Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Blanding

7
Cocker Spaniel/Border Colli blanding

Cocker Spaniel/Border Colli blanding

7.500 kr.

Hej så er 5 dejlige hvalpe blevet født d. 30/8 der er 3 hanner og 2 tæver. Billeder af hvalpene kommer snart. Lidt om forældrene: Moderen (Mihla) er en Cocker spaniel der vejer 10,5 kg og hun er altid glad og sprængfyldt med energi. Hun elsker at komme på jagt og er en meget aktiv hun. Når det så er sagt så kan hun også slappe af og er god som dagen er lang. Hun elsker at kaste med pind Faderen (Baloo) er en Border collie der vejer 18,3 kg. Virkelig glad og en hund med masser af energi. Han er en dejlig familie hund som elsker børn og elsker at lege. Hvis vi har glemt noget eller du/i har spørgsmål er i velkommen til at skrive her inde eller på sms.

6740 Bramming
4. sep.
lækre allergivenlige hvalpe

lækre allergivenlige hvalpe

12.000 kr.

Så er der født hvalpe her ved os på lillebassumgaard.dk. Irsk vandspaniel. 9 august blev de født. Der kan ses flere billeder og film inde på siden lillebassumgaard.dk sammen med mange film. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Den er i familie med de andre spaniels der findes, både Cocker spaniel, springer spaniel, ja hele det spektrum af spaniel der findes. .. Denne spaniel er bare større og så har den krøller. Racen er på størrelse med en Golden retriever eller labrador. Og har det godmodige sind som dem. Reserveret over for fremmede i første omgang, men tro mig... når først den har set den fremmede an, er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. Flere af hvalpene fra hendes forrige kuld, bruges nu som service hund, skolehund og terapi hund. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en puddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkring os. Så hvalpene vil være vel socialiseret. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Vi vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse. Inden afrejse er hvalpene, vaccineret, sundhedsundersøgt, ormebehandlet. Og der medfølger stambog fra DKK, kvittering, hvalpepakke og tæppe.

7400 Herning
5. sep.
Cockerpoo på 1 år sælges

Cockerpoo på 1 år sælges

15.000 kr.

Vi er desværre nødt til at sælge vores dejlige cockerpoo pga. uventet omstændigheder. Han er en glad og energisk hund, så vi ser helst at nye ejere har masser tid til ham. Derudover er han vant til have, så dette er også fortrukket. Han er renlig og kan være alene hjemme. Han har hundepas. Mor er cocker spaniel og far er puddel.

5230 Odense M
14. aug.
Charmerende søde hundehvalpe

Charmerende søde hundehvalpe

3.800 kr.

Hvalpene er født den 20. maj 2022, deres mor er en Cavalier King Charles spaniel og dansk / svensk gårdhund blanding og faren er en Retriver / Labrador blanding. Der er 4 hanner og 1 tæve. De er meget aktive og trives derfor bedst med masser af plads, da de er ude på en ejendom. Den sorte er solgt. En af dem der er hvid og brune er solgt. Ring eller send en sms til: Jesper Nørgård Mobilnr. 26 33 80 77

9352 Dybvad
11. sep.
Cockerpoo f1b

Cockerpoo f1b

16.000 kr.

Hej ville du følge din hvalp fra starten at så skriv til mig.??? Mor cockerpoo f1 det betyder at det er første generation. Hvor hun er 50% engelsk cocker spaniel og 50% mellem puddel,hun vejer ca 14 kg. Far er en ren mellem puddel på ca 14 kg. Hvalpene er cockerpoo f1b det betyder det er anden generations. Det er 25% engelsk cocker spaniel. Og 75% mellem puddel. Der kom 5 hvalpe,4 drenge med hvide aftegninger. De er alle forskellige Og 1 pige der er solgt. Niki er en fantastisk hund. Jeg bruger hende som støtte hund Hun er så klog og har et stort jagt instinkt. Hun er så sød. Kan med alt og alle. Hun kan så mange ting og kommandoer Faren er rigtig sød og kærlig. Han kan også med alt. Det er ik vores første kuld Niki mor laver rigtig gode hvalpe jeg har en pige fra hendes sidste kuld hun er helt fantastisk. Jeg er en meget passioneret hundeejer og har derfor behov for at sikre mig mest muligt at mine hvalpe kommer til blivende gode hundehjem ? Derfor har jeg nogle kriterier man skal kunne opfylde for at få lov til at blive hundeejer af en af mine og Niki's hvalpe ? 1. Man må ikke bo i en lejlighed,hvortil der ikke er frit udgang til have/gårdsplads. 2. Man underskriver en købekontrakt hvori der står, at kan man på den ene eller anden måde ikke have hvalpen mere,så skal den leveres tilbage til mig. Håber at det er ok og at i forstår mit grundlag for disse kriterier Mvh Julie og Niki Blå dreng 16000kr Sølv dreng 16000kr Grøn dreng 16000kr Militær grøn dreng 16000kr Jeg vil meget gerne have et depositum så jeg har sikret mig selv. Vis I hopper fra. Depositum er 5000 kr

8500 Grenaa
17. sep.

Cavapoo hvalpe

13.500 kr.

