Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Labrador

16
F1 Labrador

F1 Labrador

10.000 kr.

Flot Labrador sort langbenet F1 hund. Han er opdrættet som jagthund, men ikke trænet til dette. Han er en perfekt meget meget lærenem hund, som kan alle de basale ting som at gå plads, sætte og ligge, også via håndtegn. Han er ikke skudræd Han er verdens bedste familie hund, og er vant til 3 børn i alderen 9 til 15 år og er den mest kærlige hund man kan forstille sig. Han har stamtavle og er registreret i Dansk Kennel klub, så kan bruges til avl. vi er desværre kommet i den situation at vi har fået en dreng der er blevet svær allergiker, så det er med STOR sorg vi er nød til at sælge ham. vi prioritere folk der ønsker ham et godt trygt hjem, og vi sælger ham selvfølgelig ikke for et skambud, da han har meget gode gener/jagt gener og er en fantastisk familie hund.

7080 Børkop
lør.
Labrador F1

Labrador F1

10.000 kr.

små nye Jagtkammerater FL 1 Labrador og 1 hanhund Mor Asti (Aya) DK 12274/2018 ( Gul ) Status AD = 0 Status HD = A Øjenlysning = intet påvist Indeks = 90 Prøv = Brugesprøv , 3 time 400 m i Schweiz Aya bliver brugt til jagt og marktræning . Aya er en kærlig og tillidsfuld familiehund , arbejdsom og lærenem . Far Uthski ( Zako ) Uthski ( Zako ) DK06613/2016 ( sort ) Status = AD = 0 Status = HD = A Indeks = 95 Øjenlysning = intet påvist PRA = Fri via aner Prøver Udvidet Apportering , 3 time og 20 time på 400 m i schweissprøve Zako en meget dejlig, rar og venlig familiehund og en særdeles dygtig jagthund . Alle hvalp får besøg af stor og små , skal med en tur i vuggestue / børnhave , på besøg på et plejehjem ,ud at køre bil , prøv at hilse på dådyr skind , hilse på fasan , så de klar til at få nye famile . Kuldet fødselsdato 23 juni De er klar til at flytte hjemmefra den 18 august Kuldet befinder sig i Brørup ( Syddanmark )

6650 Brørup
man.
Labrador hvalpe F1

Labrador hvalpe F1

6.000 kr.

Reservation af labrador F1 hvalpe Vi får hvalpe omkring den 20 august og så går der 8 uger før de kan rejse hjemme fra. Faren er ren labrador F1 med stamtavle Bertram. Moren er ren F1 dog uden stamtavle Begge forældre er dyrelæge godkendt til avl. Hvalpene bliver født inden for, og kommer i hænder med det samme, hvalpene bliver socialiseret og, får kontakt med børn. Og når de bliver gamle nok, får de lufte tur på græsplænen for at træne renlighed. De bliver dyrelæge kontrolleret, får ormekur 3 gange, sidste gang lige inden de bliver afhentet, de bliver chippet, og med registering I dansk hunde register. Med tilhørende stambog. Og vaccineret Begge forældre er rolige og friske hunde som har et roligt sind, men når der skal lejes eller de skal på jagt så er der fart over feltet. Så de kan bruges både som familie hund eller jagt hund. Ved resevering af hvalp betales 2000 kr Ingen refusion ved fortrydelse. Og resten ved afhentning af hvalpen Der er pt reserveret følgende 1 tæve 0 hanner Skriv privat besked ved reservation Billeder er fra tidligere kuld.

9330 Dronninglund
i går
F1 Labrador hanhvalpe

F1 Labrador hanhvalpe

13.000 kr.

F1 Labrador hanhvalpe 27/03/2022 Hanhvalpe (gule) efter stærke sunde jagtlinjer sælges. De er ud af et kuld på 7, hvor de 4 er hanner. De vokser op som stueopdræt, hvor de bliver præget af lyde, mennesker, hunde, "larm", de vil komme med på køreture mm.... Begge forældre fungere både på jagter/prøver, hvor de begge har en tænd/sluk knap. Hjemme er de begge familiehunde, der bor inde med andre hunde. De har begge et roligt & venligt sind & uden lyd. De bliver solgt med DKK stamtavle, chip, ormekur & sundhedsbog. Ved reservation, skal der betales et depositum på 4000,-kr Begge forældre har sundheden i top. Aspijana Sadie DK11936/2018 Highhult`s Lynx-Lynx DK11822/2013 De vokser op i 4293 Dianalund Sælges kun til aktive hjem?.

