Coton de Tulear

16
Coton de tulaer
 • Coton de tulaer - 2
 • Coton de tulaer - 3

Coton de tulaer

10.500 kr.

Mine skønne imødekommende coton (uden stambog) er klar til at flytte hjemmefra og søger derfor nyt hjem. Jeg har 1 dreng og 4 piger som er født den 28/5 Coton de tulear velegnet til første gangs hundeejere, lejligheder og allergivenlige behov. Det er en energisk hund, som både kan lide at være aktiv men også elsker at blive kælet med. Grundet mange henvendelser sender jeg desværre ikke flere billeder end der ses på annoncen, dog kan i komme og besøge dem. De er chippet, vaccineret og har fået ormekur 3 gange. Efter besøg ved dyrlægen har de fået en sundhedsbog, hvor der står fra dyrlægen at de er sunde og raske Både mor og far bor her hos mig og vil være mulige at hilse på ved fremmøde, så man kan opleve sindet af dem begge. Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til eventuelle købere hvis ikke jeg ser kemi mellem dem og hvalpen.

7200 Grindsted
30. jul.
 • Coton de tulaer - 2
 • Coton de tulaer - 3
 • Coton de tulaer - 4
 • Coton de tulaer - 5
Coton de tulear

Coton de tulear

10.500 kr.

Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie. 2 piger

6818 Årre
30. jul.
hejlena
Coton de tulear
 • Coton de tulear - 2
 • Coton de tulear - 3

Coton de tulear

14.000 kr.

Coton De Tulear , hvalpe 5 uge . Salgklar 30/8-22 De vokser op i stuen sammen med hele familen , så de er vant til både voksne og børn . De bliver chippet, vaccineret og 3 x ormekur inden de flytter hjemmefra . Ingen stambog . Begge forældre er tjekket og godkendt ved dyrlægen . Sundhedsbog med følger . Der medfølger foder,godbidder, bamser og tæppe. Fra de er 5-6 uger kommer med med ud i den store verden og oplever lyde , dufte og møder andre hunde . Renlighed-lydighedstrænet . De blir vasket og pelsplejet . Vi har 3 piger og 1 dreng Gul pige . Hvid med lidt champagnefarvet øre ( solgt ) Lyserød pige . Hvid med champagnefarvet øre Rød pige . Hvid med sorte aftegninger (solgt) Blå dreng . Hvid med sorte aftegninger Pris : Kr. 14.000 dreng uden stamtavle Kr. 16.000 piger uden stamtavle Der skal betales et depositum på 5000 kr som ikke vil blive tilbagebetalt ved fortrydelse . Kontakt for yderligere info på mobil 51789469

6000 Kolding
i går
 • Coton de tulear - 2
 • Coton de tulear - 3
 • Coton de tulear - 4
 • Coton de tulear - 5
Coton de Tulear/Bomuldshund

Coton de Tulear/Bomuldshund

17.000 kr.

DKK hvalpe med basis+ stambog. Hvalpene vokser op med sansegynge/pude, andre hunde. De er i stuen sammen med os. De er chippet, DNA Testet, øjenlyste forældre, patella 0/0, avlsgodkendte, fået vaccine og 2 x ormekur inden de flytter hjemmefra. Der medfølger Hvalpepakke med foder, godbidder, tæppe,bamser, bog om Coton de Tulear. Hanner 17.000 Tæver 20.000. Ledige. 3 hanner og 3 tæver

9220 Aalborg Øst
8. jul.
DKK - Coton de tulear

DKK - Coton de tulear

18.000 kr.

Vores søde DKK bomuldshund har fået 5 skønne hvalpe. 1 hvid han , 2 sort hvide tæver , og 2 brun hvide tæver. De bliver formodentlig helt hvide som voksne, begge forældre er hvide, Far havde farve som hvalp. Mor er med DKK stamtavle , avlsgodkendt og tjekket for alle arvelige sygdomme ,samt dna testet.. Hun elsker sin familie og alle andre der kommer i huset og er en rigtig dejlig , kærlig og glad hund. Far er ligeledes af DKK afstamning , ægte men uden tavle, valget af han uden tavlen er pga jeg tidligere har fået et kuld med ham og det blev de skønneste hvalpe både af sind og udseende.. så hvis du ikke skal bruge en stamtavle, men vil være sikker på en ægte renracet sund hund , er i evt den rigtige familie for en af de sødeste hvalpe... Hvalpene er salgsklare d 27/8. De vil da ha fået sundhedsbog, samt deres første vaccine og ormekur. De er opvokset inde som en del af familen , på kvalitets foder fra taste of the wild , bliver socilaiseret og vant til det en 8 ugers hvalp skal og alle dagligdags lyde.. vil også ha prøvet at komme på ture hjemmefra.. Der medfølger foder til den første tid , samt et tæppe der lugter af mor. Hvalpene kan mod depositum reserveres inden de er salgsklare efter i har været på besøg .. Sidste billede er af far , og de andre af mor Luna

7900 Nykøbing M
søn.

Flytteklar Coton de tulear hanhvalp

11.000 kr.

