Engelsk Staffordshire Bull Terrier

15
Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

18.000 kr.

2drenge 1 pige Klar til at flytte 26/4

8471 Sabro
30. maj.
Staffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier

7.500 kr.

Det er med stor sorg i hjertet at vi skal sælges vores sbt. Hun er skøn og dejlig familie hund. Hun er meget kælen og har meget personlighed. Hun har DKK stamtavle og er fra 15-1-2019. Hun har aldrig haft brug for dyrlæge, kun da hun fik kejsersnit og derefter blev hun steriliseret. For mere info skriv til mig. Vi ønsker kun seriøs henvendelser. Vi ønsker hun får det bedste hjem meget gerne med børn. Vi har børn i alder fra 6-13 så hun er vant til andre dyr og børn. Høns er hun ikke glad for.

4532 Gislinge
12. jun.
Staffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier

5.000 kr.

Dora er en Staff fra 20 juni 2018. Hun kan ikke indgå i en familie med små børn, da hun stresser og ikke gider børnene. Hun er steriliseret og har stamtavle i dkk. Hun er stille og rolig Dora søger et nyt og sit blivende hjem, dog er der nogle krav til den kommende og blivende familie Krav: ? Der må ikke være andre dyr i hjemmet ? I/ De skal kende til racen ? der må ikke være små børn

9480 Løkken
21. jun.
Staffordshire Bull terrier

Staffordshire Bull terrier

3.000 kr.

Er du Max's nye hjem? Nu har jeg snart haft Max i pleje I halvanden måneds tid, efter tidligere ejer måtte erkende de to ikke fungerede sammen. Og da jeg ikke selv skal have permanent hund pt., så er det tid til at finde hans nye hjem. Max er kastreret (kryptokid), 3 årig hanhund. Ren staff, uden tavle. Har ikke haft større sygdomme. Meget staff, meget nærværssøgende. Lettere hyper. Godt sind. Tidl. ejer havde hans mor, og har haft Max hele tiden. - Er motionskrævende, kommer ikke til at fungere som havehund - Er MEGET træningsvillig, omend han ikke altid fatter hvad du vil have ham til. - Kan ved mig godt være alene hjemme frit. ? Kører gladeligt bil. - Kan IKKE med hanhunde. Jeg ser ham kun reaktiv mod nogle, men tidl. ejer oplyser ingen hanhunde. - Vandhund - hopper i bad, vandpytter og vand så snart det byder sig, men kan ikke holde sig over vand i svømmesituationer. - Jagter fugle og katte. Har ellers kun observeret nysgerrighed omkring andre dyr, ingen forsøg på jagt. - Ingen hjem med små børn. Han har brug for ro og struktur i hverdagen. Er vokset op med teenagebarn omkring sig. - Umiddelbart ikke egnet til gruppehundetræning pt. - Han har ikke helt lært hvad intimsfære er endnu, men vi arbejder langsomt på det. Og så den mere vigtige del. Jeg fik Max ind midt i maj, som en galopperende stressbold (tidl. ejers ord), kravlende på væggene. Det er han ikke længere, men han får stadig stressepisoder. Ulvetimer med stress. Hans nye hjem er derfor et sted hvor man er godt bevidst om hvor klodsede og needy staff kan være samt har TÅLMODIGHEDEN til at arbejde med hans tilbageværende stressepisoder, nok med en adfærdsterapeut nemmest. Det ses bl.a. I halsning og stresshumperi af ben, og pt. får han tilbudt distraktioner som b.l. noget at gnave I, gåture eller kontrollerede time outs. Han er begyndt at søge sin egen ro henover dagen, uden at klistre. Vi arbejder stadig med han ikke behøver at fare op, så snart jeg bevæger mig. Han rykker flot

8882 Fårvang
i går
Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

16.000 kr.

4 skønne sbt hvalpe (1 tæve og 3 hanner) søger en dejlig familie, hvor de kan blive forkælet og elsket og være i centrum. De virker alle meget lovende udseendesmæssigt, med flotte hoveder og super flotte aftegninger. Mor er rød med et bredt hoved og kort næse og markeret stop, utroligt flot tæve. Hun har et ønskesind, er så sød og kærlig og omgængelig Far er hvid med et meget bredt hoved og flot stop, samt kort næse. Han er den lave/brede model som vi rigtig godt kan lide. Han er en super glad dreng, han sætter pris på en god gang leg, samt en rask gåtur. Han elsker alle mennesker, specielt børn, katte har han også mødt uden problemer, her er sindet også helt i top. Det er vigtigt for os, kun at bruge avlsdyr som er gode i hovederne, altså velafbalancerede og omgængelige for store og små. De må rejse hjemmefra den 26/7 og der vil medfølge DKK stamtavle, sundhedsbog og en hvalpepakke med kvalitetsfoder, og godbidder Ring gerne for mere info.

5853 Ørbæk
i går

Staffordshire Bull terrie

19.000 kr.

