Bichon Havanais

21
Bichon maltese

Bichon maltese

7.500 kr.

Bichon maltese, 1 år gammel,meget legende,har alle vaccine ,med chip,det er dreng

6261 Bredebro
7. jun.
Bichon Havanais

Bichon Havanais

Købes

Søger en Bichon Havanais som kan købes fra uge 33-34. Så står din hund og venter et kuld omkring de uger, så må i meget gerne kontakte mig.

8230 Åbyhøj
10. maj.
Bichon havaneser/bichon frisé på 10 uger sælges

Bichon havaneser/bichon frisé på 10 uger...

17.000 kr.

Theo søger nyt hjem. Han er en bichon havaneser/bichon frise på 10 uger og er den dejligste dreng man kunne ønske sig. Han elsker andre hunde og mennesker, og er vant til at komme i hundeskov flere gange om ugen og blive socialiseret. Han er ikke helt renlig endnu, da han jo kun er 10 uger, men det går bedre og bedre for hver dag. Han er SÅ dejlig en dreng, meget kærlig og kontaktsøgende og altid glad. Han er en rigtig lille puttefis, som elsker at blive nusset. Han er meget rolig og magelig. Han er vant til at bo med en Golden retriever, så han er også god til store hunde. Jeg har indtil videre prøvet at vænne ham til at komme i bad, blive redt, fået klippet negle, renset øre, børstet tænder og blive klippet. Han skal stadig vænne sig til det, men har klaret det så flot indtil videre. Han har fået chip, ormekur og 8 ugers vaccination. Der medfører tæppe, kurv, børste, halsbånd, sele, Line, Flexline, Madskåle, foder osv. Det er vigtigt for mig at finde et blivende og kærlig hjem til ham, da han simpelthen fortjener det bedste. Han sælges da jeg lige har fået tilbudt en bolig, hvor jeg kun må have 1 hund med, og da jeg allerede har min Golden retriever ser jeg mig nødsaget til at sælge ham

2730 Herlev
søn.
Bichon Havanaise hvalpe

Bichon Havanaise hvalpe

15.300 kr.

Skønne stueopdrættede Bichon Havanaise hvalpe til salg. 11 uger gamle. Hvalpene er med fuld DKK stamtavle, chippet, dyrlægetjekket og har fået 3 x ormekur. Der medfølger selvfølgelig en hvalpepakke til hver.

6070 Christiansfeld
i går
Bichon havanais hvalpe

Bichon havanais hvalpe

14.000 kr.

Så er der kun den sorte hanhund tilbage som mangler en ny familie. Den helt lyse er tæven og de to andre er hanner. Det sidste billeder er moren Karla. **Den cremefarvet han er solgt** **Den cremefarvet tæve er solgt** Mor vejer 4 kg og far vejer 4,5 kg. Mor er ægte bichon havanais uden stamtavle, far er ægte bichon havanais med stamtavle og avlsgodkendt. Hvalpene er født og opvokset lige ved siden af vores køkken så de er vant til livet i en familie med børn. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra midt i skolernes sommerferie den 17. juli 2022. Hvalpene vil blive vaccineret, chippet, ormebehandlet og registreret i dansk hunderegister inden afrejse, og der vil medfølge en hvalpepakke med lidt til den første tid. Der betales et depositum på 4000 kr. som ikke betales tilbage, hvis man ombestemmer sig.

9632 Møldrup
tor.

Allergivenlig bichon dreng

12.000 kr.

