Chihuahua

13
Ægte chihuahua hvalpe.  3 hanner tilbage

Ægte chihuahua hvalpe. 3 hanner tilbage

9.500 kr.

Ægte chihuahua hvalpe. 3 hanner tilbage, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Ægte chihuahua hvalpe. 9 uger gamle. Er chippet ormekur vacineret De er klar nu til at komme til nye omgivelser. Hvor man har tiden og kærligheden til de små hvalpe. Vi har mor og far. Og de er vokset op i vores stue køkken. De har et godt kærlig sind. Der er 1 langhåret han.(solgt nu) (Der er en sort hvid tæve. solgt nu) Den mindste. 750 gram ca. meget kærlig (Og en brun hvid tæve). Resten er hanner. Kun sms besvares og skriv kort om jer selv og hvad i kan byde hvalpen. Ps. Der sendes ikke flere foto.

7400 Herning
i dag
Chihuahua hvalp

Chihuahua hvalp

9.500 kr.

Chihuahua hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød lille han langhåret farve blå/hvid. Glad og livlig fræk nysgerrig lille fyr. Vandt til masser af kontakt kommer med ud at køre bil. Opvokset I stuen sammen med os , og alle davlige lyde og gøremål

4880 Nysted
i går
Langhåret chihuahua hvalpe

Langhåret chihuahua hvalpe

9.500 kr.

Langhåret chihuahua hvalpe, Langhåret chihuahua hvalp Knutt Født og opvokset i stuen sammen med deres mor og far født den 15/4-22 Kan rejse hjemme fra den 10/6-22 - vaccineret -chippet - oprettet i dansk hunderegister -ormebehandlet -sundhedsbog fra dyrlægen -madpakke fra royal canin -tæppe og bamser der dufter af mor -hvalpe sele 1500kr i dep. Når du har valgt din hvalp -tilbage betales ikke hvis du fortryder

8200 Aarhus N
søn.
Chihuahua Hvalpe

Chihuahua Hvalpe

10.000 kr.

Chihuahua Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi er et kuld på 3 drenge, født den. 7. April 2022 Det er en kontrolleret parring, hvor begge forældre har stamtavle, men ikke avlsgodkendt. Kopi af forældres stamtavler kan medfølge. Vores forældre er tjekket, for div. arvelige sygdomme, og Patella. men der fandtes intet synligt. vores forældre er sunde og raske. Vores far, mangler det ene, øje, efter en stor hund og han, legede for voldsomt. Når vi flytter hjemmefra, vil vi være chippet, registreret, vaccineret, og behandlet for orm. Vores ejer, laver Pas Og sundhedsbog til os. og når vi så er gamle nok, skal vi rabies vaccineres, dette er med i prisen. Hvis vi flytter LANNGT væk, og i går til en anden dyrlæge, modregnes rabies vaccinen , vores købs pris. Vi får en super lækker Hvalpepakke med, med Bla. en transport taske, En Donuts, lækkert tæppe, som vores mor og brødre har sovet med de sidste par dage. Vi får også en sele, halsbånd og line med. Samt et godt hvalpefoder, til nogle måneder. så det eneste i skal tænke på, er at hente mig, og elske mig resten af mit liv. Vi opholder os meget på Camping i Sdr. Jylland, nær Tinglev. og ved Hirtshals, så Vi kan mødes både i syd og i nord. Vores ejer, hjælper gerne med pasning, i ferien så vi ikke skal ud til en masse fremmede. Vi vil blive præget, af de daglige lyde, så som køkkenmaskiner, og naboens vinkelsliber, plus Vi udsættes for "skud lyde" fra youtube, så vi ikke bliver bange for det. vi kommer også med ud og kører bil, og fra vi er5-6 uger kommer vi ud i snor på små gå ture. ALVIN (med lille blis på snuden). Bliver korthåret solgt ANDY solgt ASLAN Hvis i vælger en af os, skal der betales et Reservations gebyr, på 3000 kr. som ikke refunderes ved fortrydelse. RING eller SMS. er ikke meget ved PC.

6200 Aabenraa
søn.
Chiuhuahua hvalpe

Chiuhuahua hvalpe

10.000 kr.

Chiuhuahua hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 pige og 1 dreng er flytteklar den 1/6-2022 til den tid har de fået alt klar til at flytte hjemmefra. Man er velkommen til at komme og besøge dem, moren er en ren chiuhuahua og faren er blanding af chiuhuahua og papillon, jeg har dem begge, hvis man ønsker billeder, skriv blot.

