Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Anden race

287
Blandings Race

Blandings Race

3.500 kr.

Info: Race: mastin mix Alder: ca. 4 måneder Generelt: Asta er den næst største af tæverne i kuldet. Asta sammen med sine søskende er utrolige lydig i form af indkald og Asta følger gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Asta er en utrolig rolig, kærlig og blid hvalp af sind. Asta er ikke den mest vandglade hund, forhold til sin søster Sif men er utrolig nysgerrig og udforsker gerne sine omgivelser Asta elsker desuden at snuppe alle ting og gemme dem rundt omkring i haven ? Generelt er Asta sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Asta er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil hun få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Hun bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har en fb gruppe, her vil I kunne læse mere omkring os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse sendes besked herover Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive.

2400 København NV
søn.
Lille race hund

Lille race hund

12.345 kr.

Jeg søger en lille hund der ikke kommer til at veje meget, jeg har i forvejen en stor hund men den er ved at være gammel. Jeg kan tilbyde et hjem med have grønne områder lukket hundeskov alm skov og søer. Jeg går hjemme og der vil være muglighed for at den også kan komme med ud til hesten når jeg er der. Jeg har ikke sindsygt mange tusind kroner men til gengæld et hjem fyldt med kærlighed og hvor der er råd til dyrene og dyrlæge besøg når der er behov for det. Send gerne en sms så fortæller jeg gerne meget mere og sender også gerne billeder a dyrene så i kan få et indblik. Ja jeg har marsvin hund og to katte samt en hest. 91250627 skriv gerne.

5230 Odense M
man.
DKK Langhåret race: Chinese Crested PP 

DKK Langhåret race: Chinese Crested PP 

9.500 kr.

DKK hvalpe (Salgsklar) (Det andet sidste billede er far og det sidste billede er mor) Smukke skønne langhåret chinese crested powder puff søger kærlig familier. Vi er nogen søde, smukke og kærlige babyer født den 27 juni vi er rejseklar, der er 2 tæver og 1 han tilbage. Vi kommer fra kærlig opdræt hvor vores madmor og datteren i huset sover sammen med os og hele familien kysser og kæler med os, vi bor i stuen, og er vant til daglige lyde. Når vi er store nok bliver, vi en del af de andre hunde og løber frit rundt i huset. Vi søger kærlig blivende hjem, der gider at nusse og kæle med os, og lære os verden du bor i og ved. Vi er med: - DKK tavle - 1 vacc - Sundhedsbog - Chippet og registreret i hunderegister - Fået 3 gange ormekur - Der følger god flyttehjemmefra pakke med hver af os. Der ligges et resv.  gebyr på 3000kr der fratrækkes købsprisen Der er kennelforsikring på os hvis vi skulle have noget skjulte fejl doktor dyr ikke har opdaget, så det sikre jer to års garanti. Men godt nok ikke kosmetiske ubetydelig fejl. Vi bliver solgt som familie hunde og der er ingen krav om udstilling eller avl. Men det er en mulighed. Da vi kommer fra udstillet forældre bare i en anden klub. Den eneste rigtig krav er at du vil passe godt på os, og give os et super skøn hundeliv. Lyder vi noget for dig så skriv eller ring på 27159922 så får i fat i vores madmor Xenia, er hun ikke lige ved telefonen så skriv en besked eller ligge en besked på telefonsvareren så ringer hun tilbage, fordi så er hun nok ved at fodre os eller ordne noget med os eller har travlt med at dele kys ud til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

6500 Vojens
6. jul.
Spaniel hvalpe

Spaniel hvalpe

14.500 kr.

Så er der født hvalpe hvalpe her ved os. Irsk vandspaniel. 9 august blev de født. Så de hvalpe I ser her på annoncer er fra sidste år. Da hendes hvalpe nu kun er meget små. Men de kan ses inde på siden lillebassumgaard.dk , som jeg vil opfordre jer til at gå ind på, for at se hvalpene. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever eller labrador. Reserveret over for fremmede, men når først de er har set én an, er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. flere af hendes hvalpe fra forrige kuld bruges nu som service hund, skolehund og terapi hund. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en puddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkring os. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Så vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse.

7400 Herning
i går
Whippet hvalpe

Whippet hvalpe

12.000 kr.

Whippet hvalpe søger familie fra mitten af septembert. kuldet bestå af 8 hvalpe 2 drenge og 6 piger.. farven: Brindle. sort/hvis samt Blå/hvis. whippet er en rigtig skøn familie hund, som elsker børn. Det er en yders kærlig race som funger både så enkel mands hund og i flok. Det er dog en meget aktiv race speciel de først par år. Hvalpene kommer med stambog fra DDH/Sundhedsbog . Begge forælder er højt præmieret. Og som hvalpe Køber forventer jeg at du sætter dig ordenligt ind i race. for både din og hunden skyld. Og vi stå selvfølgelig også til rådighed for vejledning. Vi har en lille kennel, " stueopdræt" hvor vi vægter socialisering af hvalpen meget højt. Billeder : af mor og hvalpe, det sidste billeder er af far.

6000 Kolding
9. aug.

Klippekursus - lær at klippe din egen hu...

2.500 kr.

Klippekursus hvor du lærer at klippe din egen hund. Store som små racer. Se mere på Www.Aarhushundesalon.dk/klippekurser

8520 Lystrup
4. aug.

Japanese Chin - 4 super dejlige han hval...

12.000 kr.

Født d. 1 Juli 2022. Må flytte hjemmefra d. 26 August. Kærligt stueopdræt Super skønne hvalpe, med mod på livet. De er sjove, frække og meget kærlige. De er opvokset først i soveværelset og derefter i stuen. De er vænnet til andre hunde, lyde, børn, besøgende, tumlen og masser af kærlighed. Vi har både mor og far, begge vil du/I møde hvis en af drengene bliver din/jeres ven for livet. Forældrene er sundheds tjekket, vaccineret og fejlfri. Inden de får lov til at få nye madslaver, så har de fået ormekur - vaccine - chippet - sundhedstjekket - sygeforsikret hos Agria (vi forventer du beholder sygeforsikringen, da du så er forsikret fra den dag du henter din dejlige hvalp. Der medfølger kornfrit foder til den første tid. Der medfølger lidt legetøj og godbidder. Kun seriøse henvendelser vil blive besvaret. Prisen er FAST. Resevationsgebyr: 4000,- Ring eller skriv og fortæl om dig/jer og hvad i kan tilbyde en af de skønne drenge. Vi forventer du læser om racen, for det er simpelthen en duper dejlig race som bare elsker at blive leget med og få kærlighed og samtidig også kan lide at ligge og slappe af og kikke ud af vinduet. Racen gør sjældent. En majestætisk race, der bare er skøn.

9490 Pandrup
6. aug.

Akita Inu Japansk hvalp 3 måneder

16.000 kr.