4293 Dianalund
20. jul.
F1 labrador hvalpe

F1 labrador hvalpe

10.000 kr.

F1 labrador hvalpe af prima jagtlinjer , leveres med DKK stambog , sundhedstjek , chippet , vaccine og ormekur . Begge forældre er aktive jagthunde . Hvalpene bor ved tjenestehundefører i forsvaret så miljøtræning og socialisering vil blive vægtet højt . Hvalpene bor inde og er en del af familien . 1 gul tæve og 3 gule hanner tilbage . De er klar til at flytte hjemmefra ,midt uge 36 . Bor i Nordjylland . De har en Facebook side hvor man kan følge deres dagligdag ? Hunter og Tulles hvalpe 14/7-22?

9460 Brovst
30. jul.

Labrador f1 hvalp

8.000 kr.

Ren race F1 hvalpe uden stamtavle fra stueopdræt. 2 hanner. mangler deres nye jagtkammerat De er klar fra fredag den 22/7 i uge 29, mulighed for sener afhentning. De er vand til alverdens lyde da vi bor i midt i byen De er i hænder flere gange dagligt, både af børn og voksne. de er dejligt nysgerrige og opmærksomme på hvad der sker omkring dem. de nyder at være i deres løbegård i løbet af dagen når vejret tillader det. de har alle obligatoriske papirer og ormekur samt chip. Der tages depositum på 1500kr ved køb af hvalp.

8450 Hammel
12. jul.

Labrador/F1 hundehvalpe

6.500 kr.

Vores dejlige familiehund, Mie, har fået 4 skønne hvalpe d. 30/5-2022. Vi er derfor på udkig efter nye hjem til de tre drenge i kuldet, mens tæven bliver hos os. De er i skrivende stund 1 uge gamle og vokser godt, mens moderen og vi tager os godt af dem. Vi sørger for de i løbet af de kommende uger bliver socialiseret og stimuleret med lyde, lygte og passende udfordringer. Mor, Mie, er halv/halv labrodor/F1 og far, Albert, er Golden Retriever (med stamtavle). Mie er 3 år, en rolig og, sammenlignet med de andre hunde på hundeskolen, meget intelligent hund, som hurtigt har lært til sig. Hun vejer 25kg og er vanligt slank og meget adræt, når hun ikke lige er gravid. Albert er 6 år, og ligeledes rolig og kælen, muskuløs af bygning på 35kg. Begge sunde og raske. Med hvalpene følger sundhedstjek, vaccination, ormekur og chipning, samt 3 Kg foder og et stofdyr med mors og kuldets lugte til overgangsfasen til et nyt hjem. Ved reservation betales depositum på 1.000kr, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. På dette link til vores facebookgruppe, kan du finde flere opdaterede billeder, videoer og informationer om deres udvikling. https://www.facebook.com/groups/1024984381469361

5260 Odense S
1. aug.

Lys tæve labrador F1

8.500 kr.

Super sød, dejlig, kvik lille F1 hvalp. Hvem kan bruge hende. Hun søger en kærlig, omsorgsfuld familie.

8660 Skanderborg
20. jul.

Labrador F1 hvalpe 4 uger

8.000 kr.

Labrador formel 1, hvalpe, 5 uger , salgklar 19/8 Danmarks bedste Formel 1, kan du være heldig at købe her, hvis du er rigtig flittig med træningen;-), det er Murphys 2. kuld(og sidste), vi har denne gang et kuld på 5 tæver og 2 hanner klar til salg den 19/8. der er 1 sort og 1 lys han. Både forældre og hvalpe er rolige omgængelige hunde, der alle tumles af børn dagligt, og begge bruges forældre bruges begge til jagt/apportering. Hvalpene er selvfølgelig vaccineret/chippet og fået 2 gange ormekur når i henter dem, samt vi været ude og køre ture med dem og været ved/i vandet. Der er 1 tæve og 2 hanner tilbage.. De befinder sig i 7673 Harboøre Skriv endelig hvis du har spørgsmål eller vil have flere billeder;-)

7673 Harboøre
31. jul.

F1 Labrador 8 uger på lørdag

10.000 kr.

