Fransk Bulldog

9
100 Ren Fransk bulldog hvalpe

100 Ren Fransk bulldog hvalpe

12.900 kr.

100 Ren Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fransk Bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar 15.05 2022 Fransk bulldog, hvalpe, 8 uger , salgklar nu Vores dejlige tæve har fået 6 skønne hvalpe 3 hanner og 3 tæver. Hvalpene er født den 19.03 22 og er nu 8 uger. De har lige været ved dyrlægen hvor de er blevet vaccineret, chippet, sundhedsundersøgt og fået en sundhedsbog med alle deres data. Indtil videre har de fået 3 gange ormekur. Alle hvalpe er fine, sunde og raske. Vi har moderen som er rigtig, sød fin og rask som i kan se, hvis I kommer på besøg. Hvalpene er nu helt klar til at flytte hjemmefra. De er meget legesyge og kontaktsøgende, og ser frem til at møde deres nye familie. Når de bliver afhentet medfølger en lille madpakke, samt der bliver fremsendt en hvalpepakke fra Royal Canin. Skulle I være interesseret i en af disse dejlige hvalpe, så finde vi en dag, hvor I kan komme forbi.

6000 Kolding
i går
Fransk/ Mops kryds
  • Fransk/ Mops kryds - 2
  • Fransk/ Mops kryds - 3

Fransk/ Mops kryds

9.500 kr.

Fransk/ Mops kryds, Skønne hvalpe efter racetypiske og venlige forældre i god trivsel . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . De er chippes , vaccineret og sundhedschecket ( bog ) og er tip top i orden . Begge forældre haves og de er sunde og fordragelige hunde .Hvalpepakke og Købskontrakt med 2 års garanti følger med hvalpene . Sælges kun til ansvarsbevidste og seriøse familier , der er afklaret og velovervejet som kommende hundeejere . Hvalpene forventes rejseklare pr . 26/4-22 . Mere info på 28150897 .

7870 Roslev
i går
Tina Andersen
  • Fransk/ Mops kryds - 2
  • Fransk/ Mops kryds - 3
  • Fransk/ Mops kryds - 4
  • Fransk/ Mops kryds - 5
Franske bulldog med stamtavle

Franske bulldog med stamtavle

18.000 kr.

Franske bulldog med stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, De lækreste blue/tan hvalpe med stamtavle. mangler deres nye kærlige hjem. Vi har 2 piger og en dreng tilbage Søger i jeres nye bedste ven og har sat jer ind i det arbejde der er med et nyt medlem af familien, så har vi måske jeres nye medlem her ??hvalpene er stueopdræt og i daglig kontakt med børn. De er salgsklar 4/6 Dep 4000 (betales ikke tilbage, hvis køber springer fra) Kom gerne og besøg os, vi er klar til at tage imod jer. Billede af mor er der også. Jeg ligger nye billeder ind jævnligt ? De tre der ligger i kurven er dem der er tilbage. B. Bob, bodil og Berta, modtager helst opkald ved seriøs he vendelser

9560 Hadsund
lør.
Ægte Fransk Bulldog Hvalpe

Ægte Fransk Bulldog Hvalpe

11.000 kr.

Ægte Fransk Bulldog Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Ægte Franske bulldog hvalpe søger nu deres kommende hjem hos nogle dejlige mennesker. De er alle sundhedstjekket med sundhedsbog fra Dyrlægen. Chippet, vaccineret og orme behandlet 3 gange. Der medfølger en hvalpe pakke samt sele og line til den først tid. Der er en blå og en sort tæve og 2 blå hanner og en sort han. Ingen vejrtrækningsproblemer heller ikke på forældrene. Send besked i tilfælde af at jeg ikke er ved tlf.

4900 Nakskov
tir.
Franske Bulldogs blandinger

Franske Bulldogs blandinger

11.000 kr.

Franske Bulldogs blandinger, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Far er fransk bulldog og mor er griffon/ engelsk bulldog. Begge forældre er sunde og raske og ingen allergier og har begge er fantatiske roligt sind 1 pige ; sort med Brune og hvide aftegninger 1 dreng; blå/grå med hvid på hals og under maven 1 dreng ; blå/grå med hvide aftegninger 1 dreng ; sort med hvide aftegninger bla. I panden Hvalpene vokser op i vores stue med hverdagens lyde og børn i alle aldre De er klar til at komme hjemmefra i starten af uge 26 d 28 juni Hvalpe vil få øre , størrelse efter den fransk bulldog og hale fra mor Ved valg af hvalp lægges dep på 4000 kr som ikke tilbagebetales hvis i fortryder

8850 Bjerringbro
tir.

Lækker buller dreng søger nyt hjem

13.500 kr.

Lækker buller dreng søger nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lækker fransk hotdog dreng søger nye forældre, han er blå Merle og begge forældre er sundheds tjekket. begge forældre har fået røntgen fotograferet luftveje ryg hofter og hjerte osv? Han er vokset op i et hjem med andre hunde, kanin og papegøje, han er 3 uger nu og når han er gammel nok vil han os begynde at komme med ud i haven og lege og få tisset af osv. Han vil inden afrejse blive vaccineret, chippet og sundhedstjekket samt have fået ormekure. Vi ser gerne kommende ejere kommer flere gange og vi forbeholder os retten til at afvise hvis vi ikke syns kemien er der. Har du flere spørgsmål så kontakt gerne.

