Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Labrador

22
Brun labrador

Brun labrador

7.500 kr.

Bailey er en dejlig hvalp med masser krudt i, han er nysgerrig, har masser af gåpåmod, er sund og robust både mentalt og fysisk. Han er vant til daglig kontakt med både voksne, børn og andre hunde/dyr. Han kommer fra et kuld på 8 hvalpe, som til dagligt bor på en landejendom i Nylars, hvor de nyder godt af at være ude. Bailey er uden stamtavle. Mor Karla kommer fra Bornholm, er den gammeldags type labrador og uden stambog. Karla er tjekket hos dyrlægen ved normale besøg, uden anmærkninger. Karla bliver også brugt på jagt og har næse for det. Far Eddie kommer fra Sjælland og er en stambogsført labrador af den gammeldags type. Eddie er tjekket hos dyrlægen, med resultaterne: AD-status 0. OCD-status Ikke påvist. HD-status A. Bailey er klar til at flytte hjemmefra den 6/7-22.

3700 Rønne
29. jun.
Brune Labrador

Brune Labrador

8.500 kr.

Hvalpe chokolade brune, ægte med DJR stambog. Hvalpene er født d. 27/4, og salgsklare fra d. 22/6 - 2022 De har fået 2 x ormekur, sundhedstjek og 1. vaccination, inden de flytter hjemme fra. Det er den brede type, af forældre med god sundhedsstatus. Begge forældres sundhedsstatus Hofter: A, Albuer: O Alle brune, i flere generationer. De får lidt mad, med ved afhentning. Der er 2 stk. Tæver, endnu.

8600 Silkeborg
søn.
Brune labrador hvalpe

Brune labrador hvalpe

1.234 kr.

Brune Labrador hvalpe søger nyt hjem En tæve og en hanhund De er salgsklar til pinsen Chippet og vaccineret Ved nærmere info kontaktes vi på 40345452

6330 Padborg
25. jul.
Brune Labrador hvalpe sælges

Brune Labrador hvalpe sælges

12.000 kr.

Brune labrador retriever hvalpe født 8.8.22 sælges Vi har 2 tæver og 6 hanner ( 10.000.- stk. ) ,med stamtavle. Hunhund Mor.: Hertuginde Ally ( Luca ) er en meget kærlig, glad og aktiv familiehund. Til hundetræning er Luca meget lydhør og lærenem. Hun har A og 0 på hofter og albuer, øjenlyst uden bemærkninger. Fri for PRA,EIC,CNM og ECVO. Hanhund Far.: Skovhave?s Avalon MacBadger er en dygtig drivende jagthund som halser på vildt og har brugsprøve, 1 præmie i begynderklasse på B-prøve og kvalifikationsprøve. Han har A og 0 på hofter og albuer og OCD fri, øjenlyst uden bemærkninger. Fri for PRA, EIC, CNM og HNPK. Oveni er han en fantastisk familiehund. Ved interesse kontakt Hanne 25466765

7840 Højslev
i går
Brune labrador hvalpe m. stamtavle

Brune labrador hvalpe m. stamtavle

13.500 kr.

Lækre brune labrador hvalpe, DKK basis plus stambogsført. Efter Lyngbakken Emma og Hookhills incanto vanitas. Mor bruges til jagt, og er samtidig den perfekte familiehund. Født den 2. August, salgsklar den 27 . September. Begge forældre er sygdomsfrie, HD status A, AD status 0. I en alder af 3 til 17 dage, bliver de stimuleret med øvelser fra the biosensor program. Dette gøres for at give hvalpene tidlig håndtering og ved disse stimuli klare de sig bedre i problemløsningsopgaver og et bedre stress respons (afreaktion) Avler er DKK uddannet opdrætter. Hvalpene er stueopdræt, og vokser op med en anden hund(deres halvsøster), samt 2 børn. De vil blive præsenteret for forskellige lyde og forskelligt jagtrellateret genstande.