7800 Skive
søn.

Chihuahua, kun ham tilbage!!

9.000 kr.

Chihuahua, kun ham tilbage!!, Vaccineret, Ormekur, Chippet, ER DER INGEN DER VIL KØBE MIG, vil gerne have et andet hjem, medens jeg er lille.1 langhåret hvalp tilbage, dreng, født og opvokset inde, født den 24/2 10 uger den 5/5 dyrlægekontroleret med sundhedsbog, der medfølger hvalpe pakke, fra Royal Canin. rigtig dejlig dreng. HAN ER KLAR TIL AFHENTNING DEN 5/5 !!!! HAN er blevet chippet og vacn i dag og fejlfri sundhedsbog så klar til nyt hjem. PRØVER LIGE IGEN!!!! OG INGEN AFBETALING.

8800 Viborg
lør.

DKK tæve

10.000 kr.

DKK tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Den bedste familie søges til en lille fin langhåret choko/creme Chihuahua på 3 år med DKK tavle. Vægt ca 2,5 kg Chaos er den sødeste lille chi pige, som søger en dejlig familie at bo hos, hvor hun kan være i centrum, blive elsket og forkælet. Hun skal ud til en familie, som har tid og overskud til en hund med alt hvad det indebærer og som har sat sig ind i racen. Så mangler du en lille trofast følgesvend så er Chaos klar. Hun er en sød og kærlig pige, hun er glad for alle mennesker også børn. Hun går pænt i snor og har ingen problemer med at være alene hjemme. Vacciner er up to date. Vi forbeholder os retten til at udvælge den helt rigtige familie til Chaos ring for mere info KUN SERIØSE HENVENDELSER :-)

5853 Ørbæk
lør.

Chihuahua

14.000 kr.

Chihuahua, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Smuk og kærlig lille dreng født d. 13/01/22 Han er vokset op med mor og far, et par søskende og går til dagligt blandt alle husets hunde og katte. Han er vant til at komme i haven med os andre. Mor er 7 år, vejer Ca. 2,5 kg og er cremefarvet Far er 7 år, vejer Ca. 2,5 kg og er black/tan/brindle Begge forældre har 0 i patella. Begge forældre er sunde og raske. Begge forældre har et dejligt kærligt og socialt sind. Han er vokset op på hjemmelavet hundemad, samt kornfri tørkost. Pris: 15.500 Reservationsgebyr 3.500 som ikke refunderes ved fortrydelse. Der medfølger: Stambog Stamtavle, sundhedsbog og hvalpepakke med mad, godbidder og tøjbamse. Inden afrejse er han chippet, fået 1. vaccine, sundhedsundersøgt og fået ormekur. Billlede: 1-7 Little Fairy Boy Elfie Billede: 8-10 Mor og far Kun henvendelser på tlf: 40 36 15 16 besvares

8600 Silkeborg
lør.

4 drenge

9.500 kr.

4 drenge, Vi er lige blevet beriget med 4 smukke drenge. De er alle Black/tan. Faren har stamtavle og der kan fremvises billede da det var en betalt parring. Morens mor og far har også stamtavle. Men moren har dog ikke. Både mor og far har utrolig dejlig sind! Elsker alle og er så glad for kontakt med andre. Det er en oplevelse værd. Mor vejer 1,8kg og er kort håret. Far vejer lidt mere men har så kraftig og lang en pels. Der vil føre sundhedsbog med, en pose foder chip vaccine og ormekur vil være på plads. Og de er stueopdrættet og vil være vant til hverdagens lyde og være vant til børn også. De er født den 17.05.22 og er klar fra uge 4 til besøg. Derefter vil depositum være på 2000. Dette vil blive trukket fra prisen. Men vil ikk blive betalt tilbage hvis man hopper fra.

6700 Esbjerg
tor.

Chihuahua-hvalpe

11.000 kr.

Chihuahua-hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så smukke Chihuahua hvalpe som søger nye kærlige hjem fra 14. Juni. 3 hanner og 1 tæve tilbage. Stueopdræt - de er en del af familien her og de er omgivet af kærlighed. De bliver renlighedstrænet når tid er. Vores hjem er åbent så man kan besøge sin hvalp og følge med til de er klar til at tage med De bliver selvfølgelig vaccineret og får sundhedstjek, chip og ormekur inden afrejse Der medfølger hvalpepakke m. Foder mm.