En han hund af den japansk Akita inu-race søger en ny familie og et nyt hjem som fans af denne vidunderlige race. Hvalpen har en dejlig brun og hvid pels og født feb. 2022. Hvalpen hjemme os og vores 2 sønner, og er derfor meget børnevenlig hund. Han er social og altid mellem os; Han lærer hurtigt og vokser som den skal. Jeg er sikker på, at det vil bringe en masse glæde og stolthed til de nye ejere. Han har taget alle sine vacciner, ormekur, Rabisin og alt står på hans sundsheds notatsbog. Han er også startet i hundetræning. Vi er meget ked af at sælge vores hund da han er blevet en del af familien, men vores nyeste søn har desværre kæledyrsallergi.

4100 Ringsted
5. jul.

American Akita hvalp med DKK stambog

13.500 kr.

Haya er en skøn pige (ud af kuld på 9), født 17. marts 2022 Hun er klar til sit nye hjem, når det rette match byder sig. Hun sælges udelukkende som familiehund, men kan blive en fantastisk en af slagsen, i det rette hjem. Haya ønsker sig en familie uden, eller med større børn, uden andre hunhunde i hjemmet. Hun er meget egenrådig, men viser høj trænbarhed for racen. Racekendskab er en fordel. Erfaring med større, egenrådige racer er et krav. For at komme i betragtning til hende, skal man have besøgt os til en snak om racen, og have mødt mor, hvalpe(n) og vores andre hunde. Ved et besøg kan I udover at møde mor (Kenta) og Haya, også hilse på hvalpenes mormor og Kentas datter på halvandet år, fra et tidligere kuld. Vi er registreret opdrættere i Dansk Kennel Klub (DKK), og alle vores hvalpe sælges med DKK stambog. Begge forældre lever op til racens avlskrav, samt til de fastsatte anbefalinger for avl, bestemt af Dansk Kennel Klub og Spidshundeklubben (racens specialklub), da de er undersøgt og fundet fri for hofteledsdysplasi (HD: A) albueledsdysplasi (AD: 0) og øjenlyst med status: Fri Med en hvalp fra os, medfølger der altid minimum: - Dansk Kennel Klub stambog - Microchip - Registrering i Dansk Hunderegister - EU-kæledyrspas. - Et stykke legetøj og/eller tæppe med duft af mor og søskende - Foder til den første tid i det nye hjem. - Medlemskab af Spidshundeklubben for indeværende kalenderår - Livslang rådgivning og vejledning efter bedste evne, om ethvert emne, lille som stort. - Et håb om at kunne holde kontakten og følge hvalpen, resten af dens liv. Herudover vil hvalpen selvfølgelig blive vaccineret og få ormekur i overensstemmelse med vores dyrlæges anbefalinger. Se vores hjemmeside (kithogi.dk) for yderligere informationer, om os og vores hunde. Eller se billeder af kuldet fra dag 1 på facebook (Kiki Giesmann). Billeder: nr. 1-3: Haya, 8-14 uger på billedet nr. 4: Haya's far: Cash, bosat i Frankrig nr. 5: Haya's mor: Kenta, født og bosat hos os

5250 Odense SV
man.

Havapoo hvalpe sælges

13.000 kr.

Mor er Maltipoo far er Havaneser. Racen kaldes Havapoo. Hvalpene er hvide, Født 16/6. De er socialiserede, med andre dyr, køre bil, andre mennesker mm. Der er en han og en hun til salg.

9632 Møldrup
i går

Hundehvalp søges ?

7.000 kr.

Vi er et kærestepar der søger en lille hund som kan blive vores følgesvend. Vi bor tæt på skov og strand. Vores kriterie er at racen skal være lille. Vi har kiggede på maltesere og blandingshunde. Vi håber vi kan finde den rette hund. Pris mæssigt er vi på 7000kr :)

8500 Grenaa
12. jul.

American bully

18.000 kr.

Smuk mørk American Bully tøs 7 måneder gammel med American Bully ABKC stamtavle. Luna. Høj og med en fantastisk bygget krop. Hun bliver nok XL, måske en høj standart. Hendes farve er en mørk chockolade. I solen er hun brun og i skyggen sort. Meget dejlig pige med masser af kærlighed at byde. Elsker at gå ture og gå med på eventyr. Vant til andre hunde/dyr og elsker mennesker. Far er XL og mor er standart. Begge med en bred hovede og en meget muskuløs og markeret krop. Far er blå og mor er rød. Faren har en rolig personlighed og moren er en aktiv tøs. Forældrene kan ses på de sidste billeder. På billede 3 ses søsteren Scilla i lilac. Bemærk at racen er en lovlig race i Danmark.

6000 Kolding
18. jul.

Cavapoo/Cavaoodle hvalp søges!

Købes

Hej vi er en familie på 4, som enormt gerne kunne tænkte sig et ekstra familiemedlem. Vi søger racen Cavapoo/Cavaoodle i en rødlig farve, som bla. kan ses på de forskellige billeder, og gerne en tæve. Vi har før erfaring med hunde, hvor både borderterrier og malteser har været en del af familien. I de sidste 6 mdr. har hjemmet været tomt, eftersom vores malteser på 3 år flyttede med den ældste i søskende flokken. Vi har derudover lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. Kontakt os endelig hvis i sælger sådan en hvalp! -Vi er dog ikke villige til at give det halve ud af øjne for sådan en hvalp. Prisen for os må MAKSIMUM ligge på de 15.000kr., og må ikke bo i jylland, da det er en dags kørsel for os.

4800 Nykøbing F
man.

American Bully

18.000 kr.

American Bully Xl Nu har vi 1 han tilbage. Den er klar til levering han er Merle med 2 forskellige øjenfarver Ved levering *Stamtavle *ormekur *chippet *vaccine *kløer klippet *børnevenlige *renlige Skriv hvad du kan tilbyde vores små liv. Vi svar ikke på beskeder hvor du ikke præstere dig selv *RACEN ER LOVLIGE*

2630 Taastrup
3. aug.

Hund søges

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er der i familien? 5 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Hus eller lejlighed? Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven.

5750 Ringe
4. aug.

Søger sød hund

1.000 kr.

SØGE OPSLAG: (nyt familie medlem) Postnummer 5750 Hvor mange er vi 5 stk 42år - 40år - 8år - 6år - 4måneder Har i kat? Ja men er mest uden for spise kun inde. Passer sig selv. Er der andre hunde i huset? Nej Har i haft hund før? Ja vi er opvokset med hunde og har haft en sammen tidligere. Stort hus på landet. Hvilken race/racer søger i? Mindre hund børnevenlig Tæve Hvad kan i tilbyde hunden Et godt trygt og sikkert hjem med en struktureret hverdag med masser af plads til en hund som vil få uendelig af kærlighed  Fruen går på barsel og arbejder til dagligt på kontor. Jeg er liftbus chauffør i Odense og omegn. Vi har en fin økonomi Vi bor på midtfyn ved Ringe. Bor i stort hus med stor grund og skov. Masser af natur og legeplads til hunde. Vi har hundeskov baghaven. Vi bor på en rideskole så skal ikke være bange for andre dyr.

