Fransk Bulldog

27
Fransk Bulldog
 • Fransk Bulldog - 2
 • Fransk Bulldog - 3

Fransk Bulldog

11.000 kr.

Fransk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Født 20 oktober. 2 skønne drenge og 1 dejlig tæve sælges. Meget smukke hunde. De er klar til at flytte hjemmefra den 21. december, hvor de selvfølgelig har fået deres vaccinationer, 1 x ormekur og chip. Hvalpene er uden stamtavle, men 100% ren fransk bulldog. Hvalpene er uden stamtavle, men 100% ren fransk bulldog. Du er velkommen til at komme og se dem og reservere.

6622 Bække
i går
 • Fransk Bulldog - 2
 • Fransk Bulldog - 3
 • Fransk Bulldog - 4
 • Fransk Bulldog - 5
Franske bulldog hvalp

Franske bulldog hvalp

10.000 kr.

Franske bulldog hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød lille fransk bulldog han født 27/9 -21.. han sort brintel og meget forkælet da han er flasket op pga mor ikke havde mælk til ham? han er vant til andre hunde og kat.. vacineret pas og passet med ormekur og opvokset på royal Canin ? sidste foto er mor I en af mine andre annoncer er mor til salg :)

7150 Barrit
i går
Franskbulldog

Franskbulldog

13.000 kr.

Franskbulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 6 Skønne fransk bulldog hvalpet4 tæver og 2 hanner født den 25/9 salgsklar den 25/11 op vokset inde i stuen så de er Van til de daglig lyde og i hænder daglig. Begge forælder er sundhedsundersøgt før parring for Hd ad ocd og petela alt til ug. Hvalpen er blak/tan og sort bruget Når de kan flytte hjemme fra har de en hvalpe pakke med tæppe sele rem foder legetøj . De vil ha sundhedsbog være chippet indberette til dansk hunde register ormebehandlet 3 gange og første vac.

9381 Sulsted
i går
Fransk bulldog

Fransk bulldog

11.500 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så er disse lækre snack snart klar til at flytte hjemmefra. 3 fawn fransk bulldog hvalpe. ( 2 tæver og 1 dreng ) kan flytte den 22/12-21 der er de 8 uger. Hvalpene vil selvfølgelig leve op til de lovmæssige krav - Dansk hunderegister - ormekur - vaccineret Dep er 2500 kr ( Betales ikke tilbage ved fortrydelse ) som trækkes fra det fulde beløb ved afhentning af hvalp. Skriv sms til tlf 42221104 hvis du har lyst til at se hvalpe.

8990 Fårup
i går
Fransk Doodel . 2 x vaccineret

Fransk Doodel . 2 x vaccineret

7.500 kr.

Fransk Doodel . 2 x vaccineret, 2 han hvalpe tilbage . Hvalpene har en lækker blød pels. Ægte fransk mor og ægte mellem puddel far. Hvalpene er født 15-09-21 og klar til kærlige familier . De er glade og i møde kommende. Hvalpene er ormebehandlede .Hvalpene har været ved dyrlægen og er Sundheds undersøgt . Vaccineret 2 gange . Sundheds undersøgt 2 gange samt chip mærkede og registrerede i dansk hunde register. Vi har godkendt kennel med ene glade smeilyer ved fødevare styrelsen og faste kontroller af dyrlægen med ene glade smeilyer :) Samtidig er vi moms registrerede. Til hver hvalp ved af rejsen medfølger . 2 x vac Sundhedsbog Chip mærket og registreret i DHR Arion hvalpe foder til ca 14 dage Halsbånd samt 2 m . dressur line 3 stk. lege tøj Hvalpe guf Fleece tæppe Kontrakt med 2 års garanti Momskvittering inc. moms

9510 Arden
i går
Nordjysk Kennel og HundeShop

Fransk bulldog hvalp

9.500 kr.

