Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Malteser

7
Hvalp, malteser

Hvalp, malteser

15.000 kr.

Malteserhvalp, tæve sælges. Luna er 16 uger og er chippet, vaccineret og har stamtavle. Pris: 15,000. Der modtages kun seriøse henvendelser. Ønskes der billeder eller videoer, henvend dig.

9000 Aalborg
i går
Malteser hvalpe ??? Solgt solgt

Malteser hvalpe ??? Solgt solgt

7.500 kr.

ER DER SLET INGEN DER MAGLER ET SKØNT LILLE familiemedlem?? Denne smukke lille bandit er nu den sidste hjemme og vil rigtig gerne ud til en ny familie der kan elske ham? Han er nu 9 uger, og helt klar til at flytte, de er passet efter alle kunstens regler. Har været med som en del af vores familie, han er vant til at blive børstet, komme i bad og pottetræning er påbegyndt. Han er stueopdrættet og vant til alle hverdagens lyde. De har mødt andre hunde og småbørn og i det hele taget godt socialiseret. Det er 2 glade sjove og søde drenge? Der medfølger sundhedsbog og hvalpepakke samt legetøj og tæppe med mors duft. Anden sidste billede er far Sidste billede er mor.

7900 Nykøbing M
17. aug.
Mini malteser, hvalpe, 2 uger

Mini malteser, hvalpe, 2 uger

12.000 kr.

Mini Malteser hvalpe 4 uger gamle. Salgsklar 23.10.22 Vores hund Mika fik 5 dejligste hvalpe, 2 tæve og 3 hanhvalpe. De bor i vores stue sammen med 2 voksne og 2 børn med alle hverdagens lyde. Malteser hunderne er allergivenlig og fælder ikke, er meget energiske og livlige og elsker at lege med børn. En maltese hund kan blive den bedste ven til jer og jeres barn/børn. Begge forældre er sunde og raske, har ikke tendens til rindende øjne. Mors vægt er 4 kg, faren vejer 5 kg. Billede nr. 5, 6 er moren og billede nr. 8 er faren. Ved salg: vaccineret, chippet, ormekure og sundhedstjek. Prisen: 12.000 kr. pr. hvalp. Reservation 3.000 kr., betales ikke tilbage, hvis køberen melder fra. I er velkommen at komme og se på dem. Skriv til 81737784

6800 Varde
lør.
Malteser hvalp ægte malteser

Malteser hvalp ægte malteser

15.000 kr.

Hej jeg har rigtig sød og sund maltser hvalp til salg de klar til ny hjem den 15/2-22 Moren er på sister billede. Skal ha 2000kr forud penge som ikke retur s ha 3 dreng og 3 piger .sms om mere info.

3000 Helsingør
22. aug.
MALTESER hvalpe sælges.

MALTESER hvalpe sælges.

7.500 kr.

Så har vi de skønneste og rigtig flotte 3 Malteser hvalpe tilbage. Alle hanner, 9 uger gamle , har et skønt og dejligt sind efter forældrene og mor er på det sidste billede. Vi søger de bedste hjem til dem SÅ KONTAKT OS PR. TELEFON ELLER SMS FOR MERE INFO om vores skønne drenge. De er vokset op i hjemmet sammen med resten af familien, og er vant til andre hunde og børn. Når de flytter hjemmefra får de deres sundhedsbog fra dyrelægen med, samt lidt mad , et tæppe og legetøj. De er vaccineret , har fået ormekur, chippet og er selvfølgelig registreret i DHR. Som sagt for mere info om dem kontakt os da pr. telefon eller sms.

8700 Horsens
23. sep.

Malteserhvalpe

10.000 kr.

6 skønne hvalpe er klar til at flytte hjemmefra nu. Der er 3 tæver og 3 hanner. Hvalpene er født den 5/7-22. Hvalpene er selvfølgelig opvokset inde i huset sammen med os og begge deres forældre. Hvalpene følger familiens dagligdag og elsker at lege og udfordres ude i haven. De er vant til en stor familie og alle dagligdagens lyde. Hvalpene bliver undersøgt hos vores dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur, registreret i DK hunderegister og udstedt sundhedsbog. Derudover følger stor hvalpepakke (værdi ca 900 kr)ved afrejse til ny kærlig familie. Vi sender gerne mange flere billeder og video. Vi fremviser gerne hvalpene. Send gerne sms 20349342

7900 Nykøbing M
lør.

2 Malteser piger

6.500 kr.

2 kærlige og legesyge piger på 12 uger søger deres nye hjem. De er meget kærlig,blid og elsker at putte. De elsker børn samt andre dyr som hunde og katte . De er vaccineret, chippet fået ormekur samt EU pas.De kan være alene hjemme og er renlig. Venlig skriv lidt om sig selv hvis du er interesseret i vores 2 piger. Vi er meget kræsne det angår og vi ønsker bedst muligt hjem til vores 2 hvalpe. Hjem frem for pris. Sidste billede er moren som har naturligvis nappet første plads igen. (Sælges uden stamtavle) Hvis du er interesseret venligst ring på de to vedhæftede mobil nr Mvh Maibrit Nielsen 29700878 93945022

6851 Janderup Vestj
20. sep.