Engelsk Bulldog

3
Old engelsk bulldog

Old engelsk bulldog

12.000 kr.

Disse to skønheder venter hvalpe til start juli , en god flok er scannet .. de sidste par billeder er fra sidste kuld. Vi har selv en han fra sidste gang ??? Hundene vil vokse op i et hjem med andre hunde og en masse børnehænder , de vil self være plejet og passet med ormekur chip og vac når de skal flyve fra reden. Kan kun anbefalde denne lækre race som familie hund ! Far er engelsk bulldog og mor er Old engelsk bulldog.. begge sociale hunde som elsker nus og kram.. pris 12000 kr tæve 11500 kr han. Dep 5000 kr som betales tilbage hvis der sker noget med hunden inden afhentning. Dep betales ikke tilbage ved fortryd af køb.

7950 Erslev
10. jun.
Old english bulldog

Old english bulldog

10.000 kr.

Oreo og Cookie er klar til at flytte hjemmefra fredag den 24/6. Det er 2 skønne tæver. Mor er fra eget opdræt uden tavle, men far er med tavle. Begge forældre haves Ingen afbetaling Jeg foretrækker SMS

6534 Agerskov
22. jun.
Old english bulldog han med stamtavle

Old english bulldog han med stamtavle

4.500 kr.

Tyson søger et blivende hjem hvor han kan være centrum. Han kan ikke med andre hanhunde, store hunde eller dominerende tæver Han er flot herre i lilac, 30kg, 4år og 43cm høj og med EKC tavle Han egner sig ikke til at bo ved mange naboer hvis han skal være alene hjemme i længere tid af gangen da han står og skaber sig. Han er ikke kastreret Skriv SMS for mere info ?

6534 Agerskov
22. jun.
Engelsk Bulldog VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er livlig, kontaktsøgende og glad for mennesker. Den er ikke så aktiv som andre racer, men den skal have daglige gåture. Den er rolig og godmodig og passer godt til børn. BEHANDLING Pelsen er tæt og kort, og den kræver regelmæssig børstning. Ørerne skal passes omhyggeligt hver dag, ligesom øjenrande og læbefolder skal holdes rene. LÆRING Racen er nem at opdrage, blot det sker med venlighed og konsekvens. Enhver form for hårdhed vil snarere gøre ondt end gavne. HISTORIE Bichon Havanais er en oprindeligt spansk hunderace. Den blev oprettet af blandinger af Bichon Frise, Malteser og Coton de Tuléar. Racen blev anerkendt i 1966. HØJDE 35-40 cm. - dog ikke angivet i racestandarden. VÆGT Hanner 25 kg. Tæver 22, 7 kg. FARVER Ensfarvet rød i forskellige nuancer, fawn eller brindlet med eller uden sort maske eller hvide aftegninger.