5750 Ringe
30. jul.

Mittelspitz hvalpe

15.000 kr.

Fra Kennel Asti-Una, DKK Stambog med godkendt avlsforældre! Bedårende, fluffy, lærenem og intelligent men også kærlig, det er en god beskrivelsen af en Mittelspitz hvalpe. En race som elsker både at være aktiv men også at sove længe og hygge! En rigtig humørbombe som får dig til at smile! Mittelspitz er en sjælne race kun ca 250 i DK. De er rigtig lærenem og kan brugs i mange hundesport, men de elsker også at kæle på sofaen! De vejer ca 10 som voksen og har en lækker fluffy pels. Vores sorte Mittelspitz hvalpe, kan rejse efter den 20 august. Hvalpene er afkom af DKK godkendt forældre. Kæmpe hvalpe pakke, vaccination, ormekur , chip mærkning og DKK stambog. Alt er 100% i orden! Hvalpene er bla. allerede i gang med at blive renlig. Kun telefoniske henvendelser. Se flere billeder på Kennel Asti-Una FB

5690 Tommerup
søn.

Patterdale hvalp

7.000 kr.

Patterdale terrier hvalp (tæve) Grundet frafald fra køber, sælges denne hvalp. Dejlig lille race ca. 8 kg, og ca. 40 cm høj. Kontaktsøgende og let adresserbar. Meget børnevenlig og nem i omgang med andre hunde.

9620 Aalestrup
27. jun.

allergivenlig designer hvalp

11.500 kr.

Sød chamerende køn lille hvalp 14 uger dreng sælges. sund og rask, 90% renlig. kører gerne bil. rigtig glad for børn. voksenvægt mellem 5 og 7 kg. Race sihi-poo. Der medfølger rigtig meget. For billeder og yderligere info. skriv sms. Kun seriøse henvendelser.

6230 Rødekro
26. jul.

Lækre hvalpe

10.000 kr.

Lækre beyeriske bjerg sporhund hvalpe er nu 6 uger og snart klar til nye hjem. Vi har 1 han hvalp og 4 hunner..som søger nye kærlige og aktive hjem. Om racen kan jeg sige at det er en dygtig jagt/ spor hund og ligeledes en fantastisk familie hund. Faderen til hvalpene har stamtavle mor er uden. Hunnerne koster 12.000 og hannen 10000.

6100 Haderslev
5. aug.

Lagotto Nea

13.500 kr.

Hej. Jeg sælger min lille søde Nea som er en Lagotto Romagnolo, hun er 5 mdr gammel. Hun er brun/hvid med flotte aftegninger og med krystal grønne øjne. Nea har en godt temperament, er vant til børn i alle aldre, da vi selv har to børn. Nea er vant til støvsugning etc. Nea er med i hunde skoven og det har hun været siden hun var lille, vi har tre hundeskove tæt på os. Nea er meget social anlagt med andre hunde og kan med dem alle, der har aldrig været problemer før. Hun er ikke med stamtavle, men man får sundhedsbogen fra vores dyrlæge med hvor vaccinerne står i samt hendes chip og at hun har ormekur. Hun har lige været ved dyrlæge og alt er i den skønneste orden.. Nea søger en familie, der dyrker meget motion, har en have da Nea ikke egner sig som lejlighedshund, samt masse kærlighed og evt. et hjem hvor man kender til racen eller ved hvad racen indebære. Hun befinder sig i Odense M hvor man er mere end velkommen til at komme og besøge hende. For mere information er i mere end velkommen til at skrive eller ringe på: 53615251 Pris 13.500

5230 Odense M
10. jul.

F2 Pomsky hvalpe

30.000 kr.

F2 pomsky hvalpe tilbydes snart igen! Hvalpene forventes født d. 25/8 og ventelisten er åben. Tøv ikke med at kontakte mig for yderligere info om de skønne hvalpe. Hvad er en pomsky? En pomsky er en blanding mellem en siberian husky og en pomeranian. Blandingen er en designerhund, hvilket betyder at hunden er en krydsning mellem to racerene hunde, som er kombineret for at fremelske nogle specifikke egenskaber eller træk. Her er der tale om F2 pomskyer hvilket vil sige: F2 Pomsky - er når begge forældre mor og far er F1 Pomsky (Bedstemoderen er en Husky og bedstefaren er en Pomeranian) Dette er yderst sjældent at fremskaffe i Danmark, da racen stadig er ny. Men meget elsket af alle de heldige ejere rundt om i landet. Hvalpene på billederne er hvalpe fra vores første kuld F2 pomskyer tilbage fra december 2020 og det kommende kuld hvalpe er vores sidste kuld hvalpe efter de smukke forældre Merle og Ollie. Merle ses på billede 9 og Ollie ses på billede 10. Ønskes der flere billeder, et møde eller er der bare yderligere spørgsmål til vores hvalpe eller racen så ring endelig. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mine hvalpes forevigt hjem. Hvalpene reserveres med et depositum som ikke tilbagebetales hvis man af en årsag ikke ønsker sin hvalp alligevel.

5380 Dalby
tor.

Hjørdis

3.000 kr.

Så er det tid til at vore alv's tæve Hjørdis skal pensioneres fra at være alv's hund. Hun er født D. 03/11-2017. Race: Puggle - Frengle. Pris 3000kr. Hjørdis søger sit nye blivende hjem. Hun er en rigtig skøn tæve, kan være lidt sky indtil hun lige har set en and. Hjørdis er en glad og meget kærlig hund, hun kan med andre hunde, og er nem i håndtering. Hun må ikke bruges til avl. Ring eller skriv for mere information.

6823 Ansager
i dag
Hanna Hansen

SØGES allergivenlig hundehvalp

123.456 kr.

Allergivenlig hundehvalp søges gerne i racen havapoo, cavapoo eller lignende. Gerne tæve med mørk/brun pels. Vi er to voksne der har masser af kærlighed og tid og ønsker derfor at give det videre til en hund. Hunden vil ligeledes skulle trænes op til at kunne agerer servicehund. Hvorfor vi søger svarende til en mellem størrelses hund. Vi er meget interesseret i at møde både familie og hund inden handel og derfor vil det være mest fordelagtigt, hvis i og hunden bor i Midtjylland.

