Chinese Crested

5
Powder puff tæve

Powder puff tæve

12.000 kr.

Powder puff tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Chinese crested født d. 23 april, ud af et kuld på 3, hvor 2 tæver overlevede. Hun er klar til at flytte efter d. 18 juni. Så begynd allerede nu at følge din kommende hund. Begge forældre er testet fri for racerelateret sygdomme. Og er begge gode kærlige familie hunde. Powder puffen er en allergivenlig race, og et godt alternativ til f.eks bomuldshunde osv. Med en hvalp fra os følger der. livslangt hjælp, råd og vejledning. En vel socialiseret hvalp. God Hvalpepakke. DKK stambog. Hun vil have fået inden hun rejser hjemmefra. 3xormekur, chip(registering i dansk hunderegister), første vaccine. Kontakt mig for mere info.

6430 Nordborg
i går
Powderpuff hvalpe sælges

Powderpuff hvalpe sælges

10.000 kr.

Powderpuff hvalpe sælges, Powder Puff hundehvalpe sælges med DKK stamtavle. Vi har selv haft begge forældre siden hvalpe, og de er begge clear for kendte sygdomme. Vi har haft flere kuld med samme forældre, så vi ved det bliver skønne hvalpe.. Det er en meget allergivenlig race, og en hund der ikke fælder. En Powder Puff er en rigtig selskabshund, som er meget kontaktsøgende, med et roligt temperament. Rigtig god familiehund. De er nemme at træne til forskellige kunstner, lydighed og agiliti. En Powder Puff er en helt speciel hund, som vil følge sin ejer overalt. De får den blødeste pels. De vil ved salgstid være vant til børn, tv, radio, støvsuger, og andre lyde. Have været ude at køre bil, og renligheds trænet. Hvalpene vil være undersøgt hos dyrlægen, fået 3 ormekure, vaccineret, være chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, samt med DKK stamtavle. Med hvalpene medfølger der: Foder til den første tid, legetøj og tæppe, sundhedsbog, Dansk Kennel Klub stamtavle. I kuldet er der 2 hvalpe. Ellie og Eddie. De er klar til deres nye hjem d. 31. Maj 2022 hvor de er 8 uger. Pris: 10.000 kr. Ring på 2266 6071, for at høre nærmere. Vh. Kenneth Franz https://koebhund.dk/hvalpeliste/kuld?kuldId=307230&raseId=2880

7470 Karup J
i går
Powder Puff hundehvalp sælges

Powder Puff hundehvalp sælges

10.000 kr.

Powder Puff hundehvalp sælges, Powder Puff hundehvalp sælges med DKK stamtavle. Ellie søger sit nye hjem. Vi har selv haft begge forældre siden hvalpe, og de er begge clear for kendte sygdomme. Vi har haft flere kuld med samme forældre, så vi ved det bliver skønne hvalpe. Det er en meget allergivenlig race, og en hund der ikke fælder. En Powder Puff er en rigtig selskabshund, som er meget kontaktsøgende, med et roligt temperament. Rigtig god familiehund. De er nemme at træne til forskellige kunstner, lydighed og agiliti. En Powder Puff er en helt speciel hund, som vil følge sin ejer overalt. Hun får den blødeste pels. Hun vil ved salgstid være vant til børn, tv, radio, støvsuger, og andre lyde. Have været ude at køre bil, og renligheds trænet. Hun vil være undersøgt hos dyrlægen, fået 3 ormekure, vaccineret, være chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, samt med DKK stamtavle. Med hvalpen medfølger der: Foder til den første tid, legetøj og tæppe, sundhedsbog, Dansk Kennel Klub stamtavle. Ellie er 8 uger d. 31. maj 2022, og dermed klar til at komme hjemmefra. Pris: 10.000 kr. Ring på 2266 6071, for at høre nærmere..

7470 Karup J
i går
Powder Puff hundehvalp sælges

Powder Puff hundehvalp sælges

10.000 kr.

