Malteser

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit

  Resultater fra "malteser" kategorier

  Malteser hvalpe
  Malteser hvalpe

  8 billeder

  I dag 6.000,-
  Micro Malteser hvalp
  Micro Malteser hvalp

  11 billeder

  I dag 3.500,-
  MALTESER HVALPE SÆLGES.
  MALTESER HVALPE SÆLGES.

  8 billeder

  I dag 7.000,-
  søger nyt hjem
  søger nyt hjem

  3 billeder

  I går Sælges
  Maltipoo drenge
  Maltipoo drenge

  13 billeder

  I går 9.000,-
  Malteser han
  Malteser han

  5 billeder

  I går 3.500,-
  Fine ægte små piger
  Fine ægte små piger

  20 billeder

  I går 12.000,-
  1 tæve tilbage
  1 tæve tilbage

  7 billeder

  d. 19.05 8.500,-
  Malteser hvalpe
  Malteser hvalpe

  7 billeder

  d. 18.05 8.500,-
  Mini Maltesere
  Mini Maltesere

  1 billede

  d. 17.05 7.000,-
  maltteser
  maltteser

  7 billeder

  image_search_result
  d. 16.05 7.000,-
  Malteser hvalpe søger familie
  Malteser hvalpe søger familie

  6 billeder

  image_search_result
  Malteser hvalpe søger familie, 3 malteser hvalpe søger hver for sig en ny familie og et blivende hjem. 10 uger gammel, 2 tæver & 1 han hvalp. Hvalpene er sundhedstjekket uden anmærkninger , vaccineret, chippet og fået ormekur. Deres sundhedspapir og vaccinations papir medfølger selvfølgelig. De er de dejligste familie hunde og meget lær nemme. De meget nysgerrig og sociale, vil være med til det hele. Utrolig glade for opmærksomhed og super kærlig, vilde med at ligge og nusse/putte. Hvalpene er vokset op sammen med deres mor, og os andre i familien voksne og børn store og små. Hvalpene er vandt til hverdagens larm og støj. Fra vaske maskine til støvsuger og tv. Mht renlighed vi godt i gang med at træne, vi går tur 4 om dagen, og det får fremad men selvfølgelig man må påtage sig at der sker uheld nogen gang stadigvæk. Moren er 5 år gammel vejer lige knap 2.9 kg og er sund og rask. Hvalpene kommer også til at veje et sted mellem 2,5 og 4 kg som voksne. Jeg håber på at kunne finde en familie til dem som kunne passe og tage sige godt af dem og ikke mindst et blivende hjem selvfølgelig hvor de kan føle sig trygge og elsket. Hvor de kan få den kærlighed og opmærksomhed som de selv giver en og fortjener at få tilbage. Har i nogen yderligere spørgsmål så i velkommen til at kontakte mig. Jeg traffes på tlf 71653042 hvis jeg ikke svar med det samme vender jeg tilbage hurtigst muligt. KUN SERIØSE HENVENDELSER TAK! Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem ejeren hvis jeg kan se eller føler kemien ikke rigtig er der mellem hvalpen og den nye ejer. Sååå tøøøv ikke med at ringe eller skrive alle er velkommen til at komme og besøge hvalpene. Så tager vi den der fra.
  d. 14.05 6.500,-
  Parringen tilbydes
  Parringen tilbydes

  1 billede

  d. 11.04 3.500,-

  Ønsker du en kærlig lille hund? Find søde Malteser hundehvalpe til salg på GulogGratis.dk


  Salg af søde små Malteser hvalpe

  En Malteser er en livlig og kærlig lille hunderace. Den vil gøre alt for at behage sin ejer, og den er utrolig blid og venlig. Den lille Malteser er meget legesyg og intelligent, så den elsker at lære nye tricks. Den kan let omgås med andre hunde og kæledyr. Malteseren har et helt særligt udtryk, grundet dens lange fine pels. Den bliver 21-25 cm. høj og vejer typisk 3-4 kg, hvorfor den fungerer godt i en lejlighed. Du kan også finde andre hunde, som egner sig til at bo i en lejlighed på GulogGratis.dk. Her sælges og købes eksempelvis den lille søde Cavalier King Charles, den søde Franske Bulldog, den Engelske Bulldog eller den søde lille Yorkshire Terrier. Køb eller adopter en sød hundehvalp på GulogGratis.dk.

  Læs mere
  Hundetilbehør på tilbud: Find tilbehør til din hund til en billig pris

  På GulogGratis.dk er der et stort udvalg af forskelligt hundetilbehør, som sælges billigt. Du kan købe alt lige fra billige hundehalsbånd til madskåle eller en ny hundekurv. Du kan altid gøre dig en god handel på GulogGratis.dk. Hvis du selv har en vare, som skal sælges eller gives væk gratis, kan du oprette din annonce her på hjemmesiden. Køb og sælg brugte varer på GulogGratis.dk.

  Brugte varer købes, sælges eller gives bort på GulogGratis.dk

  Ligger du inde med en masse brugte ting, som du ikke længere bruger? Så bør du overveje at oprette en annonce på GulogGratis.dk. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, kan du let gøre dette, og efterfølgende oprette din annonce. Du kan selv vælge om din vare skal sælges eller bortgives, men du kan også oprette en købsannonce, hvis der er noget bestemt, du søger. Det er altid let at komme i kontakt med potentielle købere her på hjemmesiden.