Engelsk Staffordshire Bull Terrier

5
Staffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier

9.000 kr.

Staffordshire bull terrier, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Det er med stor sorg i hjertet at vi skal sælges vores sbt. Hun er skøn og dejlig familie hund. Hun er meget kælen og har meget personlighed. Hun har DKK stamtavle og er fra 15-1-2019. For mere info skriv til mig. Vi ønsker kun seriøs henvendelser.

4532 Gislinge
tir.
Staffordshire bullterrier, hvalpe.

Staffordshire bullterrier, hvalpe.

10.000 kr.

Staffordshire bullterrier, hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Da vi igen, har været så super heldige at vores tæve har fået hvalpe, de er født d. 22 maj 2022, søger vi derfor nye hjem til dem fra d. 24 juli 2022, og de har IKKE stamtavle, da hverken vores tæve eller hanhund har stamtavle. Inden fraflytning, vil de blive chippet, vaccineret og have fået ormekur - vores dyrlæge anbefaler dog en ormekur igen når de skal revaccineres omkring de 12-14 uger, for at være dækket helt ind. De vil inden fraflytning også have kørt bil, været i rummet imens der bliver støvsuget og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at de er så renlige som vi kan gøre dem på 8 uger. Der er 2 tæver og 5 hanner til salg. Tævens pris ligger på 11.000kr. Hannernes pris ligger på 10.000kr. Der SKAL ligges et depositum på hvalpen, ved reservation, da jeg ikke ønsker at reserverer en hvalp som ikke bliver afhentet. Du er derfor først sikret din hvalp når du har betalt depositum. Depositummet er på 3000kr pr. Hvalp, og dit depositum bliver IKKE refunderet ved fortrydelse. Vi har givet hvalpene navne herhjemme, dog er det ikke et blivende navn - har I derfor et ønske om andet navn, så skriv det gerne så det kan blive givet videre til dyrlægen når den tid kommer. 1. tæve hedder Hera, og har gul snor om halsen. 2. hæve hedder Freja, og har pink snor om halsen. 1. han hedder Herkules, og har blå snor om halsen. 2. han hedder Thor, og har grøn snor om halsen. 3. han hedder Asterix, og har lys grøn snor om halsen. 4. han hedder Obelix, og har brun snor om halsen. 5. han hedder Diego, og har sort snor om halsen. Dette, er dog kun for at vi kan kende forskel på dem herhjemme.

5300 Kerteminde
man.
Staffordshire Bull terrier

Staffordshire Bull terrier

12.500 kr.

Staffordshire Bull terrier, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores smukke sorte tæve Diva har fået 5 skønne hvalpe 3 drenge og 2 tæver. Pige(uden halsbånd reserveret) Pige gul halsbånd(reserveret) Dreng grå halsbånd Dreng blå halsbånd(reserveret) Dreng brun halsbånd Hvalpene er stueopdrættet, og ville vokse op med vores to andre hunde, samt have og ha oplevet børn. Vi vægter rigtigt meget at hvalpene skal have brugt deres sanser rigtigt meget, og vi får det klædt så meget på vi kan til deres ny hjem. De bliver osse vænnet til normal hverdags støj, i hjemmet men osse små turer udenfor hjemmet. Faren er rød, med stamtavle, og har hverken haft allergi eller andre sygdomme. Moren er sort med hvid men dog uden stamtavle men 100% ren, og er osse allergi/sygdomsfri. Hvalpene har ikke stamtavle. Hvalpene ville blive undersøgt fra top til tå ved dyrlægen inden de kommer ud til deres nye hjem, de får osse 2*ormekur, bliver chippet og vaccineret, samt bliver registeret i dansk hunderegister. Hvalpenes nye familier får hvalpepakke med som indeholder, tæppe med duft af mor og søskende, hvalpe mad til første stykke tid, og en masse legetøj. Ved reservation betales et depositum på 2500kr. Depositum refunderes IKKE ved fortrydelse. Du/i kan følge hvalpene fra helt ny født, og indtil afhentning i vores Facebook gruppe, som man bliver tilføjet til ved reservation af hvalp, der kan i lige ledes ligge billeder/videoer ind af hvalpene når de er kommet hjem til jer fra os, så vi også kan følge med i deres opvækst. Der bliver lige osse lavet en kontrakt, som er muligt at læse igennem inden. Ring eller skriv for mere info/billeder, eller hvis i skulle have flere spørgsmål. :)) skriv gerne for interesse på nr 30145545 Hvalpene er salgsklar d.24 juni :) Hvis d.24 ikke passer med jeres ferie, kan der sagtens laves en aftale om anden afhentnings dato.

9632 Møldrup
søn.
Familie hund

Familie hund

16.000 kr.

Familie hund, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Opdatering vores tæve blev parret i går lørdag den 21 maj.det var en vellykket parring. Man kan allerede nu kontakt mig og komme på venteliste Forældre har HD A og HD B Ad 00 Patella 00 Lghda og HC fri. Vi avler udelukket familiehund med gode gener og sind. Vi viser med glæde frem vores smukke sorte tæve, hun elsker gæster og tror alle gæster er til hende. Far kan ses i Dianalund. Far er rød og den kærligste hund man kan tænke sig. Sist kuld fik hun 4 blå og 3 sorte hvalpe Jeg har beholdt en hvalp fra sidste kuld. Hun er så nem. 9 måneder og jeg kan næsten ikke mærke jeg har en hvalp Opdatering. Zilla har dags dato bestået mental testen som læsehund.

5853 Ørbæk
søn.
Engelsk staffordshire Bull terrier 8 mdr

Engelsk staffordshire Bull terrier 8 mdr

14.000 kr.

Engelsk staffordshire Bull terrier 8 mdr, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej jeg søger et nyt hjem til min dejlige dreng på 8 mdr, han er en rigtig god hund som er lydig og loyal, han er en rigtig sjov hund som har den skønneste personlighed. Han er ren Engelsk staffordshire Bull terrier med stamtavle, han har fået alle sine vaccinationer og ormekur, han har også fået loppe og flået kur

2300 København S
18. maj.
Engelsk Staffordshire Bull Terrier VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er kvik, modig og knyttet til sine mennesker. Den er glad for at være aktiv, men kan også trives som havehund. Den kan have lidt kuldskær, men generelt er den robust og sund. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Den skal stimuleres dagligt mentalt og fysisk for at bevare sin glade og afbalancerede disposition. TEMPERAMENT Racen har et temperament, der kan beskrives som knyttet, modig og kvik. Det er en hund, der ikke ladersig slå ud, men som trives bedst, når dens familie er samlet. Den er glad for at være aktiv og har brug for daglig motion. HISTORIE Dansk Selskabshund er en opdrættet race, som stammer fra blandinger af racer som tyske Pinscher, danske Hyrdehunde og schweiziske Laufhunde. Den blev opdrættet for at være et godt selskabshundevæsen. HØJDE 35, 5-40, 5 cm for begge køn. VÆGT Hanner 13-17 kg. Tæver 11-15 kg. FARVER Rød, fawn, hvid, sort eller blå, eller enhver af disse farver med hvide aftegninger. Enhver nuance af brindle, eller brindle kombineret med hvidt. 'Black and tan' eller leverfarve er særdeles uønsket.