Coton de Tulear

17
Coton de tulear

Coton de tulear

8.500 kr.

Vi har d 27.4 fået 3 skønne hvalpe som er klar til og flytte til sin nye familie d 22.6. De er de skønne små nysgerrig bomuldshunde. Som er blevet socialiseret helt fra små kørsel i bil ture i skoven møde fremmede hunde osv. Både mor og far er tjekket for patella som er 0/0 De er opvokset i vores stue blandt børn og er vant til alle hver dagens lyde lyttet til lyd cd med fyrværkeri. De er ved afrejse tjekket af dyrlæge chippet vaccineret fået sundhedsbog samt ormekur. Der er en ledig dreng tilbage. Medfølger en hvalpe pakke her fra med lidt forskelligt.

9610 Nørager
tir.
Coton de tulear -hanhvalp

Coton de tulear -hanhvalp

12.000 kr.

Skønneste dejlige hanhvalp er flytte klar d 29.6.22

7755 Bedsted Thy
28. maj.
Coton de tulear hvalpe

Coton de tulear hvalpe

13.000 kr.

3 stk Coton de tulear hvalpe sælges uden stamtavle. En hvid pige er reserveret - en hvid dreng - en brun dreng ( han bliver lysere) Forældre begge ægte coton de tulear Far Loke 6 år vejer 7 kg Mor Aya 3 år 6 kg Begge forældre har det skønneste sind og er en fantastisk rolig og kærlig hund. Hvalpene er født den 8 juni 2022 og er klar til afrejse den 3 august 2022 evt. til weekenden. Depositum på 2500 kr betales ved første møde hvor hvalpen vælges og tilbagebetales ikke, hvis man fortryder købet af sin hvalp. Det er vigtigt for os at de kommer til et godt sted. Derfor leder vi efter skønne familier til vores guldklumper der har tid, overskud og en masse kærlighed at give ud af . Derfor vil vi også kunne sige nej, hvis det rigtige match ikke er der. De er stue-opdrættet, hvor de bliver vant til hverdagens lyde i hjemmet og bor sammen med os som består af 2 voksne og 2 teenager drenge De vil blive tissetrænet i haven og på aviser om natten. De vil blive socialiseret og bliver kælet og leget med hver dag. Man kan besøge den hvalp man vælger lige så meget man vil - dog efter aftale og første gang fra sidst i uge 26 De bliver sundhedstjekket og der følger sundhedsbog med. De bliver førstegangs vaccineret ( næste vaccine skal gives når hvalpen er 12 uger) De bliver lovpligtig chippet og registreret i Dansk hunderegister og får 2 x ormekur. Ved afrejse følger der hvalpefoder med til den første uge. Legetøj og tæppe der lugter af mor. I alt er prisen for en hvalp 13000 kr. hvoraf de 2500 kr er depositum som fratrækkes når hvalpen afhentes. Billeder og video sendes løbende til køber

6000 Kolding
ons.
Coton de tulear hvalpe

Coton de tulear hvalpe

8.500 kr.

Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie. ikke til avl og udstilling

6818 Årre
ons.
hejlena
Super sød Coton blanding

Super sød Coton blanding

9.500 kr.

Max er 16 uger, han søger en sød ny familie da han desværre ikke kan med min anden hund. Han har de 2 første vacc. og er passet med ormekur. Mor er Coton og far er coton/shizu

6780 Skærbæk
i dag

Coton de tulear hvalp til sommerferien.

17.000 kr.

Vi har lige nu skønne ledige Coton de Tulear hvalpe med DKK-stambog. De er flytteklare her i juni og klar til en lang dejlig sommer med deres nye familier. Vi er en registreret kennel under Dansk Kennelklub og I er meget velkomne til at læse mere om os på vores hjemmeside www.houbo.dk eller finde os på Facebook og/eller trustpilot. Kennel Kystvejens Coton og Xolo ved Lotte Houbo.

9280 Storvorde
i går
fluks

Coton de tulear/bomuldshund hvalp

15.000 kr.

Vores hund Coco har fået 3 super søde hvalpe, 1 han og 2 tæver (1 tæve er solgt) de er født i stuen, og bliver opdrættet i stuen. Så de vender sig til børn, familien og mennesker generelt. Når de bliver lidt større og kan gå, får de lov at bevæge sig rundt i huset og kommer måske også en tur med i haven:) Hvalpene er klar til at rejse d. 3 juli. Og bliver vaccineret, får ormekur og får sundhedstjek inden de rejser hjemmefra. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Når man har besluttet sig for en hvalp, betales et disposition på 3.000 kr som ikke tilbagebetales hvis man forstryder. Vil du hører mere om os, hvalpene eller Coco så tag endelig kontakt:)

8550 Ryomgård
22. maj.

Coton de tulear tævehvalpe med dkk stamt...