Karla har fået 9 hvalpe 6 sorte Tæver og 3 Hanner den ene gul d.18.06.2022 .....Begge forældre er jagt og familie hunde og stambogsførte i både DKK og DJR hvalpene bliver vaccineret ,chippet samt for ormekur ligeledes Stambogsført i DJR. Alt henvendelse til 30208769 for yderliger info. Der er 3 tæver og 2 sorte hanner tilbage.

5400 Bogense
i går

F1 Labrador hvalpe med DKK stamtavle - S...

9.000 kr.

Raia har født 10 skønne hvalpe d. 3. juli 2022, 5 hanner og 5 tæver, begge køn i både sort og gul/rød. Vi har 1 sort tæve og hanner i begge farver tilbage. Raia havde en dejlig nem og ukompliceret fødsel, og alle hvalpene lå flot ensartet i vægten, og de har allerede fra første døgn alle taget flot på. Gode sunde gener med stærke instinkter. Både Raia og far Albert er utrolig dygtige jagthunde, der elsker at træne, og som begge har en lige så fantastisk ro når de er hjemme, som de har gå på mod når de er ude. Ud over på jagt, deltager Albert også i en del prøver, hvor han klarer sig virkelig godt. Kom og følg hvalpene fra små af, og besøg os gerne flere gange. Vi er en lille og seriøs kennel beliggende på en ejendom på Vestsjælland. Vores hvalpe vokser op inde i huset, hvor de bor til de flytter hjemmefra, her vænner de sig til hverdagens lyde, hygger med vores børn, vores andre hunde og katte. De vil blive socialiseret og givet en masse trygge og gode oplevelser, så de får den bedst mulige start på livet. Med en hvalp fra os, får du ikke kun et nyt familiemedlem, du får også en engageret opdrætter i ryggen, som gerne vil hjælpe med råd og vejledning, hvis du skulle have behov for dette. Opdrætter siden 2003, og vi har selvfølgelig Dansk Kennel Klub kennelmærke. Pris: Hanner 9000kr Tæver 11000kr Mange flere billeder og information på vores hjemmeside.

4490 Jerslev Sjælland
2. aug.

Labrador

6.000 kr.

F1 hvalpe. Dixi og Pondus har fået 7 skønne hvalpe. Begge forældre er aktive jagthunde. Forældrene er gode familie og jagthunde. Hvalpene vil vokse op i stueopdræt. De vil blive præsenteret for de forskellige dagligdags lyde samt nytår skyts. De vil også bliver trænet i lyde fra skud. Vi bor på landet og har 3 hunde hvor den ene er bedstemoren til hvalpene. De vil komme med rund hvor vi er, så de vil komme med i stalden til hestene og når vi arbejder udenfor. Inden de flytter hjemmefra vil de få 2 x ormekur, sundhedstjek + bog, vaccineret og chip. De får et tæppe, bamse og lidt foder med så de har noget de er vand til. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 30 Juli. Sofus er em dejlig dreng med masser af gåpåmod.

9620 Aalestrup
søn.

Hundehvalpe F1 labrador - 8 uger d 11. J...

9.000 kr.

3 hanner og 1 tæve tilbage Sorte charmerende formel 1 labrador hvalpe sælges. Savner eller mangler du også en bedste ven, som - ALTID, uagtet afstand eller andre gøremål kender lyden af et køleskab, der åbnes? - ALTID vil gå en tur midt i nyhederne eller der hvor filmen er mest spændende? - Gladeligt udfordrer faste spisetider i forsøget på en ekstra godbid? - Bader i søer og vandløb med største fornøjelse? - Har de smukkeste og kærligste øjne - Logrende hale og (nogle gange) snavsede poter - Elsker at være midtpunkt, og er det? Så har VI generne til alt dette i en charmerende udgave af vores forældre Gaia og Cato. Vi er et kuld på 7 hvalpe ? 2 piger og 5 drenge. Vores forældre har de fineste snuder og de er jagt-ivrige og jagt-vante. De har de dejligste sind og så er de familiehunde 24/7/365. Vores mor er den smukkeste (synes vi!) sorte formel 1 labrador (med stambog) og vores far er naboens charmerende Cato af samme race (uden stambog). Bare rolig ? alt var planlagt! Og vi er født d. 16. maj ? måske knapt så planlagt? Vores to-benede forældre følger selvfølgelig dyrlægens anvisninger og derfor rejser vi hjemmefra med chip og registrering i hunderegisteret, samt de anbefalede ormekure og vaccinationer mm. Vores forældre har også taget 1 million billeder og lavet notater om vores første uger. Vi bor på landet. Og vi har rodet og larmet i stuen lige siden vi kom til verden. Vi er med andre ord i centrum hele tiden. Vi er klar til at flytte hjemmefra d. 11. juli 2022 - men hvis det kolliderer med ferie - så må vi gerne blive her ?? indtil I er hjemme igen. Vi kan kontaktes på tlf. 53639849 (Dorthe)

7830 Vinderup
29. jun.

F1 labradorhvalpe

9.500 kr.