Fransk bulldog hvalp, Denne skønne han mangler en fantastisk familie, som vil give ham et dejligt hunde liv. Han bor i husets midtpunkt. Han er vant til vores børn og andre hunde og alle vores hverdags lyde. Vi vil øve renlighed og han vil komme med i haven hverdag. Vi øver biltur Han er født med et modersmærke ved øjet (ikke i øjet) dette kan fjernes når han bliver ældre. Dyrlægen har set dette og siger det er kosmetisk og man kan fjerne det hvis det skulle genere. Bade mor og far er tjekket med røntgen og patella tjek, uden anmærkninger. De har ingen allergi eller anden sygdom. Mor er uden tavle men kender linjerne flere gen. Bag. Far har tavle. Mor er fawn og bor hos os, far er brindle og bor ikke hos os. Han er klar til at flytte lige inden juleaften. Han vil naturligvis være tjekket af dyrlæge, fået alle ormekur og vaccine. Chip og registreret i DHR. Der vil følge en hvalpepakke med til en god start. For yderligere info ring eller skriv 26795996. Depositum 3500kr betales ikke retur Rest beløb betales når han flytter hjem 6000kr

9480 Løkken
lør.

Frengel

8.000 kr.

Frengel, Nu kom tiden og vi kan forlade mor, og finde nye hjem. Vi r 2 friske han frengler (Mor/Beagle-Far/FranskBulldog) Med masser af gå på mod og lyst til at opleve verden, men skulle du have lyst til at nusse står vi også meget gerne til rådighed :0) Vi blev født D. 3/10/21 i vi r opvokset i stuen, til daglig går vi rundt sammen med 2 rottweiler og mor, så vi vandtil alle hverdagens lyde og larm, men den støvsuger virker stadig liiidt farlig. Vi r begyndt at træne i at det r udenfor vi laver toiletbesøg og det går rigtig godt, vi får masser af ros, og husker vores mennesker at lufte os ordenligt, har vi kun enkelte uheld om natten:0) Vi r nu klar til at flytte hjemmefra, for vi r fyldt 8 uger og har været ved dyrelæge for at få 1vacc, blevet chippet og reg i danskhunderegister, samt fået lavet sundhedstjek og sundhedsbog. Derudover har vi fået 3 x ormekur. Vores mennesker sørge for der r mad med til den første tid, lidt godbidder og et lille tæppe med mor?s og deres dufte på. Så hvis i overvejer at give en af, os et nyt hjem, siger vores mennesker i meget gerne, må komme og besøge oz. Selfølgelig helt uforpligtende, som de siger:0) Træffes på 52822193 Der r 2 drenge tilbage.

9760 Vrå
fre.

Fransk bulldog hvalp

10.500 kr.

Fransk bulldog hvalp, Dejlig broget han søger en fantastisk familie som vil give et dejligt hundeliv. Han er født og opvokset i husets midtpunkt. Han er derfor vant til vores larm, børn og andre hunde. Vi vil øve renlighed og komme med ud i haven hverdag, vi vil øve biltur og støvsuge lyd. Mor er fawn uden tavle. Hun er tjekket med røntgen og patella uden anmærkning. Ingen allergi eller anden sygdom. Jeg kender flere linjer bag. Far er brindle og har tavle. Han er tjekket med røntgen og patella uden anmærkning. Ingen allergi eller anden sygdom. Han er klar til at flytte lige inden juleaften. Han vil naturligvis være tjekke af dyrlæge inden han flytter. Fået alle ormekur og vaccine samt chip. Han får sin sundhedsbog og registreret i DHR. Der følger en hvalpepakke med til en god start For yderligere info, ring eller skriv til 26795996. Depositum 3500kr som ikke betales retur. Rest beløbet betales når han hentes hjem. 7000kr

9480 Løkken
tor.

Blue brindle

11.000 kr.

Blue brindle, Dejlig hanhund, 4 mdr gammel. Har ikke stamtavle.

6310 Broager
tir.

Fransk bulldog, hvalpe. 1 stk tilbage

12.000 kr.

Fransk bulldog, hvalpe. 1 stk tilbage, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så er der kun 1 hvalp tilbage, ud af et kuld på 7. Sonya, kuldets frækkert. Hun er altid klar på leg og ballade men er også en putte trold uden lige, som ikke er bleg for at give en masse møsser. Sonya er en stor flot pige, som er sort/brindel. Hun er en fantastisk hund og vil varme ethvert hjerte - og give ethvert hjem en masse liv. De er født naturligt d. 31 august og er dermed klar til at blive overøst med kærlighed og indtage deres hjem, hos deres nye familier. Mor er fawn og vejer 12 kg. Far er blue/brindel og vejer 15 kg. Begge forældre er uden stamtavle, men er sunde og raske. De bor begge her, så kan ses begge to. De er født og vokset op i stuen og er derfor vant til dagligdagens lyde og gøremål, samt er de en masse i hænder hver dag. Både hos voksne og børn. Hun er ormebehandlet, samt chippet og har fået begge vacciner således hun først skal have vaccine igen om 1 år. Hun vejer 4,6 kg Ved yderligere, og seriøst henvendelse bedes du/i kontakte os på 30627211 (grundet arbejde, er det bedst med sms) Vi sender gerne flere billeder, men ønsker at de kommende familier kommer og møder deres nye bedste ven, da det er vigtigt for os, at det er den helt rigtige familie til hvert enkelt hvalp. Dep. 5000.- som ikke tilbagebetales ved fortrydelse.