Alvin er den skønneste, kærligste og tillidsfuld dreng som er den sidste fra kuldet, der søger sin nye familie. Han er nu 11 uger og vi har lært ham at gå tur med alt hvad det indebærer af at hilse på andre hunde, mennesker og trafik. Han elsker at løbe på stranden og soppe i vandkanten. Han er dygtig til at få børstet tænder, blive børstet, badet og fontørret, så det bliver en meget nem overgang for hans nye familie. Har I planlagt ferie, så får vi det til at passe sammen. Han er blevet vaccineret samt chippet med registrering i Dansk Hunderegister. Han har fået sundhedsattest og er sund og rask. Han er renlig og søger ud når han skal. Der medfølger hvalpepakke med mad, godbidder, tæppe med duft af mor og far, sundhedsbog, samt lidt læsestof om hvalpens første tid. Mor og far til hvalpene er vores egne hunde og er sunde og raske. Dem er man meget velkommen til at hilse på når man besøger os. Mor: Bichon Havanais Far: Bichon Frisé

3070 Snekkersten
lør.

Bichon havanais han hvalp

14.000 kr.

Thor er født den 20.05.2022. Hvalpene er 8 uger fredag den 15.06.2022 og rejse klar. Ved afrejse er de vaccineret fået ormekur, chippet. De har stambog pluds i dkk og sundhedsbog fra dyrlæge med sig. Hvalpene er vokset op i famile på 5 de er vant til gæster, almindelige hverdags lyde mange der gerne vil nusse med dem. De opvokser i stuen og køkkenet. Hvalpene søger et omsorgsfuldt hjem med tid nærvær, kontakt masser af gode oplevelser,

9000 Aalborg
søn.

Bichon Havanais hvalpe

14.000 kr.

Vores dejlige Molly har d 7/3-22 født 4 drenge og 2 piger. Der er en hun og en han tilbage - se billed nr 2. Det andet er mor :-) Molly og faren Marlo (også Bichon) er nogle rigtige gode familiehunde, som elsker børn og med et dejligt mildt og legesyg sind. Vi har begge forældre, så det er muligt at se dem. De er begge dyrlægetjekket og er uden arvelige sygdomme. Inden hvalpene rejser hjemme fra, vil de være dyrlægetjekket, chippet, registeret i dansk hundereg., vaccineret samt have fået ormekur x 3. De vil også have gennemgået ?The Bio Sensor Program? også kaldet ?The Super Dog Program?. The Bio Sensor Program er en tidlig neurologisk stimulans og bruges af det amerikanske militær til træning af deres militær hunde. Neurologiske øvelser i en meget tidlig alder har vist at give hunden en bedre hjerterytme, stærkere hjerteslag, større stresstolerance samt mere modstandsdygtighed overfor sygdomme. Udover programmet, vil de self også være opvokset op i vores stue og vænnet til børn i flere aldre, voksne og de dagligdagslyde, der er i en familie fx støvsuger, musik osv samt være dagligt i hænder. De vil også være opstartet på renlighedstræning samt have kørt i bil samt være udenfor. Der vil også følge en lille hvalpestartpakke med - sundhedsbog fra dyrlægen - foder til den første tid - godbidder - legetøj - tæppe med lugt fra mor/ søskende.

2635 Ishøj
9. jun.

Bichon Havanais Hvalpe

Sælges

Hvalpene er født og opvokset i vores køkken/alrum/stue, så de er opvokset med lyd og mennesker, samt hunde omkring sig og blevet socialiseret rigtig meget både af voksne og børn. De har avlsgodkendt forældre der begge er 0.0 i patella og fine i øjenlysning. Begge forældre vejer som voksne omkring 5-5,5 kg, så det er en fin lille størrelse hund. Inden afhentning sørger jeg for de kommer til sundhedstjek, bliver vaccineret, får 2 omgang ormekur, bliver chippet og så laver jeg en hvalpekasse til at starte på med kurv, mad, shampoo, børste og kam, guide, legetøj og stambog. Der er 3 hanner tilbage som er dem der ses på billederne, én sort med tan, én zobel og én chokolade med aftegn - Alle med chokolade gen. Sidste billede er mor og far.

5400 Bogense
tor.

Skønne Bichon Havanais hvalpe

13.500 kr.

