Border Collie

6
Bordercollie Hvalpe

Bordercollie Hvalpe

10.000 kr.

Bordercollie Hvalpe, Bordercollie Hvalpe ægte uden stamtavle efter nogle helt fantastiske forældre. Vil egne sig til agility eller den aktive familie men samtidig vil de også egne sig til at være nogle helt fantastiske familie hunde. Hvalpene vil være Chippet, vaccineret og med sundhedsbog.

6200 Aabenraa
tir.
1 Border Collie tæve søger nyt hjem

1 Border Collie tæve søger nyt hjem

8.000 kr.

1 Border Collie tæve søger nyt hjem, 1 dejlig Border Collie tæve søger nyt hjem fra d. 25/4. Hun er meget aktive, samt kontaktsøgende og vant til katte. Til dagligt går hun sammen med hendes mor Laika, far Jimmy og storesøster Gaby. Der er ingen stamtavle på hverken hende eller forældre, men hun vil inden afrejse være chippet, vaccineret og ormekursbehandlet. Ved interesse er du/I meget velkommen til at tage kontakt via SMS på 23924669, så vi kan aftale et evt. møde. Vi undskylder på forhånd den dårlige forbindelse (:

7260 Sønder Omme
søn.
Border Collie hvalpe

Border Collie hvalpe

12.000 kr.

Border Collie hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Velkommen til Kennel Basselicious Vi har pt. et kuld border collie hvalpe: 1 brun/hvid tæve 1 brun/ hvid han 2 blue merle hanner For at komme i betragtning til en hvalp, skal man sende en ansøgning. Opkald frabedes. Kun de indkomne ansøgninger bliver taget i betragtning. Ansøgningen skal bestå af en A4 evt med foto af famlien. 1. Heri vil vi gerne bede om en kort beskrivelse af familien, som hvalpen skal bo hos. 2. Hvilken type bolig lever familien i?! Villa, lejlighed, landbrug eller andet? 3. Lidt om familiens kendskab/erfaringer med racen. 5. Har familien andre dyr i hjemmet - hvilke?! 6. Har familien særlige ønsker til hvalpen, som skal tages hensyn til? Herunder køn, farve, udstillingspotentiale, avlspotentiale, alm familiehund, ønsker om at gå til særlig træning. 7. Afslut med en liste der indeholder navn, adresse, tlf og mail. Når hvalpene nærmer sig at skulle have nye familier, udvælger vi de bedste ansøgninger og inviterer til et besøg. Ansøgning sendes på mail. Se mailadressen på købhund.dk eller på facebooksiden. Hos os gælder det ikke først til mølle princip, men istedet, at vi har fundet det perfekte match - både hvad angår hvalpens personlighed og adfærd, som skal passe til familien, samt at der er en god kemi og kommunikation mellem hvalpekøber og opdrætter. Se mere på vores facebookside https://m.facebook.com/profile.php?id=542941562903892&ref=content_filter eller på DKK's købhund.dk: https://koebhund.dk/hvalpeliste/kuld?kuldId=306346&raseId=2970 Mvh Maria

9500 Hobro
8. maj.
Border Collie hvalpe

Border Collie hvalpe

10.000 kr.

Border Collie hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skønne border collie hvalpe efter fantastiske forældre uden stamtavle. (Mor har stamtavle, far har ikke. Begge forældredyr haves) Født d. 3. april-2022, så er klar til at flytte hjemmefra d. 29. maj-2022 Merlen er en hanhund og de to sorte er tæver. Sælges kun til nogle, som ved, hvad det kræver at have en bc og jeg forbeholder mig retten til at vælge interesseret fra. Kan besøges nu. Kun seriøse henvendelser.

9400 Nørresundby
6. maj.
Border collie ønskes

Border collie ønskes

Købes

Border collie ønskes, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Border collie ønskes af erfaren hundeejer til kærligt hjem. Enten overtagelse af en, som er for stor en mundfuld for nogen, nogen der ikke længere kan have deres hund af privat årsag eller som udstationering. Lad os tage en snak :-)

8382 Hinnerup
22. apr.

søger border collie opdrætter!

8.000 kr.

søger border collie opdrætter!, Jeg søger en border collie opdrætter som tænker de starter et kuld i løbet af november, da jeg er et sted i mit liv, hvor jeg endelig er parat til at have en hund. jeg har lige siden jeg var lille altid vidst hvilken race hund jeg ville have, men har altid ventet til det rigtige sted/tid i mit liv. jeg søger en blue tricolor merle border collie valp med stamtavle og hunden skal være vaccineret. valpen skal ikke at være klar lige nu, jeg søger åben for at vente på en opdrætter. kønnet skal helst være han. min pris ligger på omkring 8000-1000, DOG kun hvis hunden har fået alle læge tjek, og alt er dokumenteret. jeg køre gerne for at se valpene. jeg bor i sønderborg 6400. hele mit liv har jeg altid været omgivet af dyr, da jeg har boet ude på landet, og inde i byen. hjemmet er røgfrit, stor villa, stor have og vi bor i den ydre del af byen, hvor der er mange marker og skove. jeg er kvinde, vi bor 2 i huset, en på 16 år og en på 42. hunden vil være selv fra kl 7:30 til kl 14:00 i hverdagen. håber jeg hører noget! MVH Julie

6400 Sønderborg
16. apr.
Border Collie VÆREMÅDE Border collies er hyrdehunde, og de har derfor et naturligt jagtinstinkt. De er meget aktive og sporty og elsker at være udadvendte. De er samarbejdsvillige og kræver en fysisk udfordring for at være i deres element. AKTIVITET OG STIMULERING Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. TEMPERAMENT Racen er glad, udadvendt, kontaktsøgende og meget intelligent. Den er letlærd og ønsker at gøre sin ejer tilfreds. Den kan godt være lidt nervøs over for fremmede, men generelt er den nem at omgås. HISTORIE Border collies stammer oprindeligt fra Skotland, hvor de bruges som hyrdehunde. I dag findes racen over hele verden. HØJDE Omkring 53 cm for begge køn. VÆGT 14-22 kg. FARVER Alle farver og aftegninger er tilladt. Hvidt må ikke være dominerende.