Dansk/svensk gårdhund

14
Dansk/svensk Gårdhund hvalpe

Dansk/svensk Gårdhund hvalpe

8.500 kr.

Smukkeste dansk/svensk gårdhunde hvalpe efter sunde velsocialseret forældre begge kan ses. Hvalpene bliver socialiseret med andre hunde kat og børn lille køkken opdræt de vokser op inde med alle dagligdagens lyde som TV støvsuger opvaskemaskine og børn. De vil blive renligheds trænet og indkalds trænet. De vokser op på kvalitets foder og Der medfølger hvalpepakke fra royal canin med tæppe med duft af mor, og et kg foder, tilbud om hvalpe klub i royal canin plus en gratis sæk hvalpefoder med 4 kg foder, leveret direkte til døren med posten fra royal canin. Hvalpene bliver sundheds tjekket vaccineret chippet får ormekur sundhedsbog og bliver tilmeldt dansk Hunderegister hvalpene må besøges så tit i har lyst og der bliver sendet video i gruppe på Messenger. Kan reserveres nu. Depositium 2500kr og 6000kr ved afhentning 8.marts kun telefonisk henvendelse på 20842570.

Viby J·26. feb.·

Dansk/svensk gårdhunde hvalpe

Dansk/svensk gårdhunde hvalpe

8.500 kr.

Min prinsesse har fået hvalpe 12.januar. hvalpene er klar fredag 8.marts hvalpene vokser op i stue og køkken og vil være vendt til alle dagligdagens lyde, som TV, opvaskemaskine, støvsuger, de vil være renligheds trænet og indkalds trænet. har fået ormekur og er vaccineret, chippet og registreret i Dansk Hunderegister får sundhedstjek og sundhedsbog. Begge forældre kan ses. Der medfølger hvalpepakke fra royal canin. + 4kg foder. Depositum 2500kr og 6000kr ved afrejse. Vi bor i århus. Tlf 20842570.

Viby J·20. feb.·

Dansk svensk gårdhund hvalpe

Dansk svensk gårdhund hvalpe

11.000 kr.

Dansk svensk gårdhund, hvalpe, salgsklar 250324 Skønneste DSG hvalpe… DKK stamtavler, PLL-fri, vil være vaccinerede og sundhedsundersøgte når de flytter hjemmefra. De er 8 uger mandag i påskeferien. Hvalpene vokser op inde som en del af vores familie med børn og vil være socialiserede og vant til daglige aktiviteter - de er vores første kuld og har været længe ønskede… Er du nysgerrig efter at se mere er du velkommen til at sende mig en besked, så kan du få link til en Facebook-gruppe med mere info, billeder og video af hvalpene

Thorsø·19. feb.·

Dansk svensk gårdhund

Dansk svensk gårdhund

8.000 kr.

Vi er en kuld på 9 dejlige hvalpe 5 drenge og 4 piger .De er allesammen i trecolore. De er klar til at flytte den 19.11-23 Dansk svensk gårdhund er en af de sundeste hunderacer og en rigtig intelligent hund, Raccen er god til at holder mus og rotter væk fra hjemmet. Hvalpene bor i stuen og de er vant til lyde fra støvsuger/køkkenmaskiner og børn. Når de flytter hjemmefra, vil de være vaccineret, sundhedstjekket, chippet og have fået ormekur x 2. Begge forældede er god sociale familiehunde. Når de flytter hjemmefra vi der følge et tæppe med som dufter af mor . Der vil også medfølger en pose mad. Ved interesse, kan der sendes billeder Uden stamtavle. Ved reservation betales der 2000,- som ikke betales tilbage ved fortrydelse. De fratrækkes prisen ved afhentning. Ring til 27 82 07 54 for flere informationer.

Horbelev·14. nov. 2023·