8382 Hinnerup
29. nov.

Fransk Bulldog

13.500 kr.

Fransk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Signe vores tæve på 2,5 år har fået sit første skønne kuld hvalpe. Ægte Franske Bulldog, ingen blanding. De kom til verden i vores stue d. 10. oktober helt naturligt, og er klar til et nyt hjem den 8. december. Så har i fundet julegaven??? de er alle sunde og raske. Dyrlægen følger dem til de er parate til et nyt hjem. Vaccineret og chippet plus ormekur er en selvfølge! Der bliver også lavet en sundheds bog. Når de forlader vores hjem vil de få et tæppe med der dufter af mor, og det hvalpefodder de begynder at spise på nuværende tidspunkt. Hvalpene kan reserveres men kom ud og oplev den lille hundefamilie først. Ring og få en snak eller skriv for flere fotos. I kan komme alle de gange i vil. Vi ønsker det bedste hjem for vores hvalpe...de kender dagens rutiner mht støvsugning og emhætte osv. Vi er en familie på 4 så de er vant til at blive kælet. De har alle fine hvide aftegninger på brystet, og ellers sorte med lyse striber på kroppen. Kaldes Brindle. OBS der er kun en tilbage!! Vi ses. Christina & Thomas

5450 Otterup
29. nov.

Franske bulldog tæve

9.000 kr.

Franske bulldog tæve, Flot typet fransk bulldog tæve i faun maske på 2 år , vant til andre hunde og kat og børn rigtig sød og renlig hund sælges pga ophør med fransk bulldog ? Hun er vaccineret, ormekur. Hun har en chip og et pas. Den vejer 10kg. Hun er renlig :)

7150 Barrit
29. nov.

Hundehvalpe fransk bulldog/mops

10.000 kr.

Hundehvalpe fransk bulldog/mops, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har de sødeste små 75% fransk bulldog og 25% mops hvalpe til salg de er sorte med hvidt bryst og nogle har begyndende tigerstriber på vej de er salgsklare den 22 dec og i skal være mere end velkommen til at komme og se de små krudtugler nu der er gang i dem ?? Hvis i vælger en hvalp skal der ligges et depositum på 3000 som bliver trukket fra når i henter dem. Alle har fået ormekur og chipning inden afgang herfra ?

7790 Thyholm
28. nov.

Fransk Bulldoghvalpe

12.000 kr.

Fransk Bulldoghvalpe, Fransk bulldog, flere hvalpe, 8 uger , salgsklar 11/6/2021 To smukke tæver og en flot han sælges. Tæverne er begge brindle med hvidt på bristet og hannen er hvid. Moren er skannet og godkendt til avl. Hun er også hvid med flot snudeparti og gode øjne. Meget smuk hund. Ca.10 kg. Ved seriøse henvendelser kan billeder af faren vises.

2700 Brønshøj
26. nov.

Isabella han

12.000 kr.

Isabella han, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Da vi er ved at flytte tilbage til Danmark har jeg for mange hunde i forhold til den nye bolig STR så unix søger nyt hjem. Han er Isabella og med stamtavle fra Østrig og ca 1 år gammel Han er en super sød hanhund og en rigtig cirkus klovn ? Han er vant til at løbe frit på grunden så han er ikke trænet til at gå i snor men ellers ingen problemer med ham. Han har chip vaccine ormekur stambog rabies og pas . Han vil blive indført på trace document / import dokumenter

9670 Løgstør
24. nov.

Steriliseret blå fransk bulldog

5.000 kr.

Steriliseret blå fransk bulldog , Jeg har en dejligt hanhund fra polsk avl. Den er steriliseret og er et år gammel. Han er chippet, vaccineret, fik ormekur, har pas og stamtavle. Prisen er inklusiv levering

8000 Aarhus C
16. nov.

Blå fransk bulldog

10.000 kr.

