Bieweryorkshire Terrier

2
Biewer drenge

Biewer drenge

9.500 kr.

Biewer drenge, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 5Biewer hvalpe salgsklar den 9 maj. (1 Allerede reserveret) Mere info og nye billeder kommer på. Der skal betales et depositum hvis man er interesseret på 5000kr, dette bortfalder hvis man vælger at springe fra. De chippet, vaccineret, har fået ormekur. Har et EU pas, Stambogs papir, vaccinations. Bliver registeret i Dansk hunde register og ønsker man at mødes hos en dyrlæge til tjek inden køb , kan der aftales dette. De er fra Polen. Vi tilbyder også fragt af hvalpen max 100km fra Odense den ene vej mod betaling. Ca 3kr pr km vil det koste. + evt bro omkostninger. Alt efter aftale. Alle bliver importeret til Dk efter den danske lovgivning. LÆS mere om vores virksomhed på www.minimilla.dk Samt se alle vores godkendelser og tilladelser. Ring evt til fødevarestyrlsen og se vores kontrol rapport på findhundesmiley.dk Søg på Mini mIlla. Ring og skriv EFTER i har læst alt. 5

5250 Odense SV
9. maj.
Biewer yorkshire terrier hvalpe

Biewer yorkshire terrier hvalpe

16.000 kr.

Biewer yorkshire terrier hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde, charmerede og allergivenlige biewer terrier hvalpe til salg. LÆS VENLIGST DET HELE! Vi har disse 4 tæver til salg, som blev født d.12 februar 2022. (GUL HVALP ER AFSAT) 2 af dem (grøn og rød) vil være klar til at flytte hjemmefra d.9/4 og de 2 andre piger (gul og grå) vil være klar d.18 april eller efter aftale. De er vokset op i vores lille hjem og har været med til alt i vores dagligdag. Vi har øvet dem meget i alt og de er derfor blevet præget dagligt af hverdagslyde og kommet dagligt på tur i haven. De er blevet badet flere gange, fået klippet kløer, blevet vænnet til trimmer og blevet børstet. De er også godt i gang med at blive renlige. Vi har et barn på 5 år og en kat, så de er vant til at omgåes både børn og kat. Hvalpene får en lækker pakke med når de flytter hjemmefra i form af sele, snor, lidt foder, godbidder, tæppe der dufter af mor, transportkasse og legetøj. Derudover har de fået første vaccine, er chippet, fået 2 gange ormekur, sundshedstjek og er registreret i Dansk hunderegister. Bemærk: ingen stamtavle. Faren vejer 2,1kg og er med tysk stamtavle. Mor vejer 2,3 kg og er renracet Biewer, men uden tavle. Begge forældre er sunde og raske og tjekket patella 0,0. Reservations beløb 4000 kr. fortryder man får man ikke beløbet retur så vær sikker før I reserverer. Det er vigtigt for os, at de kommer til de rette hjem. Vi forbeholder os retten til ikke at sælge hvalpen, hvis vi mener den ikke vil komme til et godt/det rigtige hjem. Vær sød at læse om racen, og tænk jer godt om inden køb af hund, og hvad ansvar der følger med! Dette er en hund der ikke fælder, men tilgengæld kræver den pelspleje og skal klippes, hvis man ikke vil have en meget langhåret hund, som så kræver daglig pelspleje. Ingen hvalpe bliver solgt hverken pr. Telefon eller ved 1. Besøg. Kontakt os gerne for at høre mere om hvalpene, og fortæl gerne om jer selv, samt hvad og hvilket hjem i kan tilbyde en hund. Mor og far ses på de sidste billeder.

8961 Allingåbro
10. apr.
Yorkshire Terrier Bieweryorkshire Terrier VÆREMÅDE Den lille Yorkie er en selskabshund med et sjovt og livligt væsen. Den er krævende i forhold til pelspleje, men er nem at opdrage og lære tricks. Den elsker at lege og er aktiv selv om den er lille. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at give Yorkien noget at lave, da dens jagtinstinkt kan blive meget stærkt. Det kan fx være at give den en godbid eller en legetøjsdyr at efterligne jagten på. Så længe dens aktivitet stimuleres, vil Yorkien være glad og tilfreds. TEMPERAMENT Yorkienen er en glad og afslappet hund, som ikke kræver meget opmærksomhed fra sin ejer. Den er nemat opdrage og lære tricks, men kan også være ret krævende i forhold til pelspleje. HISTORIE Yorkienen er en lille, robust hunderace, der oprindeligt kommer fra Storbritannien. Den blev opdrættet som jagthund, men er i dag mere populær som selskabshund. HØJDE 22-24 cm for begge køn. VÆGT Højst 3, 1 kg. FARVER Varm, lys tan og mørk stålblå fra nakkeknude til halerod.