Engelsk Bulldog

4
Engelsk Bulldog

Engelsk Bulldog

9.000 kr.

Engelsk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har været så heldige, at vores tæve har fået 8 skønne hvalpe d. 25 april. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde. Hvalpene får sundhedstjek, chip, vaccination og ormekur inden flytning. Stamtavle på hvalpene medfølger ikke. De er klar til at flytte hjemmefra d. 20/6 . Så hvis I skal have jer en lille lækker basse med hjem til sommerferien, så er muligheden her. En skøn familie hund med masser af hjerte og personlighed. Der kan reserveres en af hvalpene ved at kontakte os, og derefter ligge et depositum. 2 tæver og 3 drenge tilbage

7620 Lemvig
man.
1 Mini Bull tæve

1 Mini Bull tæve

15.000 kr.

1 Mini Bull tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 1 sund og dejlig Mini Bull pige tilbage. Hun er klar til hendes nye familie d. 28 Maj. Allerede nu, er det tydeligt at se, at hun har et fantasisk venligt sind og er utrolig kærlig.Hun er vokset op inden for, sammen med andre hunde, samt vil hun komme til stranden og i skoven, så hun får oplevet noget. Hun er med stamtavle og vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket, samt have fået hendes ormekur. Depositum ved reservering 3000kr. Ingen afbetaling. Det særprægede karaktertræk for Mini Bullen, er dens komiske personlighed. Mini Bullen er en glad, sikker og venlig hund, som er ivrig efter at behage. De er velopdragne og meget lærenemme, med et jævnt temperament og danner stærke bånd, til deres familie, samt nyder selskabet af børn. Mini Bullen elsker leg og andre aktiviteter, og vil ofte hoppe og springe. Racen er en godmodig, stabil hund, som fungere godt i en større flok. Mini Bullen er en race, med et sødt udseende og en "sjov" disposition, der viser rigelig energi i sine aktiviteter. Denne race er af en lille statur, den er ca 32 cm + - 5 cm.

6400 Sønderborg
søn.
Exotic Bulldog Hanhund

Exotic Bulldog Hanhund

15.000 kr.

Exotic Bulldog Hanhund, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Pesto på 9 mdr er en Exotic Bulldog, som søger en ny kærlig familie, som har tiden til ham. Han er en sød og meget kærlig dreng, som elsker alt og alle. Han er renlig, kan gå uden snor og i det hele taget, en utrolig nem dreng. Han er importeret fra Tyskland og er med stamtavle. Prisen er fast og Ingen afbetaling.

6400 Sønderborg
19. maj.
Minibull

Minibull

10.000 kr.

Minibull, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Af personlige årsager kunne ejer ikke beholde denne skønne pige og hun er derfor kommet tilbage til mig (opdrætter) hun er født D 16/07-21 Så hun er 10 mdr gammel, hun er vant til andre dyr, men kan ikke være selv med dem ifølge tidligere ejer. Derfor er hun også vant til bur. Hun er vant til børn i alle aldre og går her med 3 andre hunde uden problemer. Alba har brug for et hjem hvor man har tiden til hende og overskud til at hun mangler noget opdragelse. Alba er blue brindle. Sidste 2 billeder er mor og far. Jeg uddyber gerne yderlige ved seriøse henvendelse. Prisen er fast.

6310 Broager
19. maj.
Engelsk Bulldog VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er livlig, kontaktsøgende og glad for mennesker. Den er ikke så aktiv som andre racer, men den skal have daglige gåture. Den er rolig og godmodig og passer godt til børn. BEHANDLING Pelsen er tæt og kort, og den kræver regelmæssig børstning. Ørerne skal passes omhyggeligt hver dag, ligesom øjenrande og læbefolder skal holdes rene. LÆRING Racen er nem at opdrage, blot det sker med venlighed og konsekvens. Enhver form for hårdhed vil snarere gøre ondt end gavne. HISTORIE Bichon Havanais er en oprindeligt spansk hunderace. Den blev oprettet af blandinger af Bichon Frise, Malteser og Coton de Tuléar. Racen blev anerkendt i 1966. HØJDE 35-40 cm. - dog ikke angivet i racestandarden. VÆGT Hanner 25 kg. Tæver 22, 7 kg. FARVER Ensfarvet rød i forskellige nuancer, fawn eller brindlet med eller uden sort maske eller hvide aftegninger.