8240 Risskov
15. jul.

lilletævehund max. 10 år

3.000 kr.

lille hund TÆVE købes af pensionistægtepar bor meget landligt i gammelt stuehus med 2 tønder land grund en udestue hundegård og stor indeplads delt op med låger så alle kan få alenetid. billeder er af tidligere hunde og et af vores kat Pjevs som helst skal tolereres af kommende hun d alle små racer og blandinger er acceptable, vores to små pomeranians har lige mistet deres bofælle Jessieka hun blev over 13 år. (hun er på første billede) med stort håb om held Ane og Jon

6971 Spjald
6. jul.

Hund søges

Købes

Vi søger en hund til vores familie. Vi er en aktiv familie på 4 som søger en firbenet ven. Helst ikke for hvalpet og et must at den er glad for børn og kan med bedsteforældrenes danske spids. Vi bor i byhus med have og garanterer et omsorgsfuldt hjem med masser af backup af hundelskere i omgangskredsen. Racen er mindre vigtig - men skal være renlig og blid og helst ikke for meget pels. Kunne være en dansk svensk gårdhund, en labrador, en blid staffy eller en blandingshund. Sindet er vigtigst. Vi bor i Odense, og vi foretrækker selvfølgelig at i ikke bor alt for langt væk når vi skal ud og se hund. Vi venter spændt på at høre jeres bud!

5000 Odense C
4. jul.

Alaskan Husky

5.000 kr.

Luna søger nyt hjem efter en omplacering der ikke lykkedes Luna er fra den 12 oktober 2021 Pga af ændring af bolig situation og andre personlige årsager jeg nødsaget til at finde nyt hjem til min dejlige hund. Luna er en blanding af husky og alskan malamute. Hun er en meget aktiv men utrolig kærlig hund. Men hun kræver en del træning endnu. Hun er 100% renlig. Hun er en rigtig hygge fis. Kan med andre hunde, katte og børn Krav: hus med have Kendskab til racen Hvis i vil vide mere så skriv pb for info. Del gerne

8930 Randers NØ
2. aug.

Tysk Jagt terrier søger nyt hjem

4.500 kr.

Vi søger et nyt og blivende hjem til vores dejlige hund Felix på 9 måneder. Rigtig dejlig hund, vi kan desværre bare ikke længere tilbyde ham det perfekte hundeliv mere, hvor han kan få brugt alt sin energi. Vi har haft ham med på jagt nogle gange, som han viser stor interesse ved. Han er en Tysk Jagt terrier, med stambog/ Stamtavle. Alle Felix ting medfølger! Fødselsdato: 30 August 2021 Vi søger gerne nogle som vil bruge ham til jagt og evt har erfaring med racen. Send gerne en besked, hvis han lyder, som noget for dig/jer, så er man velkommen til at komme og hilse på.

6600 Vejen
27. jul.

Russisk Toy Terrier

6.500 kr.

Hvalpe Russisk toy terrier Hvalpene er født den 4 maj. Hvalpene er født i vores stue og har mødt andre hunde og katte. De er super kontakt søgende og elsker et komme op på armen. Far er Black and tan og mor lilla. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde. Faren har stamtavle. Mor har ikke stamtavle, dog har begge morens forældre stamtavle. Hvalpene forventet vægt på ca. 3 kg Racen er en formidabel familie hund som knytter sig meget til sine mennesker og andre medlemmer af familien. Hvalpene får sundhedstjek, chip, vaccination og ormekur inden flytning. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke, med et tæppe, lidt mad, legetøj, snor og halsbånd. Kontakt mig på mobil 42155312

9382 Tylstrup
man.

Cavapoo

12.500 kr.

Min forældre har nu planer om at finde nye hjem til mine små hvalpe , intet hjem er for godt til dem, de er nemlig tro kopier af mig, yderst kærlige og enhver families drøm, mine hvalpe er vant til alt ikke mindst til at blive forkælet, de er lige blevet 8 uger og er nu klar til at finde nye hjem. Så er i en famile, stor som lille gerne med børn, andre hunde el. kat, så er der her en mulighed. Der er blevet taget lidt billeder af mine hvalpe , så er i bare familien der brænder for et kopi af mig så skriv eller ring så i kan komme og se til os. Mor Cavalier far Toy Pudel Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie

6818 Årre
man.
hejlena

Frengle

8.000 kr.

Maggie er en fantastisk Frengle ( Blanding af fransk bulldog og beagle) hun har et fantastisk sind , hun elsker alt og alle både store og små. Maggie er kendt for at smide sig ned og satse på en kæler på maven. Hun ser alle hunde som hendes nye bedste venner. Hun går pænt i snor, sidder pænt, og er generelt både velopdragen og kærlig. Racen vil altid have udseende som en hvalp. Maggie søger desværre en ny familie at elske og forkæle med gåture og kærlighed. Jeg skifter job og desværre betyder det mindre tid hjemme grundet lang transporttid og det er ikke i hendes bedste. Maggie har siden hun var helt lille sovet i sit trygge bur, det gør hun stadig. Det følger selvfølgelig med og kan også bruges i bilen, derudover følger en kæmpe donut kurv som hun knuselsker at sove og lege i. Legetøj, mad, godbidder og hundeposer følger hende også .

4100 Ringsted
10. aug.

Springer spaniel - WSS Unghund

4.000 kr.

Til dig der ikke ønsker en hvalp, men stadig en ung hund, der er klar til livets udfordringer. Utrolig dejlig WSS unghund med et skønt positivt sind er kommet retur, da tidligere familie ikke kunne have ham mere. Han er renlig, og har uden problemer tilpasset sig vores familie med små børn og de andre hunde. Han har haft svært ved at være alene hjemme i sin tidligere familie, men det er ikke et stort problem her, så vi søger en familie der enten vil meget målbevidst træne alene hjemme helt fra bunden, eller en familie der har en anden hund i forvejen. Kontakt mig Pb så giver jeg gerne en helt detaljeret beskrivelse af ham og hvad vi forventer af hans nye familie. Han er af racen Welsh springer spaniel og man må forvente at få en Velcro-hund med et velbevaret jagtinstrink, så træning og hegnet have er et krav.

5450 Otterup
7. aug.

Pomchi Hvalpe

12.000 kr.

1 hvalp tilbage - sød mørk pige :) Pomchi hvalpe til salg - utrolig skøn blanding af pomeranian & chihuahua. Moren er pomchi (beige), og faren er ren pomeranian (sort - på de sidste billeder) 1 han og 2 tæver Klar til at flytte hjemmefra sidst i juli eller i aug ved match :) Vant til katte, store børn og andre hunde. Opvokset i privat kærligt hjem på landet. Kr. 12.000,- incl. udgifter til dyrlæge (ormekur, chip, vaccination, reg. i Dansk hunderegister og tjek mv.) Venligst kun seriøse henvendelser fra voksne købere :) Depositum kr. 2000 betales ved indgåelse af købsaftale og fratrækkes betaling ved afhentning. Kontakt gerne via FB siden: https://www.facebook.com/pomchihunde Læs om racen her: https://www.dailypaws.com/dogs-puppies/dog-breeds/pomchi

5672 Broby
i går

Amerikansk hårløse terrier

10.000 kr.