9530 Støvring
tir.

labrador

Købes

købes labradon / golden retriever eller en bladning , meget gerne voksen hund eller stor hvalp om den er sort eller gul brun eller han eller tæve spiller ikke nogle rolle bare den er en sød hund jeg bor v/ præstø med hus og indhejnet have ,har haft lab i ca 40 år. må ikke koste en formue

4750 Lundby
30. jun.

5 stk brune labrador hvalpe sælges

12.000 kr.

Super skønne labrador hvalpe brune med DKK stamtavle sælges De er af den gammeldags type Mor er sort og far er brun begge forældre med DKK stamtavle og perfekte i hofter og albue De er klar til nyt hjem d 24/8 (Det første billede er fra forrige kuld) Der er 1 han tilbage som mangler sit nye hjem

5600 Faaborg
fre.

Labrador hvalpe

9.000 kr.

Flotte brune labrador hvalpe. Født den 6 juli. Vi har begge forældre

8800 Viborg
tir.

Labrador hvalpe

9.500 kr.

Labrador hvalpe slagsklar 30-8-22 et kuld på 8 hvalpe hvoraf der er 4 hunner tilbage. Både mor og far er brune gammeldags labrador. Der er stamtavle på far men ikke på mor. Mor hedder Bella 3,5 år og far hedder balou 7 år. Begge hunde gode og rolige af sind. Hvalpene er født sunde og raske og vil være chippet, vaccineret, registeret i hunderegistret, 2 x ormekur. Der vil medfølge en startpakke af foder til den første tid, foder som hvalpene og mor har fået gennem graviditeten og de første uger. Ved flere billeder af hvalpe og mor og far. Skriv endelig. Der er også oprettet en FB gruppe så man kan følge med i deres udvikling. Hvalpene vil vænnes til de almene hverdags lyde, da de bor trygt og godt inde sammen med uos. De vil også vænnes til at være sammen med børn, da der er 4 børn på husstanden. Prisen er 9500kr og der opkræves et depositum på 3000kr, dette betales ikke tilbage.

4930 Maribo
31. jul.

Labrador Hundehvalpe

7.500 kr.

2 Dejlige brune labrador hvalpe, søger et nyt godt hjem. De er 6 uger gamle, og er fra uge 24. Hvalpene er salgklar i uge 32 - 33 Prisen for hun hunen er 7500 kr. og 6500 kr. for hanen. Køber er meget velkommen til at komme og se dem, inden da. Alle henvenelser bedes være med opkald på Tlf. 26170286 Så ring hvis interresset.

8620 Kjellerup
8. aug.

Labrador hvalpe

9.000 kr.

Nyt billede lagt ind ! Sally har født 4 dejlige hvalpe søndag aften den 17/7. 3 tæver og 1 han. Alle er mørke . Der er 2 tæver tilbage :) Vores dejlige, kærlig og rolige Sally skal have hvalpe . Hvalpene forventes i starten af uge 29 . Sally er en gul labrador, hun har det dejligste sind og så knus elsker hun børn. Hun bor selv sammen med børn i alderen 2 til 9 år , så hvalpene vil også blive vant til børn og være i hænder dagligt. Far er en brun labrador , han er skøn som dagen er lang og så er han også med på jagt . Det er også muligt at møde far , da han kun bor små 10 minutter herfra :) Hvalpene vil inden de flytter fra Mor have fået ormekur, chip og første vaccine og sundhedstjek. Ved valg af hvalp ligges der et depositum på 3000kr. Skriv gerne for mere information . Som sagt forventes hvalpene at komme start i uge 29 :)

8581 Nimtofte
søn.

Labrador hvalpe

4.000 kr.