7 dejlige røde hvalpe sørger deres forevige hjem. Der er 4 piger og 3 dreng. Hvalpene er født og vokser op inde i huset. De er efter racetypiske forældre, med gode stamtavler, men især deres temperament skal fremhæves. Hvalpene vil gennem deres opvækst have kørt bil, set verden, mødt forskellige dyr og mennesker, vi lægger stor vægt på at aflevere en mental sund og stærk hvalp til netop jeres familie. Det er her muligt at følge sin hvalp, gennem sin opvækst. Hvalpene sælges med DKK stambog og hvalpepakke indholdene ene lækre ting. Der er to drenge og to piger ledige. Send gerne sms Reserveringsgebyr 4000kr

9610 Nørager
8. jun.

Staffordshire Bull terrier

12.500 kr.

Vores smukke sorte tæve Diva har fået 5 skønne hvalpe 3 drenge og 2 tæver. Pige(uden halsbånd reserveret) Pige gul halsbånd(reserveret) Dreng grå halsbånd Dreng blå halsbånd(reserveret) Dreng brun halsbånd Hvalpene er stueopdrættet, og ville vokse op med vores to andre hunde, samt have og ha oplevet børn. Vi vægter rigtigt meget at hvalpene skal have brugt deres sanser rigtigt meget, og vi får det klædt så meget på vi kan til deres ny hjem. De bliver osse vænnet til normal hverdags støj, i hjemmet men osse små turer udenfor hjemmet. Faren er rød, med stamtavle, og har hverken haft allergi eller andre sygdomme. Moren er sort med hvid men dog uden stamtavle men 100% ren, og er osse allergi/sygdomsfri. Hvalpene har ikke stamtavle. Hvalpene ville blive undersøgt fra top til tå ved dyrlægen inden de kommer ud til deres nye hjem, de får osse 2*ormekur, bliver chippet og vaccineret, samt bliver registeret i dansk hunderegister. Hvalpenes nye familier får hvalpepakke med som indeholder, tæppe med duft af mor og søskende, hvalpe mad til første stykke tid, og en masse legetøj. Ved reservation betales et depositum på 2500kr. Depositum refunderes IKKE ved fortrydelse. Du/i kan følge hvalpene fra helt ny født, og indtil afhentning i vores Facebook gruppe, som man bliver tilføjet til ved reservation af hvalp, der kan i lige ledes ligge billeder/videoer ind af hvalpene når de er kommet hjem til jer fra os, så vi også kan følge med i deres opvækst. Der bliver lige osse lavet en kontrakt, som er muligt at læse igennem inden. Ring eller skriv for mere info/billeder, eller hvis i skulle have flere spørgsmål. :)) skriv gerne for interesse på nr 30145545 Hvalpene er salgsklar d.24 juni :) Hvis d.24 ikke passer med jeres ferie, kan der sagtens laves en aftale om anden afhentnings dato.

9632 Møldrup
22. maj.

English Staffordshire Bull Terrier

18.000 kr.

English Staffordshire Bull Terrier, hvalpe, 3 uger , salgklar 8.6.22 Min dejlige hund Coco har kun født 1 skøn dreng i farven Rød og vi søger hans nye kommende familie. Hvalpen er stueopdræt, og i daglig kontakt med vores 2 børn. Hvalpen er med DKK stamtavle og ud af to fine forældre. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde, og begge forældre har DKK tavle Hvalpen vil være undersøgt af dyrlægen, chippet, vaccineret, og have fået ormekure inden flytning d. 8/6 hvor han vil være 8 uger. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke Som indeholder foder, legetøj samt tæppe der dufter af mor. Ved reservation betales et depositum på 4000 kr. Depositum refunderes ikke ved fortrydelse.

2300 København S
man.

Staffordshire bull terrier tæve

6.500 kr.

Har denne tæve som er født d.6 maj 2019. Hun sælges da hun desværre ikke kan med vores andre hunde desværre. Hun er ikke steriliseret. Der medfølger stamtavle, sundhedsbog. Hun er elsker at være ude og bade. Har aldrig oplevet så stor en vandhund før. Hun er vandtil børn,og hun forguder og elsker at ligge og nusse med dem. Hun har den sødeste personlighed og det gør pisse ondt at skulle af med hende. Hun sælges til blivende hjem. Og en familie der kan give hende masser af kærlighed hvor der ikke er andre hunde.

7850 Stoholm Jyll
i dag
Stoholm Skrot & Autoophug

Engelsk staffordshire bull terrier

17.000 kr.

1 skøn tæve i farven lys Brindle søger deres nye kommende familie. Hvalpene er stueopdræt, og i daglig kontakt med vores 5 børn. De kommer dagligt udendørs, og udforsker verden. Forældrene er skønne familie hunde, og haves begge som kan ses ved besøg. Hvalpene har: DKK stamtavle Fået 3x ormekur Dyrlægetjek /sundhedsbog Ved afrejser følger der en hvalpakke med. Som indeholder foder, legetøj samt tæppe der dufter af mor. Hvalpene er klar til og flytte hjemmefra d.1/10 hvor de vil være 8 uger. Står i og mangler jeres nye familie medlem, så i være velkommen til og kontakte os for mere info.

7171 Uldum
10. jun.

English Staffordshire Bull Terrier hvalp...

