Labrador

4
Labaddorblanding

Labaddorblanding

8.000 kr.

Labaddorblanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador Golden retiver blanding , hvalpe, salgklar 9-7-22 Tilbage; Han : 1 Tæve/pige : 3 Vores hund har fået hvalpe 14-5-2022 ialt 8 der er 2 hanner og 6 tæver, alle sorte, men få hvide aftegn, de er afkom af to dejlige rolige forældre, tæven (mor ) er ren gammeldags labrador brun, hannen (far) er blanding formel 1 labrador og Golden retiver, begge forældre er udmærket jagt hunde, og indgår i vores almenlig dagligdag, som består af almenlig rengøring katte børn osv Ønsker du at reserver en af deres hvalpe, er du velkommen dog er vi lidt trælse og be om et depition, som vil indgå i betaling, dog hvis der sker noget med hvalpen under vores varetægt vil pengen blive betalt tilbage, Krav du/i ved hvad i går ind til osv, Depitum 3000kr Ved afhentning 5000kr Ialt 8000kr Hvalpene vil ved afhentning have gennemgået dyrlæge ormekur, div vacianioner chippet og hvad loven nu kræver Billeder vil blive lagt op løbene, Den gule er faderen Begge forældre haves Svare kun på telefoniske henvendelser Reservet: Handhund (Bamse) Tæve/pige (Salli) Tæve/pige (Nuller) Tæve/pige (Gånsager)

6520 Toftlund
søn.
Labrador retriever hvalpe

Labrador retriever hvalpe

7.000 kr.

Labrador retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Født d. 13/4, 6 brune tæver og 3 brune hanner, som er klar til overtagelse fra d. 8/6. Diva (mor) er en rolig og omsorgsfuld gul tæve på 3 år som elsker børn og leg i haven. Parringen er foregået med en 3 årig brun gammeldags labrador retriever som ligeledes er af godt sind og glad for leg og jagt. Ved overtagelse af hvalpen er der sørget for: 1. vaccine Sundhedstjek Ormekur Chippet Hvalpepakke Tæppe fra mor (god til hjemtransporten) Halsbånd - og naturligvis masser af socialt samvær både inde og ude af børn og voksne, lyde fra støvsuger og af dagligdagens andre aktiviteter. Der er selvfølgelig mulighed for at besøge hvalpene samt løbene billedopfølgning til at følge hvalpenes op til afhentningsdato. Ved reservation oprettes en købsaftale og der betales et depositum på 3000, som ikke refunderes ved frafald. Depositum fratrækkes købspris. Slår løbene billeder op.

9700 Brønderslev
søn.
Ægte gammeldags brune labradorhvalpe

Ægte gammeldags brune labradorhvalpe

8.000 kr.

Ægte gammeldags brune labradorhvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, **ALLE HVALPE SOLGT** Annoncen forbliver aktiv indtil 17. juni Vores tæve har netop fået 6 hvalpe (22-04-2022), som tidligst er flytteklar fra weekenden i uge 24. Passer perfekt op til sommerferien, så både hvalpene og deres ejer kan få en god start. *OBS: Sælges ikke til hjem, hvor der bliver røget indenfor* Der er 2 hanner og 4 tæver: - Han 1 (solgt) - Han 2 (solgt) - Hun 1 (solgt) - Hun 2 (solgt) - Hun 3 (solgt) - Hun 4 (solgt) Både mor og far er ægte gammeldags brun labrador på 3 år og af den lille type. Far er med stamtavle. Begge er ud af jagtfamilier, og er samtidig rigtig gode familiehunde med et godt og sundt sind. Hvalpene kommer fra et godt og kærligt hjem. De er stueopdrættet, og vænnet til både børn og andre hunde, kat og heste; ikke fra hvalpefabrik! De vil også være præget på diverse inden- og udendørsoplevelser, samt køretur i bil. Ved afhentning er hvalpene blevet chippet, vaccineret og have fået ormekur. Sundhedsbog medfølger. Pris per hvalp er 8.000 kr. Hvalpene kan, når man har været og set dem, reserveres mod et depositum på 2.000 kr. Sælges til gode hjem. Opdatering 20.04.2022: Vi venter stadig på hvalpene, men forventer bestemt det bliver inden denne uges udgang, at hvalpene melder sin ankomst - der er i hvert fald godt liv i hvalpene nu inden i maven på moren! Opdatering 22.04.2022: Så kom hvalpene (6 styks) i nat i tidsrummet 01:50 til 05:32. Alle er sunde og raske. Opdatering 12.05.2022: Videoer af hvalpene: https://1drv.ms/u/s!Am4CDwbz-dfckv4mFYVuBfwh1bRnSg?e=1ozq6m

5540 Ullerslev
tor.
Brune labradorhvalpe

Brune labradorhvalpe

12.000 kr.

Brune labradorhvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Mollie har d 25/4 fået 9 hvalpe, 4 tæver og 5 hanner. Mollie er en brun labrador af gammel type, stambogsført i DJR. Faren er også stambogsført i DJR og DKK. Han er også brun og af gammeldags type. Hvalpene bliver stambogsført i DJR. Mollie er en kærlig familiehund der er vant til børn og andre dyr. Hun er vandglad, mild og lærevillig. Hvalpene er født og bor i huset med resten af familien som er 2 voksne og 4 børn. Mollie har HD B/albue 0, PRA og Kataraktfri. OCD fri. Far HD A/Albue 0. Hvalpene bliver vaccineret, chippet, dyrlæge kontrolleret og får ormekur. Ønsker du en brun labradorhvalp sidst i juni, er du velkommen til at kontakte os.

5771 Stenstrup
12. maj.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.