5300 Kerteminde
15. maj.

Langhåret chihuahua hvalpe på vej

13.500 kr.

Langhåret chihuahua hvalpe på vej, vi venter hvalpe Vores skønne chihuahua Diva skal ha hvalpe i midten af juni. ( forventer ca. den 14/7) De vil være klar til at flytte hjemmefra i uge 33-34. Alt efter hvornår de er klar de er begge langhåret. De er ægte - far er dog uden papirer Du kan allerede nu komme ind over din kommende hvalp, og være med fra starten. Priser er 13.500 for en hvalp. Depositum på 4000 ligges ved reservation af din hvalp. Resten betaler du når du henter din hvalp hjem. Hopper du fra får du ikke dit depositum retur. Vi går MEGET op i vores hvalpe og forventer du gør det samme. Vi forventer du besøger din hvalp mens den er hos os og ellers følger den tæt hvis du bor meget langt væk. Vi træner lydighed, indkald og renlighed. Den vil have prøvet at køre bil, opleve høje lyde, hverdagslyde, bånd med fyrværkeri, at være alene, komme med mm. De vil være vandt til børn ig andre dyr Din hvalp er selvfølgelig sundhedstjekket, har sundhedsbog, er chippet og har fået ormekur. Den får en ?flytte hjemme fra? kasse med med tæppe, legetøj, foder og godbidder Vi glæder os! Sidst fik hun 3 skønne hvalpe. 1 pige og 2 drenge. Der er kun 2 til reservation da vi ikke ved hvor mange der kommer. Vi kan slet ikke vente. Billede 2 er Coco - pige fra vores første kuld. Hende kom vi til at beholde selv. Hun er nu 2 år. De andre billeder er også af vores tidligere hvalpe?

8600 Silkeborg
14. maj.

Chihuahua hvalp - tæve

9.800 kr.

Chihuahua hvalp - tæve, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød lille tæve født d.27/11-21 Ren Chihuahua uden tavle, tricolor og korthåret. Hun vokser op med sin mor, samt menneske-familie med 4 børn i forskellige aldre. Hun vil udsættes for støvsuger, køreture, gåture, larm, musik og al hverdagstøj. Hun vil komme ud og opleve forskellige steder, som skov, by og andre hjem i de sidste uger inden afrejse. Samt vil vi sørge for hun er så renlig som muligt inden hun flytter. Hun er dagligt i menneskehænder (vi kan jo ikke lade være) Hun vil være chippet, sundhedstjekket, vaccineret og have ormekur inden afrejse. Derudover medfølger en hvalpepakke med sutteklud/legetøj der dufter af mor, foder til den første tid og lidt andet lækkerier :) Vi ser helst at ny ejer besøger hende 1-1,5 timer en gang om ugen, de sidste 2-3 uger. Dette skaber en relation, og gør overgangen nemmere. Ved interesse sendes en sms, så aftaler vi et opkald. Derefter er det muligt at komme og se hende og få alt det kedelige på plads :) Den kedelige del. Der lægges et depositum på 2700,- ved indgåelse af kontrakt. Disse tilbagebetales ikke ved fortrydelse.

5792 Årslev
5. apr.

chihuahua hvalp tæve

10.000 kr.

chihuahua hvalp tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, smuk choko Brun pige og chokolade brindle som faderen på billedet

8653 Them
3. apr.
Chihuahua VÆREMÅDE Chihuahuaer er små, uvidende og kvikke hunde, der ofte har et selvbevidst og stort ego. De er kærlige og ældre hunde kan være enormt samarbejdsvillige med deres kuldskære unger. Chihuahuaer er vagtsomme og forkert opdraget chihuahuaer kan være farlige. De er aktive dagligt og bruges ofte som psykoterapeutiske hunde. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde chihuahuaer i god form, da de er lette at putte på vægten. De elsker at bruge deres kvikke hoveder og bruger ofte mange positive energier på at samarbejde med deres ejer. TEMPERAMENT De er overordnet positive og regnes forat være gode psykoterapeutiske hunde. HISTORIE Chihuahuaer stammer fra Mexico og er meget gamle racer. HØJDE Der er ingen regler for højde. VÆGT Idealvægten ligger mellem 1, 5 og 3 kg. FARVER Alle farver og kombinationer er tilladt undtagen merle