Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Cocker Spaniel

18
Ft. cocker spaniel hvalpe
  • Ft. cocker spaniel hvalpe - 2
  • Ft. cocker spaniel hvalpe - 3

Ft. cocker spaniel hvalpe

8.500 kr.

Ft. cocker spaniel hvalpe efter Supreme Dexter af Guns Choice & Bull Fie 1 han tilbage Født D.18/5 Vant til børn. Andre hunde og hverdagen. Begge forældre bliver brugt meget på jagt og hanhunden Dexter på markprøver. De vil være chippet, vaccineret, har fået ormekur, har fået sundhedscheck og stambog medfølger når de skal ud til deres nye familie :)

6920 Videbæk
i dag
  • Ft. cocker spaniel hvalpe - 2
  • Ft. cocker spaniel hvalpe - 3
  • Ft. cocker spaniel hvalpe - 4
  • Ft. cocker spaniel hvalpe - 5
Ft Cocker Spaniel hvalp
  • Ft Cocker Spaniel hvalp - 2
  • Ft Cocker Spaniel hvalp - 3

Ft Cocker Spaniel hvalp

10.000 kr.

Sidste hvalp i kuldet, da køber sprang. Fenris Gundogs Brage efter super forældre. Han og tæve af samme stærke, skotske linjer. Far (Supreme Dexter af Guns Choice). Masser af markprøvepræmieringer - blandt andet - 1. vinder i vinderklasse i DK og 3. vinder ved svensk mesterskab. En rigtig tænd/sluk hund. Mor (Vueltiao af Guns Choice). Solid og robust jagthund, der søger under bøssen, sætter sig på fløjten, apporterer alt fra krikand til grågås til hånd lige ud og lige hjem. Hun er kontaktsøgende, opmærksom og dejligt nem at arbejde med. Desuden er hun en fantastisk familiehund. Børnene elsker hende og omvendt og hun omgås kat, andre hunde og høns problemfrit. Liver/Chocolate roan. Hvalpen kommer med stamtavle fra DJR, sundhedsbog, ormekure, vaccination, chipning, hvalpepakke og 6 X hvalpetræning hos en af DK's mest erfarne spanieltrænere. Han er socialiseret efter alle kunstens regler og har oplevet støvsuger, vaskemaskine, bilkørsel og skud. Hvalpen er Blue Roan - hvid med sorte nister og pletter. Stamtavler på forældre og flere billeder tilsendes ved forespørgsel! Ring og få en snak og kom og se ham. Hvalpen er salgklar!

9280 Storvorde
i går
  • Ft Cocker Spaniel hvalp - 2
  • Ft Cocker Spaniel hvalp - 3
Cocker spaniel

Cocker spaniel

10.000 kr.

Cocker spaniel hvalpe Prisenner 10000 Reservering er på 2000 kr født den 27/06- 2022 Klar til at flytte hjemme fra nu de er cippet vaccineret og få tre gange Orme kur sundhedstjek der laves en købs kontrakt på hvalpen vi bor hjem med Børn så vi vand til mennsker og ander dyre Der føler ikke start Foder og et tæppe som dufter mor Vi bore sammen med vores hunde Mor vil i vide mere så kontakt vores menneske mor

6800 Varde
i dag
ægte engelsk cocker spaniel uden stambog.

ægte engelsk cocker spaniel uden stambog...

9.000 kr.

ægte cocker spaniel 9.000 kr.! Ægte engelsk Cocker Spaniel uden stambog. Vi er DKK registreret i dkk kennelklub og FCI. og har i dec. 2019 kennelmærk i dkk. Layka og Lilou har hvalpe som er klar til at komme hjemmefra den 27.08.2022 Går ind på www.cockerkennel.dk . under "sidste nyt" der kan du selv skrive dig på hvalp listen. du kan få flere info ved facebook. "cocker kennel" hjemmesiden. www.cockerkennel.dk Layka, lilou og Mulle er 3 super hunde og er meget glade Familie hunde. Når den, ny familie kommer og hente dens lille hvalp, vil der følge med. tæppe, legetøj, hvalpepakke fra Royal canin, m.m. vores opdræt hedder cockerkennel som kennel har vi eksisteret over 20 år. og har har 30 år erfaringer med Engelsk Cocker spaniel. Hos os er Hvalpe renlig fra de er 7 uger. Vi bruger en del energi for det. Selvfølgelig når hvalpen får et nyt hjemme, Kan der sker nogle små ulykker. Det kan tage en uge til 14 dag, før hvalpen kender det ny sted. Alt afhænge af hvor OBS. den ny familier er på hvalpens små signal. Her fra, vi har altid tid til at giver vejledninger. Vi har den devise som sige; "det er bedre at for spørg sig end at for gøre sig." Det er ikke altid at vi tjekker vores annoncer . men du kan også kontakt os pr. tel. 20466302 facebook. cockerkennel hjemmesiden. www.cockerkennel.dk

6771 Gredstedbro
i går
Cocker Spaniels

Cocker Spaniels

8.500 kr.