16.500 kr.

English Staffordshire Bull Terrier hvalpe med DKK stamtavle Født d. 25/4-22, salg klar d. 20/6-22 Diva og Nico er blevet forældre til 3 smukke piger, Nala, Bellis og lille Britt. (Nala beholder vi og er derfor ikke til salg). Pigerne er sorte m. hvid aftegning på brystet, de er opvokset inde i stuen med en masse kærlighed, og de vil bliver klædt bedst muligt på til hverdagens lyde, blive socialiseret, pottetræning m.m. Hver hvalp vil få en hvalpepakke med som inkludere: Foder, snor, halsbånd, et legetøj og et tæppe med divas dufte. De har fået den første vaccine, 2 gange ormekur, chippet, samt DKK stamtavle og sundhedsbog. Vi søger de helt rigtige, da disse hvalpe er familie og vi ønsker det bedste liv for dem, derfor forbeholder vi os retten til at vælge. Vil du/i gerne ud og se dem eller blot hører mere, så skal i være mere end velkommen til at ringe/skrive til mig på tlf: 60223307 eller min mand på tlf: 31377030 Depositum 4000 som betales ved reservering. (beløbet tilbagebetales ikke)

7500 Holstebro
12. jun.

Staffordshire hvalpe

21.000 kr.

Disse skønne og sunde drenge leder efter et nyt hjem - de er engelsk af ophav med meget fine papirer og forældre i absolut topklasse både af race standard men også i størrelse. Vi er 8 uger og trænger til at se lidt mere af verdenen Vi leder efter fornuftige ejere og vi vil gerne vide lidt om jer inden vi flytter ind ? Kontakt vores ejer på tlf og hør nærnwre

5200 Odense V
21. jun.

6 helt ægte hvalpe søger nyt hjem

12.500 kr.

Vores skønne dejlige hund har beriget os med disse 6 skønne hvalpe 2 hanner og 4 piger De kommer snart til salg så søger du/i en dejlig sød venlig familiehund så kontakt og gerne på tlf 60137317 for et besøg. Hvalpene vokser op i vores bryggers og er meget tæt med os og vores 2 børn. Hvalpene vil være tilvendt dagligdagens lyde og en masse kærlighed. Hvalpen får en hvalpepakke med hjemmefra til sit nye hjem med et tæppe og en bamse med duften herfra samt et halsbånd. Sundhedsbog, lægetjek, vacciner og ormekur. Helt ægte Staffordshire Bull terrier Hvalpene sælges uden stamtavle Sælges som familie hunde. Mere info kommer snart ellers skriv gerne men kun seriøse henvendelser TAK?? Ved reservation af en hvalp betales et Depositum på 2500 kr som ikke tilbagebetales ved annullering. De sidste 10.000 kr betales ved afhentning af hvalpen. Pris i alt 12.500 kr

4953 Vesterborg
i dag

Staff

13.000 kr.

Hvalpe født d. 16/4 22, og klar til at flytte hjemmefra nu De er stueopdrættet og socialiseret med andre hunde. De er super tillidsfulde og kontaktsøgende. Hvalpene har fået sundhedstjek uden anmærkninger, chip, vaccination, ormekure og stamtavle i EKC (European Kennel Club) De er opvokset på kvalitetsfoder. Der medfølger en hvalpepakke med bl.a. foder, legetøj, tæppe med duft fra mor, halsbånd og snor og købskontrakt.

9370 Hals
i dag

Hvalpe

10.000 kr.

2 piger og 1 dreng mangler et hjem. De er født d. 20.maj og klar til at komme hjemmefra d. 20. Juli . De får alle 2x ormekur , vacation, chip, sundhed tjek og sundhedsbog inden de skal herfra . Både mor og far er rolig af sind og vant til børn og ændre hunde . De er kærlige , legesyge og kan godt lide at putte . Hvalpene er uden tavle , men både mor og far er ren staff

5210 Odense NV
man.
Engelsk Staffordshire Bull Terrier VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er kvik, modig og knyttet til sine mennesker. Den er glad for at være aktiv, men kan også trives som havehund. Den kan have lidt kuldskær, men generelt er den robust og sund. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Den skal stimuleres dagligt mentalt og fysisk for at bevare sin glade og afbalancerede disposition. TEMPERAMENT Racen har et temperament, der kan beskrives som knyttet, modig og kvik. Det er en hund, der ikke ladersig slå ud, men som trives bedst, når dens familie er samlet. Den er glad for at være aktiv og har brug for daglig motion. HISTORIE Dansk Selskabshund er en opdrættet race, som stammer fra blandinger af racer som tyske Pinscher, danske Hyrdehunde og schweiziske Laufhunde. Den blev opdrættet for at være et godt selskabshundevæsen. HØJDE 35, 5-40, 5 cm for begge køn. VÆGT Hanner 13-17 kg. Tæver 11-15 kg. FARVER Rød, fawn, hvid, sort eller blå, eller enhver af disse farver med hvide aftegninger. Enhver nuance af brindle, eller brindle kombineret med hvidt. 'Black and tan' eller leverfarve er særdeles uønsket.