20.000 kr.

To tæver født den 12/3-22. Stamtavle fra dkk. De er født og opvokset i stuen og bliver hygget og nusset om hver dag. Ring gerne for mere info?

9800 Hjørring
31. maj.

Coton de Tulear / Chinese Crested powder...

10.000 kr.

Coton de Tulear / Chinese Crested powder puff hvalpe. Dejlige kærlige charmerende små bamser som kravler lige ind i hjertet efter nogle helt fantastiske kærlige forældre. Hvalpene er frie og vant til at følge med i det daglige. Skal ses og opleves.

6200 Aabenraa
i dag

Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt...

Sælges

Hundehvalpe søger nye kærlige familier. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 25. Maj 2022. De er med DKK stambøger og forældrene er fritid i 8 DNA og patella (løse knæ) og øjenlysning. Hvalpe er derfor fri via anerne. Der medfølger bog om pasning af Coton de Tulear, hvalpepakke, tæpper og bamse fra hvalpegården. Der gives grundig pasningsvejledning og medfølger socialiseringsskema. Hvalpene sælges med DKK købskontakt. Hvalpene er stueopdræt.

9400 Nørresundby
15. maj.

Bomuldsbamser

12.000 kr.

Charmerende Bomuldsbamser Min tæve har fået hvalpe som er nu er klar til nye familier Hun har et unikt , kærligt og nysgerrig sind og det er selfølgelig smittet af på hendes skønne hvalpe. Coton de tulear er kendte for at at være meget allergi venlige grundet de ingen underuld har som de fleste andre hunde , dette medvirker ydermere til de ikke lugter af "våd" hund hvis man har været ude på en regnvejrsdag. Coton de tulear er vokal intelligente forstået på den måde at de genkender vokalerne og dette synes jeg personligt er skønt da de forstår mange ting. Oprindeligt stammer Coton fra Madagaskar. De er vokset op i hjemlige omgivelser. og nu er de så over det hele de små dejlige banditter. 2 skønne pigehvalpe har vi som er klar til nye kærlige familier den 22/6 hvor de er 8 uger Hvalpene er 100% raceren coton de tulear og de sælges som familiehunde. Begge forældre har stamtavle Når hvalpene rejser hjemmefra medfølger der: Registreret i Dansk hunderegister Hvalpepakke fra Royal Canin. Kostvejledning Pelspleje vejledning Hvalpene er chippet , vaccineret , modtaget 3x ormekur. Sundhedsbog I er velkommne til at kontakte mig på Telefon 20342096 såfremt dette ikke skulle være fyldestgørende nok , spørgsmål osv. Mine hvalpe opleves bedst live. Prima kvalitet hvalpe De varmeste hilsner Daniel D Jensen

9640 Farsø
14. jun.

Søde bomulds hvalpe søger nyt hjem

12.000 kr.

Søde og friske bomuldshvalpe søger nyt hjem - flytteklar fra 8 juli Hvalpene er født 13/5 og er nu 6 uger gamle. De er ægte af racen coton de tulear også kendt som bomuldshund og er allergivenlig af race. Der er både hanner og tæve, som er stueopdrættet og er vandt til både mennesker og andre hunde. Vi har selv både hvalpenes mor og far, som også kan ses på billederne. Ved afrejse er hvalpene chippet, vaccineret og har fået ormekur. Der medfølger et sundhedsark og startpakke som indeholder foder, legetøj, tæppe mm. Derudover medfølger der også en sele og snor til hvalpene. Når en hvalp vælges lægges et depositum på 2000 kr. Vi forbeholder os retten til at sige nej, hvis vi mener at kemien ikke er til stede. I er velkommen til at kontakte os på SMS eller tlf. på 51163655, svarer ikke her på Gul og Gratis.

8270 Højbjerg
tor.

Bomuldsblanding

12.500 kr.

Vores fantastiske Alba har fået 5 hvalpe d 17/5. Vi har den lækreste bomuldstot tilbage, som er klar til afrejse d 12/7 Den smukkeste hvide han, med et hvidt og et brunt øre( ser det ud til) og en lille champagne farvet aftegning på halen. Han er så sød, rolig og utrolig kærlig og giver allerede mange kys hver dag. Alba er halv coton de tulear og halv cavalier King charles på 6 kg. Far er ren hvid coton de tulear på 6 kg. Begge forældre er sunde og raske og har et fantastisk temperament, er legesyge, rolige og utrolig lærenemme. Hvalpene får den bedste start på livet og vokser op midt i stuen, med alle hverdagens lyde, børn, støvsuger, kommer i haven, ud at køre og får masser af kærlighed, kys og nus hver dag. Ved reservation betales 2500kr som ikke tilbage betales ved en evt. fortrydelse. Hver uge vil i modtage videoer og billeder af jeres nye guldklump. Ved afrejse vil hvalpen være chippet, vaccineret 1. Gang og få sundhedsbog. Der medfølger en lille rejsekuffert med når i henter jeres lille guldklump, et tæppe der dufter af mor, hvalpefoder som han er vant til og lidt legetøj.