Vi skal have fundet den helt rigtige søde skønne kærlige familie til Skovly?s Ene. Hun har været reserveret op til afrejse, men pga ændringer i boligvilkår ved reservat, er hun blevet frigivet igen. Ene er første hvalp i et kuld med i alt fem hvalpe, og den sidste som mangler sit nye hjem. Ene er frisk, nysgerrig, kæk og meget kærlig. Der er lavet sundhedsbog, vaccineret og chippet her den 19/9. Endvidere er hun ormekursbehandlet som 3,5 / 5,5 og 8 ugers. Hun er helt klar til at flytte hjemmefra. Ene er opvokset i vores køkken, og med masser af tid og leg i vores have. Hvalpen er blandingshund. Far Liga er ren dværgpuddel. Han er chokoladebrun, men farfar er sort, hvilket avler stærkt igennem. Mor Bolette har vi selv avlet. Morfar er ren Cavalier King Charles Spaniel. Mormor er halvt Japansk spids og halvt fox terrier. Vi har også selv mormor. Mor Bolette fik også et kuld hvalpe sidste år med far Liga. Vi har god kontakt til nuværende familier, og kan dermed fortælle lidt mere om hvordan de udvikler sig det første år. Hvalpene fælder ikke, men skal klippes. Slutvægt mellem 6-7 kg. Ene koster 13.500,-kr. Der skal lægges 5000,-kr i depositum, som ikke refunderes, hvis man fortryder. Der er flere billeder og videoer på Facebook, søg ?Bolettes hvalpe? :-)

7830 Vinderup
lør.

Springerdoodles hvalpe født d.11.09.22

14.000 kr.

Dejligste springerdoodles er kommet til verden d.11.09.22. Fødslen gik så godt. Moren, Bertha er SÅ kærlig og dygtig en mor!!! En Springerdoodle er en fantastisk familiehund med en pels der blir' så lækker blød og som fælder minimalt eller slet ikke (= allergivenlig!). - En springerdoodle er en designer hund med en kombination af de bedste gener og egenskaber fra deres mor; vores skønne Springer spaniel, Bertha (med stambog) og samme far som forrige kuld; en ren mellem-puddel, fra "unique-dogs.com" (et anerkendt professionelt indeopdræt). Både mor og far er virkelig kærlige familiehunde. Du kan forvente en virkelig skøn, kærlig familiehund, der elsker dit selskab og naturoplevelser! Bertha er SÅ loyal og trofast, hun ønsker at være hvor vi er (-og har fx aldrig oplevet at hun vil rende hjemmefra)! Vi ønsker at give hvalpene den bedste start på livet! - Masser af kærlig kontakt med børn og voksne, skøn natur at boltre sig i. Opvækst i bryggers, så de bliver fortrolige/trygge ved "dagligdagslyde", med på kørertur m.m. Der bliver lavet sundhedsundersøgelse og sundhedsbog af dyrlæge. De bliver vaccineret, chippet og indregistreret i Dansk Hunderegister inden de flytter hjemmefra. Du får selvfølgelig kvalitetsfoder og hvalpepakke med. Vi bor på landet, Simon er landmand og Penille er hjemme med yngstebarnet. Har fire dejlige børn, der ligesom forældrene giver hvalpene en masse positiv opmærksomhed. Vi har erfaring m. hvalpeopdræt og forbindelse med ejere til vores tidligere kuld, som fortsat elsker deres nu ca. 2 årige springerdoodles hunde (billeder 13-17). Spørg endelig, hvis du har spørgsmål! Vi sender meget gerne billeder osv., så man kan "følge med" i hvalpenes opvækst her indtil de får et nyt godt hjem, når de er blevet 8 uger gammel (d.6.nov.). Du/I er naturligvis meget velkommen til at besøge os og udvælge hvalp, når de er 4 uger. "Først til mølle" ift. rækkefølgen på ventelisten... Der vil være et depositum på 4000 kr. Med venlig hilsen fam. Breinholt

7490 Aulum
22. sep.