Coton de Tulear

2
SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle
  • SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle  - 2
  • SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle  - 3

SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle

17.000 kr.

FLOTTE OG SKØNNE bomulds isbjørn er NU rejseklar til god, omsorgsfuld og kærlige familie. Vores tæve har 5 super skønne bomulds isbjørne, hvor vi har en fantastisk og smuk lille bomulds isbjørn ledig : OCEAN´S OSCAR. Han har et stærkt og godt sind med masser af charme og selvtillid. Han er helt speciel og virkelig SÅ skøn :) Han har flot sort pigment og kraftig fyldig pels. Virkelig smukke og så skønne :) Han skal ikke kun ses men opleves, og er bestemt et besøg værd. Vores hvalpe er opvokset i vores hjem og får masser af kærlighed og omsorg. Hvalpene er også vant til små børn og lyde fra dagligdagen. Bliver renlighed & lydighedstrænet. Tilvænnet pelspleje. Coton de Tulear kaldes også for bomuldshunden, da dens pels er af uld. Den fælder ikke og lugter ikke af "vådhund" og er allergivenlig. Den er en sød og kærlig race med et mildt og harmonisk sind, er meget intelligent og nem at opdrage. Racen er særdeles velegnet til børnefamilier og ældre mennesker. Der medfølger: Stamtavle i Dansk Kennel Klub Sundhedsbog, vaccination, ormekure og microchip Hvalpepakke Kostvejledning og pelsvejledning Renligheds- & lydigheds trænet Købsaftale fra Dansk Kennel Klub Support og garanti på din hvalp Pris : Kr. 17.000,- Kontakt for yderligere info: på tlf 20 15 30 69

9640 Farsø
27. jun.
  • SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle  - 2
  • SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle  - 3
  • SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle  - 4
Bomuldshvalpe-coton de Tulear- stamtavle

Bomuldshvalpe-coton de Tulear- stamtavle...

10.500 kr.

Smukke bomulds hvalpe, rejse klar d 15-08/2022. hvalpene er stue opdrættet, de vil være vant til at gå frit, avis trænet, og leg i haven, de oplever vores kat, og naboens børn, de er små luxus dyr der lære hvad en sofa er, de har fået klippet negle, prøvet at komme i bad og blive føn tørret, de har fået pote klip. inden modtagelse har de fået 3 x ormekur, første vaccine, chip mærket, eu pas. Samt stamtavle hvor man kan se bedsteforældre og oldeforældre. Begge forældre er patella fri, og cmr2 fri. Far er udstillet i fci, mor klub godkendt. Hvalpene søger familie hjem, vi ønsker ikke at overdraget til direkte kenneler, vi søger kun de hjem hvor man virkelig ønsker sig den skønneste lille familie hund. Vi er bosat syd for warsawa, og kommer personlig selv med evt hvalpe, hvalpene er indført lovligt med trace dokumenter, i godkendt bil, vi er godkendt til transport i hele eu, godkendt og registret opdrætter. Der er 1 pige og 3 drenge i kuldet. Disp 1000kr som fratrækkes prisen. Og tilbagebetales hvis hvalpen ikke lever op til jeres forventninger når i ser hvalpen. Disp er kun tabt hvis i melder afbud uden at se hvalpen først. Med hvalpen følger : Stamtavle ( ikke fci) 24 måneders reklamation ret. 3 hverdags fuld returret ved uoplyste fejl. Dansk købsaftale. Vejledning og gode råd. Hvalpepakke. Import Registring. I kan følge med på vores Facebook side hvor vi løbene ligger billeder og video op. https://www.facebook.com/Europæisk-godkendt-opdræt-102351224807167/ Send gerne besked hvis du er Intr i en rigtig lækker hvalp. Vi har whatsapp Vi kommer til Vejle hvor du kan se mor og hvalpe sammen. Billeder af de støre hvalpe er fra tidliger kuld.

08-300 Sokolow Podlaski
i går
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.