7430 Ikast
14. jun.

SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle

17.000 kr.

FLOTTE OG SKØNNE bomulds isbjørn er NU rejseklar til god, omsorgsfuld og kærlige familie. Vores tæve har 5 super skønne bomulds isbjørne, hvor vi har en fantastisk og smuk lille bomulds isbjørn ledig : OCEAN´S OSCAR. Han har et stærkt og godt sind med masser af charme og selvtillid. Han er helt speciel og virkelig SÅ skøn :) Han har flot sort pigment og kraftig fyldig pels. Virkelig smukke og så skønne :) Han skal ikke kun ses men opleves, og er bestemt et besøg værd. Vores hvalpe er opvokset i vores hjem og får masser af kærlighed og omsorg. Hvalpene er også vant til små børn og lyde fra dagligdagen. Bliver renlighed & lydighedstrænet. Tilvænnet pelspleje. Coton de Tulear kaldes også for bomuldshunden, da dens pels er af uld. Den fælder ikke og lugter ikke af "vådhund" og er allergivenlig. Den er en sød og kærlig race med et mildt og harmonisk sind, er meget intelligent og nem at opdrage. Racen er særdeles velegnet til børnefamilier og ældre mennesker. Der medfølger: Stamtavle i Dansk Kennel Klub Sundhedsbog, vaccination, ormekure og microchip Hvalpepakke Kostvejledning og pelsvejledning Renligheds- & lydigheds trænet Købsaftale fra Dansk Kennel Klub Support og garanti på din hvalp Pris : Kr. 17.000,- Kontakt for yderligere info: på tlf 20 15 30 69

9640 Farsø
i går

Hvalpe

12.000 kr.

4 Super lækre tykke PIGE hvalpe efter skønne og kærlige forældre! Lhasa Apso og Cotton de Tulear (bomuldshund) NB: EN TYK TRUNTE TILBAGE Hvalpene er allergivenlige! De er vokset op i stuen og vil være vant til en families dagligdag. Der støvsuges, skramles, laves mad, de hører alle mulige tv lyde samt nytårs lyde i tv, får besøg af familie og børn. Hvalpene kommer i haven på græsplænen og derved renlighedstrænet. De møder Dikael vores plænerobot :-D .. og fuglene i haven. De kommer på køretur i bil, øves i gåtur og møder andre hunde. De løftes og nusses og børstes og bades. Alt sammen for at de skal blive skønne sociale og tillidsfulde piger? De dyrlæge tjekkes og får sundhedsattest, lovpligtig chip, vacciner og ormekur. Hvalpene medbringer: * Doughnut seng (fantastisk til at give hvalpen tryghed) * Bamse med mor og søskende duft. * Hvalpepakke med legetøj, smagsprøver og godbidder mm. * Lille børste og kam Vi forventer at du har masser af viden om racen og hvad der værd at vide om pelspleje mm. I kan møde jeres nye hvalp ved at sende en sms, så ringer vi tilbage og aftaler tidspunkt. Der er selvfølgelig ingen købetvang (spørges der ofte om) Når I har valgt en hvalp så lægges der 3000 i depositum som IKKE refunderes ved fortrydelse. Vi bor i Hedensted (mellem Vejle og Horsens

8722 Hedensted
17. jun.

Hvalp

7.000 kr.

Grundet nyt arbejde søger jeg en ny familie til min lille hvalp det er en coten/westi blanding den er passet med alt

6780 Skærbæk
13. jun.

Verdens sødeste bomuldshvalp

12.000 kr.

Søger du en nem, social og kærlig bedste ven, en super god familiehund, så se her Miggy og hans bror er sunde og stærke, vokset op hos os og er derfor vænnet til almindeligt familieliv ,og de lyde og aktiviteter der er. Det er en bomuldshund og er derfor allergivenlig og fælder ikke. Størrelse ca. 6-7 kilo udvokset og passer nemt ind i en ny familie og kan let tages med på ferier. Forældrene er afbalancerede og kærlige, med et godt sind. Vi søger de rigtige rammer til vores søde små. Vil du høre mere, så ring på 50 17 31 98. Når den lille flytter hjemmefra, vil der medfølge sundhedsbog, med dyrlægeattest og vil være chippet og vaccineret og have fået ormekur. Vi har sørget for, at den lille fyr får en "lille kuffert" til den første start, med tæppe, bamse og fodder. Prisen er kr. 12.000. Tel. 50 17 31 98.

2900 Hellerup
6. jun.
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.