Dansk/Svensk Gårdhundehvalpe sælges

Dansk/Svensk Gårdhundehvalpe sælges

8.500 kr.

Disse 4 (nr 5 har fået en ny Familie der venter i spænding) smukke Dansk/Svensk Gårdhundehvalpe leder efter deres nye Familie. 2 Tæver, og 2 Hanner mangler at finde deres nye Familie. De blev født Den 4/4 2024, og derfor går der over 7 uger før de kan flytte hjemmefra. 1 Juni kan de Flytte hjemmefra. De sidste 2 billeder er af Hvalpenes Mor, og Far. VI HAR BÅDE DERES MOR & FAR. Hvalpene bliver socialiseret med tonsvis af kærlighed, og vil gå rundt i hele huset så meget af døgnet som muligt, med os alle sammmen (vores to små drenge på 3 År, og 1 År, vores Kat, Hvalpenes Far, og en helt 3 Dansk/Svensk Gårdhund.) Hvalpene bliver renlighedstrænet med det samme det bliver muligt. Hvalpene vil få 3 ormekur, blive chipmærket, vaccineret, og sundhedstjekket inden de flytter hjemmefra. Herfra os får Hvalpene: - Deres eget tæppe - Deres vandet Hvalpefoder - Godbidder - Legetøj Vi tager 1000 Kr i Depositum ved reservation af en af Hvalpene. Hvis i har lyst til at høre mere, så ring eller skriv endelig.

Kolding·i dag·

Dansk Svensk gårdhund

Dansk Svensk gårdhund

8.500 kr.

Der ligges jævnligt nye billeder op. En er allerede væk 😊 så der er en hun og to hanner tilbage. Begge forældre er "ren" dansk/svensk gårdhunde. Se bilede af dem begge. Født 26. marts, kan komme hjemmefra lige efter pinse. Vi har 4 stk. 2 hunner og 2 han hunde. Pris kr. 8.500 depositum kr. 4.000. Mor Chilli er af svensk afstamning, og meget lærenem. Vi har stamtavle på hende. Vil være klar med vac, chip, ormekur oa. Vokser op blandt andre hunde, børn kommer på besøg, lyde fra daglige gøremål, bliver lukket ud til renligheds træning og lydighed. Aftal nærmere med mig, når interessen virkelig er der. Nær Tønder ved grænsen til Tyskland. PS. klik på billederne, så bliver de større. Billede med far har vi, kontakt mig på 60462703. 🐶☀️

Tønder·i dag·

Dansk/svensk Gårdhund hvalpe

Dansk/svensk Gårdhund hvalpe

8.500 kr.

Smukkeste dansk/svensk gårdhunde hvalpe efter sunde velsocialseret forældre begge kan ses. Hvalpene bliver socialiseret med andre hunde kat og børn lille køkken opdræt de vokser op inde med alle dagligdagens lyde som TV støvsuger opvaskemaskine og børn. De vil blive renligheds trænet og indkalds trænet. De vokser op på kvalitets foder og Der medfølger hvalpepakke fra royal canin med tæppe med duft af mor, og et kg foder, tilbud om hvalpe klub i royal canin plus en gratis sæk hvalpefoder med 4 kg foder, leveret direkte til døren med posten fra royal canin. Hvalpene bliver sundheds tjekket vaccineret chippet får ormekur sundhedsbog og bliver tilmeldt dansk Hunderegister hvalpene må besøges så tit i har lyst og der bliver ofte sendt video. Kan reserveres nu. Depositium 2500kr og 6000kr ved afhentning 20.april. kun telefonisk henvendelse på 20842570.

Viby J·i dag·

Dansk/svensk gårdhundehvalpe

Dansk/svensk gårdhundehvalpe

8.500 kr.