7560 Hjerm
3. maj.

Fransk bulldog hvalpe

Sælges

Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Velkommen til Kennel Yazoo For at komme i betragtning til en hvalp hos os, vil vi gerne høre mere om dig(en tlf samtale) Hvad kan i tilbyde en kommende hvalp og har i sat jer ind i racen? Vi består af Thomas på 48 år, sønnike Mike på 20 år og jeg Tina på 49 år. Vi bor i Nibe, 20 km fra Aalborg, sammen med vores 3 lækre buller basser. Molly på 3 år, Diesel på 1 år og sidste skud på stammen er Alba på 7 måneder. Molly er brindle, Diesel er blue/tan og Alba er lilac/tan. Her hos os, er vores hunde med i alt og de betyder alt. Når man vælger FB, så skal man være indstillet på at de: prutter, vil med med overalt, hader regnvejr og blæst. De elsker at være i centrum, loyale, ellers er de bare så lækker en race. De har hver især deres helt egen personlighed. Som vi siger herhjemme: "en gang FB, altid FB" Vi forventer hvalpe i September 2022- her er det Molly og Diesel som skal være forældre. Vores hunde er med stamtavle ved DHL. Molly er avls godkendt med stor ros. Molly er testet for: Luftveje Patella HD AD Spondylose Ryg. Vi tager 1000 kr i venteliste gebyr, som fratrækkes ved køb af hvalp hos os. Trækker du dig fra listen, betales gebyret ikke tilbage. Vi tager kun 5 på venteliste til kullet 2022. 4 pladser tilbage Når hvalpene er 3 uger gamle, kan i komme og vælge jeres kommende pelsbarn.Der betales et depositum på 5000 kr. Begge beløb modregnes det totale beløb, som afregnes, ved afhentning af hvalpen, når den er 8 uger. Når hvalpene forlader hjemmet, for at komme ud til deres nye forever hjem, får de legetøj, mad til den første tid, halsbånd og line, mad skåle på stativ, samt et tæppe som dufter af mor. De har været ude og køre bil, været ude (hvis vejret er ok) Og selvfølgelig dagligdagens lyde. De vil være i hænder fra dag 1, da det er vigtigt, at de bliver håndteret. De bliver vejet hver dag. De er chippet, vaccineret, ormekur, sunhedsbog, registreret i dansk hunde register, stambog, samt lavet købsaftale. Ved interesse send sms.

9240 Nibe
27. apr.

fransk bulldog dreng

13.500 kr.

fransk bulldog dreng, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fransk bulldog hvalp sælges da jeg er nødt til at gå af med ham pga. arbejde, så jeg har desværre ikke den tid som han fortjener. Han hedder hans og han er en dejlig, fræk og nysgerrig lille dreng på 16 uger. Han har fået vaccine ved 8uger, 12uger og ved 16 uger.. hans sundhedsbog følger med uden anmærkninger.. Han er renlig og han kan med andre hunde og dyr. Han er vant til børn og elsker at lege med dem. Jeg ser helst at hans kommer til en god stabil familie, som vil passe på ham resten af hans liv. for mere info 52797817

5700 Svendborg
6. apr.

Fransk bulldog

18.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Planlagte kuld hos os!! Læs mere nedenfor Vi er en dansk kennel som er godkendt ved kommunen til erhverv mæssigt opdræt Vi har følgende beviser/ uddannelse DKK opdrætter uddannelse DKK hunde holder uddannelse ( snart) Godkendt til dyretransport Dyretransport uddannelse CVR nummer Afventer godkendelse ved Fødevarestyrelsen Har kennel kontrol af alle dyr fra godkendt dyrlæge ? Der kommer løbende hvalpe hvor man kan komme på venteliste hvor man betaler 500 for at være på ventelisten så man er sikker på folk er seriøs 2000 betales når man har valgt sin hvalp og resten ved afhentning Der kommer følgende muligheder Merle i forskellige varianter Fawn i forskellige varianter Forskellige tan varianter Fluffy og fluffy bære varianter Priserne er fra 18.000 så jo mere excotic man vil have det jo dyrere bliver det ... Priserne er inc moms Når man har købt en hvalp hos os får man muligheden for at komme ind i vores lukket hvalpe gruppe på fb

9690 Fjerritslev
2. apr.
Fransk Bulldog VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er venlig, charmerende og bestemt tolererer fjern snorker. Den er meget Alle individualister, store behagelige selskabshunde og rolig. Den varmt udsættes for solen og kan godt holdes ude hele dagen. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Den er rolig, venlig og tillidsfuld, har et stabilt temperament og er ikke skrækslagen. Den passer godt til at leve sammen med andre dyr, herunder børn. HISTORIE Dansk Selskabshund er en relativt ny race, der er udviklet fra de populæretyper af selskabshunde som blandt andet bulldoggen, fransk bulldoggen og engelsk bulldoggen. Racen stammer fra slutningen af 1800-tallet, hvor den første kuld af danske selskabshunde blev opdrættet på Frederiksberg Slot. HØJDE 30-32 cm for begge køn. VÆGT 8-14 kg. FARVER Fawn eller brindlet fawn med eller uden mindre eller større hvide aftegninger.