Labrador

10
Labrador Retriever (F1) m/stamtavle

Labrador Retriever (F1) m/stamtavle

12.000 kr.

Labrador Retriever (F1) m/stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labrador (F1) hvalpe. Begge forældre anvendes til jagt og er samtidig gode familiehunde til et hjem med masser af aktivitet. Hvalpene bliver socialiseret med børn/voksne. Endvidere får de kontakt med andre hunde ? store samt små. Alle er selvfølgelig chippet, vaccineret og fået ormekur. Sælges med DKK stamtavle / DKK garanti. Depositum kr. 2.000 Siden opdateres løbende med flere billeder. Hvalpene bliver socialiseret med børn/voksne. Endvidere får de kontakt med andre hunde ? store samt små. Alle er selvfølgelig chippet, vaccineret og 2 x ormekur ved afhentning. Senere afhentning er også muligt. Sælges med DKK stamtavle / DKK garanti. Siden opdateres løbende med flere billeder.

6862 Tistrup
i går
De lækreste brune labrador hvalpe

De lækreste brune labrador hvalpe

13.000 kr.

De lækreste brune labrador hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hvalpene er født 11. april og er klar til at flytte hjemmefra den 6. Juni. Der er 1 tæve og 3 hanner tilbage. Hvalpene er fra stueopdræt i hjem med 2 børn på 10 år og en anden voksen (mindre) hund samt katte, så de vil være socialiseret som familiehunde på bedste vis. Forældredyr bruges ikke til jagt, men mormor og flere af mors søskende er aktive jagthunde. Hvalpene vil have fået 3 gange ormekur, chip og sundhedstjek inkl. vaccination inden de flytter hjemmefra. Hvalpene har DKK stamtavle og opfylder de nye avlsanbefalinger for Dansk retriver Klub og DKK. Far er Lab Adventures Jon Bon Jovi (sidste billede), der har HD status A, AD status 0, øjenlyst med intet påvist og fri for EIC, CNM og PRA via aner. Mor har HD status B, AD status 0, øjenlyst med intet påvist og fri for PRA via aner (2. sidste billede). Depositum 4000 kr.

5620 Glamsbjerg
søn.
Labradorhvalpe 7 uger

Labradorhvalpe 7 uger

12.500 kr.

Labradorhvalpe 7 uger, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Næsten klar....8 uger 26.05.22. Gul, sort, foxred. Enkelte tilbage. Også en foxred han. Mor er Matsim Gundogs Abby. Far er kennel Beechbrook GìBFTCh Drakeshead Calico. Begge forældre HDA AD0 samt øjenlyst. DKK stambog, chipmærket, dansk hunderegister, dyrlægekontrolleret med sundhedsbog, vaccineret, ormekur samt 1 sæk hvalpefoder. Der er tale om stueopdræt og opdræt på landet. Hvalpe kan løbe ud dagligt og ellers inde hvor vi er og "Far" hjemme 24/7. Depositum 2500 kr DKK købekontrakt. Ring og få en uforpligtende hundesnak... Eller skriv og kom på lukket fb gruppe med daglige video. Tlf 21460875..

5953 Tranekær
søn.
Brune labrador hvalpe med stambog
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 2
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 3

Brune labrador hvalpe med stambog

13.000 kr.

Brune labrador hvalpe med stambog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vores dejlige labrador har den 14. april fået 10 brune hvalpe. Der er 3 hanner og 3 tæver til salg nu. Hun er vores familie hund, som også elsker og er dygtig til jagt. Hun har sin gang på gården med natur, dyr og mennesker omkring sig. Hvalpene er i vores bryggers, og opdrættes med masser af kærlighed og stimulering i tæt kontakt til os og livet i huset. Alle 10 hvalpe har fra fødsel haft en rigtig god størrelse, og de stortrives. Begge forældre er flotte racetypiske brune labrador og kan ses. Billeder er hæftet ved af begge forældre. De er begge sygdomsfrie og gentestede. Medlem af Dansk Kennelklub. Hvalpene leveres med DKK stambog, DKK købsaftale. De får sundhedsbog med fra dyrlæge, behandlet mod orm, vaccineret og chippet. De er klar til at flytte hjemmefra den 9. juni 2022.

7400 Herning
lør.
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 2
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 3
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 4
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 5
Labrador F1 Hvalpe
 • Labrador F1 Hvalpe - 2
 • Labrador F1 Hvalpe - 3

Labrador F1 Hvalpe

10.000 kr.