Vi har en enkelt skøn Coton de Tulear hanhvalp på 18 uger som leder efter sin nye familie. Vores pris er normalt 17.000 kr, men fordi han nu er virkelig klar til nye udfordringer har vi sat prisen ned til 11.000 kr. Vi er en registreret kennel under Dansk Kennelklub og I er meget velkomne til at læse mere om os på vores hjemmeside www.houbo.dk eller finde os på Facebook og/eller trustpilot. Kennel Kystvejens Coton og Xolo ved Lotte Houbo.

9280 Storvorde
ons.
fluks

Coton de Tulear tæve

13.000 kr.

Allergi venlig tæve søger nyt hjem snarest. Hun er 4 mdr. Hun er med stamtavle fra DHL. Fra patella frie forældre. Hun har fået ormekur samt første og anden vaccine. Der er lavet nedslag i pris da hun har en forsvindende lille navlebrok (Den er mindsket fra 3-1 mm og dyrlæge ser ingen grund til bekymring i den forbindelse) Hun har desuden et lille underbid, som dyrlægen vurderer uden anledning til bekymring. Opdrætter af racen har oplyst at det er ok for denne race med underbid. Kontaktoplysninger på opdrætter kan gives såfremt der er spørgsmål i den forbindelse. Hun er socialiseret med andre hunde (både hendes mor og far bor her også), katte og andre dyr, da vi bor på landet. Vi har desuden børn i alderen 2-11 så hun er ligeledes vant til børn. En virkelig god familiehund. Der medfølger en hvalpepakke bestående af halsbånd, snor, hundekurv samt foder til opstart. Kontakt mig for nærmere. De bedste hunde hilsner fra Pernille Obs. Jeg forbeholder mig retten til at være selektiv i forhold til potentielle købere.

7200 Grindsted
i dag

søde coton de tulear bamser

12.500 kr.

Rejse klar!! Den 10.6.22 fødte vores skønne Coton de tulear Frida 2 drenge og 2 tæver, alle er fine og klar til besøg. Moren er besøgshund indenfor trygforden, og derfor har vi fokus på trivsel, miljø træning og afbalanceret hvalpe, når de rejser herfra. Faren er en skøn, dejlig og imødekommende han, der også er en familie hund. Hvalpene er stueopdræt og går mellem familiens medlemmer voksne, børn på 15, 13, 5 og 3 år samt 3 hunde på 8 mdr., 2 på 2 år. De er rejseklar d. 5.8.22, så er de 8 uger gamle. Når de flytter hjemmefra er de chippet, fået 1. vaccine , sundhedstjekket og har sundhedsbog. Derudover får de en hvalpepakke med foder og godbidder Kontakt mig venligst på 61280187, hvor I skriver lidt om jer og hvad i kan tilbyde en hvalp samt jeres hverdag.:) Venlig hunde hilser fra os alle!!!

9400 Nørresundby
i går

Coton de tulear/bomuldshund hvalp

15.000 kr.

Vores hund Coco har fået 3 super søde hvalpe, 1 han og 2 tæver (1 tæve er solgt) de er født i stuen, og bliver opdrættet i stuen. Så de vender sig til børn, familien og mennesker generelt. Når de bliver lidt større og kan gå, får de lov at bevæge sig rundt i huset og kommer måske også en tur med i haven:) Hvalpene er klar til at rejse d. 3 juli. Og bliver vaccineret, får ormekur og får sundhedstjek inden de rejser hjemmefra. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Når man har besluttet sig for en hvalp, betales et disposition på 3.000 kr som ikke tilbagebetales hvis man forstryder. Vil du hører mere om os, hvalpene eller Coco så tag endelig kontakt:)

8550 Ryomgård
17. jul.

Bomuldshvalpe-coton de Tulear- stamtavle...

9.500 kr.

Coton de Tulear. Virkelig skønne små totter 3 drenge og 1 pige, er klar til besøg fra d 20 aug, hvor de har pakket deres kuffert, vi søger hjemmet hvor vi er en del af familien, alså helt alm familier. Med os modtager du stamtavle, pas, chippet, trace dokument, første vaccine, købsaftale, vejledning om pels pleje, og foder vejledning, vi får en god hvalpepakke med, hvor der er lidt tygge artikler, godbidder, mad til den første tid et lille tæppe, og lidt legetøj, vi er ormebeh 3 gange, og fuldstændig klar til en familie, i kan se os med vores smukke mor. Vi er opvokset centralt i familien, hvor vi har prøvet meget, vant til at få klippet negle, vasket børste og føntørret, nu skal vi opleve noget nyt. Ring gerne for mere info, besøg er velkommen fra d 20 aug. Prisen er fra 9500kr for drenge og 10500kr for pigen. Vi er danske bosat i udlandet, vi kommer til dk hvor man kan se de små totter med deres mor(derfor kan de først ses live fra d 20 aug )

6064 Jordrup
i dag

Coton de tulear tævehvalpe med dkk stamt...