2 hvalpe tilbage. Hej. Vores dejlige tæve Molly har født 22.05.2022 6 dejlige hvalpe: ægte, eksklusive Amerikansk hårløse terrier. Der er 2 tæve og 4 hanner. Far og mor har fuld stamtavle, stambogsertifikat fra Dansk Kennel klub. Begge forældre er dejlige familiehunde, sunde og smart. De elsker børn. Også denne race har mange andre fordele, for eksempel hvis du har allergi overfor hund eller du elsker, når huset (dit toj,møbler...) er under hunderhår eller du vil have noget unikke andre ikke har. Hvalpene opvokser i vores stue med os, de får alt, hvad en hvalp kan ønske sig. De søger ny kærlige hjem og familier der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem. De får vaccine, sundhedsbog fra dyrlægen, chip og ormekur, inden salg. Premium hvalpefoder, bamse, tæppe, toj medfolger. Ring hvisI har spørgsmål: 91651806. Kom besøg søde hvalpe. Billeder kan sendes også. Kh Vadym

6800 Varde
man.

American pocket bully hvalpe

20.000 kr.

American pocket Bully Hvalpe. Vi har fået de skønneste 5 American Pocket Bully hvalpe i farverne Lilac Tricolor Champagne. Blå m/ hvid Blue fawn En American Bully er familiens lille klovn :) En fin lille kompagnon man kan have med alle vegne, er god til at tilpasse sig tager imod udfordringer man stiller den og er alles ven. En moderne race som egner sig godt uanset om det er lejlighed eller hus. Hvalpene vil været vokset op med mor og far da begge haves. Hvalpene vil være vel præget og vel socialiseret. De vil være vant til at køre i bil og være vant til andre dyr. Hvalpene vil være chippet og registreret i DHR. De vil have fået 3x ormekur og de vil have fået 8 ugers vaccinen samt sundhedsbog inden afrejse. Begge forældre har ABKC stamtavle og hvalpene er registreret i ABKC og har mere end 5 generationer bag sig. Du eller i er meget velkomne til at kontakte os for yderligere info. Vi er hjemme 24/ 7

4583 Sjællands Odde
10. aug.

Shorty bull.

3.500 kr.

Så er det muligt at få Shorty bull race hund, med tavle, i det Sdr.Jyske. I slutningen af september 2022. Det er en skøn, sjov, adræt, bulldog, med sundere helbred, og kulde/varme selvregulerende. De er små og brede. Max højde 38 cm. Elsker at deltage i fam.livet. De er lydhøre, og aldrig kedelige. Du har hund i mange år i en shorty bull. 10 til 13 år, har du din bedste ven. Den kan gå med andre dyr og artsfæller, hvis den introduceres for det som hvalp. Den knytter sig utroligt meget til sin ejer/e. Ufattelig kærlighedsbombe. Den kan ejes af alle. Kræver ikke særlig hunde erfaring. En fast blid opdragelse og kærlighed. Vil du nå at eje en af disse hvalpe, og kan du tilbyde hvalpen et stabilt forever home, så kontakt os for nærmere. Der er meget få af dem i dk. Og vi laver kun stue hyggekuld engang imellem. Så vil du eje en hund ikke ret mange der har. Så er det med at slå til. Det er en 100 % lovlig hund. Og med ABKC tavle. Hvalpen er selvfølgelig service eftersynet hos dyrlægen, vac, chip, ormekur behandlet. Medfølger, stamtavle, start foder, halsbånd, snor, tæppe, legtøj, og gode råd. Der bet. et depositum på 3500,- som modregnes ved afhentning. Ved fortrydelse går pengene tabt. Yderst betalelig racehund hos os. Ved oprigtig interesse, kontakt os. På forhånd tak!

6372 Bylderup-Bov
6. aug.

Labradoodle

15.500 kr.

LABRADOODLES er en helt fantastisk race, de er den ideelle familiehund med stor kærlighed til deres mennesker. Vi har fået hvalpe for anden gang med samme forældre, og sælger 8 hvalpe, som er en blanding af 2.generations doodle (mor) og kongepudel (far). Hermed opnås allergivenlige hvalpe, der bliver mere krøllet og med et meget intelligent og roligt sind. Hos os er hvalpene stueopdræt i en familie med 3 børn. De er derfor socialiseret med både børn og voksne og vant til, at der er gang i huset. Derudover trænes de i lyde såsom musik, støvsuger, fyrværkeri m.m. Vi er begyndt renlighedstræning, (hvilket betyder, at vi tager dem med ud både om dagen såvel om natten, så de lærer at besørge udenfor) og ved sidste kuld hvalpe, var de næsten renlige, da de kom til deres nye familier. Hvalpene er klar til nye hjem d. 4. juni 2022. Vi forbeholder os at tage et depositum på 3000kr ved reservation af hvalp. Herefter oprettes man til en fælles Facebook-gruppe, hvor der laves dagbog med hvalpene, så I har mulighed for at følge med. Vi har en gruppe fra sidste kuld, hvori vi følger hvalpene. Derfra kan vi fortæller, at alle er velafbalancerede hunde med gode sind. En af hundene er bl.a. deltagende i behandling af patienter på en psykiatrisk afdeling. Vores egen hund er derudover en kæmpe støtte for vores ene dreng med udfordringer, samt er 3 af hendes søskende hjælpehunde for soldater med PTSD. Hvalpene vil modtage dyrlægetjek, chip og ormekur.

7490 Aulum
11. jul.

HavaTzu, hvalpe (drenge) m/hvalpetest, 2...

11.000 kr.

Da tiden nærmer sig for afrejse er hvalpene sat ned i pris, da jeg mener, det er vigtigt, at de små uldtotter kommer hjemmefra i en god alder, så de kan falde til i nye hjem og enkeltvis bliver introduceret for livets mangfoldighed. Hvalpene er blevet testet, og som forventet var alle C-hunde (familiehunde) med kun små differencer mellem dem. Hver hvalp får naturligvis sin rapport med sig. I vante omgivelser er de alle glade, livlige, tillidsfulde og store spilopmagere, der både gerne vil nusses og gå på opdagelse i omgivelserne. Fra dag 3 til 16 er Biosensor programmet gennemført på hver hvalp, hvilket skulle gøre dem bedre til bl.a. stresshåndtering i fremtiden. Den 21. juni fødte Milli sit 3. kuld med Milo. Mor er en lille trefarvet Shih Tzu på 3 kg og far Bichon Havanais på 5,7 kg. Forældrene er racerene og hører til de små allergivenlige selskabshunde. Både far og mor er sunde, velfungerende, hengivne og børneglade familiehunde. Begge racer er gode til at holde tæt kontakt på ture og tilpasser sig let det energiniveau, familien tilbyder. Elsker både leg, en rask gåtur og en hyggestund på sofaen. De trives IKKE med at være alene i mange timer, til gengæld er de lette at vænne til at være med de fleste steder. De 2 tidligere kuld er i dag højt værdsatte familiemedlemmer med en vægt på mellem knap 3 og godt 5 kg Ved afrejse vil de være ormebehandlet, sundhedstjekket af dyrlæge fra næsetip til halespids, have fået deres første vaccination samt sundhedsbog, er naturligvis chippet og tilmeldt Dansk Hunderegister. De medbringer hver især hundekurv, lille tæppe, mad til de første mdr. osv. Ved interesse er man altid velkommen til at ringe for yderligere information. Depositum er 3.000, som ikke refunderes ved fortrydelse.

