Dansk/svensk gårdhund

4
Dansk svensk gårdhund/laso apso hvalpe

Dansk svensk gårdhund/laso apso hvalpe

10.000 kr.

Dansk svensk gårdhund/laso apso hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Tulle og bjørn har lavet de skønneste hvalpe. Den 25/.22 kom der 3 til verden. 2 drenge og 1 pige. Tulle er en blanding af dansk svensk gårdhund og laso apso. bjørn er dansk svensk gårdhund. De bliver opdrættet i stue og har kontakt med børn,gæster og voksne, samt andre hunde. De vil komme i haven inden de kommer til deres nye familier. Vi vil træne dem i renlighed. De bliver fodret med royal canin puppy. De vil være til salg fra den 20/6.22 hvor de vil en lille hvalpepakke med samt lidt mad. Indtil da kan du reserveres til 2000 kr restbeløbet 8000 kr betales ved afhentning den 20/6.22. Ring eller sms for aftale af besøg på tlf 60613306.

4960 Holeby
fre.
Søde små flotte chokoladefarve hvalpe

Søde små flotte chokoladefarve hvalpe

10.500 kr.

Søde små flotte chokoladefarve hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne DSG hvalpe født den 25 april.. 100% ægte.... Super fine Dansk svensk gårdhunds hvalpe, 4 dejlig og glædede charmerende hvalpe. Vi sender gerne video og billeder efter aftale.. Vi har Begge forældre til hvalpe, forældrene har verdens bedste sind og er perfekte familie hunde. Hvalpen er liver passet og nusset og socialiseret efter alle kunstens regler, således at de bliver harmoniske hunde med dejlige sind at få hjem. 4 smukke drenge.. Hvalpen er salgsklar den 20/06-2022... De vil blive chippet og vaccineret og får ormekur inden salg. Og de er undersøgt af dyrlægen og få sundhedsbog med på hvalp...Det er uden stamtavle.. der bliver lavet købskontrakt på den hundehvalp som man køber Hvalpene vokser op inde i mit hus.. Billede er farmand til hvalpene Glæder os til at høre fra jer. Pris for en hvalp : 10,500,- kr. Ved reservation betales et depositum på 2500 kr som modregnes prisen ved afhentning. Depositummet refunderes dog ikke hvis man ikke afhenter hvalpen. Henvendelse på TLF 42269744.

7752 Snedsted
15. maj.
Dansk svensk gårdhundehvalpe klar d. 13/6

Dansk svensk gårdhundehvalpe klar d. 13/...

9.500 kr.

Dansk svensk gårdhundehvalpe klar d. 13/6, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dansk svenskgårdhundehvalpe (uden stamtavle) sælges, 3 hanner, begge forældre kan ses. (Efter aftale) Forældre er begge med et skønt sind, der både kan være rolige hyggehunde og kan have fuldfart på. Mor elsker at lære nyt og går til agility. Stueopdræt, hvalpene vænnes til mennesker omkring dem, støvsuger mv. De vaccineres, er chippet og får ormekur inden afrejse. Hvalpene får en lille tæppe, noget hvalpefoder samt lidt legetøj de kender med. Depositum er 2500. Det er muligt at besøge hvalpene undervejs og følge deres udvikling

4330 Hvalsø
4. maj.
Dansk Svensk Gårdhund

Dansk Svensk Gårdhund

12.000 kr.

Dansk Svensk Gårdhund, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Dejlige dansk svensk gårdhundehvalpe sælges med stambog fra et godt solidt og erfarent familieopdræt. Gode og sunde forældre. Hvalpene er født 1.4.22. Ring og få en god snak med os hvis du er interesseret.

6091 Bjert
1. maj.
Dansk/svensk gårdhund VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den mindste af alle jagthunde er livlig, kærlig, kontaktsøgende og glad for mennesker. Den er vagtsom uden at være højrøstet. Dens eneste minus er en omfattende pelspleje, som virkelig kræver sin ejer. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. HISTORIE De første racer af denne type opstod for cirka 400 år siden, men racen er i dag en af de yngste, idet den først blev anerkendt som selvstændig race i slutningen af 1800-tallet. HØJDE Hanner 34-37 cm. Tæver 32-35 cm. VÆGT 7-12 kg. FARVER Hvid skal være dominerende men med aftegninger i form af forskellige farver, størrelse og kombinationer af sort, tan, brunt og forskellige nuancer af fawn.