5 dejlig hvalp søger nyt hjem. 2 brune hunner 2 brune hanner 1 sorte hun. De er født den 18 maj. De er salgs klar fra uge 29 Super glad og aktive hvalpe som har brug for plads og en aktiv familie med masser af kærlighed. Moren er labrador/formel1 og faren er muligvis en irsk setter. De bor på en gård på møn med masser af plads og kommer ud mange gange på en dag. Renlighed bliver der trænet allerede nu, da de er så meget ude. De er vant til børn i forskellige alder. Vi håber de er noget for jer

4792 Askeby
tir.

Labrador søges

Købes

Hej Derude ? Efter tabet af vores elskede hund kort før jul, er vi ved at være klar til at kaste vor kærlighed på et nyt ?familiemedlem?. Derfor ligger vi her en føler ud, og håber (og venter også) på at den rette hund dukker op ? Vi søger en hvalp af racen; Labrador. Helst af den gode gamle robuste type. Gerne et jagtafkom ? Brun eller gul ? Vi er en skøn familie bosat på en nedlagt landejendom. Aktive og elsker friluft. Elsker dyr, og har pt et par katte og en mindre flok heste. Far og ældste datter er ved at erhverve sig jagttegn, så hos os vil livet som hund, være fyldt med kærlighed, leg og træning ?? Har du, eller får du, en hvalp der matcher det vi søger, så tøv endelig ikke med at kontakte mig/os ?

7330 Brande
8. aug.

Labrador hvalpe

7.500 kr.

Molly har den 2/8 fået 10 dejlige smukke hvalpe, 6 tæver og 4 hanner. Molly er en dejlig familie hund på Ca 30 kg som bor på en lille gård hvor hun er van til dyr og lyde af traktor og dvs maskiner og det vil hvalpene også blive vendet til. Faren er en brun labrador på Ca 35 og vandt til jagt, både moren og faren er 2 rigtig dejlig familie hunde uden stamtavle og er af den gamle slags. De vil ved afgang have fået ormekur og chippen vaccineret og dyrlæge tjek. Prisen på tæver er 7500 og hanner er 7000 kr. Der er et depositum på 2500 ved tæver og 2000 ved hanner som betales ved bestilling, og som ikke bliver refunderet ved fortrydelse. De er klar til afrejse den 27/9. Der er solgt 1 tæve. Ved yderligere oplysninger kan i ringe på 28904452. Og i er velkommen til at komme og se dem de befinder sig i Nr.nebel ved Varde..

6830 Nørre Nebel
i går

labrador hvalpe NEDSAT

7.500 kr.

3 sorte tæver 7500 kr 1 sort hanhund 7500 kr 1 sort tæve SOLGT 1 brun tæve SOLGT Der vil skulle ligges et depositum ved reservation af hvalp ved fremvisning, på 2500,- Afmelding af aftalt besøg skal ske dagen før besøget. Super lækre labrador hvalpe søger de dejligste hjem med nye madmødre og fædre. Hvalpene er født i stuen og senere senere med ud i stalden til hestene og hestepigerne. De bliver passet med chip og ormekur og har selvfølgelig sundhedsbog med. Tæven er sort labrador af den tunge type og han hundnen er brun labrador lige ledes af den tunge type. Hvis man vil avle vil der derfor komme begge farver. Hvalpene befinder sig I store fuglede på Vestsjælland.

4480 Store Fuglede
søn.

Labrador dilute hvalpe

13.000 kr.

Smukke dilute labradors retrivers i farverne champagne, gul og sort. Mor Blue Ziah Of Royal Silverdreams charcoel. HD fri, ad fri. Øjenlyst fri. Laboklin fri for alt. Far er Victor Of SDK brun sf. HD fri, AD fri, øjenlyst fri, Laboklin fri for alt. Vi forventer sunde, mentalt stærke hvalpe, som kan trænes til både service, jagt, agility osv. alle gode familiehunde. Hvalpene er født i stuen og vil være i stuen hele tiden de første 4 uger. De sælges med DDH stambog, vaccine, chip og ormekur samt en hvalpepakke. De kan besøges flere gange. De er salgsklare lige midt i sommerferien. Dep er på 3000kr OBS jeg arbejder skiftene nat og dag, så vær sød at sende en sms.