8300 Odder
i går

Blandingsrace

3.500 kr.

Race: mastin mix Alder: ca. 4 måneder Generelt: Den eneste han i kuldet og på størrelse med sin søster Alma. Balluosen er kort sagt en sucker for attention. Han maser sig gerne helt frem mellem sine søskende bare for at få den mindste opmærksomhed. Han er en hvalp som virkelig vil gøre alt for at behage sin ejer og man fanger ham tit i bare at stirre og virke helt betaget af en? Ballousen er ellers bare en utrolig kærlig, klodset og elskværdig charmetrold. Ballousen er sammen med sine søskende, utrolig lydig i form af indkald og Ballousen følger megrt gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Generelt er ballousen sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Ballousen er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil han få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Han bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har yderligere en fb gruppe hvor du kan se mere om os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse sendes besked herpå Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive.

2400 København NV
søn.

Blandingsrace

3.500 kr.

Race: mastin mix Alder: ca. 4 måneder Generelt: Sif er en den mindste i kuldet, men er stadig den mest modige af sine søskende. Hun er den de andre søskende stiller sig bag i. Sif viser tydeligt at hun er meget nysgerrig hvalp, og ikke bange for at undersøge nye ting. Hun har desuden vokset en stor kærlighed til vand, så hun er en rigtig lille svømme hund. Sif sammen med sine søskende er utrolige lydig i form af indkald og Sif følger gerne en overalt og er meget kontakt søgende imod mennesket. Hendes sind er utrolig tillidsfuld, og kærlig og generelt bare god af sind og en typisk hvalp. Hun elsker at lege kast og hent med pinde, bolde osv. Generelt er Sif sammen med sine søskende utrolig lette og ødelægger ikke ting. Baggrund: Hvalpene boede sammen med sin mor hos tidligere ejer. Han arbejder utrolig meget, og er derved væk i længere tid ad gangen og havde venner til at fodre hundene. Dette gør hvalpene ikke har fået den menneskelig kontakt der normalt er behov for. Da hvalpene har været et uheld, i det naboens hund havde været på besøg. Er der blevet aftalt med ejere imod vi tog hvalpene at han ville få moren neutraliseret. Sif er dyrlæge tjekket, vaccineret, orme og pipette behandlet, chippet og vil få EU pas. 48 timer inden afrejse fra spanien vil hun få et dyrlæge tjek, få ormekur og pipette behandling. Hun bliver blod testet for: ? filaria - hjerteorm ? leishmania - Sandflue ? Erilicha - smitte fra flåt ? borrelia smitte fra flåt ? Rickettsia- smitte fra flåt ? Anaplasmosis carina - smitte fra flåt ? Bliver testet for parvo ved mistanke Vi har også en fb gruppe, hvor du kan se mere om os https://www.facebook.com/groups/1701059253471680/?ref=share Ved interesse i søde Sif kontaktes jeg her på Her vil du/i få tilsendt et skema til udfyldning og derefter vil du/i blive kontaktet. Hvis der skulle være andre spørgsmål, er du/i også velkommen til at skrive

2400 København NV
søn.

Hvalpe

6.000 kr.

Hvalpe født d. 7/8-8/8 2 tæver 5 hanner De sorte hvalpe har brunlig og grålig skær med hvide aftegninger på bryst og poter. Pris- 6.000 Salgsklar d. 2 oktober Pepsi mørkebrun (moren) og Bounty sandfarvet (faren) Hvalpenes slut vægt vil ligge på 25 kg. Pepsi er 50% labrador 50% Alaskan husky. Hun er en tålmodig hund, dejlig familie hund, glad for børn, katte og andre hunde. Hun fik sidste år d 10/11 April, 7 sunde og raske hvalpe, med en anden hanhund. Pepsi er desuden blevet røntgenundersøgt for albuer og hofter i 2021 Bounty er Chow Chow, samojede og Eurasier blanding. Stille og rolig hund som vi har kendt i 1 års tid, bor i samme område og derfor stor mulighed for at møde ham og ikke mindst Pepsi inden hvalpene melder deres ankomst, hvis der er interesse for det. Han er også en god familie hund og er meget kendt i vores område især børn elsker ham og han elsker at blive set. Fugle nyder at sidde på hans ryg som er en stor glæde for Bounty. Dette er hans først kuld hvalpe og med hans sind kan det kun blive super dejlige og rolige hvalpe. Mere info og kontrakt sendes på mail Inden hvalpene fylder 8 uger har de fået deres: *Ormekure *Vaccineret *Blevet Oprettet i hunderegister *sundhedstjek Der vil medfølge startpakke med: *start foder+fodervejleding *legetøj *tæppe duft af mor *fødselshalsbånd *sundhedsbog *hvalpe data uge for uge *viden om hver race. Hvalpene vil inden de fylder 8 uger: *vant til børn og ældre *vant til katte *vant til andre hunde *vant til høje lyde *komme på små ture med og uden snor *øvet trappetrin Har en Facebook gruppe man følge med i det hele. Der vil der også komme mere ind af begge hunde og hvalpene, spørgsmål omkring Pepsi eller Bounty kan gøres på siden der vil jeg, Jon og Bounty ejer svare på jeres spørgsmål . Man kan møde hvalpene når de fylder 3 uger Mvh Line og Jon Kontakt oplysninger Line 53 80 92 13 Jon 42 70 95 10 Mail: pepsishvalpeoutlook.dk

2750 Ballerup
lør.

Lilac Merle American Bully med fuld stam...

15.000 kr.

Skønne American Bully Hvalpe med fuld legal stamtavle fra American Bully Registry. Der er nu kun 1 han og 2 hunner tilbage. - Atlas: hanhund, lilac (chocolate med dilute), merle, tri/ tan points - Pixie: hunhund, isabella (cocoa/ fawn med dilute) merle, tri/ tan points - Amnesia: hunhund, lilac (chocolate med dilute), tri/ tan points De er pocket bullies, så de bliver en god, kompakt størrelse, muskuløse og solide, uden at være for store. (Race standard for pockets: hanner er mellem 35 og max 43 cm høje når fuldvoksne, hunner er fra 33 cm til max 40 cm). Hvalpene er stueopdræt, født og opvokset her hos os i vores hjem i Danmark, med masser af kontakt med voksne, børn og andre hunde. De er klar til deres nye hjem i august. Vi kan aftale afhentning så det passer med jeres ferieplaner henover sommeren. Forældrene er fantastiske eksemplarer på pocket bullies. Både mor og far er fra berømte bully linjer, afstammende fra blandt andet Sunshine Bullies i Brasilien samt Magbullies, Ultrabullies, The Bullyfarah. Mor kan naturligvis ses med hvalpene. Forældrene er begge sunhedstestede og er raske og sunde og uden nogen skavanker. Hvalpene kommer med: - Ejerbevis og registrering af stamtavle - Dansk hunderegister oprettelse - Chip - Sundhedsbog og dyrlæge undersøgelse - Ormekur x3 - Behandling mod lopper og andre parasitter - Giardia test før afhentning - Første omgang hvalpe vaccinationer - Købskontrakt - Hvalpepakke fra Arion Kontakt os endelig for mere information eller for at aftale besøg. Vi kan arrangere video opkald, eller I er velkonme til at komme og møde mor og hvalpe og se om de er noget for jer. Blå øjne, Lilac Merle American Bully m stamtavle Meget specielle farvede American Bully Hvalpe med stamtavle. Smuk og sjælden farve kombination. De er lilac tri merle samt en enkelt lilac tri. De har desuden skønne lyseblå øjne! De er pocket/micro bullies, så de bliver en god, kompakt størrelse. Der er nu kun 2 hanner og 2 hunner tilbage. Hvalp

3480 Fredensborg
6. aug.

American Bully pocket ABKC stamtavle

8.500 kr.

