Cavalier King Charles

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  Søde Cavalier.
  Søde Cavalier.

  12 billeder

  I dag 7.500,-
  NY
  Cavalier hvalpe
  Cavalier hvalpe

  4 billeder

  I går 7.500,-
  King Charles blanding
  King Charles blanding

  7 billeder

  d. 17.06 5.200,-
  Tilbydes til avl
  Tilbydes til avl

  5 billeder

  d. 05.06 3.000,-
  Cavalier King Charles spaniel
  Cavalier King Charles spaniel

  4 billeder

  d. 26.04 7.500,-

  Den søde hunderace Cavalier King Charles spaniel sælges på GulogGratis.dk. Find din nye hundehvalp her.


  Drømmer du om en loyal og kælen lille hundehvalp til familien?

  Cavalier King Charles er en sød og lille hunderace, som har et godt temperament. Den er god til børn og andre husdyr, og den elsker at putte med sin familie. Cavalier King Charles findes i fire forskellige farver: Blendheim (hvid + brun), Tricolour (sort + hvid + brun), Black & Tan (sort + brun) og Ryby (rødbrun). Alle fire farvetyper finder du til salg på GulogGratis.dk. Du kan også finde andre typer inden for Spaniels som eksempelvis en Springer Spaniel eller en Cocker Spaniel. Du kan også finde helt andre racer såsom en Gravhund eller en Bichon Frisé. Køb eller adopter din nye familiehund på GulogGratis.dk.

  Læs mere
  Find de sødeste Cavalier King Charles hvalpe på GulogGratis.dk

  Hvis du leder efter en ny familiehund, er den søde Cavalier King Charles værd at overveje. Den lille hund er meget lærenem, og den er en god familiehund. Grundet dens lille størrelse, er det ligeledes en hund, som er let at have med sig rundt. Det er en utrolig kælen hund, men den elsker også gåture og nye tricks. Du kan købe din og familiens nye hundehvalp online på GulogGratis.dk til en god pris. Du kan også finde andet du eventuelt skal bruge til din hund, som sælges eller bortgives her på siden.

  Der er mange ting at overveje inden et hundekøb

  Når du og familien har besluttet jer for at købe en hund, er der naturligvis mange ting, I skal overveje. Som en vigtig del skal man naturligvis overveje, hvorvidt man har tid og overskud i sin hverdag til at have en hund. Derudover er der også flere omkostninger forbundet med at have hund, da man ligeledes skal have diverse tilbehør til sin hund. Her på GulogGratis.dk kan du finde tilbehør på tilbud, som derfor kan købes til en billig pris, så du kan gøre dig en god handel. Du kan eksempelvis finde et billigt hundehalsbånd eller andre billige ting. Du kan også være heldig at finde noget som gives bort gratis. Hvis du ligeledes selv har noget, som skal sælges eller gives væk, kan du gøre det her på hjemmesiden. Salg af diverse tilbehør til din hund på GulogGratis.dk.
  Læs mindre