F1 labradorhvalpe ?? Vega har fået hvalpe og kuldet består af 2 tæver og 4 hanhunde og alle er sorte. Hvalpene er klar til nye familier den 3.9.22 Hvalpene er uden stamtavle, men begge forældre er ud af ægte race. Hvalpene er født den 9.7.22 og vokser op i et hjem på landet og til daglig omgåes de både børn og voksne. Begge forældre er dygtige jagthunde og meget familievenlige. Det er on/off hunde, som er rolige, når de ikke er på jagt, men under jagt opleves de som meget hurtige og dedikerede jagthunde. Hvalpene bliver vaccineret, chippet og får 2 x ormekur og inden de flytter vil de alle få sundhedstjek hos dyrlæge. Henvendelse til Nico 40510823 Jette 53642307

9690 Fjerritslev
man.

Labrador hvalp han

7.000 kr.

Hej vi har 1 dejlig hvalp "Basse" han tilbage som er klar fra d 12/8-22 til at flytte hjemmefra. Hunde mor Holly er en labrador med F1 i sig på 26kg samt en super første gangs mor som passer og plejer sine hvalpe. Holly er en fantastisk familiehund. Faren er en labrador på 28kg. jagthund/familiehund De begge er van til mennesker og børn. Hvalpene bliver nogen fantastiske familiehunde. De får alt den kærlighed og pleje som de skal samt mere til. De kommer på små køreture så de bliver van til det .de får lov at løbe frit i haven samt indenfor så de rigtig får lært hverdagen med alle de lyde og ting der er rundt om dem De alle får hvalpepakke(vaccine chip osv.) samt ormekur og får foder med på rejsen herfra. Begge forældre har sundhedstjek hoftetjek ledtest. samt prøver. Så der er ingen arvelige sygdomme i deres baner. :) så hvalpene er i tiptop og vokser utrolig hurtig. de får deres ture ude på græs og trænet i renlighed , får en masse impulser. :D Skriv eller ring endelig for spørgsmål på tlf 25380060 De har alle været afsted i dag til sidste tjek. De er alle i tiptop. Sunde raske og i super velvære. Samt rigtig flotte i udseende og bygning.. Ikke en eneste bemærkning på dem Hvis man vælger en hvalp kræver vi et despotium på 3000.

7260 Sønder Omme
ons.

Fantastiske Labrador hvalpe sælges

8.000 kr.

Vores dejlige hund Laika har fået sit første kuld hvalpe - 5 tæver og 4 hanner, alle sorte. De er født den 20. juli og alle stortrives fortsat. Laika er en sort F1 labrador. Laika bor på landet og er vant til at gå frit. Hun er en utrolig rar og lærenem familiehund. Hun er meget børnevenlig og har et lydigt og godmodigt sind. Laika bruges også en del til jagt. Faren, Kato, er en gul gammeldags labrador. Kato bor på landet, hvor han går frit hele dagen. Han er en kærlig hund som er familiens midtpunkt. Kato bruges meget til jagt og jagttræning, hvor han gør det rigtig godt - han kan apportere alt på land og i vand. Kato er far til flere kuld med rigtig gode tilbagemeldinger. Hvalpene er født i en fødekasse i stuen i vores sommerhus ved Sunds Sø, hvor de fortsat vil holde til. Her er der direkte udgang til en løbegård i haven. Når hvalpene er 8 uger gamle, og klar til at få et nyt hjem, vil de være vant til trygge og kærlige rammer samt børn og støj heraf. Derudover vil hvalpene også have prøvet at køre i bil, svømme, være i skoven samt være påbegyndt renlighedstræning. Hvalpene er salgsklare den 14. september og leveres dyrlægekontrolleret, vaccineret, chippet og behandlet mod orm af to omgange. Pris 8000 kr. Man er velkommen til at komme og se hvalpene. Ved interesse, skriv eller ring til 23429778.

7451 Sunds
2. aug.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.