Blå fransk bulldog, En dejligt fransk buldog hvalp sælges. Den er født den 06/05 De er fra stueopdræt og er utrolig tillidsfulde. Hvalpene er vaccinerede to gange, har fået ormekure og er rabies vaccinerede, derefter 3 ugers karantæne . De er dyrlægetjekket og er sunde og raske. Jeg er i Danmark næsten hver uge, og jeg kan tilbyde at levere hos køber. Jeg taler/skiver/læser dansk og svarer gerne på yderligere spørgsmål. Der medfølger naturligvis såvel stamtavle hundepas og sundhedsbog. Prisen er inklusiv levering

8000 Aarhus C
14. nov.

Fransk bulldog

15.000 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi har to dejlige hvalpe til salg. Er blue ( blå) begge to , klar til nyt hus . Er hanhund og tæve. Født den. 14 juni , er dyrlægetjek, ormekur, vaccineret og medfølge stamtavle/ stambog. Har pass. Opvokset med andre hunde og katte. Er virkelig god til børn . Er renlig. Hvis du ville høre mere bare ring eller smidt besked.

7500 Holstebro
13. nov.

Fransk bulldog hvalpe

14.000 kr.

Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sælger disse 3 skønne hun hvalpe. De er vant til børn og de er meget legesyge. For interesse skriv til 53 27 63 27. Ved køb, betales et depositum på 4.000 som modregnes ved afhentning. Mvh Eda

2860 Søborg
12. nov.

Franske Bullebasser

8.500 kr.

Franske Bullebasser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hejsa nu er jeg rejseklar :-) Bøf er en Tigerstripet Blå/sort/brun med hvide aftegninger en stor dreng han er en fræk lille dreng som elsker at udforske livet og er bestemt ikke bange for noget . Mor er en farvn fransk bulldog på cirka 15 kg Far er blå og vejer cirka 19 kg billeder kan sendes af forældrene Begge hvalpe er sundhedstjekket og chip og ormekur. Ingen afdrag : Kontakt : 81747525 / 93932539

9690 Fjerritslev
11. nov.

Fransk bulldog

Sælges

Fransk bulldog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, https://www.facebook.com/groups/950770812372709/?ref=share Velkommen til Kennel Yazoo. For at komme i betragtning til en hvalp hos os, vil vi gerne høre mere om dig/ jer (en tlf samtale) Hvad kan i tilbyde en kommende hvalp og har i sat jer ind i racen? Vi består af Thomas på 47 år, sønnike Mike på 19 år og jeg Tina på 49 år Vi bor i Nibe, 20 km fra Aalborg, sammen med vores 3 lækre buller basser. Molly på 3 år, Diesel på 10 måneder og Alba på 4 måneder. Molly er brindle, Diesel er blue/tan og Alba er lilac/tan. Her hos os, er vores hunde med i alt og de betyder alt. Vores hunde er med stamtavle ved DHL. Molly er avls godkendt med stor ros. Molly er testet for: Luftveje Patella HD AD Spondylose Ryg. Vi tager 1000 kr i venteliste gebyr, som fratrækkes ved køb af hvalp hos os. Trækker du/i jer fra listen, betales gebyret ikke tilbage. Vi tager kun 5 på venteliste til kullet 2022 Nyt kuld December 2022. I kan skrive jer op nu. Når hvalpene er 3 uger gamle, kan i komme og vælge jeres kommende pelsbarn. Der betales et depositum på 5000 kr. Begge beløb modregnes det totale beløb, som afregnes, ved afhentning af hvalpen, når den er 8 uger. Når hvalpene forlader hjemmet, for at komme ud til deres nye forever hjem, får de legetøj, mad til den første tid, samt et tæppe som dufter af mor, kurv, halsbånd, line, sikkerhedssele til bil, mad og vand skåle, høm høm poser. Foder spand fra Royal Canin. De har været ude og køre bil, været ude (hvis vejret er ok) Og selvfølgelig dagligdagens lyde. De vil være i hænder fra dag 1, da det er vigtigt, at de bliver håndteret. De bliver vejet hver dag ? De er chippet, vaccineret, ormekur, sunhedsbog, registreret i dansk hunde register, stambog, samt lavet købsaftale. Billede 1 er Molly

9240 Nibe
10. nov.

Franske bulldogs

12.000 kr.

