Chow Chow

2
chow chow
  • chow chow - 2
  • chow chow - 3

chow chow

12.000 kr.

chow chow, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, to 3,5 maneder chow chow piger til salg, skriv for mere info

2630 Taastrup
lør.
  • chow chow - 2
  • chow chow - 3
  • chow chow - 4
  • chow chow - 5
Chow Chow piger på 15 måneder

Chow Chow piger på 15 måneder

15.000 kr.

Chow Chow piger på 15 måneder, Vaccineret, Chippet, Det er med meget tung hjerte, at vi desværre er nødt til, at sælge vores dejlige familiemedlem Scarlett, da en i familien desværre har fået allergi. Hun er februar 2021 og en fantastisk dejlig familie hund. Hun passer godt på hele familien. Hun er vandt til børn og katte. I skal være en familie, som har tid og lyst til hende. Alt hendes mad, legetøj, hundesnor, vandskål og madskål følger med. Hun er uden stamtavle men er født i Danmark, har fået hendes første vaccine i Vejle og jeg har fået lavet Pas på hendes hos min dyrelæge, hun er revaccineret i år. Vi tager forbehold og sælger hende kun til den familie, som føles helt rigtig for os.

6880 Tarm
16. maj.
Chow Chow VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er reserveret, opsøger ikke social kontakt så ofte som andre racer, men kan være meget bestemt og trofast over for sin familie. Den er udpræget temperementfuld og kræver en ejer med stor dovenskab og tålmodighed. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. HISTORIE Den oprindelige jagthund, der danner grundlaget for racen, er tyske hyrdehunde, der blev brugt til jagt på vilde får og geder. I slutningen af 1800-tallet blev nogle af disse hunde importeret til Storbritannien, hvor de blandt andet blev anvendt af herremændene på de store jordbrug. Fra Storbritannien spredtes racen til resten af verden. HØJDE Hanner 48-56 cm. Tæver 46-51 cm. VÆGT 20-30 kg. FARVER Ensfarvet sort, rød, blå, fawn, creme eller hvid.