Coton de Tulear

3
Coton de Tulear

Coton de Tulear

5.000 kr.

Vi er et "modent" ægtepar uden børn som søger en omplaceringshund. Dvs. min 2 år. Vi bor i stor lejlighed med stor altan og har nemt til grønne områder. Den ene af os går hjemme fuld tid og vi kan love at den rette hund vil få et liv som "prins" eller "prinsesse" hos os. Meget gerne i jylland, da vi gerne vil møde jer og hunden i vante omgivelser 1-2 gange. I skal også komme og se, hvad vi kan tilbyde. Køn er ikke vigtigt. Vi kan af private årsager ikke have en hvalp.

8900 Randers C
26. aug.
Coton de Tulear tæve

Coton de Tulear tæve

10.000 kr.

Allergi venlig tæve søger nyt hjem snarest. Hun er 5 mdr. Hun er med stamtavle fra DHL. Fra patella frie forældre. Hun har fået ormekur samt første og anden vaccine. Hun er socialiseret med andre hunde (både hendes mor og far bor her også), katte og andre dyr, da vi bor på landet. Vi har desuden børn i alderen 2-11 så hun er ligeledes vant til børn. En virkelig god familiehund. Der medfølger en hvalpepakke bestående af halsbånd, snor, hundekurv samt foder til opstart. Kontakt mig for nærmere. De bedste hunde hilsner fra Pernille Obs. Jeg forbeholder mig retten til at være selektiv i forhold til potentielle købere.

7200 Grindsted
30. aug.
Skønne uldtotter

Skønne uldtotter

17.000 kr.

Vores dejlige Dolly venter hvalpe i uge 42/43 Vi søger familier, der er klar til at modtage og give masser af kærlighed. Hvalpene opdrættes indenfor i huset og er således hele tiden omgivet af mennesker og den larm og opmærksomhed som det giver. Vi har hjemmearbejde og kan således være omkring hvalpene og deres mor hele dagen. Vores piger og deres veninder tilbringer meget tid med dem, så de bliver fortrolige liv omkring sig. Cotonen er en fantastisk hund, som bare indgår som en del af familien og følger familiens rytme. Den er meget knyttet til sin familie. Hvalpene har stamtavle i Dansk Kennel Klub, er chippede og har fået alle nødvendige vaccinationer og moderen er tillige avlgodkendt i klubben for små selskabshunde samt DNA testet, øjenlyst og tjekket for patella .Ring gerne også for en uforpligtende snak eller et besøg hvor I kan møde os og vores hunde. Altafgørende for os, at hvalpene får et godt hjem. Hvalpene kan forlade os ultimo december/primo januar. Billedet er moren samt en hvalp fra et tidligere kuld

7173 Vonge
tor.