3 drenge. 6 uger. Alle sorte med hvide aftegn. De er utrolig kælne, kontaktsøgende, legesyge og nysgerrige. Vant til andre hunde, katte og børn. De er klar til at flytte hjemmefra 24 august. Far: Engelsk Cocker Spaniel, sort med hvide aftegn. Rigtig rolig, kan med alle mennesker og hunde. Mor: Engelsk Cocker Spaniel FT, sort. Glad og energisk Vi har begge forældre, de er sunde og raske, og begge bliver brugt til både familiehunde og jagt. Cocker Spaniels er hunde der er meget energiske, fulde af livsglæde, med en altid logrende hale. De er perfekte familiehunde til den aktive familie. De har behov for motion og mental stimulering, men får de det, er de skønne familiehunde. Vi regner selvfølgelig med at I er gode og omsorgsfulde nye ejere, der er sikre på at I kan give hvalpen et godt, trygt og kærligt hjem, og som er helt afklaret med hvad det indebærer at få et nyt firbenet familiemedlem. Hvalpene har fået 1. vaccination, chip, 2 gange ormekur, indmeldelse i dansk hunderegister og sundhedsbog fra dyrlægen ved afrejse. Der følger også foder med til den første tid( 2kg), et tøjdyr der lugter af mor og søskende, og et halsbånd. Sidste 4 billeder er mor og far. Kom gerne og se om det er hundehvalpen for dig/jer.

8832 Skals
i dag

Engelsk Cocker spaniel hvalpe

1.234 kr.

Vores tæve skal snart til parring så vi håber derfor at få hvalpe i efterårsferien, de vil være salgsklar omkring d. 20/12 - 2022 Vi opdaterer side her løbende. Vi forbeholder os retten til at vælge mellem køber. Ved reservation, kan man få tilsendt billeder og videoer, så man kan følge sin nye hvalp. Der vil medfølge: stambog, sundhedsbog lidt foder samt et lille tæppe /klud med duften af flokken til den første tid. De bliver inden overtagelse: Chip mærket, registret i dansk hunderegistring samt Dansk kennel klub i forbindelse med stambogen. Vaccineret, dyrlæge kontrol samt får ormekur under opvækst og inden afhentning. Vi følger dansk kennel klubs vejledninger. Hvalpene vil blive præget som familiehunde/køkkenopdræt, hvilket vil sige at de lever sammen med os, så de vender sig til de daglige gøremål, som støvsuger, børn, katte og andre lyde mm. Vi vil arbejde på at gøre dem sociale og mentalt stærke og der påbegyndes arbejde med at gøre dem renlig. Moren Ella (ses på billed 1) er en rolig og tillidsfuld pige som besidder jagt genet fra sin mor (Nala, som også bor hos os, hun elsker i øvrigt at hente ting og afleverer gerne byttet uden kamp.) Faren vil blive willumsen fra kennel Dan-L : se billed 2 Vi forventer farverne : Rød, gylden, sort, black and tan, chokolade/tan (Billed 3 mormor) Der skal betales et depositum ved reservation på 4500,- kr Som ikke betales tilbage hvis man springer fra, restbeløbet betales ved afhentning af hvalpen, alt afhængig af om det er en hanhund eller tæve man har valgt. Kun seriøse henvendelse

9800 Hjørring
i går

Hvalpe

9.500 kr.

Cocker Hvalpe 2 stk 2 han/Brun/Rød VI har 2, dejlige han hunde, Robuste, rolige og kontakt søgende hvalpe, som søger god og tryg farmile, som har hjerterum og plads i livet, de er 12 uger tirsdag d. 16/8 2022 og dermed klar til nyt kapitel i livet. I må gerne skrive lidt om jer selv, vi kan kontaktes på 40768019, vi glæder os til at høre fra gode overskuds familier.

8850 Bjerringbro
i går

spaniel hvalpe

14.500 kr.

Så er der født hvalpe hvalpe her ved os. Irsk vandspaniel. 9 august blev de født. Så de hvalpe I ser her på annoncer er fra sidste år. Da hendes hvalpe nu kun er meget små. Men de kan ses inde på siden lillebassumgaard.dk Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever eller labrador. Reserveret over for fremmede, men når først de er trygge er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en puddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkring os. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Så vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse.

7400 Herning
søn.

Cockapoo Amerikansk

15.000 kr.