Verdens dejligste Berta har fået disse 5 skønne charmerende Bichon Havanais hvalpe. Bichon Havanais en allergi venlig hund. Der er pt. 2 tæver tilbage ?? Hvalpene bor i stuen, de er en del af vores hverdag og familie. Vores Berta er en blid og kærlig hund. Hun er en superintelligent, hun elsker at gå tur eller få dig til at grine med sine klovnede indslag, eller bare nyde at side på ens skød og overvære verden. Faren er stambogsført med samme skønne aftegn som moren. Moren er en ren Bichon, dog uden stambog. Vi sørger for, at de er dyrlægetjekket med sundhedsbog, vaccineret, chippet og har fået ormekur. Der medfølger en startpakke med legetøj, tæppe og hvalpefoder. De er klar til at flytte hjemmefra i starten af juli måned.

7790 Thyholm
søn.

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
26. maj.

Bichon havanais hvalp

15.000 kr.

Skøn han hund sælges. Den sidste af 3 hvalpe. Hvid og med så meget personlighed. Sund og rask. Har fået ormekur, vil få 1 vaccine og chip inden overtagelse. Forventer han vil veje mellem 6-7 kg. Sælges uden stamtavle. Da mor, mormor og morfar ejes i familien, derfor ingen indavl. Sælges 15.000,- depositum: 5000,- Sælger forbeholder retten til at vælge mellem køber.

5270 Odense N
26. maj.

Skønne Bichon havanaris hvalpe

9.500 kr.

Bichon Havanais Hvalpe 4 skønne Bichon Havanais hvalpe 3 hanner og 1 Tæve født 3.juni flytteklar fra 29/07 de kommer til dyrelægen 27/07 hvor de bliver chippet , vaccineret . og får udfærdige sundhedsbog FOTO 1 : 3 COLLER HAN FOTO 2 : Hvid/Brun HAN FOTO 3 : Sort/Hvid HAN .... Buster .... SOLGT FOTO 4 : raklame indsat af GULogGRATIS FOTO 5 : 3 COLLER TÆVE ..... ROSE .... SOLGT FOTO 6 : MOR BELLA FOTO 7 : FAR JOEY FOTO 8 : FAR og Tante cokkie vasker FOTO 7 : MOR giver mad Pris 9.500 kr. depositum ved indgåelse af købsaftale 2.500 kr. rastsum 7.000 ved afhentning af hvalpen hvalpen kan ikke hentes før den er 8 uger gammel Fradag i uge 30 ( 29/7 2022 ) Fremvisning kan aftales på TLF 50213461 sammen med hvalpen medfølger foder : 3 kg ARION Premium puppy mini , bidetorv , KW shampo og negle saks Race bichon Havanais. også kendt som Silkehund. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født i soveværelset hvor de tilbringer de første 2 uger sammen med moren hvorefter de flyttes til stuen hvor de kommer til at gå frit sammen med mor og 3 andre hunde, de er vandt til børn, samt hjemmets lyde, de bliver raneligheds trænet. venes til bad føn, klip af negle og pels Sundhed. hvalpene er chippet, vaccineret, 3 x ormekur, sundhedsbog , der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led,, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme.

5750 Ringe
søn.

bichon havanais han hvalp sælges

14.000 kr.

Den skønneste bichon havanais dreng søger nyt hjem. Vores dejlige hund fik 4 hvalpe hvoraf denne skønhed er sidste hund i kuldet der endnu ikke er solgt. Han er yderst opmærksomme på hans omgivelser og viser allerede nu sit skønne sind frem. Der er ingen tvivl om at kommende ejer vil få et skønt nyt familiemedlem, og han er klar til ny familie fra fredag d. 13/5 Alle hvalpe er opvokset med dagligdags larm og støj, og siger hverken noget til støvsuger, opvaskemaskine eller støjende børn. Prisen er 14.000kr og depositum er 6000kr (der ikke gives retur, hvis man fortryder) Denne skønne dreng får ?hvalpe pakke? med til sit nye hjem bestående af legetøj, tæpper, og hundemad. Han er godt i gang med renlighedstræning og bliver bedre dag for dag, og render allerede nu hen til døren når han skal ud. Vil du også høre eller se mere til denne uldtot, så kontakt os endelig, så kan du/i komme forbi os i Vejle øst. Kontakt gerne Louise på 28745159 Kasper 28183958

7120 Vejle Øst
10. maj.

Alle hvalpe er solgt. Bichon havanais

10.500 kr.