Dejlige dansk/ svensk gårdhunde hvalpe Allersødeste påske hvalpe lille køkken opdræt. født 24. Febuar rejseklare 20. April. Hvalpene vokser op på kvalitets foder. De bliver sundhedstjekket, vaccineret, chippet og tilmeldt dansk Hunderegister, de får ormekur. begge forældre, som er sunde og raske og velsocialiseret kan ses. Hvalpene bliver renligheds trænet og indkaldstrænet, der medfølger hvalpe pakke med tæppe med duft af mor, og et kg hvalpefoder samt vådfoder og ethvalpe guide hæfte fra royal canin og tilbud om tilmelding til hvalpe klub i royal canin. Samt en sæk med 4 kg hvalpe foder ved tilmelding. Henvendelse på. Tlf 20842570

Viby J·i dag·

Dansk/svensk gårdhunde hvalpe

Dansk/svensk gårdhunde hvalpe

8.500 kr.

Min prinsesse har fået hvalpe 24.febuar. hvalpene er klar lørdag 20.april. hvalpene vokser op i stue og køkken og vil være vendt til alle dagligdagens lyde, som TV, opvaskemaskine, støvsuger, de vil være renligheds trænet og indkalds trænet. har fået ormekur og er vaccineret, chippet og registreret i Dansk Hunderegister får sundhedstjek og sundhedsbog. Begge forældre kan ses. Der medfølger hvalpepakke fra royal canin. + 4kg foder. Depositum 2500kr og 6000kr ved afrejse. Vi bor i århus. Tlf 20842570.

Viby J·28. mar.·

Dansk svensk gårdhund hvalpe

Dansk svensk gårdhund hvalpe

7.000 kr.

De fineste dansk svensk gårdhundehvalpe er nu til salg. Mor, Mellonia og far, Kiku har fået et kuld meget flotte og søde hvalpe. Både mor og far er rene dansk svensk gårdhund, dog unden stamtavle. Begge er vores hunde og hvalpene opvokser på vores landsted med andre dyr. Hvalpene er vant til alt fra lyde, køreture og til folk og fæ. De vil være chippet,vaccineret og undersøgt af dyrlæge inden salg. Hvalpene opvokser med andre hunde, heste og kaniner og katte. Så de er godt socialiseret og meget harmoniske. De fodres med prima hundemad tilsat okø oksekød og øko æg af egen avl. Så de er i bedste kondition. Prisen ligger på 7000kr. Jeg er evt åben for byttehandler.

Stubbekøbing·26. mar.·

Dansk svensk gårdhund DKK stamtavle

Dansk svensk gårdhund DKK stamtavle

13.000 kr.

Fem skønne hanhvalpe med DKK stamtavle efter Ricla Coco og Luksuslaurits, født i hjemmet og vokser op i stuen med os andre. Vant til børn, hunde, katte, høns og heste. Inden hvalpene flytter hjemmefra, vil de være vant til at køre bil og kommer ud og oplever en masse. Chippet, vaccineret første gang, ormekur. Trefarvede og tofarvede. Der er fem ledige hanner. Begge forældre er frie for PLL. Der følger lidt foder og hvalpepakke med, samt et lille tæppe der dufter af mor og søskende, når de er klar til at flytte hjemmefra.

Nakskov·17. mar.·

Dansk svensk gårdhund

Dansk svensk gårdhund

8.000 kr.

Vi er en kuld på 9 dejlige hvalpe 5 drenge og 4 piger .De er allesammen i trecolore. De er klar til at flytte den 19.11-23 Dansk svensk gårdhund er en af de sundeste hunderacer og en rigtig intelligent hund, Raccen er god til at holder mus og rotter væk fra hjemmet. Hvalpene bor i stuen og de er vant til lyde fra støvsuger/køkkenmaskiner og børn. Når de flytter hjemmefra, vil de være vaccineret, sundhedstjekket, chippet og have fået ormekur x 2. Begge forældede er god sociale familiehunde. Når de flytter hjemmefra vi der følge et tæppe med som dufter af mor . Der vil også medfølger en pose mad. Ved interesse, kan der sendes billeder Uden stamtavle. Ved reservation betales der 2000,- som ikke betales tilbage ved fortrydelse. De fratrækkes prisen ved afhentning. Ring til 27 82 07 54 for flere informationer.

Horbelev·14. nov. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Dansk/svensk gårdhund

Lup med søgeord i