Allergivenlig/ Fælder ikke, fantastisk dejlig bedårende hvalpe PRIS : Sorte/zobel 15000,- røde 20000,- Efter helt fantastiske dejlig forældre der er DNA tested for avlige sygdomme Mor: Amerikansk cocker 10 kg Far: Mellem pudel 8 kg efter international Champion så forventer en voksen vægt på ca.. 8-10 kg Cockerpoo er et utrolig dejlig legebarn men samtidig kærlig, stærk nok til at sparke fodbold med børnene, eller deltage i familiens daglig løbetur. Cockerpoo er kendt for at elske alle , Sjove-elskende og meget intelligent hund der er nem at træne og lære sjove tricks. Cockerpoo elsker alle udendørs aktiviteter .Den vil passe perfekt til den aktive familie, som nyder at komme ud i naturen rykke børnene væk fra tlf, pc . Cockerpoo er typisk venlig og social med andre hunde, katte, andre små dyr. De er rigtig gode med børn, så familier af en hver størrelse kan drage fordel af en cockerpoo. Selvom cockerpoo næsten ikke fælder kræver de stadig pelspleje , Cockerpoo er gode ledsager og er mere tilbøjelig til at blive betragtet som familiemedlemmer end "vagthund" i kan regne med den er der for jer :Når som helst og hvor som helst. Cockerpoo er en af de ældste " Designer" hunde Vi vil begynde . Renlighedstræning Socialisering Træning i at køre bil rejseklar uge 33 Mulighed for levering ,Jylland /Sjælland til billig pris. vi er godkendt kennel med alle de retningslinjer det med følger. www.designerhunde.dk

7870 Roslev
søn.

Ranrecerne Cocker Spaniel

13.500 kr.

Sælg renracede engelske Cocker Spaniel-hvalpe (3 hanner) fra topoprindelse, fra 27.09.2022. Tæverne kommer fra meget god tysk avl, hannen fra en ren jagtrace fra Danmark. 9 uger gammel, vaccineret, chippet, ormekur, lægetjek. Vant til andre hunde, høns og børn. Begge forældre bor i vores husstand, det samme gør hvalpene, og kan ses! Kun i de bedste hænder. Hvis du er seriøst interesseret, så ring. 44167514

7760 Hurup Thy
søn.

Field Trail Cocker Spaniel

12.000 kr.

Field Trail Cocker Spaniel, flere hvalpe, , m. stamtavle, salgsklar 30/8 2022 Den 5 juli blev der ved kejsersnit født 7 vidunderhvalpe, 4 drenge, 3 tæver. 1 champagne farvet han med blis og 6 brune med og uden hvide aftegninger. Mor: Goodie, engelsk ft Cocker tæve taget hjem fra coedymynydd - som der var en fantastisk jagthund der blev brugt til at drive fasaner hjem, hver sæson, flere fra hendes kuld arbejder for det engelske politi i London. Hun var en rolig Ft?er som der pleaser og søger dig. Far: Yatzy, FT Cocker han, med flere FT CH på stamtavlen, han fra Jeanette Saxtov også brugt til jagt, skøn, stille og godt gående hanhund. Matchet er forekommet så ledes, begge hunde er fantastiske familie hunde, de går tæt på en og søger kun dig, og begge med fantastiske stamtavler, der vil blive registret hos DJR. Vi har stadig fire hanhvalpe og en tæve som der søger deres forever familie. 12.000 kr 4.000 dep

4200 Slagelse
ons.

Cocker spaniel hvalpe

9.500 kr.

Super dejlige cocker spaniel hvalpe søger nyt hjem til 1/9-22. Hvalpene vokser op vant til børn, katte og andre hunde. Alle hvalpe vil være chippet, vaccineret og fået 2 gange ormekur inden afrejse til deres nye hjem. Der er et dipositum på 1500 for at reservere en hvalp. Skriv eller ring endelig hvis der er spørgsmål eller hvis du/I vil ud og se hvalpene. Sort - han Sort/hvid - han Hvid - pige

9631 Gedsted
9. aug.

Silkebløde engelsk cocker spaniel hvalpe...

Sælges

Om 8 uger kommer de skønneste små silke bløde, lækre engelsk cocker spaniel hvalpe. Vi har parret vores blide smukke Berta - Ægte engelsk cocker spaniel (uden stamtavle), med skønne Gismo. Gismo er en ægte engelsk cocker spaniel, med en flot stamtavle. Skriv eller ring ved interesse for at blive skrevet op til en vabs.

6520 Toftlund
26. jul.

FT sprocker Hvalpe sælges

9.000 kr.