4653 Karise
12. jul.

Labrador Retriver, Brun, 1 år og 3 mdr.,...

3.000 kr.

Vores kære Balder kunne rigtig godt tænke sig et nyt og kærligt hjem, med mere plads at boltre sig på. Det er med ondt i hjertet og tårer i øjnene, at vi desværre nok må indse, at Balder er en for stor mundfuld til os. Oven i det, er vi for nyligt flyttet fra hus med egen have til lejlighed i byen, hvilket ikke har været en lyserød oplevelse. Balder er født den 8. juni 2021, så han er 1 år og 3 måneder. Han er en brun Labrador Retriver. Han blev kastreret da han var fyldt 1 år. Han er en rigtig dejlig, og ikke mindst flot hund, med intet ondt på sinde ? dette har vi aldrig set eller oplevet tegn på. Han er blot en hund med en stor portion energi og et dybt jagtinstinkt, som vi ikke selv har formået at tæmme. Han kunne have et så skønt og dejligt liv på en landejendom, eller lignende, og meget gerne i selskab med andre hunde ? han er frygteligt legesyg, så en kammerat eller to ville være lykken for ham. Han begår sig rigtig godt med andre hunde. Er man til det og går op i det, er vi sikre på, at man kunne få den dygtigste jagthund i ham. Det gør virkeligt ondt på os at indse, at vi ikke er de bedste for Balder. Vi skriver derfor her med håbet om, at Balder fortsat kan leve et lykkeligt og langt liv, bare hos nogle andre end os. Vi kan bare se, at vi vil være begrænset af Balders høje energi-niveau i en lejlighed i byen med kommende planer om familieforøgelse, og på samme tid vil Balder også være begrænset af ikke at kunne få det han har brug for ? mere plads at boltre sig på, at snuse løs dagen lang og måske endda med en ny hundeven. Vi skiller os på ingen måde af med Balder, for at få en slat penge ud af det ? overhovedet! Vi har udelukkende sat et beløb på, så vi på den måde kan sortere useriøse henvendelser fra samt at interessen i Balder ikke skal opstå af, at man kunne erhverve sig en gratis hund. Vi vil også gerne oplyse, at vi forbeholder os retten til at vælge Balders nye hjem ud fra hvad en ny familie kan tilbyde ham. Balder kan mødes i Slagelse.

4200 Slagelse
i går

Alle er solgte - Labrador hvalpe - sorte...

7.000 kr.

7 kærlige labrador hvalpe efter 2 dejlige familie/jagthunde, søger nye hjem fra søndag den 7/8-22. Hvalpene er chippet, ormekurbehandlet og vaccineret inden fra flytning. Der er 1 han tilbage. (Sort / lyse blåt halsbånd ) Hvalpene vil være præsenteret for diverse lyde fra et hjem, her i blandt støvsuger, vaskemaskine, tørretumbler osv. De vil være vandt til børn og andre dyr blandt andet katte, høns og heste. Der skal betales depositum på 1500kr som ikke betales tilbage, hvis køber fortryder, men det vil blive modregnet i salgsprisen ved afhentning. Mor til hvalpene er brun, far er fox rød. Begge hunde er fantastiske familie hunde og bliver brugt på jagt. Hvalpen med mørkeblåt halsbånd er solgt. Hvalpen med brunt halsbånd er solgt. Hvalpen med beige halsbånd er solgt. Hvalpen med orange halsbånd er solgt. Hvalpen med lyserødt halsbånd er solgt. Hvalpen med grå halsbånd er solgt.

6683 Føvling
lør.

Labrador, sort, han, hvalp, 4 uger

6.000 kr.

