Dansk Spids

2
Dansk spids hvalpe, 5 uger

Dansk spids hvalpe, 5 uger

12.000 kr.

Vi søger gode familier til vores hvalpe. Aktuelt 3 hanner til salg. Vores danske spids har født 5 hvalpe den 23-24/5. 3 hanner og 2 tæver. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra i sommerferien den 20/07 2022. Hvalpepakke medfølger, samt de vil være chippet, fået ormekur, vaccineret og der er lavet sundhedsbog. Der er stamtavle på både mor og far, og hvalpene er registreret i DKK, så der medfølger stamtavle. Desuden er der 4 mdr. medlemskab i DKK Kun seriøse henvendelser. TAK.

6040 Egtved
fre.
Ny pels ven mangles.

Ny pels ven mangles.

2.000 kr.

Vi er en kærlig familie på 4, der søger vores nye pelsven. Vi kender til racen Japansk og Dansk spids, så det er præcis hvad vi er klar på og vil elske at byde kærligt velkommen. Vi bor i et stort hus med en stor have, tæt ved stand og skov og tiden er der hele tiden, da mor er hjemmegående. Børnene er halvstore nu, og er vant til at omgås dyr. Stamtavle er fuldstændig ligemeget, og en blanding af Dansk/Japansk spids med en anden race er også så værdsat med kærlighed! Kontakt mig allerhelst på telefon, sms med billeder. På forhånd, tusind tak :-)

9881 Bindslev
15. jun.
Dansk Spids VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den mindste af alle jagthunde er venlig, kærlig, kontaktsøgende og glad for mennesker. Den er reserveret fordringsløs og fungerer behersket. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racen er venlig og har et blødt al. Den er glad for at bibeholde kontakten med sin ejer. HISTORIE Allerede for 4000 år siden var der skriftlige referencer til en lille hund, der blev kaldt ”dingo”. Den levede blandt australierne og var oprindeligt en jagthund. I dag findes der to racer, der minder meget om hinanden: den amerikanske ”Dalmatiner” og den engelske ”Puggle”. HØJDE Hanner 43-49 cm. Tæver 39-46 cm. VÆGT 12-18 kg. FARVER Hvidlig over i bisquit (gullig cremfarvet)