Flot amerikansk bully ekstrem blå pige , 7 måneder ABKC stamtavle. passet med vac chip og ormekur .. kan med andre hunde / katte og vant til børn. hun er meget muskuløs og store flotte forældre .. http://www.bullypedia.net/americanbully/details.php?id=265947&gens=5 http://www.bullypedia.net/americanbully/printable_pedigree.php?id=265947&gens=12&images=yes

7150 Barrit
i dag

Malteser/ powder puff

7.000 kr.

SÅ er det nu,hvalpene er 8 uger og såå klar til en ny familie. Den lille brune tæve hvalp er reserveret. Men der er stadig 1 tæve ,4 han hvalpe til salg. De er vant til alle lyde der er i et hus, de er opvokset i stuen.De kommer ud I haven mange gange om dagen og de er dygtige til at besørge ude.De er meget tillidsfulde og kærlige,.De er vænnet til at blive taget op .Voksen vægt 4-5 kg, de fælder ikke. 1billede mor, nr 2 far ,nr 3 han. nr 4 han ,nr 5 han ,nr 6 han,nr 7 tæve. nr 8 tæve. De er vac. Chippet, ormebehandlet,og i hunde register.

7620 Lemvig
i dag

Australian Shepherd drenge

15.000 kr.

Vi er nødt til at skille os af med vores dreng af tidsmæssige årsager han er en rigtig bjørn og så sød han hører meget godt men er stadig lidt legesyg han er top sund og han er født den 17.07.21 i Tyskland han er ASCA regerstiert men papirerne har vi endnu ikke ansøgt om hvilket ikke er noget problem for alt er tilgængeligt vi har en komplet genvurdering af forældrene hvad du kan se alt han er til alle mennesker og dyr totalt sød han er vokset op med børn, katte, heste og høns hvis du er interesseret kan du skrive til mig med glæde Han er ikke kastreret og har allerede lavet smukke unger

6682 Hovborg
i dag

Pomchipoo

10.500 kr.

En tæve og en han er rejseklar d-5/8-22. Der gives 2 års reklamationsret. Ved købeloven. Kopi af stambøger med følger på deres far og deres mors forældre. Ring på 51261181. Husk mail besvares ikke.

6933 Kibæk
i dag
Vagner Nielsen

Lille carol

5.000 kr.

Lille Carol blev efterladt på shelter i Portugal hvor hun er nu. Carol er va 6 mdr og 7 kg . Hun er en glad, nysgerrig, kærlig og legesyg lille hvalp med mod på livet . Hun er en nem og sød pige

6715 Esbjerg N
i dag

Labradoodle Hvalpe

10.000 kr.

Labradoodle hvalpe, 6 uger kom og mød os og mor hanner 10000,- tæver 12000,- Vi er så heldige, at vi har fået smukke Labradoodle ,hvalpe med klippepels. hanner og tæver De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Labradoodle fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 16 kg 45 cm bor her ved os. Far: Mørk brun Mahogni fra Tyskeland 8,5 kg 40 cm fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 8/16 kgkg 40/45 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 5000kr Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
i dag

Smukke pako

4.500 kr.

Pako er en skøn lille selskabshund som lige nu er i Bosnien men kommer til Dk 20.8....han er kastreret og chippet..har alle vaciner..er ormebehandlet og har pas..har er 4 år..vi søger til ham et hjem hos ældre mennesker hvor tiden og lysten er der til forkælelse og gåture..lyder han som noget for dig jer så send en sms til 51684051...vægt ca 8 kg..han ankommer til nimtofte på Djursland

8581 Nimtofte
i dag

Skønne bimba

5.000 kr.

Navn : Bimba Køn : Female Alder : 1. december 2021 Størrelse : bliver medium (nu 17 kg) Andet : Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Bimba blev bragt til os sammen med sin søster fra en uagtsom situation. En fyr, der havde uønskede hvalpe i baghave og overladt til sig selv. Til sidst besluttede han at overgive dem til shelteret. Han har stadig moderen, hun er ikke steriliseret, og hun er omsorgssvigtet. Bimba er meget sød og blid. Hun er genert ved det første møde, men hun tøer op meget hurtigt, og hun vil gerne stole på. Hun er social med andre hunde. Hun er ved at lære at gå i snor. Meget blid baby. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Gamle churicho

5.000 kr.

Navn : Chouriço Køn : Male Alder : marts 2011 Størrelse : medium (19 kg, 40 cm) Andet : Ormekur, vaccineret, kastreret Historie, personlighed, andre: Chouriço betyder pølse! Og han ligner ? Lille Chouriço havde et hjem siden en hvalp, hans ejere havde en stor ejendom på landet, men de solgte ejendommen, og de tog ikke deres hunde med. Der var 3 hunde, som alle levede i harmoni, da de var hvalpe. Men de var åbenbart ikke familiemedlemmer til disse mennesker, da der ikke var mere plads til dem. Chouriço er meget sød, venlig, nuttet og super blid. Han er også venlig med alle andre hunde, hanner og tæver og alle størrelser. Han går godt i snor. Han fortjener bedre! ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Skønne bia

5.000 kr.

Navn : Bia Køn : Female Alder : 1. december 2021 Størrelse : bliver medium (nu 11 kg) Andet : Ormekur, vaccineret, steriliseret Historie, personlighed, andre: Bia blev bragt til os sammen med sin søster fra en uagtsom situation. En fyr, der havde uønskede hvalpe i, baghaven og overladt til sig selv. Til sidst besluttede han at overgive dem til shelteret. Han har stadig moderen, hun er ikke steriliseret, og hun er omsorgssvigtet. Bia er meget sød og blid. Hun er genert ved det første møde, men hun tøer op meget hurtigt, og hun vil gerne stole på en. Hun er social med andre hunde. Hun er ved at lære at gå i snor. Meget blid baby. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
i dag

Cavapoo

18.000 kr.