2 skønne sorte han hvalpe søger nyt hjem. Født 18-07-2022. Mor: brun labrador Far: blanding af labrador og golden Hvalpene får ormekur, vaccination og bliver chippet inden de flytter hjemmefra. Der medfølger sundhedsbog fra dyrlægen. Hvalpene får lavet ENS-øvelser (early neurologic stimulation) fra dag 3 og 14 dage frem. Vi håndterer hvalpene flere gange dagligt og de er børnevante. I får mulighed for at følge hvalpene i vores facebook gruppe og på vores live kamera. Desuden er I velkomne til at besøge jeres hvalp løbende. De er en del af flg. kuld: 4 sorte hanner (2 reserveret) 3 brune hanner (3 reserveret) 1 brun tæve (reserveret)

8800 Viborg
i går

Brune labradorhvalpe sælges

10.000 kr.

Update: der er nu 3 hanner tilbage. 4 skønne hanhunde sælges. De er født d. 04.07.22. Forældre er begge brune Labrador Retriever af den sporty type, forældrene er både aktive jagthunde og gode familiehunde med et roligt sind. Forældrene er begge stambogsførte. Hvalpene er stueopdræt og vil i løbet af tiden hos os både blive vænnet til dagligdags lyde i hjemmet, katte, børn og gårdens dyr. Hvalpene vil gennem de første 8 uger blive introduceret for forskellige stimuli og underlag afhængig af deres udviklingstrin. Hvalpene vil inden de er 8 uger have fået 2 x ormekur, chip, vaccination, sundhedbog. Der medfølger en hvalpepakke ved afhentning. Hvalpene kan reserveres mod et depositum på 3000 kr. som ikke returneres i tilfælde af fortrydelse af køb. BEMÆRK: der er stambog på begge forældrene, men der laves ikke stambog på hvalpene. Sundhedsoplysninger: Faren er fri via aner for nasal parakeratose, EIC og CNM og der er ingen historik af HD eller AD i stamtavlen, hvis du har DKK medlemskab kan du selv tjekke: DK08469/2018 På morens side er anerne HD og AD: O eller A. Moren er DK14684/2022.

5700 Svendborg
10. aug.

Lækre brune labradorhvalpe sælges

9.000 kr.

2 lækre labrador chokobamser født den 31/07 sælges. Der er 1 tæve og 1 han. De vil være salgsklare fra den 25/09. Racen er den gammeldags type og vi har selv moren og faren, som er fantastiske rolige familiehunde. Forældrene er der ikke stamtavle på, men det er der på bedsteforældrene, og forældrene har aldrig fejlet noget. De er sunde og raske. Ved afhentning af hvalpen vil der følge lidt mad med, sundhedsbog, 1 stk legetøj og et stykke af moren og farens tæppe. De vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket og have fået 2 × ormekur. I deres opvækst hos os vil de blive vænnet til alle dagligdagens lyde, så som støvsuger, vaskemaskine, radio mm. Vi har en datter på 8 år som med sikkerhed vil vænne dem til børn. Hvis man ønsker det, kan i komme hver uge og kigge og vi kan også sende billeder af dem til jer. Vi har en dejlig stor indhegnet have som de vil få lov til at løbe rundt og lege i. Ved reservation skal der betales et depositum på 3000 kr som bliver fratrukket prisen på købsdagen. Det bliver ikke refunderet hvis man fortryder. Ved overdragelse af hvalpen bliver der lavet en købekontrakt som skal underskrives af begge parter. Tæve 9.000 kr. Han 8.500 kr

6630 Rødding
man.

labradoodle hvalp

5.000 kr.

Dejlig labradoodler..har 2 tilbage af ind jeg flytter født d.11/4.22 labradoodle hvalp så byd på den er vil til at gå ned i pris 2 tilbage der ikke få ny hjem i nu så prisen er ikke fast bare de får en dejlig og blivende hjem. Er klar til ny blive hjem.. han 1 tæve 1 mor lille brun labrador. far er konge puddel. Det er nogle små bamser. Legesyge. Aktive kærlige små hvalpe, meget kontakt søgende... Hvalpene er chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse Ring eller skriv for mere info..

7200 Grindsted
i dag
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.