Franske bulldogs, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Franske bulldog hvalpe, stueopdræt, chippet, vaccineret, ormekur, sundhedstjek. 2 tilbage ud af et kuld på 7. 1 han brindle, 1 TÆVE helt sort. 10 uger på lørdag.

4760 Vordingborg
28. okt.

Søger du fransk bulldog

123.456 kr.

Søger du fransk bulldog, Søger du en fransk bulldog . Eller går du bare meget op i sundheden på de franske , og måske ønsker et sted du kan spare med andre at samme interesse , Vi findes på Facebook under navnet Fransk bulldog Sundheds tjekket forældre dyr Avl og parring ? På siden er der ikke bare 1 opdrætter eller kennel , det er for alle dem der opdrætter franske bulldog , krav til evt opdrætter derinde er dog de deres hund har været i røngten

7600 Struer
28. okt.

Fransk bulldog hvalpe

18.000 kr.

Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, De mest skønne, højeste kvalitet og sundhedstestet Franske Bulldogs, som er født og opvokset i Danmark. Flere billeder og videoer fra fødslen kan ses på vores Facebook side. Hvalpene er 7 uger gamle og de blev født naturligt. Vi har 2 blå lilac drenge 1 blå pige og 1 blå fawn piger. Prisen er: 18000kr til blå fawn 20000kr til blå pige og lilac. Begge moderen og faren kan ses sammen med hvalpene. Begge forældre testes grundigt inklusive DNA test med Animal Genetic. Begge røntgenbilleder uden misdannelse,hemivertebra, begge forældre har fantastisk vejrtrækning (far er blevet testet i UK og han er BOAS 1). Patella 0/0. Hvalpe vokser i vores stue sammen med vores børn (1.5 og 3.5 år) og bruges sammen med andre hunde. Hvalpene sælges med: Sundhedsbog fra dyrlæge, samt chip ( registrering i Dansk Hunderegister), Ormekur og den første vaccine. 50% rabat fra den anden vaccination i Centrum Dyreklinikken Vejle. Stamtavle Købskontrakt med 2 års garanti Faktura Hvalpepakke fra Royal Canin med godbidder, tæppe og legetøj. Hvis du er på udkig efter sociale og børnevenlige hvalpe af høj kvalitet, som ikke kun er smukke udenpå, men også indeni, så 'Like' og følg os på Facebook. Vi uploder løbende detaljer vedr. fremtidige kuld samt billeder af voksne hunde. Billeder og videoer med hvalpene på Facebook. Like' og følg os på: https://www.facebook.com/mypetitefrench/ Lidt om os: Vi har avlet franske bulldogs i over 10 år, vi har stor erfaring både med avlsprocessen såvel som den franske bulldog race. Vi har en godkendt dansk kennel med lovpligtige hundeholdderuddannelse (Adfærd, Genetik, Reproduktion, Rammerne, Hundens røgt og pleje) og flere kontroller i løbet af året, både fra Fødevarestyrelsen såvel som dyrlæger. Alle rettigheder forbeholdes.

8762 Flemming
25. okt.

3 tæver uden stambog

7.000 kr.

3 tæver uden stambog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 broget og 2 sorte tæver er klar til at flytte hjemmefra . prisen er sat ned frem til onsdag morgen med håb om de kan flytte på samme tid som de andre ... KUN kontakt via telefon vi er en dansk kennel men med adresse i udlandet

9670 Løgstør
21. okt.

1 han uden stambog

5.000 kr.

1 han uden stambog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 dreng er klar til at flytte Hanhunden er den uden halsbånd. prisen er sat ned frem til onsdag morgen så de kan nå at få et nyt hjem inden de andre rejser . KUN kontakt via telefon ...... vi er en dansk kennel men med adresse i udlandet

9670 Løgstør
21. okt.

fransk bulldog dreng

13.500 kr.

fransk bulldog dreng, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Fransk bulldog hvalp sælges da jeg er nødt til at gå af med ham pga. arbejde, så jeg har desværre ikke den tid som han fortjener. Han hedder hans og han er en dejlig, fræk og nysgerrig lille dreng på 16 uger. Han har fået vaccine ved 8uger, 12uger og ved 16 uger.. hans sundhedsbog følger med uden anmærkninger.. Han er renlig og han kan med andre hunde og dyr. Han er vant til børn og elsker at lege med dem. Jeg ser helst at hans kommer til en god stabil familie, som vil passe på ham resten af hans liv. for mere info 52797817

5700 Svendborg
20. okt.