1 skønne lille han hvalpe ud af et kuld på 6. Søger hans nye hjem, når han er 8 uger gamle. Han er født D. 20 marts 2022. Han vil være klar til at flytte hjemmefra den 15 maj. Han vokser op inde i huset sammen med os, så han er vantil de daglige lyde og børn. Han vendes til at kører i bil, da vi ligger fast på camping i weekenden. Vi ligger meget vægt på at han bliver socialiseret og at han får den bedste start på livet. Han bliver en utrolig kærlige familie hunde. Han får kvalitets foder samt ormekur. Han vil være chippet og vaccineret og sundhedstjekket inden han rejser her fra. Prisen på sådan en lille skønhed er 10500 kr. Der betales et depositum på 3000 kr. Ved reservation af en hvalp. Som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Kontakt mig gerne og hører nærmere om de kære små hvalpe. Billede 1. Han solgt Billede 2. Hans mor med alle hvalpe Billede 3. Hans far Kontakt mig gerne for mere information.

8740 Brædstrup
9. jun.

Lækre farvede Bichon Havanais hvalpe

18.000 kr.

3 piger og 4 drenge født 9/6-22 4 reserverede.. -3 tilbage.. A-stamtavle -begge forældre avlsgodkendt ved udstilling. Far: Billede 2 Mor: Billede 3 Hvalpene lever som en del af vores familie, og hos os er ordet ” stueopdræt ikke bare et begreb. Hvalpene er opvokset i vores stue i tæt kontakt med familien, hvilket betyder at du får et velsocialiseret hund, der er vant til at være i hænder og er tryg ved børn. Renlighedtræning er påbegyndt. Racen Bichon Havanais er en såkaldt allergivenlig hund og fælder ikke. Havaneseren er altid i godt humør og siges at have samme rolige sind som en New Foundlænder. De er meget kæle, loyale og og nemme at opdrage. Der medfølger: DDK-Stamtavle Sundhedsbog Vaccination Chipning Ormekur Reg. i Dansk Hunderegister Hæfte med information om racen og om pelspleje Kontakt: Kennel Havanais Bears: Lisbeth 29 92 76 31 Facebook: https://www.facebook.com/Kennel-Havanais-Bears-105885171784651/ Hjemmeside: https://havanais-bears.dk/

8960 Randers SØ
søn.

Havaton hvalpe bichon havanais og coton ...

12.500 kr.

Vores skønne, smukke Alba som er havaton (1/2 havaneser og 1/2 coton de tulear) har fået hvalpe med Smukke Charlie (bichon havanais med stamtavle). Det er blevet til 4 flotte hvalpe. Der er aktuelt 3 hanner til salg. Begge hundeforældre har det dejligste sind, er nysgerrige og sunde. Hvalpene sælges som familiehunde og vokser op i vores stue, hvor de får masser af kærlighed. Hvalpene stimuleres både mentalt og socialt. De vænnes til børn, andre hunde, at køre bil, lyde, udforske udendørsarealer og tilvænnes at være i hænder dagligt, ligesom de introduceres til renlighedstræning og pelspleje. Er du interesseret, så send en mail til os om dig selv og din familie. Vi gør opmærksom på at denne race tilhører selskabshunde, den kræver en del pelspleje omend den ikke fælder, og den egner sig ikke til at være alene hjemme mere end Max 6 m-7 timer dagligt. Hvalpene er salgsklare fra uge 28 (sidst i uge 27) og vi anbefaler at man har fri minimum 1 uge til alene hjemme træning mv.