Smukke gyldne Cavapoo F2 er født den 23.5.2022. Begge forældre er Cavapoo F1, Yoga og Soul. De vejer begge ca 7 kg, så vi forventer at hvalpene bliver ca 6-9 kg. Så ønsker i en lille super imødekommende, kærlig, legesyg, aktiv hvalpe, så se gerne mere om os os hundene her https://www.specialdogs.dk/yogas-mini-cavapoo-f2-foedt-den-23-5-2022/

6870 Ølgod
i dag
Specialdogs v Jeanette Larsen

Cane Corso/Rottweiler mix

10.000 kr.

Bertha er den sidste tæve tilbage på et kuld ud af 4, 3 tæver og 1 han. Hun blev født 29/5-2022 - Hun er blevet stueopdræt, så det vil sige igennem hele hendes opvækst har hun været i stuen med os mennesker. Hun har været vant til høje lyde, såsom musik, støvsuger, traktor osv osv. Vi har lagt meget vægt i, at få dem grundig socialiseret med andre hunde og en masse mennesker. Også er hun blevet trænet i miljø træning, og været ude på en masse køre ture, været på stranden, været i maxi zoo og stjæle folks hjerter og i den lokale park i byen. Så bertha er vant til at være i menneskehænder dagligt, og det har gjort hende tryg og kontaktsøgende. Bertha har været den lidt mere tilbage holdt i flokken, som man lige har skulle vise at verden er okay. Hun har fået Chip, vaccination, ormekur og sundhedstjek ved dyrelægen og hendes sundhedsbog medfølger i selvfølgelig. Hun kommer efter 2 super sunde forældre med rigtig gode linjer bag sig. Far har stamtavle som kan blive fremvist ved besøg, og deres mors forældre har stamtavle ved fci. Mor har ikke kunne få stamtavle, da hendes forældres øre og hale er kuperet, det er super ærgerligt, for det er en sprød stamtavle de har. Jeg har begge forældre, så dem vil i kunne møde herhjemme når i kommer og vil se på skønheden. Begge forældre har et helt fantastisk sind, de er begge rolige og vel balanceret hunde, som er vant til at komme med overalt. Begge forældre kan med børn, fremmede og andre dyr og de er generelt de største hygge hunde. Vi glæder os til at høre fra hendes kommende forevige hjem. Ved henvendelse vil jeg bede om, at lave en kort fortælling om jer selv og hvad i kan tilbyde hende

9382 Tylstrup
i går

Cockapoo, cocker doodle

8.000 kr.

Smukke cockapoo. 2 lækre sorte hanner tilbage (9 uger). billede nr. 3 er mor og billede nr. 4 er farmand Opvokser sammen med søskende, i hjertet af vores børnefamilie og vænnes til alle hverdagens lyde. Der medfølger pasningsvejledning, kvalitetsfoder til den første tid, tæppe med duft af mor og søskende m.m. Hvalpene får selvfølgelig ormekur, chipping, vaccination, sundhedsundersøgelse. Hvalpene sælges på kontrakt og med garanti. Ved interesse skriv eller ring gerne med lidt om jer, og hvad I søger hos en hund. Så kvitterer vi med info om os og vores hunde, samt flere billeder og video. Mindre afslag kan forhandles til den rette køber.

9800 Hjørring
i dag

Labradoodle F1B hvalpe. 8 uger.

7.500 kr.

D. 25 maj fødte Laisy 6 skønne hvalpe. Salgsklare nu. Vi har 2ledige hvalp. En dejllig brun tæve med hvid på brystet. Vil formentlig komme til at fælde og ikke kræve klipning. Pigen er lidt forsigtig. Og skal trænes mere i socialisering med fremmede mennesker. Men er sød og kærlig. En dejlig pjusket brun dreng. Vil formentlig blive meget krøllet og kræve klipning. En fræk bulderbasse, der elsker og lege med vores lille labradoodle Luna. Men han trænger også til at komme hjemmefra og få fuld opmærksomhed fra sin nye familie. Fuld vaccineret, chippet. Og fået ormekur. Prisen er nu sat yderligere ned, da vi bare ønsker at de snart kan komme ud til deres nye familie og blive godt forkælet. De vil være salgsklar d. 20 juli. Laisy er labradoodle (f1) faren er en smuk brun puddel med stamtavle. Hvalpene vil blive F1b, 75 %puddel, og ca. 54 cm. Over skulderen. Der medfølger et tæppe, nogle kødben, foder. Og en sundhedsbog. De er meget ude og render frit rundt i haven omkring huset. Samt med ud på gå ture langs markerne, vi bor på et nedlagt landbrug, hvor de har masse og plads til at udforske og lege med hinanden. De bor i vores stue, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde, som blandt andet TV, støvsuger, os der snakker osv. kontakt os gerne for mere info, eller se vores side mosegaardens labradoodle. Her kan i se billeder af forældre og tidligere hvalpe.

9280 Storvorde
i går

Staff blandinger til salg

6.000 kr.

Mor: gadekryds Far: Staffordshire bullterrier 2 tæver (1 sort og 1 grå) 1 han (grå) Hvalpene er klar til afhentning d. 8/9/22 De vil inden afrejse have fået ormekur, være chippet og vaccineret Depositum ligges på 2000kr For billeder eller interesse send sms på: 91525270

5260 Odense S
i går

Cavapoo

20.000 kr.

Super flot lille rød Cavapoo dreng sælges . Rejse klar d 17.09.22 . Efter sunde forælder , mor cavalier 7kg faren puddel 3,5 kg. De første 3 billeder er fra tidligere hvalpe . Hvalpen får 3xormekur , sundhedstjek , vaccine ,hunderigstering samt sundhedsbog ved dyrlægen , pasning Vejling , mad til den første tid , bamse , noget der lugter af mor , samt købskontrakt . Kun seriøs henvendelse på mobil . Mail besvares ikke

9460 Brovst
i går

Schæferblanding hvalpe

5.000 kr.

Leder du efter din nye bedsteven? Så har vi et godt bud. Vi har 6 hvalpe til salg, hvor 3 af dem er hanner og 3 af dem er hunner. Begge forældre til hundene er meget familie-venlige og trives super godt med børn. Hvalpene er 50% schæfer, 25% labrador og 25% rottweiler. Hvalpene er 5 uger gamle nu og vil være salgsklar d. 1 september. Hvalpene er vokset op som en del af familien og har boet i vores køkken, bryggers og have, hvor de er en del af vores daglige liv helt fra begyndelsen. De er vant til andre hunde, katte og mange børn. Inden de flytter vil de være chippet, vaccineret første gang, have fået ormekur og sundhedstjek. Vi ønsker vores hvalpe får en god familie og et godt hjem derfor forbeholder vi os retten til at vælge mellem ansøgere. Ved reservation betales 1000 kr i depositum. Resten betales ved afhentning af hunden.

9381 Sulsted
i går

Tyskjagtterrier hvalpe

6.000 kr.

Født 7-4

9340 Asaa
i går
Side:af 5