Populært

Berner Sennen Hvalpe

Berner Sennen Hvalpe

10.000 kr.

Berner Sennen hvalpe sælges. De er født d. 2 April og er salgsklare d. 1 Juni. Der er 5 hanner og 3 tæver. Ved afhentning vil hvalpene være chippet, fået ormekur, vaccineret og har sundhedsbog. Hvalpenes familie: Far er importeret fra Polen, fra et privat hjem. Han er en meget glad og venlig hund. Mor er en meget glad og venlig hund. Hun er vant til katte og heste. Hun har bestået mange dressur prøver, og er meget lydig. Bedstemor er en meget glad og venlig hund. Hun er 10 år og er stadig meget frisk. Hvis du spørger hende, er hun i hvert fald ikke en gammel dame. Så hvalpene har et godt temperament fra både far, mor og bedstemor. Der vil komme flere billeder løbende som de små pus vokser :) Pris: 10.000 kr. Depositum: 1.000 kr. KUN TELEFONISK HENVENDELSE, TAK! :)

Vonge·14. apr.·

Bernersennen

Bernersennen

13.000 kr.

Søde kærlige hvalpe i stue opdræt sælges. Drenge og piger alle med Dkk stambog, chippet, reg. I hunderegistret, dyrlæge kontrolleret med attest, vaccineret Herudover har vi erfaret at vores hvalpekøbere ikke får købt det rette udstyr til pelspleje..så derfor følger der karte og kam med samt undervisning i brug...med mindre du kender til det. Halsbånd og line, tynd snor som til udstilling samt legetøj. Vi socialiseret med høje lyde tordenvejr, og nytårsskuts på TVet hver dag...vi har masser af børn og unge mennesker i hjemmet samt katte. Hvalpene begynder snart at komme på deres daglige rute..fodre geder, lukke høns ud og suse rundt på græsplænen og lege i gården med masser af forskelligt legetøj. De lærer at køre i bil og spiser pænt tørfoder inden de kommer hjemmefra. I er velkomne til at skrive eller ringe til os...så kan vi aftale et møde så i kan se de små og os Hvalpene er 8 uger 17 April Vi er ikke gode til at læse mail herinde så i bedes sende sms eller ringe på 25854646 Priserne er fra 13000, 15000 og 16000 alt efter aftale og hvilken hvalp og hvad du gerne vil have med af tilbehør

Kolding·10. apr.·

Berner Sennen - kuld forventes i maj måned

Berner Sennen - kuld forventes i maj måned

Sælges

Vi forventer et kuld skønne hvalpe med forventet fødsel ca 22. maj. Bliv skrevet op allerede nu. Begge forældre hunde er dejlige familiehunde med et kærligt og mildt sind. Saga er efter vores gamle berner. Faren er den mildeste og roligste berner jeg har mødt. Vores avlsmål er gode familiehunde med et godt sind - hvilket for os er en imødekommende, mild og kærlig hund, som hviler i sig selv. Vi bor på landet og har børn i alderen 6,8 og 10 år. Hvalpene vokser op som en del af familien, og bliver dermed vant til alle dagligdagens lyde og aktiviteter. Hele familien går meget op i vores hunde, og vi elsker at have hvalpe i huset. Renlighedstræning starter også allerede hos os, og vi har erfaring med, at hvalpene er nemme at få renlige. Hvalpene bliver selvfølgelig chippet, får ormekur, vaccineret og gennemgår et grundigt dyrlægetjek. Når hvalpene er født oprettes en Facebook-gruppe til de kommende familier, så man kan følge hvalpene fra dag 1. Skriv gerne for mere info. Depositum på 2500 ved reservation når hvalpene er født, og betales ikke tilbage hvis man springer fra.

Nibe·3. apr.·