6900 Skjern
6. jun.

Havaton hvalpe bichon havanais og coton...

12.500 kr.

Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for sin familie mor og far kan ses mor Havannesere far Coton

6818 Årre
søn.
hejlena

SOLGT! 5 Bichon Havanais hvalpe salgskla...

12.000 kr.

Vi har fået 5 hvalpe af skønne Lulu og Louie. 3 hanner og 2 hunner. Du har mulighed for at blive skrevet på venteliste ved seriøs henvendelse, ink et par ord om hvem du/I er og evt hvorfor I ønsker hund. Både Lulu og Louie er ægte Bichonér, det er dog kun Lulu der har stamtavle med sig, hvorfor hvalpene sælges uden. Hvalpene vokser op som en del af vores familie i blandt børn og voksne og vil derfor blive trygge ved diverse dagligdags lyde og aktiviteter. De vil således været godt socialiseret ved fraflytning. Hvalpene vil selvfølgelig få alt hvad dyrlægen anbefaler af sundhedstjek, vacciner, chip osv. inden afrejse. Desuden vil de i deres "kuffert" få et stykke af deres tæppe, ynglingslegetøj og mad de er vant til at få, så de har til overgangen hos dig/jer. Hvis du er interesseret/har spørgsmål så kontakt Rikke på 2242 9512, og så vender jeg tilbage asap.

9000 Aalborg
20. jun.

Allergivenlige hvalpe sælges

6.500 kr.

Dejlige hvalpe sælges som er blanding af bichon Havanese og Chinese Credsted Powder puff. Der er 3 drenge og 1 pige. 2 sorte drenge og 1 dreng som er sort/hvid/ hvid. 1 Blach tan pige. De født og opvokset under de bedste betingelse og været vant til meget kontakt fra fødsel og er meget sociale. Begynde renlig da de har været vant til at komme ud med forældrene fra de var 5 uger De er rejseklar og er dyrlæge kontrolleret , fået 1 vacc, chip, 3 x ormekur og med sundhedsbog. Forventet voksen vægt 4-6 kg. Der medfølger hvalpe startpakke med mad og tøjdyr med mors duft

6740 Bramming
fre.

Malteser

8.000 kr.

2 Boys 6 months old who are vaccinated,dewormed und chipped. They are borned in Flensburg and are still living with their mother. You can send me a message on WhatApp at this number 004915171998498.

24939 Flensburg, Tyskland
21. jun.
Bichon Havanais VÆREMÅDE Bichon Havanais er en glad, elskelig og hengiven hund med et charmerende udtryk. Den er opmærksom og lydhør over for sin ejer og trives i selskab med andre mennesker. Den kræver ikke meget egen plads og er minimalinvasiv. Den har et godt socialt temperament og er nem at opdrage. AKTIVITET OG STIMULERING Hunden har brug for regelmæssig motion og frisk luft. Det er en god ide at tilbyde den legetøj, som den kan bruge til at udfolde sig fysisk i. Den kan godt lide at klippes og børstes dagligt, så pelsen ikke vokser sig for lang. TEMPERAMENT Bichon Havanais er en glad og positiv hund, der elsker atvære sammen med mennesker. Den er nem at opdrage og har et godt socialt temperament. HISTORIE Bichon Havanais har sin oprindelse i Cuba og er en af de ældste racer inden for bichon-gruppen. Den blev oprindeligt avlet som en glad og livlig familiehund, som kunne begå sig godt i selskab med mennesker. HØJDE 23-27 cm for begge køn ifølge racestandarden. (21-29 cm tolereres) VÆGT 4, 5 - 7, 5 er idealvægten for racen. FARVER Sjældent fuldstændig rent hvid, fawn i alle afskygninger, sort, grå, havannabrun, tobaksbrun og rødbrun. Der tillades aftegninger i de nævnte farver.