Labrador F1 Hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labrador F1 hvalpe. 3 hanner tilbage, og afhentnings klar. 20.marts fik vi 7 dejlige hvalpe af sunde og ivrige forældre, både jagt og familiehunde. De er HD ? AD - OCD fri, samt SD2 og EIC normal, ligesom PRA og DNA OPTIGEN er CLEAR. Opdræt på landet - lever socialt med os i hverdagen. Glade ejere fra tidligere kuld med samme forældre. DKK stambog + chipmærket + ormekur samt sundhedsbog og vaccination Mor: skøn - nem og rolig familie + jagthund. Far: Selvstændig lille gul hanhund af engelsk afstamning. kan ses på Kennel Sweetwaters hjemmeside (Hondo). Hvis man ønsker at se hvalpenes mor på jagt, så søg på "Jesper Højhus" på youtube. For at se en video af hvalpene ude på græsplænen, brug dette link https://youtu.be/WF_6F_X39Ak salgsklare 15.maj 2022. Telefon 41814090-26194067

6893 Hemmet
tor.
 • Labrador F1 Hvalpe - 2
 • Labrador F1 Hvalpe - 3
 • Labrador F1 Hvalpe - 4
 • Labrador F1 Hvalpe - 5

Gul Formel 1 Labrador Hvalpe

11.000 kr.

Gul Formel 1 Labrador Hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labrador flere hvalpe, 1 uge med stamtavle, salgsklar 27.5.2022. Sælger gule Formel 1 Labrador hvalpe med stamtavle, , EU-pas og dyrlægekontrolleret. Mor er en fantastisk jagt og familiehund. Hun har brugsprøve og gennemført unghundemesterskab 2019. Hundenavn: Laika, DKK reg.nr. DK 12273/2018 Far: Geronimos`s Scottish Alvin - "Action", Formet 1 Labrador, DKK reg.nr. DK08141/2014, Han er vinder i flere klasser, dejlig jagt og familiehund. Depositum kr. 3.000 Nu er det kun 4 hvalpe tilbage . (6 uge gammel)

6240 Løgumkloster
16. maj.

Brune labradorhvalpe

12.000 kr.

Brune labradorhvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Mollie har d 25/4 fået 9 hvalpe, 4 tæver og 5 hanner. Mollie er en brun labrador af gammel type, stambogsført i DJR. Faren er også stambogsført i DJR og DKK. Han er også brun og af gammeldags type. Hvalpene bliver stambogsført i DJR. Mollie er en kærlig familiehund der er vant til børn og andre dyr. Hun er vandglad, mild og lærevillig. Hvalpene er født og bor i huset med resten af familien som er 2 voksne og 4 børn. Mollie har HD B/albue 0, PRA og Kataraktfri. OCD fri. Far HD A/Albue 0. Hvalpene bliver vaccineret, chippet, dyrlæge kontrolleret og får ormekur. Ønsker du en brun labradorhvalp sidst i juni, er du velkommen til at kontakte os.

5771 Stenstrup
12. maj.

Brune labrador hvalpe m. stamtavle salgs...

15.000 kr.

Brune labrador hvalpe m. stamtavle salgsklar 1/7, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 5 tæver + 3 hanner / Salgsklar 01.07.2022 / Med DKK stamtavle 8 skønne brune labrador retriever hvalpe med DKK stamtavle er klar til nye hjem 1. juli 2022 De er født i vores hjem og vokser op i familien inkl. små børn, andre hunde og katte. Begge forældre er sunde, raske og uden allergi. De bruges begge til jagt og har dejlige sind. De er fantastiske familiehunde. Sundheden er i top! Prisen er 15.000 kr. og der er reservationsgebyr/depositum på 2.500 kr. Skriv eller ring gerne hvis du har spørgsmål til hvalpene eller forældrer.

8400 Ebeltoft
9. maj.

Labrador hvalpe

7.500 kr.

Labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Glad lille labrador Retriever Formel 1 geboren 24.01.2022 gewicht ca. 10 kg shipping,spride,cerge,die er sort. Jeg Will de hunde an gode mesker verkøbe en lille hund 7500 dkk. Far og mor er 3 år gamle

6280 Højer
2. maj.

F1 Labrador hanhvalpe

13.000 kr.

F1 Labrador hanhvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, F1 Labrador hanhvalpe 27/03/2022 Hanhvalpe (gule) efter stærke sunde jagtlinjer sælges. De er ud af et kuld på 7, hvor de 4 er hanner. De vokser op som stueopdræt, hvor de bliver præget af lyde, mennesker, hunde, "larm", de vil komme med på køreture mm.... Begge forældre fungere både på jagter/prøver, hvor de begge har en tænd/sluk knap. Hjemme er de begge familiehunde, der bor inde med andre hunde. De har begge et roligt & venligt sind & uden lyd. De bliver solgt med DKK stamtavle, chip, ormekur & sundhedsbog. Ved reservation, skal der betales et depositum på 4000,-kr Begge forældre har sundheden i top. Aspijana Sadie DK11936/2018 Highhult`s Lynx-Lynx DK11822/2013 De vokser op i 4293 Dianalund Sælges kun til aktive hjem?.

4293 Dianalund
30. mar.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.