Powder Puff hundehvalp sælges, Powder Puff hundehvalp sælges med DKK stamtavle. Eddie søger sit nye hjem.. Vi har selv haft begge forældre siden hvalpe, og de er begge clear for kendte sygdomme. Vi har haft flere kuld med samme forældre, så vi ved det bliver skønne hvalpe. Det er en meget allergivenlig race, og en hund der ikke fælder. En Powder Puff er en rigtig selskabshund, som er meget kontaktsøgende, med et roligt temperament. Rigtig god familiehund. De er nemme at træne til forskellige kunstner, lydighed og agiliti. En Powder Puff er en helt speciel hund, som vil følge sin ejer overalt. Han får den blødeste pels. Han vil ved salgstid være vant til børn, tv, radio, støvsuger, og andre lyde. Have været ude at køre bil, og renligheds trænet. Han vil være undersøgt hos dyrlægen, fået 3 ormekure, vaccineret, være chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, samt med DKK stamtavle. Med hvalpen medfølger der: Foder til den første tid, legetøj og tæppe, sundhedsbog, Dansk Kennel Klub stamtavle. Eddie er 8 uger d. 31. maj 2022, og dermed klar til at komme hjemmefra. Pris: 10.000 kr. Ring på 2266 6071, for at høre nærmere.

7470 Karup J
i går
Salgsklar DKK Chinese Crested PP Hvalpe

Salgsklar DKK Chinese Crested PP Hvalpe

9.500 kr.

Salgsklar DKK Chinese Crested PP Hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, DKK hvalpe (Salgsklar) Smukke skønne langhåret chinese crested powder puff søger kærlig familier. Vi er nogen søde, smukke og kærlige babyer født den 27 juni vi er rejseklar, der er 2 tæver og 1 han tilbage. Vi kommer fra kærlig opdræt hvor vores madmor og datteren i huset sover sammen med os og hele familien kysser og kæler med os, vi bor i stuen, og er vant til daglige lyde. Når vi er store nok bliver, vi en del af de andre hunde og løber frit rundt i huset. Vi søger kærlig blivende hjem, der gider at nusse og kæle med os, og lære os verden du bor i og ved. Vi er med: - DKK tavle - 1 vacc - Sundhedsbog - Chippet og registreret i hunderegister - Fået 3 gange ormekur - Der følger god flyttehjemmefra pakke med hver af os. Der ligges et resv. gebyr på 3000kr der fratrækkes købsprisen Der er kennelforsikring på os hvis vi skulle have noget skjulte fejl doktor dyr ikke har opdaget, så det sikre jer to års garanti. Men godt nok ikke kosmetiske ubetydelig fejl. Vi bliver solgt som familie hunde og der er ingen krav om udstilling eller avl. Men det er en mulighed. Da vi kommer fra udstillet forældre bare i en anden klub. Den eneste rigtig krav er at du vil passe godt på os, og give os et super skøn hundeliv. Lyder vi noget for dig så skriv eller ring på 27159922 så får i fat i vores madmor Xenia, er hun ikke lige ved telefonen så skriv en besked eller ligge en besked på telefonsvareren så ringer hun tilbage, fordi så er hun nok ved at fodre os eller ordne noget med os eller har travlt med at dele kys ud til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

6500 Vojens
ons.
Chinese Crested VÆREMÅDE Racen er ikke specielt social, men den er dog meget glad for mennesker. Den er aktiv og kærlig, men kan også være lidt forvirret og usikker. Den er nem at lære at kende og er trofast over for sin familie. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har brug for masser af motion - gerne to gange dagligt. Den elsker at være aktiv og har brug for stimulation, så den ikke bliver kedsom og urolig. Det er vigtigt at give den legetøj at tygge på, da dens tænder kan blive et problem, hvis de ikke bliver stimuleret nok. TEMPERAMENT Racen er intelligent, men det kan være svært at opdrage den, da den er ret trodsig. Den kan godt lide atvære i centrum og er derfor ikke den bedste hund at have, hvis man ikke er meget aktiv. HISTORIE Dalmatineren er en oprindelig hundetype fra Dalmatien i det sydlige Kroatien. Den er opkaldt efter den dalmatinske provins, hvor den blev brugt som kørende hund i karet. Denne hundetype er blevet meget populær som familiehund, og man finder mange af dem i dag i alle dele af verden. HØJDE Hanner 28-33 cm. Tæver 23-30 cm VÆGT Højst 5, 5 kg. FARVER Alle farver og kombinationer er tilladt.