Freya har 2 dejlige hvalpe tilbage ( 2 hanner) Efter Super glade jagt og familie forældre Er meget lydig og opmærksom hund der er sin herre tro og utrolig nemme at forme til den hund man ønsker, hun elsker at blive brugt til vand og på land hvalpene er super kærlige og imøde kommende og elsker familie hygge Freya er en super appotør tros hundens størrelse ring endlig hvis i ønsker at komme og se dem

6900 Skjern
25. jul.

FT cocker spaniel hvalp

14.000 kr.

FT Cockerspaniel hvalp af fineste avl sælges. Han er en fin og kontaktsøgende hvalp, med masser af gåpåmod. Han er klar til at flytte hjemmefra fra d. 8/6. Begge forældre bliver brugt meget på jagt og markprøver. Mor blev 4 . vinder til cocker mesterskabet i 2021 og far (Skyttegaard Arthur) blev champion i en alder af bare 2,5 år. Han er chippet, vaccineret, har fået ormekur, har fået sundhedscheck og stambog medfølger.

9560 Hadsund
23. jul.

Cocker spaniel FT

11.000 kr.

Cocker spaniels Moderen er den sorte tæve og faderen er rød han. Begge dygtige jagthunde, hvor faderen har flere beviser på at han er rigtig dygtig! Tæven har ikke stamtavle, hannen har stamtavle. Forældrene er begge brugt til jagt. De er lydige, ikke aggressive, nysgerrige, glade, godt med energi og har fart på, på jagt og utrolig gode snuder. Og når de er hjemme er de dejlige familie hunde (skøde hunde om man vil) der både har sit legesyge humør og rolige. Vi har været så heldige at få 7 hvalpe. 4 hanner og 3 tæver (den ene tæve beholder jeg dog selv) som fremtidig jagtmakker. Hvalpene leder efter et nyt hjem til den 1/5. Når den tid kommer har de været omkring vaccinationen, ormekur og chippet. Og ved siden af det, vænnet sig til larm (støvsuger eks.) børn og blevet aktiveret med leg og kærlighed. Skriv endelig lidt om dig selv, hvis det kunne have interesse for dig/jer. Eller hvis der skulle være spørgsmål. Prisen for en hvalp er 11.000 Salgsklar den 1/5-2022 Kh. Charlotte Pedersen KUN 2 HANNER TILBAGE

9440 Aabybro
22. jul.

FT cocker spaniel

10.000 kr.

Super skønne jagthunde hvalpe af FT cocker spaniel salgsklare 16/7 Hvalpene er ud af super god afstamning. Far har flotte resultater på markprøver og bliver brugt af professionel jæger og er super let trænbar. Mor Brownie er grunden til min mand har jagt ad libitum da folk inviterer hans hund. MEN det vigtigste er at hun er verdens bedste familiehund de andre 350 dage om året og det er det absolut vigtigste for os. Hun er så mild og venlig. Vi har tidligere lavet kombinationen af avlslinjerne med stor succes så en 3/4 søster beholdte vi fra sidste år som kan ses. Naturligvis har hvalpene stamtavle fra DJR og er passet efter alle kunstens regler. De er stueopdræt med mange timers daglig menneskekontakt. De har oplevet mange besøg og masser af børn, andre hunde, katte og alt der hører til hverdagslivet, så de er præget rigtig meget mod at kunne blive et nyt rigtig dejligt familiemedlem. De er naturligvis ormebehandlet, vaccineret, chippet, fodret med kvalitetsfoder og der medfølger en hvalpepakke og en donut kurv der dufter dejligt af familien. Der er 7 hvalpe og jeg har én tæve og én hanhund tilbage Pris han 12.000 Tæve 14.000

8654 Bryrup
5. jul.

Ft cocker hvalpe

12.000 kr.

Begge forældre haves og bruges på jagt hvilket de er fantastiske som samt er de super dejlige familie hunde. 4 hanner tilbage 3 røde/gylden og 1 sort Ring for at aftale at se dem

7840 Højslev
5. jul.
Cocker Spaniel The cocker spaniel is a sociable dog that is lively and alert. It needs a lot of grooming, but it is a good-natured pet that loves people. The cocker spaniel is a small, sturdy dog that was bred to hunt game birds. It is typically black and white, but can also be red and white, brown and white, or any other color. The cocker spaniel is a sociable dog that is lively and alert. It needs a lot of grooming, but it is a good-natured pet that loves people. HISTORIE The cocker spaniel is a descendant of the English spaniel, which was brought to America by the Pilgrims in the early 1600s. The cocker spaniel was bred to hunt game birds and it is a good-natured pet that loves people. HØJDE Hanner 37-39 cm. Tæver 34-36 cm. VÆGT 11-13 kg. FARVER Sort evt. med tanfarvede aftegninger, brun eller rødgul i alle nuancer, hvid med sorte eller røde partier eller trefarvede.