20.000 kr.

To tæver født den 12/3-22. Stamtavle fra dkk. De er født og opvokset i stuen og bliver hygget og nusset om hver dag. Ring gerne for mere info?

9800 Hjørring
25. jul.

Coton de tulear hvalpe med stambog+ sælg...

1 kr.

Super søde og kærlige hvalpe søger deres kommende hjem. Hvalpene er opvokset i vores hjem og er en del af vores dagligdag. De er derfor vant til div. lyde som børn, støvsuger osv. Både mor og far er tjekket for patella og er blevet øjenlyst. Derudover er de begge blevet DNA-testet for div. sygdomme. Hvalpene er vaccineret, chippet, får ormekur og har fået et sundhedstjek ved dyrlægen. De fik alle stor ros af dyrlægen. De er klar til at flytte hjemmefra d. 24/07. Der medfølger en god starthvalpepakke, når i henter hvalpen. I er velkommen til at kontakte os, hvis i vil høre mere.

8831 Løgstrup
24. jul.

Søde bomuldsbamser

10.000 kr.

Legesyge glade ægte Coton de Tulear hvalpe. Opvokset på kvalitetshvalpefoder så den bedste start er sikret. Der er 3 tæver og en enkelt han i kuldet. De har fået ormekur, samt sundhedschek hos dyrlægen. Der medfølger lidt foder og et tæppe der dufter af mor så den får en tryg opstart i sit nye hjem. Har du muligheden får at give en af disse et godt hjem er du velkommen til at RINGE og aftale besøg, da jeg ikke så tit er på her.

7500 Holstebro
i går

Skønne bomuldshvalpe

12.000 kr.

Skønne små hvide bomuldsbamser født den 5/7 og klar til at flytte hjemmefra i uge 36 Mor er ren Bichon Frise, far er ren Coton De Tulear, de er selvfølgelig begge tjekket og godkendt af dyrlæge, og har begge et fantastisk sind. De er vokset op som stueopdræt, leget i haven og gået ture. Inden de flytter hjemmefra, har de: Fulgt Biosensor programmet fra de var 3 ? 17 dage gamle. Mødt børn og voksne i alle udformninger, både her hjemme og ude i byen. Mødt forskellige dyr. Kørt i bil og tog. Oplevet forskellige høje og underlige lyde, bl.a robotstøvsuger, græsslåmaskine, tømning af opvaskemaskine og torden De er blevet tjekket hos dyrlægen, fået ormekur, vaccine og blevet chippet. Når de flytter hjemmefra medfølger: Købskontrakt Hvalperapport Sundhedsbog Hvalpe halsbånd og rem 1 kg foder Klud med duft af mor og søskende. Og lidt foldere med gode råd. (og hvis jeg finder på andet) Depositum kr. 2000. Ved afhentning betales de sidste 10.000

6862 Tistrup
ons.

skønne hvalpe

10.000 kr.

Min kære hund har fået hvalpe og vi er klar til at, du kan vælge dig en skøn hvalp. De er født d. 8/7 og er klar til deres nye hjem d. 2/9 Det de får med sig fra mor og menneske mor er, en bamse eller klud, som lugter af mor, så der er tryghed den første tid. Vacine, ormekur og chip. Møde med børn, mange gæster i huset og nusning. Bor i hele huset når de kan gå og vænne sig til alt i en familie. Sidst men ikke mindst, får de masser af kærlighed, så de trygt kan gå ud og møde verdenen :) Mor er blanding af Havaneser og Cotten tular og far er Cotten tular. Mor er på billede nr 9 og far på billede nr. 6 Der er 2 hvide drenge og resten er piger. Send gerne en sms eller indtal en besked, så ringer jeg straks tilbage :) Den hvide pige er solgt! og den ene hvide dreng er solgt ! Du er velkommen til at resevere og betale over flere gange :)

5450 Otterup
i dag

Bomuld/ shih tzu kryds

10.500 kr.

Dejlige kryds efter racetypiske og venlige forældre i god trivsel haves . Hvalpene vokser op på landet i en familie med børn og andre dyr .Begge racer kendetegnes som små familie hunde der er nemme at håndtere , de fælder ikke og tåles af allergikere . De er vaccineret, chippet og har fået sundhedscheck/ bog . Forventes rejseklare pr 5/8 Der følger en købskontrakt med 2 års garanti . Sælges kun til seriøse og ansvarsbevidste familier . Mere info på 28150897

7870 Roslev
lør.
Dittendat
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.