennel Semine

Chiuhuahua hvalpe

10.000 kr.

Chiuhuahua hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 pige og 1 dreng er flytteklar den 1/6-2022 til den tid har de fået alt klar til at flytte hjemmefra. Man er velkommen til at komme og besøge dem, moren er en ren chiuhuahua og faren er blanding af chiuhuahua og papillon, jeg har dem begge, hvis man ønsker billeder, skriv blot.

7800 Skive
søn.

Hundehvalpe

7.500 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, DER ER EN TÆVEHVALP TILBAGE: Vicki (3/4 Collie og 1/4 labrador) og Bisse (½Bernersennen og ½Golden Retriever) fik 6 hvalpe 21 april. 2 hanner og 4 tæver. Begge forældre er særdeles kærlige, kloge og hengivne familiehunde. Hvalpene er stueopdræt og socialiseres også med katte. 2 tævehvalpe er stadig ledige. Er klar til afhentning 9 uger gamle ved Skt. Hans.

4490 Jerslev Sjælland
søn.

Goldendoodle og andre doodler

18.000 kr.

Goldendoodle og andre doodler, Vi får forskellige Doodles i løbet af 2022 Labradoodle, Goldendoodle, Cavapoo og Doodledoodle mv mv Forældrene er testet fri for dårlige hofter og albuer mv Ønsker i en glad, træningsvillig, legesyg, imødekommende, kælen og stabil familiehund, så er disse doodler et godt valg. Pelsen bliver fra let bølget til mere krøllet og ret så lang og fyldig. De kræver en del pelspleje hvis man ønsker at de skal gå i lang pels. De fælder IKKE, men skal have skiftet pels via redning og evt klippes. Det er ret så allergivenlige. Mini størrelse bliver: Ca 35-40 cm i skulder højde og 5-10 kg Mini/mellem størrelsen bliver : ca 38- 50 cm i skulder højde og 10-20 kg Mellem størrelsen bliver : ca 45-60 cm i skulder højde og 18-30 kg Stor størrelse bliver : Ca 55-75 cm i skulder højde og ca 25-45 kg Vi underviser i div vedr opdragelse, fodring og pelspleje inden hvalpene udleveres. Undervisningen tager ca 7 timer og er obligatorisk. Ønsker i en hvalp, så start venligst med at læse rigtig meget om vores doodler på hjemmesiden Specialdogs.dk og se hvordan man kommer i betragtning til en lille hvalp. Så læs læs læs på hjemmesiden. Se meget mere på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk Billederne er hunde fra vores tidligere kuld....

6870 Ølgod
søn.
Specialdogs v. Jeanette Larsen

8 uger Mor: Grand Danois, Far:Bordercol...

6.500 kr.

8 uger Mor: Grand Danois, Far:Bordercollie/Lab,, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De skønneste blandingshvalpe, 3uger gamle, fra fantastiske forældre - Mor: Grand Danois, Far:Bordercollie/Lab, spændende blanding, der udentvivl bliver fantastiske familie hunde!<3 De klar til at flytte den 30 juni. Inkluderet i prisen er selvfølgelig den store tur ved dyrelægen med sundhedstjek, vacciner, ormekur, chip og sundhedsbogen der følger med. Vi opdrætter disse hvalpe med stor passion og går meget op i at socialisere dem fra start og forberede dem så godt som muligt på det nye liv de går i møde :) Se flere billeder, videoer og mere information om dem og ikke mindst deres fantastiske forældre, på deres Facebook gruppe: Grand Dacollie hvalpene https://www.facebook.com/groups/349517737236022/?ref=share Gammel tekst: Chilli og Kenzo skal have hvalpe. De kommer til verden cirka den første Maj. Jeg begynder på annoncen allerede nu, så man har mulighed for at følge dem helt fra starten - billeder vil blive lagt op så snart man kan se dem ordentligt og derefter løbende. Det er super spændende at finde ud af hvordan de kommer til at se ud, men en ting jeg allerede ved om dem: er at de bliver de mest fantastiske, kærlige familie hunde, med de sind som deres forældre har! :) Få mere information om forældrene og følg med i det hele på denne Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/349517737236022/?ref=share Hvis linket ikke virker, skal du bare på Facebook og søge på gruppens navn: Grand Dacollie hvalpene

7870 Roslev
lør.

Jack russel blanding

8.000 kr.

Jack russel blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 hun er tilbage som søger nyt hjem. Hun kan flytte hjemmefra nu. (Født d 6/3) Hun er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vaccineret. Hun er vokset op med børn og voksne omkring sig og vant til alle hverdagslyde. Hun har kørt bil og været med i skoven. Kontakt søgende og elsker menneskelig kontakt. Kommer når man kalder og er bare en lille velfungerende og afbalanceret hvalp. 2 billede (hun er også på billede 1) Send en sms mht forsprøgsel om hvalpen. Skambud besvares ikke !!!

9240 Nibe
lør.

Xxl Bully

25.000 kr.

Xxl Bully, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej vi har fået 8 hvalpet der er nu 3 uger -Salgsklar om 5 uge så har de fået 3 ormekur , vaccination , chip -er sundhedstjekket og med sundhedsbog og stamtavle. Du er velkommen til at skrive -ringe ved sprøgsmål Kontakt ønskes over telefon på dette nummer - 71614836

2300 København S
lør.

Schæfer/husky hvalpe

9.000 kr.

Schæfer/husky hvalpe, 2 dejlige schæfer/husky hvalpe mangler stadig nye hjem de er 10 uger gamle og er chippen,vaccineret,ormekur. Der er 2 piger tilbage de er opvokset i stuen sammen med os os vores børn ,de er vant til alle hverdagens lyde , de har allesammen et super dejligt sind og er meget kærlige . Skriv eller ring gerne på 53704640. De befinder sig i sparkær ved viborg

8800 Viborg
lør.

Blandingshvalp

3.500 kr.

Blandingshvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har denne skønne hvalp (sort) på ca 8 mdr. Hun er renlig og kan med kat og børn. Ved mere info så ring på 49407180

6900 Skjern
lør.
Side:af 2